Dé Matrix: Ontdek of ‘JIJ’ het spel nu doorhebt [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #240


Tijdens de COVID hoax kon je mensen die in de Matrix leefden op een kilometer afstand herkennen met hun mondkapjes. Nu zie je het vaak al aan de vlaggetjes die ze in hun sociaal profiel tonen of hoe ze reageren. De wakkeren blijken allerminst wakker te zijn!


Onderstaande YouTube video schetst een klein deeltje van de geschiedenis die veel mensen nog niet kunnen bevatten. Het gaat niet over de geschiedenis zelf maar het inzicht hoe gerafineerd onze emoties worden bespeeld om onze gedachte en daardoor ons gedrag te sturen. De video maakt ook duidelijk dat je van regeringen, de media, de rechtspraak TOTAAL niets kan verwachten. Jij en ik, we zullen het zelf moeten doen, met elkaar samen, een revolutie.


Het lijkt helemaal niet revolutionair om op 22 november te gaan stemmen op het FvD, de partij die voor Vrede kiest, de enige partij die daarvoor gestemd heeft, de ENIGE. Zet je schroom opzij en vooral je vooroordeel dat stemmen niets veranderd. Ook wij kunnen net als in 2016 in de VS Trump werd verkozen tegen alle verwachtingen in het verschil maken. En nee Thierry Baudet is geen Trump, maar hij heeft wel een sterk team geformeerd. Ieder van ons heeft het inzich tot grote dingen te komen als je de kans zou krijgen, … of als je die kans gaat creëren !!


THE GREAT AWAKENING BY BONFIRE GUY : A MUST WATCH!


Trump staat de Grote Reset in de weg. Dit is een meeslepende, snelle en emotionele documentaire over de afgelopen 4 jaar. President Trump kreeg de wereldleiders zover dat ze capituleerden: Saoedi-Arabië, Israël, het Vaticaan, de UK koningin, Vladimir Poetin, Xi Jinping, de menigte in Davos en nog veel meer. We nemen je mee terug naar waar het echte gevecht plaatsvond en laten je de geschiedenis zien met onderzoek van 3days3nights, Charlie Freak, Sam Kesterson van BardsFM en meer. Q140

Trump heeft de topspelers in deze corruptie uitgeschakeld en heeft de controle teruggenomen met Uitvoerend Order 13818. Deze Executive Order is de manier waarop Trump de slechteriken oppakt en Executive Order 13223 is de kracht om dit voor elkaar te krijgen. Een derde Executive Order van president Trump, Blocking the Property of Persons Involved in Serious Human Rights Abuse or Corruption, stelt hem in staat om de bezittingen van de betrokkenen wereldwijd op te rollen. Ik heb begrepen dat hij alle landen heeft bevrijd van een decennialang controlesysteem. Als je je realiseert dat Trump echt de wereldwijde CEO is en wij allemaal werknemers met een SSN zijn, wordt het allemaal duidelijk.

Hun controlesysteem was groots en wereldwijd. Het heeft de geesten van mensen een eeuw lang in een doos opgesloten. Het plan was om deze decennia van kwaad en corruptie op alle niveaus bloot te leggen aan de mensen van deze wereld. Het heeft tijd gekost om dit op te zetten en bloot te leggen. Elk land is nu betrokken bij het beëindigen van dit virus/de plaag op de wereld.

Alles wat we de afgelopen 4 jaar hebben geleerd over de misdaden van Deep State, inclusief #Covid911, #FISAgate, het stelen van de verkiezingen en Epstein etc, is ook allemaal volledig bekend bij Trump. Alleen al de gedachte dat hij zou riskeren dat ze ermee weg zouden komen is belachelijk. Hij zal uiteindelijk toeslaan, precies wanneer hij dat van plan is.

Een langzame coup van vier jaar om de Verenigde Staten over te nemen heeft miljoenen mensen langzaam wakker geschud. Voor de rest van de wereld is The Great Reset de controle die neerkomt op de vrijheden en rechten van mensen. Alle ogen zijn gericht op deze verkiezingen omdat Amerika de laatste dominosteen is die valt en de Grote Reset naar de wereld brengt. Een wereldwijde pandemie en corrupte verkiezingen brengen dit wereldwijde ontwaken.

America first is een plan om Amerika te bevrijden en die verandering vervolgens wereldwijd uit te rollen. Het niveau van corruptie dat in Amerika zal worden uitgeschakeld is hetzelfde als de corruptie die wereldwijd wordt waargenomen. Het is terug te voeren op de mensen achter de Great Reset, VN, WTO, WHO en meer.

De capitulatie van al deze leiders bewijst dat de Grote Reset een massaal gefabriceerde gebeurtenis is om mensen snel wakker te schudden voor hun slechte daden. De wereld heeft een groot ontwaken nodig om te komen waar we nu heen moeten. Het in twijfel trekken van het virus, maskers, lock-downs, gebrek aan rechten, rellen, rassenoorlogen, uitbuiting van kinderen, mensenhandel, opoffering, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst, gemanipuleerd stemrecht, verplichte vax en nog veel meer is vandaag de dag normaler dan ooit. Voor degenen die bereid zijn de rode pil te slikken, is de waarheid daar.

Om ons door de takedown te loodsen die staat te gebeuren, moeten mensen worden blootgesteld aan het kwaad en de agenda die tegen ons is gepland. Om door de bijbelse veranderingen te gaan die op het punt staan te gebeuren, moeten we het kwaad zien. Het soort kwaad dat we tientallen jaren lang een loopje hebben laten nemen met onze vrijheid terwijl we werden afgeleid door sociale media, sport, tv, films en werk. We sliepen achter het stuur en lieten de corruptie decennium na decennium de vrije loop.

Het is tijd om wakker te worden zodat we de eindstreep kunnen halen. Het beste moet nog komen.

Het grote ontwaken: Bonfire Guy

NOOT: bovenstaande tekst is geschreven over de afgelopen drie jaar, we zitten nu in de eindfase: “Saving Israel for last”. Mijn liedje dat ik binnenkort klaar hoop te hebben gaat over de periode die nu gaat beginnen; “Start a revolution in your heart”.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk