NAVO-chef waarschuwt Westen zich voor te bereiden op “slecht nieuws” over realiteit in Oekraïne.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #268


Westerse mogendheden moeten zich voorbereiden op “slecht nieuws” over wat er werkelijk gebeurt in Oekraïne, volgens NAVO secretaris-generaal Jens Stoltenberg, ……die suggereerde dat de westerse media het publiek hebben misleid om ervoor te zorgen dat zij de enorme hulppakketten van hun regering voor het Zelensky regime blijven steunen, schrijft Thepeoplesvoice.

Slecht nieuws?

Stoltenberg sprak in de nasleep van het rampzalige “tegenoffensief” van Kiev tegen de Russische troepen en te midden van groeiende zorgen over het vermogen van Oekraïne om de strijd tegen het veel grotere Russische leger voort te zetten.

Terwijl de mainstream media de realiteit van de situatie erkennen, wordt er in de machtshallen in het Westen steeds meer gefluisterd over de vooruitzichten van Oekraïne om Rusland op afstand te houden na het einde van dit jaar.

Stoltenberg vertelde de Duitse omroep ARD dat het Westen “voorbereid moet zijn op slecht nieuws,” zonder uit te weiden over de details van wat mensen kunnen verwachten te ontdekken.

Breitbart bericht: De opmerkingen van de Noorse politicus kwamen op het moment dat het Kremlin aankondigde dat president Vladimir Poetin de opdracht had gegeven om 170.000 extra troepen toe te voegen aan de Russische strijdkrachten, in een beweging die de totale sterkte van het leger op meer dan 1,3 miljoen zou brengen.

Vorige maand kwamen er berichten uit Washington dat Amerikaanse functionarissen in stilte druk zijn gaan uitoefenen op Kiev om met Moskou aan de onderhandelingstafel te gaan zitten, omdat ze zich zorgen maakten over de mogelijkheid om meer manschappen in te zetten in de strijd. Een niet nader genoemde Amerikaanse defensiefunctionaris vertelde NBC News dat “mankracht op dit moment bovenaan de zorgenlijst van de regering staat,” waarbij hij opmerkte dat verdere gewapende zendingen irrelevant zouden zijn als Oekraïne “geen competente strijdkrachten heeft om ze te gebruiken.”

Ondanks deze gerapporteerde zorgen blijft president Biden lobbyen bij het Congres om miljarden extra militaire hulp te geven aan Oekraïne, waarbij het Witte Huis waarschuwt dat de Amerikaanse financiering voor de proxy-oorlog tegen het einde van het jaar kan zijn opgedroogd. Biden is momenteel op zoek naar 61 miljard dollar aan extra hulp voor Oekraïne, maar er is een groeiende oppositie onder Republikeinen in het Huis om het conflict te financieren omdat het Amerikaanse publiek steeds meer oorlogsmoe wordt.

President Zelensky van zijn kant uitte steeds vaker zijn frustraties en zei vorige week dat hij “niet tevreden” was met de hoeveelheid wapens die de Verenigde Staten en hun Europese bondgenoten aan zijn land doneerden. De Oekraïense president heeft ook geklaagd dat het conflict tussen Israël en de Hamas-terroristen de aandacht heeft afgeleid van de oorlog in zijn land.

Secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg drong er bij de Europese mogendheden op aan om de productie van munitie op te voeren en meer samen te werken: “We zijn niet in staat om zo nauw samen te werken als we zouden moeten.”

Hoewel hij “slecht nieuws” verwacht in de komende maanden van de oorlog, zei Stoltenberg dat het Westen niet moet terugdeinzen voor de strijd, en waarschuwde dat een overwinning voor Rusland in Oekraïne een bedreiging kan vormen voor NAVO-bondgenoten in Europa.

“We moeten Oekraïne steunen in zowel goede als slechte tijden,” zei hij en voegde eraan toe: “Hoe meer we Oekraïne steunen, hoe sneller de oorlog zal eindigen.
©”Thepeoplesvoice

Reactie.

Stoltenberg is de weg een beetje kwijt! Maar dat is iets dat je altijd zien wanneer het einde van een mislukte actie is bereikt. Zal dit inhouden dat Stoltenberg vervangen gaat worden. Als dat zo in moet er een nog grotere leugenaar zijn plaats innemen. Dat kan dus b.v. Rutte zijn!

Maar wanneer ik het artikel van Thepeoplesvoice goed lees zegt Stolteberg dat er slecht nieuws komt betreffende Oekraïne. Dat is al een leugen omdat Oekraïne op zich al slecht nieuws is en dat Europa financieel, economisch en cultureel al ver heeft teruggeworpen wegens het sturen van wapens en geld, en het niet meer afnemen van Russisch goedkoop gas. Dat is zichtbaar aan de stijgende prijzen van alle goederen! Terwijl andere landen buiten Europa daar geen last van hebben! 

Zijn tweede leugen is dat we mogen verwachten dat het slecht gaat met de oorlog in Oekraïne. Niks verwachten, het gaat al veel langer slecht met de militairen inspanningen van het Oekraïnse leger tegen dat van Rusland! In dit zo getroffen land roepen ze nu al kinderen op om dienst te nemen in een leger dat eigenlijk al verslagen is.

Rusland gaat meer militairen inzetten om een groot offensief te starten om tot aan de Djepper door te stoten! Want Rusland wil niet dat de Zionisten in Israel een stuk land krijgen in Oekraïne, de thuishaven van de Kaziaanze Joden. De Kaziaanze Joden zijn geen echte Joden, maar de Nep Joden die de wereld graag aan hun voeten hebben en nauw samenwerken met de Nazi’s!

Nu ga ik iets voor je schrijven dat onder ingewijden al langer bekend is en waar je zegt dit niet te geloven! De leidende figuren van de westerse wereld en de NWO, WEF, VN, NAVO en WHO zijn allemaal leden van de Kaziaanze Joden en Nazi’s! 

Zo, dat is schrikken. Dus ook de VN, ja ook de VN!
Dus is het ook begrijpelijk dat Stoltenberg die positie heeft! En ze hebben allemaal nog te veel macht! Het bankwezen, grote multinationale bedrijven, Blackrock en Vanguard zijn nog steeds grotendeels in hun handen!

Hun laatste offensief is het creëren van een Unipolaire wereld, een wereld waarin zij het voor het zeggen hebben. En als je erover nadenkt dan weet je dat alles dat de laatste jaren is gebeurd, duidelijk is dat dit een poging was de wereld over te nemen!

En ik zeg het maar even heel duidelijk! Wanneer de bevolkingen van westerse landen met hun kont op de bank blijven zitten en de aangeboden rotzooi dat ze voeding noemen blijven nuttigen en de leugens op tv blijven geloven wordt het voor ons erg moeilijk dit geweld te verslaan. We hebben jullie nodig! Het gaat ook om jullie vrijheid!

Terug naar Stoltenberg. Hij zegt ook dat, als de Russen winnen, dit de NAVO geen goed zal doen. In de laatste zin van het artikel zegt Stoltenberg ook dat we meer wapens en geld moeten stoppen in Oekraïne en dat daardoor de oorlog sneller ten einde kan komen. Nee, de oorlog komt alleen ten einde wanneer er vredesonderhandelingen beginnen. Al twee keer waren er vredesonderhandelingen en in de laatste was er zelfs al een overeenkomst tussen de strijdende partijen.

Toen was het Johnson, die gek uit Engeland, die opdracht had dit niet toe te staan. En hup, doorgaan met deze oorlog en nog even 250.000 doden erbij. Want laten we eerlijk zijn, doden tellen niet! Dit zijn mensen die gek genoeg zijn zich hiervoor in te zetten omdat hen verteld wordt dat het land verdedigd moet worden en meer van deze verwrongen uitspraken die oorlogen nog steeds legaliseren! 

Zo lang de westerse politici jullie bedonderen met mooie woorden en flagrante leugens, en zogenaamde verkiezingen die weer valse hoop geven, en jullie daarin blijven geloven en op verkeerde partijen stemmen, blijven jullie speelballen van volkomen verkeerde figuren!

Ik mag hopen dat het geen strengen winter wordt voor jullie!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk