Macron probeert Frankrijk in een klimaat van angst, censuur en vrijheidsbeperking te plaatsen.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #231


Zoals bij elke crisis probeert de Europese Unie haar macht te vergroten. Deze week verscheen een ontwerp van een nieuw verdrag waarover het Europees Parlement stemde: het schaft nationale vetorechten af, verandert de EU in een staat en Frankrijk zou in feite verdwijnen! Een staatsgreep! Frexit is nu meer dan ooit nodig!


Door: Florian Philippot, Président des Patriotes
Dames en heren, beste patriotten,

We worden ons steeds meer bewust van wat er werkelijk op het spel staat in het Midden-Oosten. De globalisten willen duidelijk veel verder gaan dan de noodzakelijke strijd tegen het islamistische terrorisme om hun dorst naar oorlog te lessen! Ze hebben gefaald in Oekraïne, dus proberen ze het hier. Geheime plannen duiken op. Oorlogsschepen komen eraan. De haviken sturen aan op een regionaal of zelfs mondiaal conflict. Ten koste van het bloed van kinderen.

Macron probeert hier ook van te profiteren door Frankrijk in een klimaat van angst, censuur en vrijheidsbeperking te plaatsen. Maar wij blijven overeind, verenigd en vrij! Dus op zaterdag 11 november demonstreren we om “onze ketenen te verbreken” en komen we om 14.00 uur samen op de Place de Barcelone in Parijs voor een grote demonstratie! Zorg dat je erbij bent!

Het is geweldig om te zien dat de covidisten elkaar deze week beginnen te verslinden! Pr Delfraissy heeft bekend gemaakt dat Véran al sinds “maart of april 2021” weet dat de injectie overdracht niet voorkomt!

De juridische gevolgen van deze onthulling zijn enorm!

We zien ook dat de huidige minister van Volksgezondheid, Aurélien Rousseau, alle geloofwaardigheid verliest na de dood van een schooljongen 15 minuten na zijn HPV-vaccinatie. Onmiddellijk durfde de minister te verklaren dat deze tragedie “niets te maken had met het vaccin”, terwijl er nog maar net een onderzoek was begonnen. Hoeveel geloofwaardigheid kunnen we geven aan een minister die schaamteloos zei “dat er geen bijwerkingen waren van de covid-injectie”? Geen enkele

Leve het Verzet: laten we alleen op onszelf vertrouwen!

Deze week zijn de “opposities” er opnieuw niet in geslaagd om een motie van afkeuring in stemming te brengen! De Franse politiek moet gezuiverd worden als we dit schandelijke spektakel in de Assemblée zien, of Anne Hidalgo die 3 weken naar Tahiti vertrekt om “de surffaciliteiten te inspecteren” voor de Olympische Spelen van 2024… Ja, we moeten schoon schip maken: laten we de mensen inspraak geven via referenda en de RIC, en laten we oprechtheid, moed en eerlijkheid centraal stellen in al onze gevechten!

Laten we eindigen met een vrolijke noot: de totale mislukking van de “Geen Twitter Dag” die deze week werd gelanceerd door een kliek van kleingeestige censoren: deze mensen vertegenwoordigen niets! Goed gedaan aan iedereen die naar de sociale netwerken is gegaan om de vrijheid van meningsuiting levend te houden! “De taal van de waarheid is eenvoudig” zei Seneca. Ja, alles wordt eenvoudiger als we verenigd, vasthoudend en oprecht zijn. De Patriotes delen deze visie en zullen niet opgeven! Op naar de overwinning! Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk