dotcom.radio aflevering 387 van 05-11-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #233


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 387: Paniek in de windindustrie – Beste Meme van deze week – 7 oktober 2023 – Genocide – de Bram show – Nieuwsuur – Stroomnet vol? – Israel dood eigen burgers – Israel draagt de Jodenster in VN – Israel geen bestaansrecht – en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[X] wagenplan autolease verplichte Co2 registratie vanaf januari [?]

[Pim Fortuyn video] Voor het eerste deel, “het klimaat scheppen” is de geschiedenis zich al aan het herhalen. Beveiliging van FvD is helaas nodig. Als je het inhoudelijk niet kan winnen is dit helaas de weg die men ‘kiest’

[Redacted over de genocide in het midden oosten] Kijken weer want op 22 november mag jij stemmen op mensen die anti oorlog zijn of deze genocide toejuichen, …

* De overname van iDEAL door het Europese bankensamenwerkingsverband EPI is afgerond. Ook de overname van Payconiq, het bedrijf achter de technologie van iDEAL, is klaar. Met de overnames wil EPI een uniform Europees betaalsysteem maken. noot: Gekaapt door de CBCD [?]

* NOS de Rob Jetten “Bram show”, dat was nu echt eens een belachelijk schouwspel, … met Thierry in de hoofdrol “ken je iemand persoonlijk die homo is met een ferme klap op de schouder van Jette. Oeps dat was niet volgens het geplande script !!
– 18 uur later: Bram heeft een vriend, Oscar Behagel. Oscar wekt bij Human Factor TV, het mediabedrijf van Irene van den Brekel. Irene is o.a. producer van Lubach en ze is de echtgenote van Ollongren. The Big Club in action!

* Thierry Baudet in nieuwsuur begint al gelijk met complot framing

* Het stroomnet is vol? Dit is de waarheid achter het nieuws… de netwerkbeheerder kan eenvoudig de spaning in woonwijken met veel zonnepanelen verlagen van 230 naar bijvoorbeeld 220 of minder
Wereld Nieuws[Redacted] Israeli militairen doodden eigen burgers bij 7 oktober aanslag zegt getuige verklaring het zogenaamde Hanibal directive, gijzel geen burgers of soldaten want iedereen word gedood, jammer van onze landgenoten. Monsterlijk
Israël gaat een wet aannemen, die de staat toestaat, zijn eigen burgers te doden

[X] Beste Henk, Ik ga jullie ‘dotcom radio’ NIET meer volgen, gezien jullie dwaalweg in het MO conflict tov Israël. Ontkennen van de omvang v moordpartijen op 7 okt is wel heel kortzichtig. Verwacht eerst diepe verontschuldiging, dat je nu in de grote leugen getrapt bent.
— Beste Marc. Hamas is opgericht met fondsen van Deep State partijen zoals de VS en het Zionistische Israel. Daarom stond de grens ook wagenwijd open op 7 oktober.

[X] De militaire chef van Israël heeft toegegeven dat ze wapens hebben geleverd aan de Syrische rebellen, waaronder Al Qaeda, ISIS en Al Nusra. Hoe kan het “antisemitisch” zijn om te herhalen wat ISRAEL al heeft toegegeven?

[X] Dinsdag: Israel is now BOMBING targets in the WEST BANK!
– Hamas is not in the WEST BANK!

[Remco] Het dragen van de jodenster door de Israëlische VN-ambassadeur en consorten is zeer verwerpelijk en een gebrek aan zelfreflectie !! De jodenster, die de oorlogsmisdaden symboliseert, wordt nu gebruikt om oorlogsmisdaden te rechtvaardigen??

[de Andere Krant] De Israëlische regering heeft Hamas gesteund sinds de oprichting eind jaren ’80. Dit met het doel om de PLO, een andere beweging die opkwam voor de rechten van de Palestijnen, te verzwakken. Dat blijkt uit vertrouwelijke Amerikaanse ambtsberichten.
— En wat wil je hiermee precies zeggen? Zoiets als ‘maak een fout dan moet je sterven, herstellen is verboden!’?
— Goh, wat ben jij slecht in het fabriceren van bewijs!
– Ik hou de deur open zodat je later op je ontdekkingsreis kan terug keren op je schreden. Ik begrijp dat Israel een blinde vlek is geworden maar alles is al lang geleden gekaapt door de zionisten en dat heeft niets te maken met gewone Joden
— Houd toch op met dat ‘zionisten’. Er zijn veel Israeliërs gruwelijk vermoord, en dat kan en mag Israël niet over zijn kant laten gaan, punt uit!
– Het is jouw reis die je mag gaan maken, ik heb al andere afslagen genomen. Van de geschiedenis is veel te leren om naar het heden te kijken. Maar er zijn vele dwaalsporen die de propaganda machine de wereld omvormden tot de Matrix

[Mike] Israël heeft geen bestaansrecht. Dat heeft het nooit gehad. Maar omdat het bestaat, is het dan teveel gevraagd dat het zich als buren gedraagt? Aangezien dit duidelijk niet het geval is, creëert het zijn eigen vijanden in de regio. Dit instabiele ongeleid projectiel heeft nu zijn doodvonnis getekend.

[X] Bolivia en Turkije, geen olie voor Israel

[Erick Overveen op X] Corona, Oekraïne en het Gaza-conflict hebben me duidelijk laten zien welke medelanders er in het Duitsland van de jaren ’30 naast de nazi’s zouden hebben gestaan – en helaas zijn de meesten voor deze “test” gezakt.
– Een spirituele reis en velen zakken door het ijs terwijl het nog niet eens vriest

[Kim Runner] Just hearing this for the first time. Anyone know if this is true?
– plannen om een evenknie te bouwen van het Sueskanaal wat uit zou komen in het noorden van Gaza {IET 17 ook een volger van dit kanaal}
Do you know what the Ben Gurion Canal is? Do you want to know why the USA, UK & France explicitly support Israel?

[Meme] De hele wereld is verdeeld, je moet partij kiezen: Israel of de Palasteinse Hamas zijde. Maar; “You Shall Not Kill” schijn nu ineens te mogen als je pro Israel bent [?] En de open grens op 7 oktober wordt niet eens als verdacht onderzocht [?]

* Boek Zionism rules the world,
– Boek: World War Zionism: A Necropolitical Study of the Jews in World War Z, State of Exception, and the Two Stages of Death
– Boek: Zionism and the New World Order
— Sommige mensen zullen bij het lezen van dit boek in de verleiding komen om deze inspanning te bestempelen met het woord “samenzweringstheorie”.
Helaas laat dit boek de echte, bijna ongelooflijke, praktijk van een samenzwering zien, die zich in zijn huidige vorm al meer dan een paar eeuwen uitstrekt.
— Hopelijk zal dit boek anderen aanmoedigen om aanvullend onderzoek te doen en hun eigen kritische denkvermogen te gebruiken voor de heldere waakzaamheid die het kenmerk is van echte burgerdebatten en om onze kennis te vergroten van de subversie die onze beschaving van binnenuit vernietigt. Of ze zichzelf nu Sabbatische Frankisten, Zionisten, Khazariaanse maffia of de Cultus van het Alziende Oog noemen, zij zijn de psychopaten die de wereld regeren en de weg plannen naar hun Nieuwe Wereldorde met Israël als middelpunt.

[Mike] Netanyahu is onderworpen. [Q thread]

[X] Scott Ritter vertelde een ander verhaal dan een 7 oktober valse vlag
– de vraag blijft dan, Waarom ?

[X] Jewish MP in UK speaks out on Israel

[X] Ik hoor het stampen van de laarzen, ik zie het wapperen van de banieren, ik zie de dode blik in de ogen en het geschreeuw om bloed en vernietiging. “Nie wieder” is geweest.

[Mike] [X] To all of my followers who still support Israel’s barbaric treatment of Palestinians: kindly remove yourself before I do. You are not respectable human beings and I wish you the wisdom amd strength of character to become one. You are a dying breed and the internet is forever.

[X] Allerlaatste nieuws! Bespreking van de overgave van Oekraïne.! NBC News
Media[X] Voor waarheidsvinding moet je bij twitter zijn. Enige platform dat weigert om mee te stappen in informatie controle en censuur door overheid. Twitter stapt uit EU-overeenkomst desinformatie bestrijding
(on)Gezondheid[immuunsysteem] Ik kom steeds meer beweringen tegen dat iets als een immuunsysteem niet bestaat. Verwarring zaaien door te proberen een ‘naamgeving’ als verboden te woord te besmetten ?

[Dr Mercola] Rep. Matt Gaetz, schreef aan de EPA-beheerder dat zilver op zichzelf niet als pesticide wordt beschouwd en dat de EPA zou moeten helpen waterfiltersystemen te stimuleren om mensen te beschermen tegen verontreinigde gemeentelijke en bronwatervoorzieningen. EWG testen toonden aan dat Berkey filters 100% van de PFAS verwijderen uit de watervoorziening, die meer dan 100 miljoen Amerikaanse openbare voorzieningen heeft besmet en is aangetroffen in 97% van de Amerikanen die zijn getest op de verontreiniging. – EPA Sued for Trying to Label Certain Water Filters as Pesticides

[X] Ziekenhuis bereikt zorgplafond: Marieke heeft reuma en wordt behandeld in het Groningse Martini Ziekenhuis. Tot ze plots te horen krijgt dat de behandeling stopt: het ziekenhuis heeft het zorgplafond bereikt. Oftewel, het geld om haar te behandelen is op.. Dus je betaald de hoofdprijs voor zorg en zo hoeven ze niet meer te leveren ?

[X] $2,8 miljoen aan steekpenningen van Pfizer aan de FDA voor hun “goedkeuring” voor hun vaccin.
Gedachtenvoer[ferdinand meeus] Groene paniek in de wind-industrie : Siemens (Wind) Energie is bijna failliet. Oorzaak is kwaliteit problemen en hoge kosten. De groene wind bubbel is gebarsten.

[Geert] Kinderoffers aan Baäl en Moloch – een oude Luciferiaanse cult kleeft nog steeds als een kankergezwel aan onze aarde. Honderden slachtoffers en getuigen verbreken hun stilzwijgen ondanks massale bedreigingen van de daders. Onafhankelijk van elkaar getuigen ze wereldwijd allemaal van hetzelfde: een elitair addergebroed, dat reikt tot in alle essentiële domeinen en vooral tot in de rechterlijke macht, zodat de misdaden niet bestraft worden.

[X] Beste meme van deze week, … keuze

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten