Verkiezingen: Het stof zal niet gaan neerdalen!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #254


Het verraad van de mensen die zeiden wakker te zijn met hun stem op de PVV, hun stem op een zionist, oh wat is Nederland voor de gek gehouden.


De linkse politieke partijen wisten natuurlijk al lang dat de afrekening zou gaan komen met de verkiezingen voor hun jarenlange afbraak beleid en hebben het slim gespeeld. 

Ze wisten wel dat met name FvD een bedreiging zou gaan vormen en stuurden het slim in de media en sociale media. FvD werd overal weggezet als “hét gevaar”, de “dat moet je niet willen’ partij die Nederland kapot zou gaan maken. Op de sociale media werd het, “ga niet stemmen, want dat heeft geen nut” beleid gevoerd door bekende Nederlanders en het trollen leger. Verder ook nog het strategische stemmen, alsof we ooit betrouwbare verkiezing prognoses hebben gezien, … ooit [?]

Met de voorspelbare ruk naar rechts heeft politiek links de Nummer #1 staats-troll Geert Wilders naar voren geschoven om het gewenste resultaat te bereiken door te kunnen regeren over links.

Op voorhand werden er natuurlijk al signalen gegeven en niet te willen regeren met de PVV en zo zal het ook gebeuren, of indien er een mogelijk minderheid kabinet wordt bereikt (lees toegestaan) dan zullen de belangrijkste items getorpedeerd gaan worden. 

Dat Geert een zionist was leerde ik al in 2010 via het artikel op WantToKnow; “Geert Wilders is de mol”

Lees hier meer over de nevenactiviteiten van Geert waar we ook een bekende naam tegen kwamen van Frans Timmermans, twee handen op een buik dus, maar je moet het maar willen zien [?]

En Geert is nog steeds de mol en Nederland zag het niet aankomen, stekeblind die strategische stemmers. Ik schreef dit op X deze week:

Vertaal in deze zin ‘mij’ naar ‘ons’; Dat mensen kiezen om onze toekomst te vergooien staat in een heel ander licht!

De strategische stemmers zijn nu verantwoordelijk voor het decimeren van de enige echte oppositie partij die met brede kennis vertegenwoordigt is in de Nederlandse politiek, het FvD en daar maakte ik deze meme over op 23 november.

In het commentaar viel ik helemaal van mijn stoel met deze opmerking; “Er is niks mis met zionisme wel met islamisme”, iemand die totaal verblind is door het bijbelse verhaal en blind is voor de wereld om zich heen dat Zionisme en de Nazi Wereld Orde in en dezelfde persoonsvorm zijn. Lees hier nog maar eens het artikel van Mike: Nazi Wereld Orde: Hoe het zionisme de spin in het kwade web is.

Een teken aan de wand wat er nu gaat gebeuren met deze opmerking; “Geert is óók conservatief links is op sociale aspecten!”

Het stof zal niet gaan neerdalen!

… en meer en meer mensen zullen gaan ontdekken in de zeer nabije toekomst hoe kortzichtig ze waren met hen stem op Geert zijn PVV, hoe ze het vrije woord op rechts van het Forum voor Democratie een dolk in de rug hebben gestoken. 

Maar ook hoe ze hun familie, vrienden en collega’s hebben verraden aangaande het moorddadige vaccinatie beleid, het hoogverraad van links dat uitgerekend de dag voor de verkiezingen door het FvD aan de grote klok werd gebonden in de EU pers conferentie. 

De verkiezingsuitslag van de giga fraude in de VS in 2020 deed mij toen bijna besluiten om te stoppen met mijn werk als activist, te stoppen met mijn website en podcast. Ik deed het niet omdat Mike me kon behoeden deze stap te maken. Nu met opnieuw zo’n in en in domme zet, maar nu in eigen land was ik voorbereid op deze tegenslag. Nederland is nog niet klaar voor de vrijheid en zal nog verder in het nauw gedreven moeten worden voordat mensen bereid zullen zijn de waarheid onder ogen te zien.

De realiteit dat de oprichters van de staat Israel dezelfde misdadigers zijn die de hele wereld in hun greep houden al honderden jaren. 

We weten dat beide zijden in WOII gefinancierd werden door dezelfde bankiers. Wie zijn altijd al de grote bankiers geweest. De Zionisten, met hun volledige toestemming werden dan ook de Joden vergast. Wat zien we bij de landjepik praktijken in het huidige Israel. Eigen landgenoten worden geofferd tijdens de 7 oktober valse vlag operatie. Zo wordt het wellicht ook een beetje duidelijk als jij Mike over de Nazi Wereld Orde spreekt in juist … dat bijbelse Israel. Nazi’s en Israel veroorzaakt kortsluiting in de hoofden van mensen die niet kunnen bevatten dat de Zionisten en Nazi’s een en het zelfde pot nat is. Maar de staat van Israel oprichting (lees landje pik verovering) die staat Israel oprichting was toch juist het gevolg van die verschrikkelijke oorlogsmisdaden van de Nazi’s [?] Ja maar wie zegt dat de Nazi’s de oorlog hebben verloren als slechts enkelen misdadigers voor de publiekelijke Neurenberg trails stonden en de meerderheid, de bruikbaren die de echte kennis bezaten naar het buitenland werden gesmokkeld om ondergronds gewoon door te gaan met hun plannen. De oprichting van de EU is niets anders dan het stichten van het vierde rijk. Het zionisme is aanwezig in elk land overal op politieke top posities, bankiers, organisaties, bedrijfsleven, …. overal. GEEN wonder dat het uitmesten van de Deep State zo’n omvangrijke klus is en het iets langer duurt dan we dachten en pas met Israel kwam voor velen de echte kortsluiting in de hoofden van mensen ‘aan het licht”.

De mensen die zeiden wakker te zijn waren dus nog in een diepe coma. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk