Frankrijk; QR code komt terug in 2024 bij Olympische Spelen


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #265


De wekelijkse nieuwsbrief van het Franse verzet, de QR code wordt weer opnieuw ingevoerd, nu gaat het nog om inzet rondom de Olympische Spelen maar je weet dat het zomaar weer landelijk kan worden bij het minste excuus


Vive Les Patriotes Nieuwsbrief 07-12-2023
Door: Florian Philippot,

Er was nog geen tragische aanslag gepleegd afgelopen zaterdag in Parijs, waarbij een jongeman het slachtoffer werd, of de prefect van politie was al in de uitzending om te zeggen dat dit de maatregelen “rechtvaardigde” die waren aangekondigd in het kader van de Olympische Spelen van Parijs 2024.

Deze week hoorden we dat de QR-code een comeback zou maken: om je te verplaatsen, om naar bars en restaurants te gaan, of zelfs om vrienden thuis te bezoeken, onder het voorwendsel van de Olympische Spelen!

Voeg daar gezichtsherkenning aan toe, de gedwongen ontmanteling van boekwinkels en de verdubbeling van de prijs van metrokaartjes. Chaos om vrijheidsbeperkingen te rechtvaardigen! Als Macron de problemen echt zou willen oplossen, zou hij uit Schengen, de EU en het EVRM stappen, zou hij de controle over onze grenzen en onze wetten terug nemen en zou hij Frankrijk kalmeren. Hij doet niets van dat alles; integendeel, hij surft op elke gebeurtenis om te proberen een libertaire agenda op te leggen. De Patriotes lanceren een grote campagne van ongehoorzaamheid over QR-codes! De eerste concrete actie zal de nationale demonstratie op zaterdag 16 december zijn!!

Het leugenimperium stort uiteindelijk altijd in: deze week zijn waarheid en gerechtigheid in een stroomversnelling gekomen! Voor het eerst in de wereld zijn een premier en 2 ministers van Volksgezondheid aangeklaagd in verband met de covid ‘vaccins’ in Roemenië. Tegelijkertijd diende Texas een strafklacht in tegen Pfizer. Slowakije kondigde aan dat het het pandemieverdrag van de WHO verwerpt. En Fauci werd voor het eerst opgeroepen voor een plenaire zitting van het Amerikaanse Congres! Daarom zijn we hier deze donderdag, onder het raam van de Franse minister van Volksgezondheid, om waarheid en gerechtigheid te eisen voor bijwerkingen in Frankrijk, om de publieke opinie wakker te schudden en om het verzet voor onze bevrijding te verenigen! Er is nog steeds werk aan de winkel, maar er zit schot in de zaak en samen met jullie gaan we het tempo opdrijven!

Ik ben blij dat het debat over het idiote nieuwe Europese Verdrag dat de oligarchie wil opleggen, met als doel van de EU een staat te maken en Frankrijk, onze soevereiniteit en onze vrijheden weg te vagen, weer oplaait! Op maandag kondigde Estland aan tegen het Verdrag te zijn. Personderzoeken naar de vele gevallen van corruptie in de EU komen aan het licht: brandstof voor de Frexit! De demonstraties van de boeren in Frankrijk nemen in aantal toe en zijn gericht tegen destructieve vrijhandel (zoals het EU-Mercosur akkoord), het Europeanisme en de verrotte wereld van de oligarchie! Laten we onze bevrijding bespoedigen door hen in het hele land te steunen!

Net als jullie zijn wij verzetsstrijders door temperament, door hart en door verstand. Voor ons mooie land, onze kinderen, onze menselijkheid. Het Verzet heeft maar één doel: de overwinning, en we geven niet op! Welkom bij de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk