WEF-insiders verlaten het zinkende schip.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #239


Twee jaar geleden schepte Klaus Schwab openlijk op dat het World Economic Forum en zijn globalistische belanghebbenden op koers lagen om tegen het jaar 2030 de totale controle over de mensheid te hebben.Aanklagers bereiden Neurenberg 2.0 processen voor!

Helaas voor Schwab en zijn dystopische visie van microchips, openluchtgevangenissen en bevolkingsvermindering, zijn de afgelopen twee jaar niet volgens plan verlopen. In feite zijn ze een ramp geweest voor de globalisten. De mensen in de wereld worden langzaam maar zeker wakker voor de waarheid over zijn kwaadaardige agenda en Schwab en zijn trawanten zijn nu doodsbang om berecht te worden, schrijft Thepeoplesvoic.

De globalisten-elite gedraagt zich nu als in het nauw gedreven ratten en het is onze taak om ervoor te zorgen dat ze niet ontsnappen.

Wanneer historici terugkijken op dit tijdperk, zal het worden herinnerd als het moment waarop de globalistische elite haar hand liet zien en haar greep op de macht begon te verliezen.

Nu de mensen wakker worden en tegen hen in opstand komen, probeert de elite ons om vergiffenis te smeken.

World Economic Forum professor Scott Galloway, die regeringen opdroeg om strenge lockdown-maatregelen te nemen tijdens de pandemie, smeekte het publiek om “vergiffenis” en gaf toe dat de draconische regels “slecht en onnodig” waren.

De WEF-gefinancierde NYU professor biechtte zijn zonden op tijdens een panelgesprek met Bill Maher waar hij toegaf dat hij “fout” zat omdat hij de kant van de globalisten koos.

Het klinkt alsof de elite zich ervan bewust is dat de muur van de dam op het punt staat te barsten en dat hun plandemische misdaden op het punt staan te worden blootgesteld aan de mainstream.

OPERATIE SANDMAN nu geactiveerd – Saoedi-Arabië kondigt het einde aan van de dominantie van de dollar in de wereldwijde oliehandel … de dominostenen beginnen te vallen op het Amerikaanse Imperium.

Het sluiten van scholen is slechts het topje van een enorme ijsberg.

Wordt er van ons verwacht dat we het register uitwissen van degenen die verantwoordelijk zijn voor het alleen laten wegkwijnen van zieke kinderen in ziekenhuizen, voor het scheiden van man en vrouw, voor het verhinderen dat families de handen van stervenden vasthouden of samenkomen voor hun begrafenis? Nee, nee, en nog eens nee.

Nadat mandaten mensen hun baan hebben ontnomen en hun broodwinning en levens hebben verwoest, en nadat is aangetoond dat het vaccin dat tot therapeutisch middel is omgevormd er niet in slaagt om de overdracht te stoppen, wordt er dan echt van ons verwacht dat we stoppen met vragen te stellen over de mogelijke bijwerkingen of over de relatie tussen de grote farmaceutische bedrijven en de FDA?

Moeten we echt het verleden laten rusten voor het maskeren en lockdowns die jonge mensen een decennium terugzetten, die bedrijven in het hele land stillegden, die het aantal wanhopige sterfgevallen vermenigvuldigden?

Terwijl de wereld wakker blijft worden door de misdaden van de globalistische elite en de stemming onder de bevolking verslechtert, komt de elite met het idee van een “Covid amnestie” voor de elite-besluitvormers die miljoenen levens hebben geruïneerd door draconische lockdowns, maskers op kinderen en barbaarse vaccinatiemandaten af te dwingen.

Volgens een viraal artikel in Atlantic zou de elite, waaronder Fauci, Gates en Biden, een vrijbrief moeten krijgen en amnestie moeten krijgen tegen vervolging nu er steeds meer bewijs van hun wanpraktijken en regelrechte criminaliteit boven water komt. 

We kunnen de elite gewoon geen “genade en vergeving” geven, laat staan amnestie, omdat dit een existentiële strijd is. Om het ronduit te zeggen: de elite heeft toegegeven dat ze de meerderheid van ons wil vermoorden.

Waarom moeten we onze inspanningen verdubbelen om de elite te ontmaskeren en zoveel mogelijk mensen wakker te schudden? Omdat het World Economic Forum er bij regeringen op heeft aangedrongen om hun bevolking “met spoed” met 86% te verminderen om de planeet te redden en de globalistische elite een “hogere levensstandaard” te geven.

De meest recente eis werd gesteld door WEF-functionaris Dennis Meadows, die beweert dat de massale ontvolking “vreedzaam” kan worden bereikt als de menselijke bevolking voldoende wordt gehersenspoeld om hun lot te accepteren.

Meadows is een globalistische thought leader met een lange staat van dienst en een van de auteurs van het pro-depopulatie boek “The Limits to Growth” van de Club van Rome uit 1972.

Volgens een hooggeplaatste functionaris van het WEF is de elite van plan om jullie “vreedzaam” en op een beschaafde manier te vermoorden.

Moeten we hen vergeven en vergeten, hun amnestie verlenen en hen toestaan zich te hergroeperen en hun naam te wijzigen? Of is het tijd voor Neurenberg 2.0?

Het volk heeft gesproken.

Ondanks dat dit al een iets oudere video is geloof ik dat het de belangrijkste video is die ik in de afgelopen drie jaar heb gezien omtrent de machtsverhoudingen in de wereld. Voor de meeste FN lezers zal het een bevestiging zijn van de puzzelstukjes die we uit 10 tallen zo niet 100 tallen andere video’s en artikelen bij elkaar wisten te brainstormen tot 1 duidelijk beeld, schrijft Curiousmarco

Voor anderen kan het een behoorlijke tijdsbesparing opleveren om een beeld te kunnen vormen hoe het ervoor staat met die machtsverhoudingen en antwoord biedt op vragen zoals: wie veroorzaakt nu echt die oorlogen? Wat is de Cabal, Deep State en Q? Wat zijn ze van plan? etc.

Ik vond deze video zo belangrijk dat ik er zelf NL-ondertiteling onder heb gezet (met hulp van AI-transcript) Zo is het beknopte commentaar voor de NL ers beter te volgen. Gr, Marco.

Journeyman Pictures: Q The Great Awakening, Plan to save the world (Eng, NL)

©Thepeoplesvoice.

Reactie.

Natuurlijk moeten er Neurenberg 0.2 processen komen.
Dit om er zeker van te zijn dat er recht gesproken wordt. Maar die Neurenberg processen worden voorgezeten door militaire rechters.

Een nadeel hiervan is dat het militair recht de doodstraf kent! Voor velen zal dat een goede oplossing zijn voor de grove misdaden die, de figuren die eerdaags op grote schaal opgepakt zullen worden, hebben misdaan!
Maar lees even mijn argumenten om hier niet de doodstraf tegen deze figuren uit te spreken.

Ieder mens, goed of slecht, kan door inzicht veranderen. Wanneer je psychopaat bent en totaal verstoten van welk gevoel van empathie voor je medemens, is het veel te makkelijk om de doodstraf te krijgen. Daardoor leer je niet! Dus is een straf die je doet lijden erg belangrijk. Want door lijden kan je inzicht krijgen! En dat is wat deze figuren nodig hebben, inzicht!

Is het daarom een goed idee dat deze misdadige figuren zwaar en als dat voorkomt ook smerig werk krijgen opgedragen? Dat ze dit werk b.v. een maand achter elkaar moeten uitvoeren. Waarna ze af en toe onze empathie krijgen door ze een paar dagen vrij te geven binnen hun beperkte bewegingsvrijheid! In die twee dagen mogen ze gesprekken voeren met psychologen of therapeuten en krijgen ze volledige en goede maaltijden. 

Nu ben ik wel van mening dat ze verder in beperking, goed behandeld moeten worden en niet, zoals in de Duitse concentratie kampen, mishandeld worden.
Ontsnapping moet uitgesloten worden door ze arm en enkelbanden om te doen die krachtige en zeer pijnlijke stroomstoten geven wanneer ze buiten een bepaalt gebied komen. Worden er pogingen ondernomen deze banden te verwijderen, dan zal één van deze banden ontploffen. Dit klinkt wreed, maar zal nodig zijn omdat er handlangers kunnen zijn die hen willen bevrijden!

Maar waar het in wezen om gaat is dat deze figuren tot inzicht komen. Want hun misdaden waren allen misdaden tegen de menselijkheid en hun plannen waren ook gericht genocide te plegen. Dat eigenlijk gerangschikt kan worden onder moord met voorbedachten rade. Een zeer ernstig misdrijf!

Heb je een andere mening, of aanvullingen, dan hoor ik dat graag!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk