Vrijwillige genocide !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #259


Kanker hebben en dan geleidelijk aan tot het besef komen dat het wel eens door de prik kan komen en je dus keihard bent voorgelogen door je eigen overheid is keihard en zal je in één klap doen ontwaken of je blijft vol in de ontkenning omdat de waarheid te heftig is.


“Heb je gelezen en gekeken wat ik je stuurde”? ….. “sommige” is het ontkennende antwoord. Als je niet leest of kijkt naar wat ik je stuur, hoe weet je dan dat het niet waar is ….. zeg ik en vraag ik mij dan af. Of deze, die kennen we ook allemaal;

“ik wil het niet weten hoor wil nu gelukkig zijn”
of
“wat kan ik eraan veranderen”!

Mijn grootste zorg is jouw zorgeloosheid en volle overtuiging dat het wel meevalt en nauwelijks tot niet open staat je te verdiepen in het andere nieuws dan de NPO. Want jouw zorgeloosheid is gekoppeld aan totale onoplettendheid waardoor je de macht en controle over het eigen leven van ieder mens in de westerse wereld volledig op het spel zet.

Wil ik je zorgeloosheid afpakken ….. nee natuurlijk niet wat ik wil is voorkomen dat die mooie bubbel van je mooie huisje, je fijne reisjes, goed pensioen en je eigen auto straks tot het verleden behoort en ineens NIETS meer van jou is en die mooie bubbel op een vreselijke manier uit elkaar spat.

Verbijsterend blijft het dat het mogelijk is geweest een gehele wereldbevolking zo in angst en nederigheid te krijgen dat het prikken bij het grootste deel van de bevolking moeiteloos lukte. Braaf de supermarkt in met een mondkapje met daarachter een vuile blik van jou die geen mondkapje droeg. Alles en iedereen deed mee op een enkeling na die het in die tijd zwaar had.

Genegeerd omdat je waarschuwde voor het gevaar van de prik, buitengesloten werd van het sociale leven, artsen die dachten mijn schoorsteen moet ook branden werden zeer zwaar onder druk gezet om te zwijgen en met gerechtelijke stappen werden gedreigd wat, hoe erg ook, niet bij dreigen bleef.

Ouderen die in eenzaamheid hun laatste dagen doorbrachten. Stervenden moesten in eenzaamheid sterven. Bij een begrafenis no way om elkaar te omhelzen, te troosten, op ziekenbezoek mocht niet. Dranghekken rond bejaardentehuizen. 

Ivermectine werd verboden want aantoonbaar werd bewezen dat het patiënten genas van Corona en op Ivermectine zat geen patent meer dus een goedkoop effectief middel moest verboden worden omdat de prik het verdienmodel was voor de pharmafia en investeerders. En de massa trapte er vol in!

Wel toestemming demonstratie voor BML geen toestemming voor corona demonstranten in hetzelfde weekend. Zelfs de anderhalve meter was niet nodig bij de BML demo waar Halsema tussen gepropt stond maar ondertussen sloeg de politie hard in op de corona demonstranten die inderdaad ook niet de anderhalve meter hanteerden. Bobo’s die fietsen moesten verwijderen van de winkelstraat zodat mensen beter de anderhalve meter konden hanteren bij het passeren. Hoe bedenk je het en bloedserieus deden de bobo’s hun werk. Sjezus wat heeft de mens zichzelf aangedaan en laten belazeren.

EN AL DEZE MAATREGELEN EN PRIK DWANG BLIJKT GEBASEERD OP LEUGENS. DE PRIK WERKTE NIET, DE MAATREGELEN WERKTEN NIET EN TOCH GING DE MACHT DOOR, DAT TERWIJL ALLEN DIE DEZE MAATREGELEN  DOORDRAMDEN HET WISTEN. WE MAKEN DE GROOTSTE GENOCIDE OOIT MEE EN WE LEVEN DOOR OF ER NIETS AAN DE HAND IS. FOUTJE BEDANKT!

Gezellig etentje bij vrienden gaf weer een discussie die wederom respectvol verliep. Het echtpaar waar het etentje was hebben door dat er veel niet klopt maar toch die volle overtuiging, het grote gevaar is China, en Baudet is knettergek. China wil volgens het echtpaar de wereldmacht grijpen en Rusland is een vreselijke dictatuur en moet dus kalt gesteld worden. Dat er een klein clubje rijke elite is die de wereldmacht willen grijpen gaat er gewoon niet in bij ze. En als je dan iets naar ze stuurt lezen of kijken ze niet. Is dat toch die hardnekkige ontkenning omdat de waarheid niet te verdragen is.

Er tegenin gaan lukt nauwelijks want dit is hun hardnekkige overtuiging en ze zien totaal niet dat het juist Amerika is die bij elke oorlog wereldwijd een flinke vinger in de oorlogspap heeft tot op de dag van vandaag. Lieve mensen die nog steeds willen blijven geloven in het goede van de westerse mens.

Een heel goed stukje van 30 november van Piki. Het gehele artikel is zeker de moeite waard om te lezen. Wat ik aan het artikel wil toevoegen is dat de elite ook de media stevig in hun macht hebben.

Die macht bestaat nu uit het gegeven dat ze een groot deel van de wereldhandel al in hun macht hebben. Dat ze economisch gezien zeer veel macht hebben. Dat ze een groot deel van de voedselvoorziening al in hun macht hebben. Dat ze een groot deel van de zoetwater voorzieningen al in hun macht hebben. Dat ze het grootste deel van de chemische gewasbescherming al in hun macht hebben. Dat ze de chemische gezondheidszorg al in hun macht hebben. Dat ze een groot deel van de westerse politici al in hun macht hebben. Dat ze ons, de bevolkingen van veel westerse landen, al in hun macht hebben.

Wat voor mij het meest verschrikkelijke aan deze tijd is, is dat de prik nog meer foute boel is dan we 4 jaar terug vermoeden. Ook toen heb ik er alles aan gedaan om mijn familie en vrienden te weerhouden van het nemen van de prik. Maar het geloof in de goedheid van de overheid, de paniek om het gevaar van Corona en de behoefte aan het behoud van ‘vrijheid’, de gezelligheid van uit eten gaan en op vakantie kunnen was te groot. En de manipulatie van Hugo te erg.

Een geëmotioneerde Bhakdi aan het woord. Deze man is emeritus hoogleraar en weggezet als een staatsgevaarlijke gek door overheden en media.

En nu, wat moet je nu, blijven zwijgen met de hoop dat het nu eindelijk naar buiten wordt gebracht, mede door de NEP journalisten die nog steeds zwijgen omdat hun pot met geld gevuld wordt door Gates en het brengen van de waarheid doe je maar niet want je baan op het spel zetten zijn mensenlevens niet waard. Tja, dan verkoop je toch liever je journalistieke ziel aan de duivel.

Ondertussen, in Zweden waar de verkrachtingen aan de orde van de dag zijn, het wel oorlog lijkt op straat is nu het leger ingezet. Geweldig die massale toestroom van gelukszoekers.

Rake en terechte tweet van Jan Bennink en dit is nu precies waar mijn grote zorg voor de toekomst ligt;

Een Nederlander slaapt in zijn auto en wat doen we met gelukszoekers, al die jonge mannen worden ondergebracht in luxe hotels, op cruiseschepen met een driegangen maaltijd, roomservice en de overheid bezuinigd maar door op die dure kostenpost de ouderenzorg en ondertussen maar roepen dat de asielopvang onbetaalbaar wordt blijven de grenzen wagenwijd open.

Ondertussen gaan nog steeds miljarden naar Oekraïne en Zelensky koopt twee super luxe jachten ter waarde van 75 miljoen dollar per stuk. Weet niet of de namen een grap zijn maar mocht het waar wezen; “Gelukkige ik” en “mijn erfenis”. Met zijn dank aan de fanatieke Oekraïnsevlaggetjes wapperende gekkies.

Voor het verder ontwaken hoe diep het rot zit in de westerse wereld, lees onderstaande tweet. Een schokkende waarheid over pedofilie!

Ondertussen: Omtzigt weigert in gesprek te gaan om tot een coalitie te komen met de PVV. De oorlog in Oekraïne moet doorgaan want Rusland stopt niet bij Oekraïne, volgens Omtzigt. Dus ook Omtzigt is een gevaarlijke oorlogshitser. Gansfrans Timmermans weigert ook een samenwerking met PVV want hij wil de democratie beschermen. Voor de oplettende die weet dat juist Gansfrans alles deed en doet om de democratie om zeep te helpen. Zie stemgedrag. Gansfrans is een hilarische opmerking van Jensen gebaseerd op het loopje van Franske. Wie de show heeft gezien snapt het.

Van de VVD weten we al dat samenwerking met PVV niet kan want de carrière van Rutte is belangrijker en de EU heeft gewaarschuwd dat Rutte zijn NAVO baantje kan vergeten als VVD een samenwerking aangaat met PVV. Tja, niet alles is voor Bassie maar voor Rutte!

Dus de nachtmerrie dat er weer een links kabinet komt is mogelijk waardoor het leven echt onbetaalbaar gaat worden en we nog meer overgeleverd zijn aan het EU monster onder leiding van Premier Gansfrans met wederom een hoeveelheid aan onkunde aan ministers zullen we kapot gaan aan de klimaat gekte en wanbeleid of we krijgen opnieuw verkiezingen en gaat de kiezer niet strategisch stemmen maar met gezond verstand en dan zou ik zeggen … STEM FvD!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk