dotcom.radio aflevering 390 van 26-11-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #254


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 390: Pedofilie in Nederland – Fraude niet nodig – Zionism en Nazism – Sociale Media en gedrag – 22 november D day – Israel doden en gewonden – EU vaccinatie pers conferentie – Verpletterde PVV winst – Maar wie/wat is de PVV? – en meer veel meer, … ik denk dat we weer uitlopen in tijd, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

De eerlijke oprechte politieke FvD taaluiting
Zorgt op links voor de 2de keer voor kortsluiting

– Antifa eist aanslag op Thierry Baudet op, …


Nederlands Nieuws[X] SEEN FROM GOOGLE EARTH — LOCHEM, THE NETHERLANDS — PEDOPHILE SIGN — I LOVE BOYS — THE ROUND BALL IS THE ALL SEEING EYE — EXTRA INFO: ALL ATTRACTION PARKS IN THE NETHERLANDS ARE FULL OF ILLUMANITI AND PEDOPHILES SIGNS
Scheveningen

* dotcomradio afgelopen week: Met zo’n verkiezing gedrag is fraude niet nodig !!

* GV Je gedrag bepaald wat je te zien krijgt op X, Facebook etc.

[X] Dus deze week is / was het weer “D” day, …
Gaat Nederland zijn stem geven aan:
dé “D’ van Democratie = FvD
-of-
dé “D’ van Dictatuur = hét Kartel

[HM] Met het vaxperiment zaten veel mensen fout, met de Oekraïne was de vijand de vriend van velen, met Israel is de bijbel de scheidsrechter geworden en vandaag met de verkiezingen in NL gaan velen het Stockholmsyndroom tonen. “Heb uw vijanden lief”, … ik hou mijn hart vast.

[David Icke] Vraag aan Eva Vlaardingen door jou [Mike] beantwoord; “@EvaVlaar
is a trad thot who in 2020 was part of a coup with the intent of ousting @thierrybaudet from his own party. This is why she doesn’t even mention the attempt on Thierry’s life and why she will vote today for the main rightwing competitor of Thierry’s FvD party.

[X] Stemmers komen weer bedrogen uit zoals in het verleden waar in de gelekte Hillary Clinton emails dit bericht over zijn eerdere verraad aan zijn achterban werd omschreven “Wilders has a brilliant position as he doesn’t have to take the heat for being responsible (as he is not in the government but controls the government!)…. but he doesn’t (from what we’ve seen) exercise a veto on policy or appointments.
– Wilders heeft dus al eens de kans gehad die hij niet waar heeft gemaakt en woensdag kreeg hij weer strategische stemmen. Totale blindheid

[X] – Italia (Israel first) – Argentina (Israel first) – The Netherlands (Israel first) – Canada? I see a pattern in Western politics….

* Geert is de mol WantToKnow

[X] Dat mensen kiezen om een vaccin te nemen, …
Dat mensen kiezen om een Oekraïne vlagje te voeren, …
Dat mensen kiezen om een Israel vlagje te voeren, …

Dat kiezen is allemaal nog tot daartoe, …

Dat mensen kiezen om mijn toekomst te vergooien staat in een heel ander licht!

* GV Verkiezingen: Het stof zal niet gaan neerdalen!

[X] Ze bestaan nog echte journalisten: Opmerkelijke eerste reactie van #GLPvdA-er Paul Rosenmöller richting ON!-verslaggever @JJKrispijn op verkiezingsoverwinning #PVV. #OngehoordNieuws (Ik zeg even niks op de PVV overwinning – Had u vroeger ook kunnen doen [Pim Fortuin]
Wereld Nieuws[Warrioroflight] Hier zegt Willem dat moslims ook een grote groep wakkeren zijn. Dat de regeringen zich hebben vergist want ze dachten die paaien we wel en kiezen voor ons, niet dus! Hoogmoed komt voor de val!

[Genghis Khan] DE KIPPEN ZIJN WEER THUIS VOOR DE JODEN, ELON.
* GV Heeft Israel hun eigen nest bescheten?

* Enkele gedachten als dotcom punten aan elkaar verbonden.
– We weten dat beide zijden in WOII gefinancierd werden door dezelfde bankiers. Wie zijn altijd al de grote bankiers geweest. De Zionisten, met hun volledige toestemming werden dan ook de Joden vergast. Wat zien we bij de landjepik praktijken in het huidige Israel. Eigen landgenoten worden geofferd tijdens de 7 oktober valse vlag operatie. Zo wordt het wellicht ook een beetje duidelijk als jij Mike over de Nazi Wereld Orde spreekt in juist … dat bijbelse Israel. Nazi’s en Israel veroorzaakt kortsluiting in de hoofden van mensen die niet kunnen bevatten dat de Zionisten en Nazi’s een en het zelfde pot nat is. Maar de staat van Israel oprichting (lees landje pik verovering) die staat Israel oprichting was toch juist het gevolg van die verschrikkelijke oorlogsmisdaden van de Nazi’s [?] Ja maar wie zegt dat de Nazi’s de oorlog hebben verloren als slechts enkelen misdadigers voor de publiekelijke Neurenberg trails stonden en de meerderheid, de bruikbaren die de echte kennis bezaten naar het buitenland werden gesmokkeld om ondergronds gewoon door te gaan met hun plannen. De oprichting van de EU is niets anders dan het stichten van het vierde rijk. Het zionisme is aanwezig in elk land overal op politieke top posities, bankiers, organisaties, bedrijfsleven, …. overal. GEEN wonder dat het uitmesten van de Deep State zo’n omvangrijke klus is en het iets langer heeft geduurd dan we dachten en pas met Israel kwam voor velen de echte kortsluiting in de hoofden van mensen ‘aan het licht”.

[Colloquial] Tijdens dotcom radio hoorde ik dat Hamas het meer voor het Palestijnse volk opneemt dan de PLO etc. Hoe zit het dan trouwens met de leiding van Hamas en de mensen die betrokken waren bij de operatie van 7 oktober. Daar zat Israël toch zelf achter? Wetende dat Israël Hamas zelf gecreëerd heeft om tegenwicht te bieden tegen de PLO is het apart dat de PLO Palestijnen meer verloochent. Ik snap wel dat een hoop mensen die zich bij Hamas aansluiten wellicht ooit slachtoffer zijn geworden van geweld en oprecht het beste met Gaza voorhebben.

[Mike] Though Netanyahu won’t admit it, ISRAELI journalists write that the over 2,985 ISRAELI soldiers have DIED since October 7th, and 11,600+ have been injured.

[Mike] HAMAS de Zionisten organisatie geregistreerd in Israel in 1978 en direct betaalde door The Rothschilds

[Mike] BREAKING: The judge that will be hearing Elon Musk’s bombshell lawsuit against Media Matters was appointed by Donald Trump Judge Mark T. Pittman is the same judge that ordered the FDA to release the Pfizer files MEDIA MATTERS IS IN SERIOUS TROUBLE

[Geert] Een bericht van Reiner Fuëllmich
 Zoals gemeld werd advocaat Dr. Reiner Fuëllmich op vrijdag 13 oktober gearresteerd toen hij een paspoort wilde verlengen. Hij werd vastgehouden in Mexico en teruggebracht naar Duitsland, waar hij opnieuw werd gearresteerd en gevangengezet. – Er is weinig publiciteit geweest rond zijn arrestatie en huidige situatie, maar we hebben eerder een update over Dr. Fuëllmich gepubliceerd

[Mike] WOIII foto wat feministen doen, … Ik ze trekken de sonnewering dich en zien niets meer van de buitenwereld, … jij …

[Mike] Russia wants to recognize the LGBT movement as an extremist organization!

[X] ISO-20022: Anti Money Laundering System, je krijgt geen blauw vinkje meer op X als je indentiteit niet bekend is. dat blijkt dus niet goed te vallen bij de geld wit wassers

[x] 60 jaar geleden werd JFK vermoord de man die stelde het CIA te verpletteren en het CIA werd aangesteld om de moord te onderzoeken.

[X] Aanslag in Frankrijk op 17 mensen, Aanslag in Ierland door Algier die verschillende kinderen neerstak de Deep state ziet zijn plan in actie komen

[HM] De soldaten in Israel ontdekken nu wat de Amerikanen ook deden in Vietnam, je kan nooit een guerilla oorlog winnen van mensen die al sinds 1948 onderdrukt worden in dit geval !! Kijk en lees de geschiedenis van de Zionisten want het is ook onze geschiedenis van onderdrukking.
Media[X] Er is z o v e e l krom gemaakt wat ooit recht was in dit land, dat het minimaal tien jaar zal duren om de meest stinkende rotzooi van Rutte en co. weer op te ruimen.
Toch, dat zou wel eens heel snel kunnen gaan, … tenminste voor de ongevaccineerden. Die kunnen zo hun oude leven weer oppakken als er tenminste niet zoveel familie, vrienden en collega’s …. oeps dat gaat de rest van het leven zijn spoor trekken !!

[Clandestine] QAnon? You mean the “conspiracy theory” that claimed:
-A Deep State exists
-The MSM are corrupt
-Our politicians are evil
-Trafficking/pedophilia is rampant
-Russiagate was a hoax
-C19 was man-made
-Election fraud is real
-Pharma is a scam
— Noot verder in het draadje wordt gesproken van QElon
(on)Gezondheid[HM] Dinsdag lezing EU van Marcel de Graaff FvD Eu comissie; “Ik zit nu te luisteren 15-06 intro na 07.00 minuten. Mijn Conclusie: Morgen op de stem dag de eerste arrestaties [?] anders ben ik alweer teleurgesteld. Morgen mag jij gaan stemmen op moordenaars of met je verstand [?]
– Nog wat, ik zag dat de zaal zo goed als leeg was 5 minuten voor aanvang van de presentie, dus verwacht geen media verslag !!
– geïnformeerd toestemming is in feite onmogelijk vanwege het totaal ontbreken van de risico’s. wat gelijk staat als de bekentenis: er is NUL onderzoek gedaan

[Trouw] Hoewel de vaccinatiegraad hoog is in Nederland hebben 1,8 miljoen NLders nog geen vaccin gehad.
Noot; Omgekeerde psychologie. 90% van NL is gevaccineerd [?] Echt niet, nee zo dom waren ze niet allemaal. 60% vindt ik al een hoog getal. In de groep zombies die ik ken is het booster gehalte zeer laag.

[Herman Steigstra] Vraagje aan Hugo: vaccins waren veilig en effectief. Hoe kan het dan dat het aantal virusdeeltjes in het riool alleen maar stijgt sinds de eerste herhaalprik?
[HM] Herman @SteigstraHerman bedankt voor je vele goede werk. Vraagje vanwege de spraakverwarring. Als een levend virus nooit heeft bestaan waarom kan je dan virusdeeltjes niet vervangen door bijvoorbeeld het C19 bio-wapen of zoiets. Dat schept pas echt duidelijkheid.
Gedachtenvoer* GV Piki; Waarom belachelijke officiële propaganda nog steeds werkt CJ Hopkins uit 2017.

[X] geweldig mooie animatie, verbreek de gevangenis

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten