Ook Frankrijk kent het Vaccinatie initiatief van FvD’s Marcel de Graaff

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #259


… deze week werd er levendig gedemonstreerd in het hart van het Europees Parlement, toen 6 moedige Europarlementariërs en artsen het Europees Geneesmiddelenbureau dwongen om een ongelooflijke bekentenis te doen over covide ‘vaccins’


Door: Florian Philippot, Président des Patriotes.
Beste patriotten,

In Crépol, waar de jonge Thomas werd vermoord, werd Véran (politiek) maandag de hele dag uitgejouwd! Het is niet meer dan normaal dat hij ruw en te laat een tragedie probeerde te verwerken. De Fransen laten zich niet misleiden: welke concrete actie wordt er ondernomen? Als we de controle over ons migratiebeleid terug willen, moeten we Schengen, de EU en het EVRM verlaten. Al het andere is slechts gepraat. Wat wordt er gedaan tegen de wapenhandel en de drugs die zoveel leed en geweld veroorzaken? Niets! Waar ze ook vandaan komen, eerlijke Fransen hebben genoeg van politieke leugens. Ze willen de controle terug! We waren allemaal erg geschokt dat de regering deze week bijeenkomsten als eerbetoon aan Thomas verbood, terwijl ze olie op het vuur gooide om woede op te wekken, mensen ertoe aan te zetten het recht in eigen hand te nemen en uiteindelijk chaos te creëren om angst te zaaien. Niemand moet zich laten misleiden door hun manipulaties!

Ze kunnen hun uiterste best doen, maar uiteindelijk winnen gezond verstand en de waarheid het altijd. Dit werd deze week levendig gedemonstreerd in het hart van het Europees Parlement, toen 6 moedige Europarlementariërs en artsen het Europees Geneesmiddelenbureau dwongen om een ongelooflijke bekentenis te doen over covide ‘vaccins’: het wist alles vanaf het begin! En de landen die de veronderstelde deugden van de injecties ophemelden, en vervolgens de Gezondheidspas, die de bijwerkingen ontkende, zijn publiekelijk verstoten! Deze bekentenissen zijn brandstof voor de rechtszaken, een versnelling voor Justitie!

Bij Les Patriotes gaan we nog een stapje verder door jullie allemaal uit te nodigen voor een grote bijeenkomst op donderdag 07/12 om 10 uur in Parijs, Place Pierre Laroque, onder de ramen van de minister van Volksgezondheid: “Bijwerkingen: waarheid en gerechtigheid”! Komt allen!

“Actie of waarheid?” zegt het spel. Bij Les Patriotes spelen we geen spelletjes – we spelen waarheid EN durven! We voeren nu actie, op het internet en in het land, tegen het EU-verdrag dat het vetorecht wil afschaffen, Frankrijk wil wegvagen en een europeanistische staat wil creëren. We vechten tegen dit krankzinnige verdrag: we vechten voor Frexit, een vrij Frankrijk en onze vrijheden!

Waarheid over de onfatsoenlijke terugkeer van fraudeur J.Cahuzac: hij onthulde tijdens zijn proces in 2016 dat “Pfizer alle Franse politieke partijen financierde”! Explosief! Het is tijd om dieper in het onderwerp te graven en corruptie uit te roeien waar het bestaat!

“Liefhebben is vrij zijn van angst” zegt de dichter. Laten we van vrijheid houden, laten we van de waarheid houden, laten we van de mensheid houden en van het eeuwige Frankrijk! Dan hebben we niets te vrezen en winnen we, verenigd! Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk