Ongevaccineerden als spermadonoren!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #245


Vrouwen die een beroep doen op spermadonoren om zwanger te worden, zoeken steeds vaker donoren die geen COVID-19-vaccin hebben gekregen, nu de bezorgdheid over de negatieve effecten van de prik op de voortplanting en de ontwikkeling van de foetus toeneemt, bericht Cassie B.


Bij spermabanken en online groepen waar vrouwen spermadonoren zoeken, geven veel vrouwen nu aan dat ze alleen sperma zoeken dat afkomstig is van ongevaccineerde mannen.

Op de Facebook-groep Sperm Donation USA bijvoorbeeld, wordt de vaccinatiestatus steeds vaker genoemd onder de honderden leden. De groep is verantwoordelijk voor het helpen van veel vrouwen bij het stichten van hun gezin, met leden variërend van alleenstaande vrouwen en stellen die worstelen om zwanger te worden tot jonge professionals en lesbische stellen. Veel mannen die lid worden van de groep bieden hun sperma gratis aan.

Verschillende mannen die hun sperma aanbieden, gebruiken verkoopargumenten zoals “ongevaccineerde man (sperma niet gemodificeerd door mRNA)” om hun punt duidelijk te maken.

Een vrouw die succesvol zwanger werd met het sperma van een ongevaccineerde man postte een foto van een positieve zwangerschapstest met een onderschrift dat zei: “Nog een ‘farm-raised’, ‘not Pharma-raised’ baby onderweg!”

Een van de leden van de groep, Jonathan David Rinaldi, vertelde aan The Daily Mail waarom hij denkt dat zoveel vrouwen op zoek zijn naar dit type sperma. Hij legde uit dat nadat hij zo’n grote toename had gezien van vrouwen die ongevaccineerde donoren wilden, hij zijn eigen groep begon die zich uitsluitend richt op ongevaccineerde donoren en vrouwen die op zoek zijn naar hun sperma.

Duitsland pauzeert opnieuw AstraZeneca-vaccin na 31 meldingen van zeldzame bloedstolsels, 9 doden

Rinaldi, die bekend staat als “The Sperminator”, heeft in de loop der jaren minstens 16 kinderen verwekt via spermadonatie. Hij zei: “Ik vertrouw de grote overheid en de grote farmaceutische bedrijven niet, ik vertrouw ze niet en ik hoef mezelf niet in te spuiten met dingen waarvan ik niet eens weet wat het is.”

Hij zei dat hij weliswaar de typische kindervaccinaties kreeg toen hij opgroeide, maar dat hij zich meer in de kwestie ging verdiepen toen hij zijn eerste kind kreeg en niet beviel wat hij zag.

“Toen ik mijn eerste kind kreeg, begon ik de bijsluiters en de ingrediënten te lezen. En toen de school begon te zeggen dat mijn zoon ze moest hebben… Ik hou er echt niet van dat de overheid me vertelt wat ik moet doen, dus het zette me aan het denken en deed het tegenovergestelde,” merkte hij op.

Hij vertelde de publicatie dat in het ideale geval de vrouwen die zijn sperma ontvangen ook niet gevaccineerd zullen zijn, hoewel hij toegaf dat “niet iedereen op de hoogte is” van deze kwestie. Hij zei wel dat een vrouw aan wie hij had overwogen zijn sperma te geven, hem vertelde dat ze na de eerste twee prikken een booster zou krijgen. Hij vertelde haar dat hij niet bereid zou zijn om zijn sperma aan haar te doneren als ze dat zou doen.

Effecten COVID-19 vaccin op voortplanting en vruchtbaarheid nog grotendeels onbekend

Kort na het krijgen van COVID-19 vaccins, hebben veel vrouwen veranderingen in hun menstruatiecyclus gemeld en gynaecologen hebben hogere percentages miskramen gemeld sinds de introductie van de vaccins.

Volledig gevaccineerde jonge volwassenen hebben 73% meer hartaanvallen en beroerten en 92% meer sterftegevallen dan ongevaccineerden

Eén onderzoek toonde aan dat vrouwen die de mRNA COVID-19 prikken kregen een hoger risico hadden op miskramen, vruchtbaarheidsafwijkingen en andere gezondheidscomplicaties. Uit het onderzoek, dat werd gepubliceerd in Lancet Infectious Diseases en waaraan bijna 200.000 vrouwen in de vruchtbare leeftijd deelnamen, bleek dat vrouwen die hun tweede dosis van de Moderna-prik kregen een significant groter risico hadden op een ernstige gezondheidsgebeurtenis.

De meest gerapporteerde negatieve zwangerschapsuitkomsten onder de groep waren doodgeboorte en miskraam, gevolgd door verminderde foetale beweging, abnormale foetale hartslag en vaginale bloeding.

Bovendien is de schade die de vaccins op de lange termijn veroorzaken bij degenen die ze krijgen, nog steeds niet bekend, en het zal pas over tientallen jaren duidelijk worden wat de gevolgen kunnen zijn voor toekomstige generaties. Daarom is het geen verrassing dat veiligheidsbewuste moeders die hun kinderen de beste kansen op een gezond leven willen geven, sperma zoeken van mannen die niet zijn blootgesteld aan deze giftige vaccins.
©Cassie B.

Reactie.

Eindelijk gerechtigheid!! De ongevaccineerden in de schijnwerpers. En dan nog met de mogelijkheid tot nieuw leven die ook nog als gezonde kinderen geboren kunnen worden!  Respect voor de vrouwen die zo doortastend zijn.

Maar mogelijk wel verschrikkelijk voor de vrouwen die wel gevaccineerd zijn! Want ik kan me voorstellen dat het een enorme wissel trekt te vermoeden dat je kind via jou of een partner besmet is en mogelijk niet gezond geboren mag worden. Gaan we naar “brave new World. van de grote schrijver Herman Hesse. Of gaat het gezond verstand van mensen dan toch ervoor zorgen dat we de mensheid op een gezonde en natuurlijke manier zich kunnen ontwikkelen! Want laten we eerlijk zijn, we zijn erg ver afgedwaald van de natuur. En zijn zelfs zo ver gegaan dat we de natuur hebben aangevallen met verschrikkelijk gevaarlijke chemische middelen. We zijn zelfs zo ver gemanipuleerd dat we zelfs mensen willen genezen met chemische middelen. Wat uiteindelijk zal resulteren in de verzwakking van de totale mensheid!

Na de enorme aanval op de mensheid via de vaccinaties, likken we nu onze wonden voor hen die de nare gevolgen hiervan hebben ondervonden! Mensen die onderzoek doen naar de werkelijke gevolgen van de gegeven vaccinaties weten welke gevolgen dit hebben teweeggebracht! Die weten van de oversterfte die onder de pet gehouden wordt door foute wetenschappers en politici! Die meedogenloos hebben meegewerkt aan het dwangmatig vaccineren van grote bevolkingsgroepen die vertrouwen hadden in overheden, maar nu in onzekerheid leven over de gevolgen hiervan!

En dan zijn er vrouwen die het heft in eigen hand nemen en ervoor willen zorgen dat hun kinderen weer gezond geboren worden en niet besmet zijn met de gevolgen die de vaccinaties. Chapeau dames!

De niet gevaccineerden kunnen, samen ervoor zorgen dat we een goede start kunnen maken met nieuwe mensen die hopelijk via de natuur een gezond leven kunnen leiden en kunnen zorgen voor een gezond en vaccinvrij leven.

We mogen nooit vergeten dat deze wereld ons mensen niet nodig heeft! Nee, wij hebben deze wereld nodig. Deze prachtige planeet die ons alles kan geven dat we nodig hebben.

Zullen we afspreken dat we beter voor onze wereld gaan zorgen?

Een gezonde wereld, zonder chemische middelen die gevaarlijk zijn voor mens, dier en plant, zonder oorlog. In harmonie met elkaar!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk