dotcom.radio aflevering 389 van 19-11-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #247


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 389: grootschalig C19 vax onderzoek – 7 oktober valse vlag bewijs – Israel heeft het recht zich te verdedigen – Miskraam percentage – 19 vulkanen barsten uit – Het doel van de Q boodschappen – Hamas wil een Palestijnse staat afdwingen – en veel meer nieuws, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Wat staat gij daar zo afgericht
te staren in dat valse licht
Met de natuur niet in lijn
te consumeren alle schijn
Zo te denken onzelfstandig
en gij vind dat wel zo handig
Het geloof in elk bericht
dat aan de massa is gericht
En staat ge er niet alleen voor
alle schapen roepen het in koor
In het gevecht om wat is echt
Staat de waarheidzoeker in zijn recht
Het zijn, zij die zien het scherper
die kunnen zonder schijnwerper
Want een reis in vals licht
maakt u tot slaaf zonder gezicht
– Rob 828 radio


Nederlands Nieuws[HM] BELANGRIJK: Er is nu een burger initiatief die op elk stemburo in Nederland de stemming via een eigen server en eigen programma gaat delen zodat we inzicht hebben op elke mogelijke vorm van Fraude
DAT is waarom men niet wilt dat je gaat stemmen !!

* De gemoederen beginnen op te lopen. Politie met lange tenen? Zelfs met 11 11 carnaval grijpt de politie in tegen een bloaskapelleke; “Zie de gij da hoe lastig det ta is un vrouwke tegen te houwe en niks te morse van oew pilske.

[X] Ben jij ook al zo’n volgers spaarder?
– Ik ben geen volgers spaarder, maar ik heb een hekel aan begrafenissen.

[X] Jesse Klaver van groen links verteld de letterlijk tekst van Barack Obama in een speech, kijk, …

[YouTube] geen forum inside Even gekeken op Rumble maar daar was geen recente upload. Best wel een beetje naïef om op YT te bouwen en vertrouwen.

[X] Deze FvD advertentie werd geweigerd door de @telegraaf

[Forum Inside] Op ongeveer 50+ minuten het Schiphol verhaal dat de politiek wil gaan beperken. Dé motor van de Nederlandse economie !! Dé, motor … die politici als een kip zonder kop bezig zijn te beperken. #StemFVD

[X] Corinne Ellemeet zit namens @groenlinks in de tweede kamer. Corinne stelt dat het klimaat gered moet worden. Het klimaat verdient de CORONA- aanpak, dus bereid je voor op #klimaatlockdowns
Wereld Nieuws[Syriangirl] Dotcomradio was net online vorige week zondag toen ik deze X post tegen kwam over Israelische Apache piloten die eigen burgers vermoorden. Kijk naar de beelden en foto’s in de verdere post. hele wagenparken vernietigd met de lijken er nog in van verbrande mensen uit Israel. ONMOGELIJK dat Hamas dit gedaan zou kunnen hebben met hun simpele bewapening. Israel betrapt op groive leugens om de genocide te starten !!!

[Mike] LIE: “ISRAEL HAS A RIGHT TO DEFEND ITSELF!”
TRUTH: From Day 1, Israel was fully executing its plan for a 2nd Nakba to ethnically cleanse Gaza & accelerate the decades-old process of Palestinian Genocide.

[JVG] Die manifestaties en de aanslag op de oprichter van Vox staan volledig los van elkaar. Het slachtoffer heeft zelf aangegeven dat er naar Iran gekeken dient te worden daar hij openlijk de Iraanse oppositie steunt. Alejo Vidal-Quadras, was de oprichter van VOX en lid van de organisatie European Friends of Israel, maar ook een uitgesproken promotor van de oorlog tegen Iran en Syrië ter verdediging van Israël. De voornaamste verdachte zou een fransman van buitenlandse origine zijn met een ruim frans strafblad. Hij heeft een Europees opsporingsbericht en was blijkbaar geruime tijd in Spanje en was de dag voordien aangehouden door de Beveiliging van het Koninklijk Huis op dezelfde motorfiets richting Zarzuela.
Tucker Carlson bezoekt Spanje hij vindt dat dit meer in de schijnwerpers geplaatst moet worden

* Zionism (Deep-State) Is The Enemy Of The World – Ex-CIA Spy Robert David Steele Een opname van alweer enkele jaren gelden uit het eerste jaar van Trump als president en had best wat zinnige dingen te vertellen over Trump, Putin en Xi als drie eenheid voor de toekomst van de wereld. Deze opname vooral gezocht om wat tegen gas te geven aan de bijbel verdedigers en zionisme ontkenners van Israel.

[Redacted] “Israel is KILLING itself and we can’t stop them” Col. Douglas MacGregor de VS is in feite in de tang genomen door Israel en niet bij machte een vuist te maken. Het hele middenoosten kan elk moment ingrijpen omdat ze de genocide niet meer aan kunnen zien. Speelt Israel een alles of niets spel dat ze zo maar kunnen verliezen en alles verliezen?

[Scott Ritter] Het doel van Hamas is een Palestijnse staat afdwingen

[Mike] Israel en de gaza gasvelden

[Liz Crokin] Voormalig Canadees modemagnaat en pedofiel Peter Nygard is schuldig bevonden aan vier aanklachten van aanranding nadat vijf vrouwen getuigden dat hij een privé-slaapkamer in het hoofdkantoor van zijn bedrijf gebruikte om hen aan te vallen. – THE CANADIAN JEFFREY EPSTEIN GUILTY OF SEXUAL ASSAULT!Dr. C IET 17 “Nobody’s been arrested” and “nothing is being done” crowd gonna give it a breather today? Gaat het publiek vandaag een adempauze nemen?

[Geert] Poetins nieuwe bewapeningsstrategie: dit komt er allemaal op Europa af
Poetin heeft Ruslands industrie sinds het begin van de invasie radicaal veranderd. Een derde deel van de economie dient nu alleen de militaire behoefte, de militaire uitgaven zullen verdubbelen: het land is ver verwijderd van een uitputting.

* The Coudenhove-Kalergi plan – The genocide of the Peoples of Europe
– Massa-immigratie is een fenomeen waarvan de oorzaken nog steeds slim verborgen worden gehouden door het systeem, en de multiculturele propaganda probeert het valselijk af te schilderen als onvermijdelijk.
Video met de Israel Zionist connectie
* Noot: Stuur je kinderen maar op zelfverdediging in plaats van de dansschool !

[Geert] Vonnis van Karlsruhe is nederlaag voor de Duitse “stoplicht” regering:
Federale begroting ongrondwettig
. Het federaal constitutioneel gerechtshof verklaarde delen van de federale begroting tot ongrondwettig. De poging om € 60 miljard voor corona via een schaduwbegroting naar het klimaatfonds te verschuiven, zou een ongrondwettige truc zijn.
Media[Rob radio 828] Shadowban X: Klopt wat ik net hoor op dotcom: ik moet zelf naar jouw X tijdlijn gaan om jouw posts te zien!! Ik zie je al langere tijd niet meer in het nieuwsoverzicht.

[X] Elon Musk is finding out in real time what happens in America when you talk about certain topics. Musk endorses antisemitic topics
(on)Gezondheid[X] grootschalig onderzoek naar vaccinatie doden onder 19% van de wereldbevolking in de zuidelijke landen. Een aantal landen hadden tijdens de C19 uitbraak geen enkele oversterfte (noot: de HCQ en Ivermectine landen [?]) Veel verschillen zelfs in naburige landen !! bij dit onderzoek bleek 1 op 460 mensen ging dood in 3 jaar onder alle leeftijden = 0,006 van de wereldbevolking

[X] nu weer een toename van ouderen in NL door vaccinatie sterfte: ONBEGRIJPELIJK, dat ik niets verneem van een soort opstand, van de kinderen van die ouderen die nu gevaxperimenteerd worden.

[X] miskraam percentage in 2020, van maand tot maand, 4%. Dat was normaal… In 2021 was het gemiddelde miskraam percentage 7-8%.
In 2022 was het gemiddelde percentage van maand tot maand 15%. Dat was tot november. In december 2022. Dit heb ik nog nooit eerder gezien. We hadden 41 nieuw geregistreerde patiënten. 13 van hen verloren hun baby. Dat is dus 25%.”

[X] Als ik dubbelklap in het buitenland, dan ben ik voor álle zorgkosten (+bagage) voor €𝟏𝟑 𝐩/𝐦 volledig verzekerd met mijn reisverzekering. Waarom moet ik in 2024 in éigen land bij @asrdan €𝟐𝟎𝟎,- 𝐩/𝐦 betalen?

Loesje: Bestaat er al een polis tegen oplichting door verzekeraars ?
Gedachtenvoer[deNachtzuster] John Paul Rice, voormalig producer van ‘The Hunger Games’ deelt zijn ervaringen met Hollywood-pedofielen video 38 min.

[IET 17] Het doel van de boards en Q was om ons wakker te schudden, om onderzoek naar onszelf te bevorderen en om vervolgens actie te ondernemen en controle te krijgen over ons eigen leven. 

Deze operatie is allemaal tevergeefs als we hetzelfde blijven doen als voorheen. 

Als je nog steeds:

1. Hetzelfde geraffineerde bedrijfsvoedsel eet
2. Vertrouwt op grote Pharma en medische
3. Vertrouw de media 
4. Overheid vertrouwen 
5. Vertrouw erop dat anderen je vertellen wat waar is 
6. Volg de sterren en hun meningen
7. Volg merken en labels
8. Achterover leunen omdat het allemaal te veel voor je is en je liever xyz hebt

Dan heb je het gemist en ben je een deel van het probleem dat we ALLEMAAL hebben

[Geert] Klokkenluider Raytheon: Amerikaanse overheid heeft Directed Energy Weapons die mega-aardbevingen kunnen veroorzaken. Deze kunnen door de Amerikaanse overheid ingest worden om wereldwijd ‘natuurrampen’ te creëren.
(noot: ik denk dat we dat al gezien hebben met de Tsunami’s in Japan etc)

*** Dit is zorgelijk ***
Negentien vulkanen barsten bijna tegelijkertijd uit De meest recente update toont drie nieuwe uitbarstingen, waardoor het totaal op de lijst nu op 19 vrijwel gelijktijdige erupties staat. Zon verduistering, mislukte oogsten ?

[X] Voor we gaan werken met kunstmatige intelligentie, kunnen we dan eerst iets met met natuurlijke stommiteiten ?

[Peter v Nieuwenhoven] radium, brandstof / geneesmiddel

[X] Open de afbeelding om de hele lijst te zien en, … Ik ben NU gelijk een voorstander geworden voor gelijke vrouwen rechten !!

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten