Bill Gates is niet de enige die gaat vallen!!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #232


Bill Gates riskeert levenslang achter de tralies op beschuldiging van kinderverkrachtingBill Gates is zijn huwelijk al kwijt door zijn vriendschap met de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein, maar hij staat op het punt om nog veel meer te verliezen, volgens onderzoekers die onthuld hebben dat de globalistische miljardair op het punt staat om onder de bus gegooid te worden en vervolgd te worden op beschuldiging van kinderverkrachting, schrijft Thepeoplevoice.

Gates is niet de enige mondiale elite die wordt aangeklaagd. Een heleboel bekende namen, waaronder leden van het Amerikaanse Huis en de Senaat, staan momenteel te zweten nu de muren om hen heen sluiten.

Voormalig Nationaal Veiligheidsadviseur Mike Flynn heeft toegegeven dat leden van het Amerikaanse Huis en de Senaat worden gechanteerd nadat ze in het buitenland zijn betrapt op kinderseks.

Het is goed om te herinneren dat Mike Flynn door Mike Pence werd ontslagen door het transition team van Trump, omdat Pence een probleem had met Flynn’s tweet over pedofielen in machtsposities binnen de overheid.

Flynn zegt dat de klantenlijst van Epstein gewoon het daglicht moet zien omdat de invloed van Epstein in Washington D.C. veel dieper gaat dan de meeste mensen willen toegeven. Hoe is Kamala Harris, die volledig ongeschikt was voor de rol van vicepresident, opgeklommen tot de op één na hoogste functie in het land?

Had het iets te maken met haar vriendschap met Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell?

In 2012 was er gewoon geen excuus om te socializen met Ghislaine Maxwell en de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein.

Tenzij je natuurlijk een aspirant-politicus bent die bereid is om alles te doen, en dan bedoel ik ook alles, om aan de top te komen.

Volgens Flynn is een groot percentage van het Huis en de Senaat van de VS gecompromitteerde pedofielen die schaamteloos de globalistische zaak dienen omdat de elites chantage materiaal over hen hebben dat ze simpelweg niet kunnen toestaan openbaar te maken.

Is dit waarom de swamp zo wanhopig is om te voorkomen dat de klantenlijst het daglicht ziet?

De zeven niveaus van Red Pilled zijn

Epstein’s Little Black Book onthulde dat het niet alleen politici zijn die op de slechtst mogelijke manier gecompromitteerd zijn. Industriële grootheden en globalistische elites, waaronder Bill Gates, zijn prominent aanwezig. Maar dat wisten we al toen Melinda Gates van haar man scheidde omdat hij zijn griezelige vriendschap met de veroordeelde pedofiel met zijn eiland vol minderjarige seksslaven niet wilde verbreken.

Vergis u niet, de mensen worden wakker en eisen gerechtigheid over de hele wereld en de globalistische elite voelt de hitte.

Eerder deze week vroeg een dappere man aan Hillary Clinton of ze kon uitleggen waarom haar man Bill Epstein’s Little St. James Island – beter bekend als Pedofieleneiland – 26 keer bezocht.

In plaats van een staande ovatie te krijgen voor het stellen van de vraag, joelde het liberale publiek en werd de man fysiek uit de zaal gesleurd door Hillary’s knokploegen.

De elite is op dit moment doodsbang omdat hun zieke en verdraaide geschiedenis hen inhaalt. Hoe weten we dat? Dat hebben ze ons zelf verteld. De Hillary-campagne was paranoïde over Bill Clintons vriendschap met Epstein die aan het licht zou komen tijdens de verkiezingen van 2016.

De mainstream media willen niet dat u dit weet, maar er lopen nog steeds rechtszaken in verband met Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell en hun slachtoffers. De mainstream media willen niet dat u dit weet omdat ze wanhopig proberen te voorkomen dat de klantenlijst van Epstein wordt vrijgegeven.

Waarom willen ze dat zo graag geheimhouden? Omdat de media de pr-afdeling is van de globalistische elite – en Epstein’s klantenlijst zal hun knusse wereldje voor eens en altijd opblazen.

Misschien herinnert u zich nog de zaak tegen JP Morgan door de Amerikaanse Maagdeneilanden die in september werd geschikt. JP Morgan stemde in met een schikking van 75 miljoen dollar nadat de Amerikaanse Maagdeneilanden beweerden dat de bank de sekshandel criminaliteit van Jeffrey Epstein faciliteerde.

Volgens de mainstream media is dat alles wat je moet weten. Er valt hier niets te zien. Loop maar door.

Maar er is wel degelijk een zaak die nog loopt. Ghislaine Maxwell, die wegrot in de gevangenis, klaagt de nalatenschap van Jeffrey Epstein aan. Ze is zo berucht dat ze geen enkele advocaat in de Verenigde Staten kan vinden om haar te vertegenwoordigen. Niemand wil haar iets met haar te maken hebben, dus vertegenwoordigt ze zichzelf in deze zaak.

Nederlandse boeren roepen arbeiders over de hele wereld op voor een Dag van Internationale Demonstraties

Als deze zaak tot een rechtszaak komt, zullen we meer te weten komen over Epstein, zijn cliënten en medesamenzweerders.

Er is nog zoveel meer dat we moeten uitzoeken. De informatie die is gepubliceerd in de mainstream media is het topje van een enorme ijsberg.

De mainstream media probeert wanhopig om deze namen uit het nieuws te houden, dus het is de moeite waard om de bevestigde lijst met elites in Epsteins kringen door te nemen die we kennen van de ontdekking van de zaken eerder dit jaar.

Dit betekent niet dat deze elites 100% klanten en medeplichtigen zijn in de ergste misdaden van Epstein, maar deze mensen stonden dicht bij hem, gingen met hem om en deden zaken met hem. Dit zijn de elites waarvan we zeker weten dat ze in Epsteins ring zaten.

Tom Pritzker, voorzitter van Hyatt Hotels.

Sergei Brin, medeoprichter van Google.

Mortimer Zuckerman, vastgoedmagnaat.

Jes Staley, voormalig CEO van JPMorgan.

Lawrence Summers, minister van Financiën van Bill Clinton.

Ehud Barak, voormalig premier van Israël.

Woody Allen, Hollywood regisseur.

Barnaby Marsh, schrijver en filantroop.

Glenn Dubin, miljardair hedgefondsmanager.

Kathryn Ruemmler, adviseur Witte Huis Obama.

Prof. Noam Chomsky

Jamie Dimon, CEO van JP Morgan Chase.

Reid Hoffman – medeoprichter van LinkedIn en Trump-hater.

En misschien wel de meest verontrustende van allemaal, William Burns, de huidige CIA-directeur van Biden.

Al deze namen zijn opmerkelijk en het is de moeite waard om er dieper in te duiken.

Neem bijvoorbeeld Jes Staley. Hij was zo close met Jeffrey Epstein dat ze elkaar bijna romantische e-mails stuurden. Sommige van hun e-mails zijn uitgelekt tijdens het ontdekkingsproces van deze rechtszaken en ze bevatten verontrustende verwijzingen naar Sneeuwwitje en Beauty and the Beast.

Wat voor volwassen mannen sturen elkaar regelmatig e-mails over Sneeuwwitje en Beauty and the Beast?

Epstein en Daley hadden het in deze e-mails duidelijk niet echt over de Disney-films.

We weten dat pedofielen geheime codewoorden gebruiken om hun misdaden te bespreken. The People’s Voice bracht in 2016 het nieuws dat de e-mails van John Podesta, gepubliceerd door Wikipedia, pedofiele codewoorden bevatten.

Volgens de FBI is pizza een code voor jonge meisjes en hotdogs voor jonge jongens. Pedofielen gebruiken woorden die met eten te maken hebben, zoals pizza, hotdogs en walnotensaus, om dingen te bespreken die duidelijk niet echt over eten gaan.

Het is duidelijk dat de Sneeuwwitje verwijzingen in de e-mails tussen Daley en Epstein codewoorden zijn. We weten niet wat de codewoorden betekenen. We gokken dat het iets te maken heeft met kindersekshandel.

SKY WARS: Nep buitenaardse invasie psyop wordt getest op beïnvloedbare Amerikanen

Dan is er Tom Pritzker, de voorzitter van de Hyatt Hotels, die ook erg close was met Jeffrey Epstein. Hij stond in Epstein’s Little Black Book als “numero uno” of nummer één. Hij was duidelijk erg belangrijk voor Jeffrey Epstein.

Wat weten we over Pritzker? Hij is eerder beschuldigd van seksueel misbruik. Dit kwam naar voren in de rechtszaak tussen Maxwell en Epstein-slachtoffer Virginia Giuffre.

Hij is ook de neef van Illinois Gov. J.B. Pritzker en net als de rest van de familie is Tom geobsedeerd door het opdringen van de trans-agenda aan kinderen. Ze financieren niet alleen veel verschillende organisaties die niet alleen de agenda pushen, maar ze moedigen ook de verminking van de genitaliën van kinderen op zeer jonge leeftijd aan.

Misschien wel het meest verontrustend is het feit dat de huidige CIA-directeur William Burns drie ontmoetingen had met Jeffrey Epstein toen hij Obama’s plaatsvervangend minister van Buitenlandse Zaken was, acht jaar nadat Epstein was veroordeeld voor seksmisdrijven met kinderen, zoals de Wall Street Journal eerder dit jaar onthulde.

Burns en Epstein ontmoetten elkaar voor het eerst in Washington voordat Burns Epstein en zijn herenhuis in Manhattan bezocht, volgens een stapel uitgelekte documenten die Epsteins agenda’s bevatten die niet waren opgenomen in Epsteins “zwarte boek” van contacten of vluchtlogboeken.

In 2014 was er gewoon geen excuus voor het meerdere keren ontmoeten van de veroordeelde pedofiel.

Maar het wordt nog erger.

Obama’s persoonlijke advocaat in het Witte Huis, Kathryn Ruemmler, had ook tientallen geheime ontmoetingen met Epstein, die destijds niet openbaar werden gemaakt en ook niet werden toegelicht door het Witte Huis van Obama.

Als de mainstream media hun werk niet doen en geen echt nieuws brengen, dan moet iemand het doen. Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om door te gaan met het onthullen van de misdaden van de elite en het rapporteren over het echte nieuws dat de mainstream media onderdrukt.
©Thepeoplevoice

Reactie.

Begrijp je het nu! WAT? Begrijp je nu dat Donald Trump heeft gezegd dat hij het moeras gaat droogleggen! Begrijp je nu dat heel erg veel figuren die in onze westerse samenleving belangrijke functies hebben het dun in de broek loopt. Want het komt langzaam naar boven waar een aantal mensen al veel eerder over schreven, maar nooit werden geloofd! Pedofilie, en ander kindermisbruik in zeer grote mate. Er verdwijnen jaarlijks meer dan een miljoen kinderen. Dus het is duidelijk dat het niet alleen om seksueel misbruik gaat! Omdat het ook heel moeilijk te geloven is dat er figuren zijn die landen leiden, die publieke functies hebben, die mensen een oorlog in kunnen sturen, die veel te rijk zijn, die kinderen misbruiken!

Donald Trump zal zeer waarschijnlijk de volgende president van de VS worden. De Democraten en een groot aantal figuren zijn hier doodsbang voor omdat er nog zeer veel figuren, die niet in de lijst in het bovenstaande artikel staan, die ook kinderen hebben misbruikt. Deze figuren zijn bij een aantal mensen bekend. Deze namen zullen toegevoegd worden wanneer Donald Trump president is. Dan zullen er zuiveringen komen in de VS en zal Trump gaan samenwerken met mensen uit andere landen om daar de pedofielen en de misdaden tegen kinderen aan te pakken.

Donald Trump is sinds zijn eerste presidentsperiode weggezet als een slecht president, als een slecht mens, als een idioot! Dat doet de media die in handen is van figuren die zeer waarschijnlijk ook graag iets met kinderen doen of bang zijn dat hen hun huidige macht zal worden ontnomen.

Het is een gegeven dat mensen die vechten voor een beteren wereld waar geweld geen kans heeft, waar angst voor is omdat ze iets anders willen dan de huidige machthebbers en globalisten, worden deze weggezet op alle mogelijke manieren die de media kan bedenken en in opdracht van figuren die bang zijn dat hun wandaden aan het licht komen! Poetin en Trump zijn hier duidelijke voorbeelden van. En jullie, het publiek, de burgers van westerse landen geloven dit omdat jullie de media geloven. 

Nu zijn er nog meerdere die slecht in het nieuws komen. Ook weer mensen die het anders willen. Dat gebeurt gewoon in Nederland! De mensen die vechten tegen het huidige machtsblok in de Tweed Kamer! De regering die is samengesteld door Rutte en doen wat ze willen! Die fout op fout hebben gestapeld, die Nederland hebben afgebroken!

En de partij die het anders wil, de partij die durft in te gaan tegen de heersende macht! Waarvan de leider geslagen wordt met een paraplu! Waar de Kamerleden van deze partij nauwelijks kans krijgen te zeggen wat ze willen door de vele interrupties die gepleegd worden door de zittende partijen!  Als deze partij voldoende stemmen krijgt zal ook bekend worden welke kindermisbruikers hier voor de rechter zullen moeten verschijnen!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk