Het diepgewortelde rot van alle ministers!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #249


Voor de tweede keer is Thierry Baudet aangevallen, de belager hoopte dat het bierflesje zou breken. Was dit gebeurd had het met zeer ernstig letsel kunnen aflopen. Dit alles omdat Yesilgoz weigert Baudet beveiliging te geven, zelfs na de aanval op hem in Gent.


Op het moment van de aanval was er een debat op tv wat uit fatsoen beëindigd had gemoeten maar men negeerde het. BBB Carolientje jammerde na afloop dat het niet netjes was en bood excuus aan…… tuurlijk Carolien.

Wat als iemand boe had geroepen tegen K(l)aag dan was het debat onderbroken en men was er niet over uitgepraat geraakt. Nu is de MSM stil want ach het is Baudet.

Dit land is ziek, doodziek!

Antifa tuig die vrolijk en vermomd in de buurt was waar de aanval op Baudet plaatsvond, en later het antifa tuig voor het politiebureau stonden waarvan één de tekst op zijn jasje “ Fortuijn is al dood “.

Mag allemaal en loopt deze aanvaller zeer goed mogelijk ook alweer vrij rond want ach het is geen Kaag of Timmermans want dan hadden de kranten er vol van gestaan en had hij per direct voor maanden vastgezeten.

Politie is te druk om pro zwarte Piet demonstranten neer te knuppelen, daar ligt de prioriteit. ’T is om te kotsen! Thierry loopt oprecht gevaar en dit is te danken aan links!!

Tweet over de minister van justitie die het denkvermogen van een kleuter heeft mag nooit Premier worden!

De vrouw van Sunak, de onverkozen premier van Engeland heeft miljoenen geïnvesteerd in de gasbel voor de kust van Gaza en Sunak wil honderduizenden Palestijnen welkom heten in Engeland. Privé belang dat de Gaza wordt leeg getrokken.

Vanuit Israël is de roep dat de westerse landen de Palestijnen moeten opnemen en verdelen. Want Gaza moet leeg vanwege de enorme gasbel die is gevonden. Wat natuurlijk Gaza toebehoort maar we kennen de westerse wetten …… alles is van het westen!

Daarom staan westerse leiders achter Gaza want het Westen mag volledig ontwricht worden door massale invasie van verschillende culturen, ook culturen die met elkaar in conflict zijn en elkaar nu al de tent uitvechten maar dat gaat nog veel erger worden.

Dat is uiteraard niet het probleem van de westerse leiders, die hebben allemaal allang hun huisjes gekocht in veilige oorden ergens in de stille zuidzee, ver weg van de westerse ondergang, veroorzaakt door hun corruptie en hun hulp aan de superrijke elites die hun geld verdienden over de rug van de hardwerkende belastingbetaler.

Zo werkt de politiek en Gaza moet leeg geveegd zodat de rijken zich nog meer kunnen verrijken over de rug van miljoenen doden. Want wie werkelijk dacht dat het kwaad bij de macht verleden tijd is moet nu toch echt gaan zien waar staatshoofden met hun knechtjes toe in staat zijn. En dan heb ik het niet over Rusland maar over Europa en Amerika. 

Poetin veroordeeld de genocide onze leiders niet!

We zijn met zijn allen ooggetuige van een vreselijke genocide in Gaza waar onze regeringen aan meewerken. Kinderen die nog ergens alleen onder het puin liggen, je maag draait om. Kinderen ernstig verminkt voor de rest van hun leven. Het leed van ouders om al hun gedode kinderen en ziekenhuizen die zonder verdoving operaties en amputaties uitvoeren.

Verbijsterd dat er zovelen zijn die dit goedkeuren want die arme joden …… ze hebben de verschrikkingen van WO2 meegemaakt. Gelukkig veroordelen vele joden de wreedheden die nu in Gaza gaande zijn.

Enorme protesten in Spanje waar ze de vernietiging van hun land ook kotsbeu zijn, vertelt de MSM niet:

In Duitsland willen ze de AFD verbieden want de moordaanslagen lukken maar niet.

Honderdtal video’s vrijgegeven van de GEORGANISEERDE ‘bestorming’ van het Capitol …. nee niet door Trump georganiseerd maar door de Democraten, niets hierover bij de MSM!

WEF druk doende om pedofilie te legaliseren dit uiteraard om hun eigen hachie te redden want regeringen en invloedrijke privé clubjes zitten vol met pedofielen. Niets hierover bij de MSM.

En wereldwijd vulkaanuitbarstingen en aardbevingen …… oorzaak de natuur, poolshift of HAARP. Niets hierover bij de MSM, of misleidend dat het gevolg is van klimaatverandering want dat schreeuwen ze het liefst van de daken want u zult bang zijn.

En ondertussen roept de WHO op tot grootschalige sencuur om hun leugens en kwaadaardigheid verborgen te houden en bevolkingen dom. Dit roept Tedros u weet wel die gezocht wordt voor genocide in eigen land en straks u wilt dwingen tot een prik anders overal van buitengesloten! Verteld de MSM u niet!

De WOO verzoeken komen nog steeds volop naar buiten en tonen aan hoe vreselijk we zijn voorgelogen en hoe schofterig wakkere en oplettende artsen werden aangevallen en bedreigd met enorme boetes. 

Het goede nieuws is dat Rob Elens de arts die zijn patiënten Ivermectine en HCQ gaf door de rechtbank deze week is vrijgesproken. 

Alle artsen die deze middelen voorgeschreven hebben verloor geen patiënten aan de dood maar Hugo de basisonderwijzer wilde deze artsen uit hun functie zetten. Hugo hoort opgesloten, levenslang samen  met Kuipers in een kale cel zonder luxe want wat hebben deze twee een schade aangericht en een hoeveelheid doden op hun geweten!

De prikgangsters!

Maar bezitters van kinderporno komen weg met een waarschuwing ….. echt dit land is doodziek.

Schoonheidswedstrijd voor transgender kinderen …… wie zijn toch die ouders die hun kinderen daaraan mee laten doen?!

Poetin heeft een verbod ingesteld dat Russische kinderen niet ter adoptie mogen vrijgegeven naar landen waar kinderen transgender operaties mogen ondergaan. Daar regeert nog gezond verstand.

Hoe ziek de klimaat gekkies zijn geeft onderstaande poster wel aan. Dit doen volwassenen met kinderen. Hun jeugd afnemen en angst zaaien. Dieper kan je niet zinken. Weerzinwekkend.

De gulden middenweg, altijd de moeite waard om te luisteren en laat even horen hoe groot de ECB schuld is. Dus onze schuldenlast!.


Karel van Wolferen die ook geen blad voor de mond neemt.


Bijna woensdag 22 november en de haat naar Baudet vanuit de andere regeringspartijen is omdat Baudet hun ongelooflijke onkunde, hun corrupte samenwerking met privé clubjes als WEF en WHO bloot legt.

Daarom moet FvD verboden worden, daarom vervolgt het OM Gideon want de partij moet kalt gesteld. Lukt het niet goedschiks hebben ze totaal geen moeite om het kwaadschiks te doen.

STEM DAAROM WOENSDAG 22 NOVEMBER OP FvD OM ONZE KINDEREN EEN BETERE WERELD TE GEVEN WANT DE NU REGERENDE PARTIJEN HEBBEN ER EEN PUINZOOI VAN GEMAAKT EN ZULLEN DE WEL ZEKER BESTAANDE AGENDA 2030 VERSNELD GAAN UITROLLEN.

DE MACHT VAN DE ELITE NEEMT STEEDS MEER TOE DOORDAT ZE ENORME KAPITALEN BINNEN HARKEN OMDAT DE MASSA NIET OPLET EN TRAPT IN HUN MOOIE PRAATJES.

STOP VOOR HET TE LAAT IS!

Want je wilt toch geen Timmermans die alles bij elkaar liegt en ons onder het mom van klimaat de armoe in stort door torenhoge belastingen. Erfbelasting naar 45% ook voor de achterblijvende partner, laat dit is op je inwerken. Dit is onteigening.

Yesilguz met haar peuterstemmetje die als minister haar valse aard laat zien door ook in opdracht te tekenen bij het kruisje wat nooit volksbelang is. Deze linkse trien geeft nu aan dat ze niet met PVV wil regeren. Spit eens naar haar verleden daar zit een vies luchtje aan.

Dit zijn de twee ergste maar we hebben nog een Omtzigt die bij elke motie met het kartel meestemt en nu uiteindelijk zegt in het torentje te willen op voorwaarde dat er een zakenkabinet komt. Prima een zakenkabinet dan zijn we van de domme klunzen af die nu minister zijn maar het idee van een zakenkabinet is wel gepikt van FvD!!

STEM WIJS STEM FvD.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk