Hebben we een totaal nieuw medisch systeem nodig?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #246


Dat is de vraag die Dr. Sircus oproept in zijn recente artikel. Ik volg hem al jaren en je komt dat ook vele artikelen van hem tegen op de site. Een ware kennisbron !


Bron artikel: Needed New Medical System
Dr. Sircus Published on November 16, 2023

“De moderne geneeskunde heeft zichzelf veranderd in een horrorshow, dus er mag geen twijfel over bestaan dat we een nieuwe manier van geneeskunde nodig hebben. Het enige dat niet veel hoeft te veranderen is de spoedeisende geneeskunde, wat ze voor je doen als je wordt aangereden door een vrachtwagen. En zelfs dan kunnen de ICU en de spoedeisende hulp enorm worden verbeterd.

Elke hoek van de geneeskunde is een ramp. Dr. Alan Greenberg zei: “Ondanks de investering van honderden miljarden dollars in onderzoek, is er de afgelopen honderd jaar nog geen enkele degeneratieve ziekte genezen.” Maar erger nog, de moderne geneeskunde stopte een pistool in haar mond en haalde de trekker over met de genetische COVID-19 vaccins en hun in het laboratorium gecreëerde vírus. Er is geen grens aan de arrogantie van reguliere artsen en de farmaceutische geneeskunde die ze beoefenen”.

Laten we even stilstaan bij de eerste regels waarmee het artikel van Dr. Sircus begon. Meer als een halve eeuw geleden kwam een huisarts gewoon thuis op bezoek om eens te kijken hoe gezond je eigenlijk wel leefde. Vandaar de naam huisarts. [!] Nu zal hij of zij wellicht niet eens meer informeren of je wel gezond leeft? Ik kan er zelf niet over meepraten want ik ben al 25 jaar niet meer bij de huisarts geweest met een klacht.

De afgelopen 100 jaar is de voedselketen enorm veranderd van gezonde biologische groenten uit eigen tuin naar met kunstmest, chemische toevoegingen bij de vleet, vele duizenden die nooit of te nimmer getest zijn op interactie die ze kunnen veroorzaken. Dat is eveneens het geval met de hele medicijn santenkraam winkel waar slechts 11% wetenschappelijk onderbouwd zijn. Ik durf het horror verhaal wel een naam te geven.

De huisarts is de allereerste verantwoordelijke in lijn die de ongezondheid industrie mede instant houdt. Hij kijkt nooit naar een eenvoudige base en zuur balans, of je goed in je vel zit, enorm belangrijk, heeft geen bal verstand van vitamine en mineralen ondervoeding, het belang van goede vetten, elektrosmog, het gebruik van de schadelijke magnetron. De huisarts stuurt je door naar specialisten die monsterlijke middeleeuwse levensvernietiging therapieën toepassen zoals chemotherapie, bestralingen en verkankerde lichaamsdelen eruit snijden. Letterlijk geen bal verstand hebben ze van geneeskunde van ziek maken des ter meer.

Hoeveel dokters hebben ontslag genomen om dat ze zich niet konden vinden in de medische experimentele vaccinaties die al en nog steeds duizenden levens eisen die wereldwijd in de miljoenen lopen en benoemd worden onder het vriendelijke woord “oversterfte’ maar ik noem het gewoon moord met voorbedachte rade. ELKE dokter die niet van elke gevaccineerde een getekende schriftelijke verklaring heeft van geïnformeerde toestemming is niet meer of minder met moord begaan en verdient een zelfde straf als iemand dei de trekken van een revolver over haalde. Niet iedereen die je neerschiet gaat immers dood maar de kans is wel aanwezig. En als Jan met de pet wist dat alle virussen uit een laboratorium komen dan had elke arts dat ook kunnen weten. Wij wisten het immers als in 2009 en daarvoor waren alle vaccinaties ook al hoogst verdacht. 

Kunnen we met het huidige artsenvolkje een gezond systeem opbouwen, als ze eerst alles afleren en een heropleiding krijgen in orthomoleculaire geneeskunde, natuurgeneeskunde en daarbij ook de nieuwste gereedschappen gaan toepassen die nu in de ziekenhuizen verboden terrein zijn zoals frequentie technieken. (Perth) En tja die ziekenhuizen, hoeveel hebben we er eigenlijk nog nodig als aan de basis de gezondheid bewaakt wordt, kleine centra voor spoedeisende hulp en al die overbodige zaken schrappen.

Ziekenhuizen zijn er voornamelijk voor het oplossen van problemen die eigenlijk nooit hadden moeten kunnen plaatsvinden. Zoals bijvoorbeeld die verschrikkelijke ziekte kanker, die in feite uiterst zeldzaam zou zijn bij een gezonde leefstijl. 

Echte huisartsen zouden een boete moeten krijgen op hun salaris voor elke patiënt die ziek wordt onder zijn of haar toezicht, kijken hoe goedkoop de gezondheid zorg dan wordt? Waar ziekenhuizen hersteloorden worden en de huisarts een Heilpraktiker, een natuur genezer. Waar de farmaceutische industrie met zijn miljarden business TOTAAL overbodig zal zijn en plantengeneeskunde zoals meer als honderd jaar geleden de homeopathie zaken effectief konden aanpakken. Waar toegang wordt verkregen to onderdrukte niet schade toebrengende geneeskunde. 

Terug naar het artikel van Dr. Sircus

Uit een acht jaar durend onderzoek van Johns Hopkins is gebleken dat er in Amerika jaarlijks minstens 250.000 sterfgevallen zijn als gevolg van wanpraktijken. Onze voorgeschreven medicijnen zijn de derde belangrijkste doodsoorzaak na hartaandoeningen en kanker in de Verenigde Staten en Europa. Meer dan 2 miljoen Amerikanen worden elk jaar ernstig ziek door toxische reacties op correct voorgeschreven medicijnen en 106.000 Amerikanen sterven aan deze reacties. In het tijdperk van COVID zijn deze aantallen aanzienlijk hoger. Psychiatrische medicijnen alleen al zijn ook een belangrijke doodsoorzaak, vooral omdat antidepressiva veel oudere mensen doden door vallen.

Wil je nog verder lezen, een kijkje nemen in de technieken die nu al worden toegepast door hem en anderen, … [?]Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk