Duivelse zielen en de onwetenden


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #256


Ik ben het zo zat dat nu 4 jaar later, zoveel absolute bewijzen verder dat de bespotte complotdenkers nog niet zo gek waren, blijft die stilte oorverdovend. Je ziet ons richting het putje gaan maar je mag het niet benoemen.


Wanneer er een klein groepje mensen  zich zo enorm heeft weten te verrijken dat ze meer geld hebben dan alle landen ter wereld, zijn ze in staat om wereldwijd de macht te grijpen en te doen met de mensheid wat zij willen maar de massa wil het niet zien, horen of over lezen. Van ons wakkeren wordt geëist te zwijgen “want het valt allemaal wel mee”.

Je kan blijven volhouden dat al het kwaad komt vanuit China, Rusland en de Arabische landen en wij westerlingen de beschaving zijn, dan ben je flink gehersenspoeld! Zeg ik daarbij dat een China, de Arabische landen en Rusland de perfecte wereld is, nee natuurlijk niet maar wij zijn allesbehalve het braafste jongetje van de klas. 

Er is veel verwarring ontstaan over de situatie rond Gaza en Israël. Geen enkel geweld mogen we goedkeuren maar blijkbaar is het voor de massa okay dat er een genocide in Gaza plaats vindt. Zelfs de meest lieve vrienden die ik heb keuren het goed want de Palestijnen kozen toch zelf voor Hamas en de muur rond Gaza is onzin, dat vissers nauwelijks gebruik mogen maken van de zee en gaan ze te ver worden ze de zee uit geschoten is onzin en anders verdienen ze het. 

Geschokt ben ik dat we een genocide goedkeuren onder kinderen, zieken en onschuldige burgers. Ook bij mij geeft dit een flinke dosis verwarring. 

En is het wederom een perfecte timing dat PVV de grootste partij is waarvan het enige lid van deze partij zeer pro Israël is en zeer wel mogelijk een Zionist.

HOE ZIEK HET PLAN OOK IS, HOE BIZAR, HET IS GAANDE OM DE MENS ZIJN VRIJHEID, ZIJN MENSELIJKHEID TE ONTNEMEN EN HET KAN WANT DE WERELD WAS MET GEMAK IN ANGST TE KRIJGEN MET CORONA EN NU MET KLIMAAT EN ZOLANG DE MENS ZICH IN DIE ANGST LAAT ZETTEN EN WEIGERT OP TE LETTEN OF ZELF OP ONDERZOEK TE GAAN IS HET APPELTJE EITJE OM DIE MACHT TE GRIJPEN EN TE BEHOUDEN!

laura Abolitionist legt hier vlijmscherp uit wat het plan van de elite is.

Het Europees geneesmiddelenbureau (EMA) beantwoordde vragen aan leden van het Europees Parlement. Schokkend hoe diep Hugo en Rutte in de leugens zitten.

Mensenlevens deden er niet toe. En het gaat nog steeds door dankzij Kuipers. Luister naar Marcel de Graaf en besef wat ons is aangedaan en besef dat er nog steeds genoeg mensen zijn om voor geld hun ziel aan de duivel te verkopen. Besef dat enorm veel parlementariërs en elite zich met voorkennis en de geslaagde prik dwang hun vermogen mega hebben vergroot. Pharmafia is niets anders dan een verdienmodel, gezondheid is bijzaak niet hun zaak. En schokkend dat ondanks voldoende aankondiging van deze persconferentie dat de zaal nagenoeg leeg was en er maar twee vragen werden gesteld over het belangrijkste bezit wat een mens maar kan hebben … ZIJN GEZONDHEID!

Journalisten van de MSM, betaald en gefinancierd door de elite schaam je kapot!


Alles rond de bestorming op 6 januari 2020 is in scène gezet door de Democraten. Ondanks honderden vrijgegeven beelden dat de zogenaamde Trump Aanhangers met geweld naar binnen gingen is op de beelden duidelijk te zien dat ze naar binnen begeleid werden. Hiervoor zijn onschuldige burgers opgepakt en zitten een straf uit oplopend tot 22 jaar en tot op de dag van vandaag, ondanks alle bewijzen, blijven de daders, dus de Democraten, Trump beschuldigen.

Kinderhandel is nergens zo groot als in de Westerse wereld en Nederland loopt daarin aan kop. De MSM kopt keer op keer dat het de Russen zijn die kinderen ontvoeren en de haat tegen alles wat Russisch is, dat is er bij ons zo in gebrainwashed dat de meesten onder ons niet in staat zijn te zien wat er onder onze ogen werkelijk gaande is. Want wij zijn het brave westen, niets is minder waar.

Luister de gesprekken met Roelie Post. Het is ontluisterend hoe kinderen verhandeld worden voor veel geld. En ik benoem het weer ….. de schandvlek van de toeslagen affaire waar nog steeds, na jaren een paar duizend kinderen zoek zijn maar de overheid wel exact weet dat er 413 kinderen zijn overleden is gruwelijk.

Heb ik het over kinderhandel besef dat deze kinderen verkocht worden aan pedofielen, orgaanhandelaren of misbruikt worden voor satanische rituelen. Verdiep je eens in de rolodex zaak met Demmink, daaruit blijkt dat er hoge functionarissen van justitie en overheid diep in het kindermisbruik zitten.  Of de zaak Baybasin, een Turkse man die al meer dan 25 jaar in Nederland vastzit. Al moord je een heel dorp uit krijg je nog geen 25 jaar! Hij weet te veel van Demmink. Ook hierin speelt zeer waarschijnlijk de vader van Yesilgoz een rol. Zijn dochter met nul kennis van recht zit niet zomaar op Justitie. Ook zij is een domme puppet en daarom prima inzetbaar door het kwaad.

Olena Selenska de vrouw van Zelensky blijkt nauw betrokken te zijn bij kinderhandel onder het mom van liefdadigheid. En zonder schaamte blijft Nederland en de EU bakken met geld storten op de rekening van de heilige Zelensky!

But who cares.

De gesprekken van Roelie Post met Marlies Dekkers zijn makkelijk te vinden op YouTube. Er zijn twee gesprekken met haar. Ook zeer informatief zijn de gesprekken tussen lange Frans en Adèle van der Plas, een advocate uit Amsterdam, zij strijdt al jaren voor de vrijlating van Baybasin en zij weet hoe rot ons justitieel systeem is.  Zoek ook op Yvonne Keuls want ook zij heeft haar verhaal over kindermisbruik en een falend justitie.

Arno Wellens schrijver van het boek de Eurobijbel spit alles uit en gaat veel verder dan menig journalist waardoor hij uitstekend doorziet wat de gevaren zijn van de EU, de CBDC en het EU-ID. Hij onderbouwt zijn uitspraken en levert bewijs. Hij is de waakhond terwijl 80% van ons slaapt en niet wil of kan geloven wat er onder onze ogen gaande is. Open onderstaande link om weer een stukkie wijzer te worden, ook handig om te weten wat er met onze pensioenpot staat te gebeuren. Volg hem ook op YouTube met zijn podcast Current Ratio. Zeer informatief.

https://open.substack.com/pub/arnowellens/p/het-verraad-van-dilan-en-mark-deze

Het afschaffen van het Nederlandse veto in de Europese Raad zal er naar alle waarschijnlijkheid op 22 november doorheen geramd worden. Dit veto is een speciaal recht dat een land heeft om een verdrag, beleidsbeslissing of wetgeving tegen te houden of te blokkeren. Het afschaffen van het veto zou betekenen dat Nederland niet langer het recht heeft om een besluit tegen te houden binnen de Europese Raad. 

Von der Leyen houdt niet van dwarsliggers met een andere mening zoals Hongarije, kom je op voor je eigen bevolking ben je tegenwoordig een dictator.

Nog steeds wil de MSM ons laten geloven dat Oekraïne de oorlog aan het winnen is. Niets is minder waar. De bespottelijke opmerking van de ongekozen EU koningen Ursula, dat Poetin onderdelen uit wasmachines haalt om te gebruiken voor oorlogsmaterieel, is van een ongelooflijke domheid. Dit is het niveau van de Westerse leiders. Een “demente” maar meer corrupte dwaas in het witte huis en totale idioten, veelal met een corrupt verleden, binnen de EU die met ons geld smijten alsof het pepernoten zijn!

Wie er baat heeft bij oorlogen zijn wederom de rijken want die hebben hun geld belegd in de oorlogsindustrie. De oorlog in Oekraïne moet gewonnen worden want daar zit veel privégeld van de Obama’s, de Clintons en Bidens clan en natuurlijk machtige bedrijven als Blackrock. Dus jammer van die honderdduizenden stuk geschoten mannen en jongens aan Oekraïense zijde, hun financiële beleggingen zijn belangrijker. En volgens Ollentrol van defensie is het een goedkope oorlog, Oekraïense levens zijn goedkoop is wat ze bedoelt, nogmaals de geldkraan staat nog steeds vol open richting Oekraïne.

Ongekend hoe graag het Westen deze oorlog wil voortzetten en hetzelfde draaiboek zien we nu in Gaza. Ook in Gaza ligt het verdienmodel en daarvoor mag gerust een heel volk uitgeroeid worden. Wat ik eerder al schreef, de vrouw van Sunak heeft met voorkennis miljoenen geïnvesteerd in de gasbubbel bij Gaza en denk niet dat zij de enige zijn die handelen met voorkennis. Netanyahu heeft een flinke terreur gevoerd om de Israëlische bevolking tot de prik te dwingen en hij sprak over zijn experimentele labratten. De Joden zelf zijn deze man zo zat en demonstreerden afgelopen week massaal voor zijn huis met de eis op te stappen.

Ook verbijsterend, maar niet verrassend kom je overal dezelfde namen tegen. Soros, Gates, de Bill & Melinda Gates Foundation, de Clinton Foundation. Samengeklonterd binnen de WHO en WEF wat wel degelijk Prive clubjes zijn maar de macht hebben over de Westerse regeringen. Die tekenen bij elk kruisje wat deze organisaties eisen. Zij zijn de financiers achter BLM, Antifa en NGO’s. Terecht dat Baudet eist dat Antifa als een terroristische organisatie wordt erkend.

Menig westerling heeft geen idee hoe groot de macht van de elite is middels hun vermogen. Het enorme aantal triljoenen die deze mensen bezitten zijn de schulden die de Westerse landen hebben. En de ECB blijft maar bijdrukken. Amerikaanse schuld is niet meer bij te houden maar loopt nog steeds dagelijks op en kunnen we het hebben over tienduizenden biljoen dollars schuld. Dit ooit afbetalen is onmogelijk, net als de schuld van de ECB. Vandaar ook het afschaffen van cash en het invoeren van digitaal geld.

Ondertussen enorme rellen in Dublin nadat een man een vrouw en drie kinderen had aangevallen. De NOS verzwijgt uiteraard opzettelijk dat de aanvaller een Algerijn is.

Nauwelijks nieuws in de media dat in Frankrijk migranten bij een dorpsfeest het lollig vonden om blanken neer te steken. Slachtoffer is een 16 jarige knul waar de keel van werd doorgesneden, en bij een uitbater werden zijn vingers afgehakt. Culturele vermenging zal Europa gruwelijk ontwrichten want Turken kunnen niet samen met Koerden en Palestijnen kunnen niet samen met Joden. Moslims en Christenen gaan niet samen en zo kan ik nog wel even doorgaan. En zolang de regerende macht alles straffeloos toelaat is het Westen een zinkend schip en reken maar de zee is diep!

Is het toeval of wederom een fals flag, een inside job dat er enorme opstanden in Ierland plaatsvonden waar de Ieren het spuugzat zijn als tweederangsburgers burgers behandeld te worden. En de Ierse overheid heeft het gore lef om de Ierse helden weg te zetten als rechts-extremisten. Het woord rechts extremist of fascist ligt voor op de tong bij de westerse media en de linkse gekkies!

De macht heeft chaos nodig om hun plannen door te zetten, dus hoe prachtig om zo een revolutie uit te lokken. Je zet je eigen volk op nummer twee, knijpt ze volledig uit en vertroetelt de gelukszoeker met luxe jachten, gratis zorg en een woning….. dan lok je best iets uit toch?!.

Nog twijfel over de gestolen verkiezingen van 2020 waar Trump de absolute winnaar was, kijk de docu 2000 mules.

Over verkiezingen gesproken. Er circuleren de nodige berichten op X waar mensen gestemd hebben op een FvD’er maar hun stem niet kunnen terugvinden. En FvD op drie zetels kom op dat geloof je toch zelf niet en BvNL de kamer uit ook dat komt ongeloofwaardig over. Rechts is nu erg verzwakt als oppositie en verwacht niets van PVV want we zijn er weer zwaar ingeluisd! Maar goed duidelijk is dat de Nederlanders het ook spuugzat worden en verandering willen. Dus bij een volgende verkiezing zal dit in het voordeel van FvD zijn. Nederlanders zijn die ezel …. u weet wel.

Afsluitend met twee positieve telegram berichten van BioClandestine:

From 2020 to now, there has been a +30 point shift in favor of Trump among voters ages 18-34. Why?

Because of free speech on X! Nearly 60% of X’s 556 million users are ages 18-34.

There is a direct correlation between Elon taking over Twitter, and the shift in public perception, ESPECIALLY among the younger generations. They are finally being exposed to Deep State corruption, because opposing viewpoints were allowed to be voiced on X, in real time, to a massive global audience. 

The conflicts in Ukraine and the Middle East have done irreparable damage to Biden’s approval, and the truth about these situations were only made available due to Elon’s control of X and the ascension of the citizen journalist movement. The younger voters are not learning the truth by watching the MSM. They are getting red-pilled on X. 

THIS is what the Deep State feared would happen when Elon took over. THIS is why they fought him tooth and nail and set all the dogs loose on him. THIS is why Media Matters and the ADL are trying to smear Elon and making false allegations about “widespread antisemitism”.

They knew if there was a free marketplace of ideas and opinions, that their propaganda would not be able to survive. And sure enough, once free speech was introduced, their control of the narrative dissipated rapidly and substantially. 

The labors of citizen journalists have started to bear fruit. The legacy media are failing and the awakening is happening. It’s working!

We are going to have to start thanking Joe Biden and his clown show of an administration.

Why? They’ve red-pilled more people than ANYONE the last 3 years with their embarrassing gaffes, abysmal foreign policy, WW3, endless spending, 2SLGBTQIA+ insanity, Hunter scandals, document scandals, money laundering scandals, election fraud, January 6th hoax, vaccines failing, covid origins, Ukraine, Israel, weaponization of government to attack political opponents, the list goes on and on.

The Biden regime has been nothing but a 3 year campaign ad for Trump. Now when Trump returns, not only will Trump have the political justification to destroy Deep State actors, the public will support him in this venture because the Biden regime has been so blatantly disastrous, that it woke up a sizable chunk of the population.

The global awakening and massive shift in public perception could not have happened without the Biden administration showing their asses 24/7. They make my job EXTREMELY easy.

Wederom De diepzinnige woorden van Ayn Rand: “ 

“We kunnen de realiteit negeren, maar we kunnen de gevolgen van het negeren van de realiteit niet negeren.“Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk