Je gedrag bepaald wat je te zien krijgt op X, Facebook etc.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #248


Op de Franse radio wilde ik ook beginnen met dotcom radio. Ik vroeg een Franse radio collega die perfect Engels spreekt, zou jij het samen met mij willen doen, ik in het Engels jij zet elk onderwerp om in het Frans. 


Zijn eerlijke antwoord; “Ik wil niet dat mijn vrienden weten wat ik denk”. Zo gaat het precies zo met wat je te zien krijgt op sociale media. De oproep afgelopen week aan de volgers op X; “Krijg jij mijn berichten nog wel te zien op je tijdlijn?” Een antwoord dat ik ontving (het enigste van de 3000+ volgers; “ Shadowban X: Klopt wat ik net hoor op dotcom: ik moet zelf naar jouw X tijdlijn gaan om jouw posts te zien!! Ik zie je al langere tijd niet meer in het nieuwsoverzicht”. 

Mike had echter een andere insteek die eigenlijk heel erg logisch is. Ik zal die korte insteek wat uitgebreider voor het voetlicht brengen. 

HOE WERKT X OP DE ACHTERGROND VOOR JOU ?

Bovenaan bij het huisje zie je aan de blauwe stip dat er nieuwe berichten zijn. Op X krijg je een selectie te zien van vele berichten waaronder de mensen die je zelf volgt. Je post een bijdrage en als iemand daar een like geeft of een deelactie krijg je dit te zien bij het bel icoontje waar de ‘2’ bij staat.

Naarmate je vele mensen gaat volgen ga je mensen die interessante zaken posten die je niet wilt missen ontdekken. Op de profiel pagina van die persoon vindt je deze standaard mogelijkheden.

Als op het bel+ incoon klikt krijg je steeds als die persoon een nieuwe notificatie van X zoals hieronder te zien is. Door hierop te kikken ga je rechtsreeks naar de tijdlijn van die persoon waar je wellicht een like of deelactie pleegt. Door nooit iets te delen of te liken vertel je X dat je de bijdragen van die persoon ook niet echt belangrijk vindt. Het kan immers zo zijn dat er vele mensen zijn waar je het bel icoon (notificatie) hebt ingeschakeld en alleen de notificaties worden dan getoond waarvan je X (met je like/deelacties) elke dag weer verteld of de bijdragen waardevol zijn. Jij bepaalt dus wat je wel of niet te zien krijgt en pas als je weer actief iemand gaat volgen verschijnt hij weer in je overzicht. DUS GEEN LIKE en GEEN DEELACTIE is aan X vertellen, toon niets meer van deze persoon op mijn tijdlijn.

Ook in de hieronder getoonde zoekactie kun je op iemand zijn account zoeken of snel terug naar recente zoekacties door het apenstaartje icoon te gebruiken. Ook hier vertel je aan X wat jij belangrijk vindt.


X past dus geen shadow ban toe, zoals ik eerst zelf ook dacht, maar X is de afspiegeling van je eigen sociale leven. Heb je steeds minder contact met je ‘echte wereld’ netwerk dan zullen die ook minder interesse ‘tonen’ in hoe het met jou gaat. Dus zo raak je mensen kwijt op je dagelijkse tijdlijn. Maar het gaat nog een stap verder, …

Waar je op zoekt, bijvoorbeeld met het #hashtag verteld X ook waar je interesse echt naar uitgaat en gaan ook onderwerpen van anderen tonen die je nog niet volgt maar wel posten over het zelfde onderwerp.

ZO ONTDEK JE DE WERELD

Zo blijven ook vele mensen RONDDWALEN op X die nooit de belangrijke berichten te zien krijgen ook al hopen en denken velen dat je ze wellicht kan bereiken met je berichten. Ze creëren hun eigen veiligheid bubbel, hun eigen kleine afgeschermde wereldje. Ik zie regelmatig oproepen van mensen met de vraag; “Zien jullie mijn post wel”. Nu begrijp ik wat er gebeurd, die persoon heeft zijn eigen gevangenschap opgezet. Jij deelt weinig of geeft je waardering met een like en jij sneeuwt zelf onder in de miljoenen actieve X gebruikers. Een soort van zelf censuur dus!

Maar het gaat nog veel en veel verder. Doordat vele mensen dezelfde instelling hebben als mijn Franse radio collega die zei; “Ik wil niet dat mijn vrienden weten wat ik denk”. Dan draai je daarmee ‘het verzet’ de nek om. Ook al ben je het 100 procent eens met het bericht, als je geen like geeft, nog beter een deelactie en het beste, een deelactie met commentaar en eventueel een veelgebruikte #trendingwoord, als je dat allemaal niet doet denkt X dat jij geen enkel belang hecht aan dat bericht. Het komt dan, als iedereen zo reageert niet aan bod bij vele andere mensen, … en, …

DAT IS DE NUMMER #1 REDEN, dat misdaden als chemtrails, pedofilie, politieke misstanden etc, etc, etc, … al die jaren kunnen blijven dooretteren, je kent immers het spreekwoord. Zwijgers geven toestemming, keuren de misdaden stilzwijgend goed, en zijn in feite een onderdeel van het kwaad.

Deze week ook zo’n reactie op in een gezondheid gerelateerd bericht. [X] Ben jij ook al zo’n volgers spaarder? – Ik ben geen volgers spaarder, maar ik heb een hekel aan begrafenissen.

Dat heeft mij aan het denken gezet. Nu ik mijn maximaal aantal van 5.000 te volgen personen bijna heb bereikt, weet ik wie je het beste kan gaan verwijderen, want aan -ik volg terug- heb je totaal niks als ze vervolgens nooit meer iets van zich laten ‘horen’.

Weer veel geleerd deze week over sociale media en het menselijk gedrag. Het geeft ook een hoop rust, als ik weer eens iemand de verkeerde afslag zie nemen en bijvoor beeld weer een vaxperiment spuitje neemt, zich laat ‘genezen’ door een chemotherapie dokter. Ze hebben zelf de muren opgetrokken waardoor ze in het informatie tijdperk onbereikbaar werden. Onderstaande Meme is dan ook weer een duidelijk voorbeeld hoe de MATRIX tot stand heeft kunnen komen !!


Elke keer als we getuige zijn van een misstand en daar niet op handelen, dan trainen we ons karakter om passief te zijn in de aanwezigheid en daarmee alle mogelijkheden verliezen om onszelf te verdedigen en diegene die we liefhebben en koesteren. – Jullian Assange


Je gedrag bepaald dus niet alleen wat je te zien krijgt op X, Facebook etc. Maar uiteindelijk je hele leven inclusief het dood gaan aan niet bestaande virussen of goed te behandelen zaken als kanker.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk