WE HEBBEN TE DOEN MET MOORDENAARS.

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #266


De nieuwe plandamic, de longontsteking die in China begon en nu wereldwijd een opmars maakt. Een longontsteking die beschreven staat in de bijsluiter als bijverschijnsel van het Pfizer prikje!


Redden we de feestdagen in elkaars gezelschap of gaan we echt voortijdig weer de lockdowns in? Lijkt mij verstandig dat kankerpatiënten en anderen met een verzwakt immuunsysteem uitkijken want dit “witte long syndroom” doet mij erg denken aan de opmars van Corona. Bij dit witte long syndroom slaat antibiotica niet aan.

Een vriendin van mijn dochter heeft een flinke longontsteking gehad en was flink ziek.

Ze blijven het proberen en met ze bedoel ik de machtigste elite die elke dag beetje bij beetje steeds meer macht naar zich toeëigent. En de massa slaapt lekker door want weigeren het te geloven.

NOGMAALS HET IS EEN BIJVERSCHIJNSEL VAN HET PFIZER PRIKJE!

Bij de corona prikken van nu is geen bijsluiter te verkrijgen. Voor een paracetamol krijg je al een dubbel A4’tje met instructies en waarschuwingen. Elke arts en prikzuster van de GGD die hier nog in mee gaat verdient gevangenisstraf!

Kinderen over de hele wereld beginnen “witte long syndroom” te ontwikkelen

WANNEER GAAT DE MASSA HET IS ZIEN HOE GROOT EN DODELIJK DE LEUGEN IS.

Corona volop in het nieuws en van de ene op de andere dag verdwenen toen Poetin de Oekraïne binnentrok. Oorlog in Oekraïne volop in het nieuws totdat Hamas Israël binnenviel. 

Alleen klimaat blijft hot in het nieuws en is het demissionair kabinet nu in Dubai om de angst te verhogen en de reden van enorme sterfte bij ons er in te rammen. De oorzaak van oversterfte is volgens deze duivels klimaat en niet de prikjes. Want de link met de prikjes mag niet gelegd worden, daarom geen onderzoek door de overheid en de bizarste redenen waarom ook jonge mensen massaal sterven. Tegenwoordig is te veel sporten een aantasting van het immuunsysteem, te heet douchen is het nieuwe  gevaar en het enorm toegenomen aantal doodgeboren baby’s is klimaat.  Want de aarde gaat koken door giga opwarming. Dagen en dagen van regen maar hé er komen toch echt watertekorten. Degenen die al deze onzin geloven hebben nog een lange weg te gaan.

Volgens Kuipers 250.000 extra doden per jaar door opwarming en daarom wil Ursula van ons belastinggeld geen miljoenen maar biljoenen aan klimaat gaan uitgeven. De krankzinnigen regeren met ons geld!

VIER JAAR GELEDEN WAS IK DE VIJAND MET MIJN BIZARRE WAARSCHUWINGEN, BOZE BLIKKEN OF MIJ NEGEERDEN WANT IK WAS KNETTERGEK MET MIJN ANGSTEN VOOR DE PRIK. MIJN GELIJK IS NU, MAAL TIEN BEWAARHEID.  MIJN ERGSTE GELIJK EN WAT HAD IK GRAAG ONGELIJK GEHAD!

Deze klokkenluider is opgepakt en nu op borgtocht vrij, een held want hij trad naar buiten omdat hij ontdekte dat 1 op de 4 geprikten stierven kort na de prik van een bepaalde batch in Nieuw Zeeland. Kijk onderstaande tweet.

Het rot van LAREB:

@coenvermeeren

Ach, wat een toeval dat na de uitloop van de spuitjes….

1) Italiaanse voetballer Giuseppe Perrino overlijdt op het veld)   
2) Voetballer Jalen Leavey sterft.
3) Voetballer Tirrell Williams sterft.
4) Voetballer Okafor Kelechi sterft.
5) Voetballer Lee Moses sterft.
6) Voetballer Stephen Sylvester sterft.
7) Voetballer Emmanuel Antwi sterft.
8.) Voetballer Cayetano Nsofor sterft.
9) Moira Claire Arney sterft.
10) Honkbalpitcher Andrew Roseman sterft.
11) Voetballer Nickolas Lawrinas overlijdt.
12) Voetballer Miquel Lugo sterft.
13) Voetballer Devon DuHart overlijdt.
14) Voetballer Ivan Hicks sterft.
15) Voetballer Joe Bradshaw sterft.
16) Voetballer Drake Geiger sterft.
17) Voetballer Joshua Ivory sterft.
18) Voetballer Quandarius Wilbur sterft.
19) Voetballer Dimitri McKee overlijdt.
20) Rugbyspeler Dave Hyde sterft.
21) Honkbalspeler Yusuke Kinoshita sterft.
22) Olympisch wielrenster Olivia Podmore overlijdt.
23) Speedster Cameron Burell sterft.
24) China olympisch kampioen Gilbert Kwemoi overlijdt.
25) Oud-voetballer Franck Berrier overlijdt.
26) Belgische voetballer Jente Van Genechten krijgt een hartstilstand.
27) Venezolaans marathonkampioen Alexaida Guedez overlijdt.
28) De 29-jarige Jose dos Reis zakt in elkaar op het veld en moet gereanimeerd worden.
29) Diego Ferchaud krijgt een hartstilstand.
30) De speler van ASV Baden Oostenrijk zakt in elkaar op het veld en moet gereanimeerd worden.
31) 16-jarige voetballer in Bergamo krijgt een hartstilstand.
32) 27-jarige Belgische voetballer Jens De Smet overlijdt.
33) 13-jarige voetballer krijgt een hartaanval op veld.
34) Voetballer Dylan Rich sterft.
35) speler van Birati Club Münster krijgt een hartstilstand.
36) Abou Ali stort in elkaar met een hartstilstand.
37) IJshockeyer Sebastian Bos overlijdt.
38) Voormalig NFL Pro Parys Haralson sterft.
39) Voetballer Francis Perron overlijdt.
40) 19-jarige voetballer van FC Nantes krijgt een hartstilstand.
41) Duitsland volleybalcoach Traktor Divitz overlijdt.
42) Shrewsbury-aanvaller Ryan Bowman behandeld met defibrillator tijdens wedstrijd.
43) Doelman Lukas Bommer overlijdt.
44) Profvoetballer Fellipe de Jesus Moreira krijgt een dubbele hartaanval.
45) Wielerkampioen Gianni overlijdt.
46) Engelse Helen Byrne met hartproblemen moet op het WK uit de pitch.
47) Duitsland teamleider Dietmar Gladow sterft.
48) Duitse doelman Bruno Stein overlijdt op 15 jaar.
49) USA 14-jarige voetballer Ava Azzopardi stort in coma.
50) 12-jarige Jayson Kidd overlijdt na ineenstorting tijdens basketbaltraining in USA.
51) Robert Lima overlijdt aan een hartaanval in Uruguay en binnen enkele uren sterft zijn vrouw.
52) Bodybuilder George Peterson overlijdt.
53) Voormalig Steel Cali Kick Bokskampioen sterft.
54) De heer Olympia Shawn Rhoden sterft.
55) 33-jarige professionele danser Santo Giuliano krijgt een hartaanval na medische praktijk.

Gelukkig maar dat we weten wat Long Covid precies is…. #not

9:06 p.m. · 1 dec. 2023

Even tussendoor voor het besef waar de Nederlander voor werkt en dit gaat nog veel gekker worden, omdat er toch nog massaal gestemd werd op de VVD en die gladde aal Omtzigt die nu het spelletje functie elders ook uitspeelt. Zij helpen Gansfrans naar het torentje en helpen u naar de afgrond.

“Ik werk voor de Belastingdienst”

Van mijn salaris betaal ik een groot deel loonbelasting.  Dit kan oplopen tot 49,5%. Als ik van de rest boodschappen doe betaal ik BTW. Dit kan oplopen tot 21%. En op mijn biertje zit nog extra accijns op alcohol en op mijn frisdrank accijns op suiker. Als ik ‘s avonds het licht en de verwarming aan doe, betaal ik energiebelasting. Ga ik vervolgens naar het toilet om te plassen dan betaal ik waterbelasting, rioolbelasting en verontreinigingsheffing. Als ik mijn lege zakje chips weggooi en de container aan de straat zet betaal ik afvalstoffenheffing. Over mijn huis betaal ik WOZ belasting. Voor mijn hond betaal ik hondenbelasting. Mijn huis en de spullen in mijn huis heb ik verzekerd, maar daarover betaal ik assurantiebelasting. Koop ik een nieuwe koelkast, dan betaal ik behalve BTW ook een verwijderingsbijdrage. Voor de auto, die ik gekocht heb om naar mijn werk te kunnen, heb ik BPM en BTW betaald. Om er in te rijden betaal ik wegenbelasting en over de verzekering assurantiebelasting. Bij het tanken betaal ik accijns over de benzine. En over de accijns ook BTW. (Belasting over belasting…) Doe ik mee met een loterij, dan betaal ik kansspelbelasting. Ga ik op een terrasje zitten, dan betaal ik mee aan de precariobelasting. Ga ik met mijn kinderen naar een pretpark dan betaal ik vermakelijkheidsbelasting en toeristenbelasting. En voor het parkeren van mijn auto, parkeerbelasting. Als ik dan nog wat over hou en dat op een spaarrekening zet, moet ik vermogenrendementsheffing betalen. Daarbovenop word er moedwillig inflatie gecreëerd wat ook nog eens verborgen belasting is. En als ik dood ga, betaalt mijn partner erfbelasting. Van te voren weggeven aan mijn kinderen betekent schenkbelasting betalen…

Dus, ja, ik werk voor de belastingen.”

Killery Clinton ook ingezet om ons te doen geloven dat we massaal aan het sterven zijn door klimaat.

https://t.me/ditishetnieuws/13871

Vredesverdrag mocht niet van de EU:

Kabinet ook aan het plunderen geweest:

De EU ook beetje geld verduisterd. Tis maar 724 miljard, praten nog wel over zeer waarschijnlijk maar ga er maar vanuit dat het klopt.

Ruim 40 miljard geplunderd zonder overleg met de kamer door het kabinet. Dit naast de verduisterde 724 miljard van de EU is toch niet te verwaarlozen zou je zeggen. 

Maar het is en blijft stil onder de belastingbetalers……

…….. want ach joh kijk wat er in Rusland en China gebeurt daar stelen ze nog veel meer van de bevolking …… WAT?

Dus de reactie op onze roverheden is goed te praten omdat wat China en Rusland doen veel erger is. Op zulke momenten gaat bij mij letterlijk het licht uit.

En deze waarschuwing is natuurlijk ook niet waar want het is Rusland!  Maar bedenk eens, in wat voor leugens je leeft als dit wel waar is. En die waarheid gaat naar buiten komen net als de giga kinderhandel in de westerse landen, niks Poetin, niks Oostblok maar wij houden het rot in stand door maar niet verder te kijken dan de NPO. Enne witte long syndroom ……… ?!

Ik ben alles behalve blij dat ik eindelijk gelijk ga krijgen met alles wat nu naar buiten komt, en nu maar hopen dat de massa op tijd wakker wordt.  En op tijd is voordat ons cash geld is ontnomen en we alles digitaal moeten doen want dan zijn we overgeleverd aan een vreselijk machtsblok en is het einde vrijheid. En die macht bestaat, daar is geen enkele discussie meer voor nodig!

Het mag wat kosten maar ik zal mij blijven verzetten tegen de digitale gekte, de klimaathysterie en de machtsgreep van het WEF en de WHO!

Kijkt u even goed wie er in uw AZC’s wonen? Wie komen er vooral Europa binnen? Zijn dat uitgemergelde vrouwen in verscheurde kleding na een langer vermoeiende reis? Of zijn dat goed getrainde mannen van in de twintig, op Adidas-sportschoenen met nieuwe winterjassen? U dacht echt dat er sprake is van asielzoekers? Er is sprake van een goed gecoördineerde invasie en u kunt er niets meer tegen doen. Het is al uitgevoerd. Ze zijn er al. U bent alleen zoet gehouden met de schijn van verkiezingen met marionetten die doen alsof ze een notitiebriefje onder de arm dragen en maar geen coalitie kunnen vormen.

Als laatste; vraag jezelf is af waarom diplomaten, ministers, koninklijke leden vrijgesteld zijn en waren van de corona prik.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk