Met zo’n verkiezing gedrag is fraude niet nodig !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #247


Verkiezingsfraude, dat was een van de onderwerpen in de uitzending van dotcom radio vandaag op zondag. De insteek was dit bericht dat ik al vele malen op X (Twitter) plaatste.


BELANGRIJK: Er is nu een burger initiatief die op elk stemburo in Nederland de stemming via een eigen server en eigen programma gaat delen zodat we inzicht hebben op elke mogelijke vorm van Fraude 

DAT is waarom men niet wilt dat je gaat stemmen !!

Dotcom radio vandaag Mike Donkers; “Ik ben positief ingesteld maar laat ik dan nu toch; “the voice of doom zijn” (doom = verdoemenis) 

“Dat er helemaal geen verkiezingsfraude nodig is met het stemgedrag van de Nederlanders, ik spreek regelmatig met mensen en hoor allerlei conversaties van mensen en het is algemeen: “je stemt niet op FvD’. En als je een rechtse stemmer bent, ja dan stem je op PVV of misschien op andere partijen wat verder naar het centrum toe. Maar je stemt niet op het FvD want dat zijn fascisten. Die framing, … die is dusdanig goed gelukt, ik denk dan ook dat er geen of nauwelijks verkiezingsfraude nodig is. 

Als je de media bekijkt dan zie je dat ze heel erg insteken op rechtse coalitie van VVD, BBB, NSC en PVV, dus de coup gaat over rechts. En ze hebben het geprobeerd over links met Timmermans maar het klimaat verhaal dat pakt gewoon niet bij de Nederlanders en nu gaan we dus deze coalitie zien en ik ben ervan overtuigd dat daar totaal geen fraude voor nodig is. Dus ik herhaal nog maar eens de woorden van Baudet zelf die zo treffend is en zo goed de spirit van de Nederlanders samenvatten; “De Nederlander wil echt wel verandering maar het moet wel netjes”.  Mike; Dat is dus de kern van het hele probleem, mensen willen niet vechten voor hun land. Het kwaad kan zich verspreiden doordat mensen te lef zijn zich uit te spreken. 

Met zo’n verkiezing gedrag is fraude niet nodig !!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk