Vergooi geen toekomst … ga stemmen !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #244


Elk weldenkend mens moet toch zien dat de brede kennis en het gezond verstand alleen bij FvD te zien is. Je voelt een goede onderlinge sfeer en ze kunnen gerichte vragen stellen en alles prima onderbouwen. Vakkennis zit hier bij FvD en dat is bij geen enkele andere partij!


Propaganda in Rusland is bekend bij alle Russen, ze prikken door de propaganda heen. Europeanen niet, die denken dat de staatstelevisie hier de waarheid spreekt en gaan geheel mee in een onwaarheid die ze wordt voorgeschoteld.

Het vuur van gerechtigheid, eenheid en vrijheid zal nu in ons moeten ontvlammen.

FvD is de enige partij die ons van een dictatuur kan redden. Met Forum voor Democratie als grootste partij met steun van BvNL  kan ons land van de afgrond weggetrokken worden.

Maar helaas, het volk blijft stekeblind en ziet het gevaar niet. Hoe kan het anders dat  NSC en VVD op de voet gevolgd door PvdA/GL de grootste kans hebbende partijen zijn.

Uit hun verkiezingsprogramma’s blijkt duidelijk dat de boeren weg moeten, de asielinstroom niet zal verminderen en de klimaathysterie doorgaat waardoor de economie zijn laatste adem zal uitblazen en wij te maken krijgen met dictatuur, voedselschaarste, watertekorten, belastingverhogingen en besef goed mogelijk WO3!

Bron is mij onbekend van onderstaande Engelstalige stukje maar erg goed!

As Americans, we have been told our society is superior because we are “free” and other governments are cruel to their People.

Well it turns out we are not “free”, our politicians traffic/molest children, the US waged war across the globe for decades, and they create bioweapons that kill millions of people. How exactly are we the good guys?

Americans have been conditioned to think that China, Russia, Iran, etc., are evil because they propagandize their People and limit their Rights. You mean EXACTLY what the US does?

Everything we use to justify our supremacy over the rest of the world is based on lies. The America you thought you grew up in does not exist anymore, and I’m not sure if it ever did. This idea that we are the US and therefore we are righteous is not only illogical, but historically inaccurate. The US government after WW2 have only spread corruption and death. 

Most Americans don’t recognize this reality, but the rest of the world does, and they are fed up with our shit.

Bekijk onderstaande twee video’s, daarin worden alle gevaren besproken waar we (deels) al in zitten.

– De kinderbescherming geprivatiseerd en ondergebracht bij grote Amerikaanse bedrijven die van kinderen een verdienmodel hebben gemaakt.

– De gevaren van woke, het definitief zeer ernstig beschadigen van kinderen zowel fysiek als mentaal.

– De drang naar oorlog van Amerika en Europa, die weigeren de vredesonderhandelingen om een einde aan de oorlogen te maken. Erger: ze steunen het verschrikkelijke geweld met ons belastinggeld maar zonder onze toestemming.

We hebben een regering die van onkunde aan elkaar hangt en de grondwet keer op keer aan hun laars lappen door demissionair wetten in te voeren en overeenkomsten te tekenen met buitenlandse organisaties, zoals het WEF en de WHO. Deze maand tekende Kuipers weer voor jaren een overeenkomst met de WHO ….. maar wie weet dat?

Grootste betalers aan de WHO en het WEF zijn vunzige psychopaten zoals Bill Gates en Soros met onderdanige volgelingen die in het Europees Parlement of de Tweede Kamer zitten. De invloed die weggegeven gaat worden aan de WHO zijn zeer ingrijpend voor onze vrijheid. Nogmaals Tedros is een grote crimineel en gezocht in eigen land voor genocide. De klimaat idiotie die onze economie kapot zal maken en ons zal storten in ongekende armoede. Maar goh, de staatstelevisie vertelt ons dat de economie geweldig gaat ….. hoe dan? De rampzalige gevolgen van de georganiseerde massale invasie van Afrikanen wat bekostigd wordt met ons belastinggeld en het huisvesten en onderhouden van al deze JONGE MANNEN kost ons ongeveer 20 miljard per jaar. 

Het artikel van Piki van 14 november een sterk artikel over de gevolgen van de massa-invasie.

De gevaren van de EU-ID die er tegen de wil van de Tweede Kamer en het volk toch doorheen gedrukt wordt door een Gremlin v Huffelen. Het einde van cash geld, de 15 minuten steden, het CO2 budget zal het einde van onze vrije samenleving zijn!

De oversterfte, de olifant in de kamer waar niet over gesproken mag worden en herhaaldelijk geweigerd wordt onderzoek te doen want goh de oversterfte is een raadsel maar ligt niet aan het vaccin. Hoe weet men dat zonder onderzoek?!  

Door de WOO verzoeken komt steeds meer overduidelijk naar buiten dat we giga zijn voorgelogen over de veiligheid en werking van het vaccin. Dit schandaal komt steeds meer naar buiten en zal voor een enorme ontwaking en opschudding zorgen en de Hugo’s van deze wereld zullen met hun mensonterende, schandalig handelen niet wegkomen. Ze wisten dat het vaccin niet getest was, ze wisten van de risico’s en de risico’s waren er wel degelijk. 

Cardiologen en oncologen hebben het nog nooit zo druk gehad. Het gesjoemel met de PCR-testen door bewust veel te hoge cycli test iedereen positief, zelfs met een onschuldig snotje in je neus. Maar de massa ging erin mee en keek niet verder dan de prik, want de prik gaf weer vrijheid zonder besef dat het valse vrijheid was want vrijheid krijg je niet door toe te geven aan dwang!

Ga daarom stemmen op FvD alleen deze partij doorziet het kartel en durft het te benoemen. Daarom doet het kartel er alles aan om FvD kamerleden de mond te snoeren door schorsingen en strafzaken te starten tegen FvD kamerleden gebaseerd op de grootste onzin waar alleen een rot rechtssysteem zijn medewerking aan verleend. 

Deze partij zal alle bindende contracten met het WEF en de WHO door de papierversnipperaar halen want deze partij ziet het gevaar van het kleine immens rijke kliekje rijken die niets ontziend de macht willen grijpen ten koste van al het moois wat wij ooit hadden. En dat moois is wat ik wil voor mijn kinderen en kleinkinderen …. Wie niet toch.

HET STEMMEN IS NOG NOOIT VAN ZO GROOT BELANG GEWEEST ALS NU WANT MET GL, VVD, PvdA, CU, CDA EN D66 AAN DE MACHT GAAT NEDERLAND ECHT NAAR DE KLOTE. DUS DURF HET AAN EN BEKIJK ONDERSTAANDE VIDEO’S. KIES NIET VOOR GEMAK KIES VOOR VRIJHEID!

Must sea; Jacob de Jong en Maria Thérèse ter Haar:


Forum inside


Denk na, ze hebben het nu keer op keer over watertekorten en ondertussen gebeurt dit!  Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk