De Q beweging: ik zie ik zie wat jij niet ziet!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #237


Het is vrij stil geworden, je hoort de naam niet meer noemen door de meesten. Op dotcom radio spijbelt zo nu en dan nog een quote door uit een oude Q post, maar verder lijkt het er niet meer toe te doen.


Maar ik zie wat jij niet ziet.

In 2017 was de start van de Q beweging, nadat het een tijd totaal verzwegen was gemaakt werd het in de Main Stream Media [MSM] totaal belachelijk gemaakt. Ik beschouwde juist dat belachelijk maken als een bewijs van Q. Door de geschiedenis heen zie je de MSM media pas iets belachelijk maken als het verzwijgen niet meer helpt. 

Maar wat is nu het allerbelangrijkste wat de Q beweging mij geleerd heeft, vertrouwen gaf en ik elke dag zie gebeuren terwijl de laatste Q post toch echt alweer van bijna een jaar geleden is op 28 november 2022 [https://qanon.pub/

Ik heb geleerd dat wij, de wereldbevolking veel beter kunnen functioneren als de CIA de Centrale Inlichtingen Dienst (Agency) in de VS.

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

In de Q tijd werd ons geleerd samen te puzzelen wat de Q post nu eigenlijk betekenden voor ons in de vaak niet geheel duidelijke aanwijzingen. De vijand las namelijk ook mee. Een vijand die vaak moest reageren en vele malen in de val gelokt werd en zich bloot gaf. 

“Ons”, de anons werd geleerd samen te werken en wereldwijd, soms onbetekenende lijkende items te delen die anderen weer op een bruikbaar spoor hebben gezet. Met miljoenen deden we dat en zoveel werknemers kan de CIA niet betalen, we deden dat allemaal gratis om met z’n allen een betere wereld te creëren. 

Om een voorbeeld te noemen; Toen in februari 2022 Rusland de Oekraïne binnen viel werd het ons al snel duidelijk niet te vergeten dat de oorlog al was begonnen in 2014 en de bevolking Rusland smeekte om hulp om de moordpartij op het eigen volk te stoppen. Een anon genaamd Clandestine kwam al snel met een ander belangrijk puzzelstukje dat Rusland nog een andere noodzaak had de Oekraïne binnen te vallen. Het uitschakelen van de Bio-Wapen laboratoria waar chemische wapens werden geproduceerd met een direct verband met de COVID vaccins. Je leest er alles over op X

In 2009 met de Mexicaanse griep pikten we bij de gezondheidsradio podcast het bericht op van Stefan Lanka dat een levend virus nooit wetenschappelijk aangetoond was. Nu na 14 jaar krijgt het nieuws in de alternatieve media pas momentum. Hier een kort verslag uit eind 2020.

Wat zie ik nu echter elke dag gebeuren.

Vooral op X / Twitter zie ik een heel leger anons  ook wel burger journalisten genoemd of digitale soldaten die met elkaar allerlei zaken aan kaarten. 

* Weet je dit ook al?

* Heb je dit al gelezen?

* Vergeet niet deze video te bekijken!

* Ik denk dat, …

* Zou het mogelijk zijn dat, …

Ik zie dit niet anders als de voortzetting van het Q digital soldiers tijdperk waar sommigen onbewust bekwaam aan het mee puzzelen zijn gemotiveerd door de onvrede met de ontstane situatie.

Wat de anons ook geleerd hebben en velen snel lijken te vergeten is geduld te hebben en het vertrouwen niet op te geven.

Duizenden jaren aan crimineel gedrag en de daarbij behorende geheime netwerken ontmantel je niet simpel 1-2-3 gezien de belangen, grootschalige omkoping. Vooral als je ook nog bedenkt dat het niet de bedoeling is dat de gehele economie tot een totale stilstand komt. Dat er geen totale ontreddering ontstaat die mensen doet besluiten uit het leven te stappen. Maar even zo zeer, dat niemand ontsnapt aan gerechtigheid. 

Uit de Q post leerden we: “Saving Israel for last” Juist dit onderwerp bracht weer veel beroering en tegenstellingen in de wereld. Zoals Mike altijd zegt; “Dit is een spirituele oorlog tussen goed en kwaad en dat begint allereerst bij onszelf.


Om terug te komen op de titel; “ik zie ik zie wat jij niet ziet!”

Ik zie dat op allerlei vlakken nieuws achtergronden razendsnel dankzij met name X tot een ontknoping komen. Ik zie ook duidelijk wat de tere onderwerpen zijn en mensen niet durven te delen of zelfs maar een like geven, tegengehouden door hun eigen (voor) oordeel. Ik zie ook de mensen die niet durven te denken aan een betere toekomst en krampachtig blijven hangen in het oude zoals de niet stemmers. (het is altijd al een fraude bende geweest dus …)


Ik zie ook mensen die zo afgestompt zijn dat ze alle hoop verloren zijn. Ik zie ook mensen die onherstelbare schade hebben opgelopen en alle mogelijkheden tot enigszins herstel blokkeren door elke vorm van communicatie blokkeren waardoor aangeboden oplossingen onzichtbaar blijven.


Maar bovenal zie ik mensen die met hun gedachten en hardop uitgesproken woorden hun onderbewustzijn negatief onderdrukken of totaal geen signalen uitzenden aan het universum aangaande hulp en voorspoed en daardoor zelf steeds onbewust de verkeerd beslissingen nemen en geboden hulp in het volle zicht, onzichtbaar blijft. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk