Vaccinatie: het gekste idee ooit bedacht?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #241


Voordat we het over vaccins kunnen hebben, moeten we eerst vaststellen dat veel ziektekiemen inderdaad ziektes veroorzaken [?]


Jon Rappoport Substack: Vaccination: the craziest idea ever conceived?

Een deel van het belangrijkste werk op dat gebied wordt gedaan door Christine Massey.

Jarenlang hebben zij en haar collega’s Freedom of Information-verzoeken naar volksgezondheid instanties over de hele wereld gestuurd om bewijsmateriaal op te vragen waaruit blijkt dat virussen bestaan en bewijsmateriaal waaruit blijkt dat andere soorten ziektekiemen bestaan of ziektes veroorzaken.

De resultaten zijn op zijn zachtst gezegd verbluffend: Geen overtuigend bewijs voor het bestaan van virussen en geen overtuigend bewijs dat andere soorten ziektekiemen, als ze al bestaan, ziektes veroorzaken.

De meeste onderzoekers rennen in sneltreinvaart weg van de bevindingen van Massey. Ze willen op geen enkele manier iets met haar werk te maken hebben.

Slechts één van de vele implicaties: waarom ontwikkelen of gebruiken mensen in vredesnaam vaccins? Ze zijn bedoeld om ziektes te voorkomen die veroorzaakt worden door ziektekiemen die niet bestaan. Of ze zijn bedoeld om ziektes te voorkomen die veroorzaakt worden door ziektekiemen waarvan nooit bewezen is dat ze ook maar enig kwaad kunnen.

En hoe zit het met factoren die wel ziektes veroorzaken? Zoals gebrekkige voeding, gebrek aan sanitaire basisvoorzieningen en milieugiffen. Gaan vaccins deze factoren neutraliseren??

Er is nog meer.

Zelfs als we (op niets gebaseerd) aannemen dat er bijvoorbeeld een heleboel virussen bestaan en ziektes veroorzaken, is er een onoverkomelijk probleem dat “het adjuvans (toevoegingen) probleem” wordt genoemd.

Alle traditionele vaccins bevatten hulpstoffen (bijv. aluminiumverbindingen), die zogenaamd de reactie van het immuunsysteem op het vaccin verhogen en de repetitie die vaccinatie heet zeer effectief maken om het lichaam “voor te bereiden” op het echte werk (de ziekte veroorzakende kiem) als en wanneer dat later gebeurt.

Er zit echter een fatale fout in dit argument …

Lees verder op de Substack van Jon.

Ik volg Jon al vele jaren en vindt het jammer dat hij zijn artikelen nu achter een betaalmuur publiceert. Ja ik zou dit ook kunnen doen maar een echte patriot / activist schrijft om de wereld een betere plaats te maken en ja, dat kost tijd en geld en dat betaal ik dus zelf. Ik heb een pensioen en dat is voldoende. 

Ik ben door de jaren heen qua standpunt gegaan van:
Vragen stellen over vaccinatie naar:
Is er wel een noodzaak om te vaccineren naar;
Een anti-vaccinatie aanhanger die elk vaccin als bio-wapen aanmerkt.

Op mijn website kun je die reis door de vele artikelen meemaken.

Die reis kwam in een stroomversnelling toen ik bij de Hoogste Tijd groep Désirée Röver leerde kennen. Zij schreef het boek over het HPV vaccin en baarmoederhalskanker

Ik schreef zelf een artikel dat aangevuld werd door Mies Kloos over met de geschiedenis van vaccinaties en in 2011 kwam de vaccin genadeklap; Lethal Injections, the story of vaccination. Je vindt de video nog op BitChute

In mei 2020 aan het einde van de eerste lockdown, ik had niets anders te doen, en maakte deze tijdlijn;

Een tijdlijn maken van alle gebeurtenissen is een krachtige tool in het ontwaking proces van mensen. Wat dacht ik toen, hoe stond ik daar nu tegenover, was ik al wakker, complot-denken, complot-feiten, complot-onderzoeker, satanische datums, en de rol van Hollywood? Hoe sta jij daar tegenover, wat denk jij daarvan?Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk