dotcom.radio aflevering 388 van 12-11-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #240


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 388: Zionisme censuur Frankrijk – Niet stemmers – Stem fraude mogelijkheid dicht gespijkerd – BV NL opgeheven in 2020 – Bewustwording – Visionair – 11/11 – Aanslag VOX co-founder Spanje – en veel, veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Is de Meme dood? | 30 views in 19 uur met 3050 volgers, XX likes XX Retweets. Nee mensen hebben niet allemaal last van apathy, er moet een shadow ban aan ten grondslag liggen.


Nederlands NieuwsMooie quote weer: Knowledge isn’t free, you have to pay attention !!

[Me Myself and I]
Visionair; Iemand die die een helder beeld heeft van toekomstige ontwikkelingen.
Doemdenker; Pessimist over de toekomst
Kluns; Iemand die niet verder kijkt dan het puntje van de neus
Geflipt; Zonderling die zich ziet als visionair
Geflipte politicus; Geen omschrijving mogelijk, lees de boeken

[Kees] Video van Thierry Baudet: Bij de vorige verkiezingen was bijna de helft van onze achterban succesvol gemanipuleerd om niet te gaan stemmen.” – Hij legt tevens uit dat de verkiezingen nu per stemburo gepubliceerd worden zodat iedereen mee kan tellen.

[HM] Niet stemmen is door de KIESDELER een STEM voor de grote partijen. Had je rechts gestemd dan levert NIET stemmen dus een stem op voor links. Conclusie, oeps, de niet stemmers handelen dom !! (video)
https://controle-verkiezingen.nl/

[Surv fatctsforum] Het is officieel: BV NL opgeheven en NL ‘rechtsmacht’ was al per 1 jan 2020 ! opgeheven in de NL Staatscourant. + video Youri Plate

[X] DO YOU SEET IT YET? Een jonge Baudet in een Israel defence force shirt, Tommy Robinson idem dito, Baudet bij zijn bezoek aan het WEF om een reportage te maken. – alweer iemand een block moeten geven voor deze ongegronde aantijgingen

[NOS] De Rabobank gaat bij klanten die dat willen de geschatte CO2-uitstoot van hun aankopen in de bankapp tonen. De bank hoopt dat het ertoe leidt dat klanten hun koopgedrag aanpassen en aankopen doen die minder CO2 uitstoten.

[X] Gérard: Volger van Yeshua-Jezus Studeerde Evangelische Theologie Verkondiger+Hulpverlener Gastspreker op uitnodiging

Wat is vlgs u de beste strijdmethode….? Leger #Israël gaat met sponsbom en gooirobot tunnels van Hamas te lijf

Dus jullie zijn het oorlogsvuurtje nog een beetje verder aan het opstoken lees ik hier.
ANTWOORD: — Na de duivelse #Hamas terreur daden voert #Israel een vernietigingsoorlog tegen hen dat heeft vlgs. mij de goedkeuring van JHWH de God van Israel (Amalek) [?]
Wereld Nieuws[X] Het kan wel eens duur worden om iets over Israel te zeggen in Frankrijk als dit de wet gaat worden. Zoals altijd: Als er censuur voor nodig is, wat moet er dan verborgen blijven / worden? – Wetsvoorstel ter voltooiing van het strafrechtelijk kader dat antizionisme bestraft met straffen tot 5 jaar gevangenis en 100.000 euro

[X] Luisteren, … iedereen, Joden, Moslims en iedereen die zich achter een groep heeft geschaard. “Niemand “wint” in een conflict, niemand wint in een oorlog, moslims en joden zijn zijn broedervolken, familie, je kan elkaar niet bevechten en jezelf een jood of een moslim noemen, je bent niets, niemendal, … En de groep die dit al heeft uitgevonden dat is meer als de helft van de wereld”
[X] reactie; He’s wrong, there’s always a winner: THE ELITES !!
— BEDENK: Als je dat denkt is al niet goed, als je dat hardop uitspreekt geef je jouw onderbewustzijn de boodschap je onderdanig op te stellen in elke situatie die een snelle beslissing vereist. Dus weet wat je denkt en zegt.

[Geert] Frontnieuws: Twee jaar geleden schepte Klaus Schwab openlijk op dat het World Economic Forum en zijn globalistische belanghebbenden op koers lagen om tegen het jaar 2030 de totale controle over de mensheid te hebben. Helaas voor Schwab en zijn dystopische visie van microchips, openluchtgevangenissen
en bevolkingsvermindering, zijn de afgelopen twee jaar niet volgens plan verlopen. World Economic Forum professor Scott Galloway, die regeringen opdroeg om strenge lockdown-maatregelen te nemen tijdens de pandemie, smeekte het publiek nu om “vergiffenis” en gaf toe dat de draconische regels “slecht en onnodig” waren.

[X] Brazilian people destroy H. A. A. R. P. People Awake is their Biggest Fear. The Great Awakening

[X Henk Mutsaers] Hij legt het duidelijk uit in deze video. Er is slechts een enkele oplossing mogelijk en als eerste moet de internationale gemeenschap de MONSTERLIJKE GENOCIDE veroordelen die Israel NU aan het aanrichten is. Shame on you als je dit goedkeurd !!” Reactie: … die Israël nu aan het aanrichten is …” Je spelt Hamas verkeerd !! *** Shame on You ***

[Medusa] Hajo Meyer stelt onder meer dat Israël de Holocaust misbruikt om daarmee de eigen wandaden tegenover de Palestijnen te rechtvaardigen. – Hoe kun je zo’n standpunt innemen, als je zelf slachtoffer bent geweest van de Holocaust? “Omdat geen enkel geleden onrecht nieuw onrecht rechtvaardigt. Nooit, onder geen enkele omstandigheid, al was die nog zo gruwelijk en neem van mij aan: Auschwitz wás gruwelijk. (Boek: Het einde van het Jodendom) Hajo koos er bewust voor om zich niet in Israel te vestigen. De verdrijving van Palestijnen in 1946 valt niet goed te praten.

* 09-11-2023 Scott Ritter – “Israel is LOSING this war and Netanyahu is done!..” in Exclusive Interview – Hij is wit heet en ging van pro Israel naar ik hoop dat ze verliezen.

[X] Russia voted at the UN Security Council for a humanitarian ceasefire between Gaza and Israel.

[X HM] Epstein de namaak zionisten miljardair aangestuurd door de zelfde groep die Israel hebben opgericht. En NEE Israel hoeft niet te verdwijnen maar wel tot de orde geroepen. STOP de genocide. Het is nu 40/45, de vernietigingskampen zijn net begonnen, wat ga jij nu doen ?

* Oekraïne kandidaat EU lid, hoe gaat Rusland daarop reageren [?]

[X] Q 11/11 is het 1111 dagen na de eerste Q post

[X] Super protesten in #Madrid nadat de rechtse oppositieleider in het gezicht is geschoten . De hel breekt los daar !! Mede oprichter van de VOX partij, geen naam werd vermeld in het verslag

[X] uit de oude doos: De week na de verkiezingen van 2020 wilde ik stoppen met dotcomradio en mijn website. HOE BLIND KUNNEN MENSEN ZIJN, zo zichtbaar de fraude die nacht. Live uitzending CNN viel een uur lang stil. Alle uitslagen liepen ongelijk op de vier kanalen die ik volgde via TV, computer. Telefoon, en tabled computer
Media[X] Don’t believe everything you see in the media. Check it out before you believe it. – een aantal voorbeelden hoe de media een fake realiteit kunnen tonen via de hoogstandjes van techniek in de audio en film / TV wereld

[X] Tommy Robinson was reinstated to X at a time when Zionists are trying to win support for Israel among the political right in the West.

[Bitchute] The Maestro in een EXCLUSIEF interview met MIKE DONKERS van DotComRadio

* THE GREAT AWAKENING BY BONFIRE GUY : A MUST WATCH!

* GV De Q beweging: ik zie ik zie wat jij niet ziet!

[Tucker Carlson] Aflevering 38 Het Eerste Amendement is klaar. Douglass Mackey staat op het punt de gevangenis in te gaan voor het bespotten van Hillary Clinton op internet. We spraken met hem vlak voor zijn veroordeling. Onthoud tijdens het kijken dat jij dit zou kunnen zijn.
De zelfde meme maar dan van een democraat
(on)Gezondheid[X] Alweer een artikel over HAARP en frequentie technieken die mensen schaden. Mijn reactie daarop; “Onthoudt goed, wat ze ook op ons afvuren, er is altijd een manier om je te beschermen, anders zouden ‘zij’ dat nooit doen. Zelfs geen narcisten vernietigen zichzelf. Aan een ieder om uit te zoeken hoe je te beschermen …/1 — 2/2 Aan een ieder die nieuws verspreiden wat een bedreiging gaat / kan zijn om ook de oplossing / aanwijzingen te geven hoe mensen zich kunnen beschermen.
— Dat deden we met de tegenhangers van Chemo/Bestraling. Dat deden we met COVID / HCQ / Ivermectine. Dat doen we met electrosmog / aarden, zorgen dat je lichaam in een hoog energieveld blijft met echte voeding. Dat doen we met de bewustwording wat er allemaal speelt in de wereld [Q] zodat je in een positieve spiraal komt.

[Telegraaf] mijn reactie: LEVENSVERWACHTING DAALT: Ik vrees dat die daling nog enkele jaren zal aanhouden, er wordt immers nog steeds gevaxperimenteerd en de verstoorde vruchtbaarheid die gaat de statistieken nog verder uit balans brengen van -de ontvolking- !

Dr Rath newsletter: Italië staat op het punt om het eerste land ter wereld te worden dat synthetisch voedsel gaat verbieden. Een wetsvoorstel om de productie, import en marketing van in laboratoria geproduceerde voedingsmiddelen te verbieden wordt momenteel besproken in het lagerhuis van het land. De maatregel, die werd aangekondigd door de Italiaanse minister van Landbouw Francesco Lollobrigida tijdens een recent evenement in Kilkenny, Ierland, is gebaseerd op het voorzorgsprincipe en heeft als doel voedsel van hoge kwaliteit te garanderen voor iedereen, in plaats van slechts voor een paar elites. Hoewel in laboratoria gekweekt vlees wordt gepromoot als milieuvriendelijk, suggereert recent onderzoek dat de koolstofvoetafdruk ervan waarschijnlijk ordes van grootte hoger is dan die van conventioneel vlees.

* GV Is de zieken zorg de best mogelijke ?
Gedachtenvoer* GV Tijdmachine: Besef je vooral dat “Jij” en “Ik”, dat “Wij” bevoorrecht zijn in dit stukje van de geschiedenis te leven waar we ‘Ons’ steentje kunnen bijdragen om een betere wereld te scheppen voor de komende eeuwen.

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten