Het bestaan van virussen is nooit bewezen: nog steeds het grootste onderdrukte verhaal van onze tijd


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #229


Zodra ik in het voorjaar van 2020 over COVID begon te schrijven, maakte ik duidelijk dat het bestaan van SARS-CoV-2 niet bewezen was. Ik ontmoette toen Tom Cowan, Andrew Kaufman en Christine Massey. Ik werd me bewust van het werk van Stefan Lanka. Ze waren een brede uitdaging aan het maken over virussen in het algemeen:


Bron artikel: Viruses never proved to exist: still the greatest suppressed story of our time
Door: Jon Rappoport Subtrack

Geen werkelijke isolatie; geen bewijs van bestaan; in plaats daarvan een parade van valse beweringen en verdraaiingen van officiële bronnen.

Een paar jaar later…en het aantal serieuze onderzoekers dat tot dezelfde conclusie komt is aanzienlijk toegenomen. (Je kunt links naar enkele van deze onderzoekers vinden op Christine Massey’s Substack pagina )

Het nieuwe werk is niet alleen een herhaling van de oorspronkelijke uitdaging aan de officiële autoriteit. Het valt nepvirussen aan vanuit een aantal invalshoeken. De schokken blijven komen.

Dit verhaal gaat niet weg. Het bouwt zich op.

Het doet me denken aan het vaccinatieverhaal. Toen ik voor het eerst begon te schrijven over gevaarlijke en ineffectieve vaccins, in 1987, waren er tientallen schrijvers, nu en in het verleden, die vergelijkbare onderwerpen hadden behandeld – vele decennia terug. Maar dat was niets vergeleken met…

De kracht van dat verhaal nu, in 2023, na de catastrofe van de COVID vaccins.

Dit is wat ik geloof dat er gaat gebeuren met het nep-virus verhaal – tegen nog grotere kansen. Ik zeg “langer”, omdat de bewijzen dat virussen volgens elke wetenschappelijke standaard niet echt zijn, het centrum van het medische kartel, dat draait om de kiemtheorie, zullen ondermijnen en doen ontploffen.

De kiemtheorie is marketing. De marketing van (giftige) medicijnen en vaccins voor duizenden zogenaamd verschillende ziekten, die elk worden veroorzaakt door een unieke kiem.

Als die fictie valt, stort het hele huis in elkaar.

Al in het begin van de 20e eeuw (en nog verder) ontstond er een ander paradigma over ziekte. Het werd “holistisch” genoemd. Waarschijnlijk niet het beste label. Maar het idee was: kijk naar het hele lichaam, de hele persoon. Kijk naar lichaamsprocessen als verbonden en onderling gerelateerd. Begrijp ziekte en gezondheid in die grotere termen. Neem ook de gevolgen voor het milieu mee – basisgezondheidszorg, vervuiling, giftige chemicaliën, voeding, de opkomst van de middenklasse uit de armoede.

Hier moet iets worden opgemerkt. Het holistische paradigma is een zeer moeilijke benadering, in de zin dat het moet uitmonden in echte behandelingen. Dat is altijd moeilijk geweest. Er zijn duizenden methoden voorgesteld. Veel van deze hebben de neiging om de medische strategie te weerspiegelen: magische oplossingen vinden, kortere wegen nemen. Verkoop ze. Beweren dat tijdelijke oplossingen blijvend zijn.

Het lichaam en de persoon als geheel behandelen, rekening houden met de geest-lichaamsverbinding – dit is zeker geen wandeling in het park.

Daarom vallen veel mensen vroeg of laat, ontmoedigd, terug op medische antwoorden en de kiemtheorie.

Het werk van de no-virus pioniers biedt een absoluut essentieel tegengif voor die overgave.

Want waar geven mensen zich aan over? De gemakkelijke fictie dat virussen overal zijn en afzonderlijke ziekten veroorzaken. Een handige fictie was hoe virussen überhaupt in het leven werden geroepen:

Artsen konden hun patiënten niet genezen. Dus zochten ze naar “iets dat ontbrak”. Een gat in hun hypotheses. En ze beweerden dat ze het hadden gevonden.

Kleine deeltjes die nog nooit iemand had gezien. Niemand had ze ooit geïsoleerd. “Dit is de sleutel. Dit is de grote ontdekking.” Het was een zelfbedieningssprookje. Een excuus voor mislukte behandelingen.

Het startte miljoenen pogingen om iedereen ervan te verzekeren dat virussen echt waren. Marketing, vermomd als wetenschap.

Waar werden deze virussen ontdekt? In propriëtaire laboratoria. Geen burgers toegestaan. Deuren op slot. Alleen de experts konden de details begrijpen van hun eigen isolatie van de kleine deeltjes.

De deeltjes die in het bestaan waren gefantaseerd.

We kijken eigenlijk naar een magisch-mythisch verhaal. Ontdekkingsreizigers (artsen, onderzoekers) zijn op zoek naar een onzichtbaar drakenvoorwerp dat de bevolking verlamt. Deze helden drijven het uiteindelijk in het nauw, isoleren het en gaan aan de slag om het en al zijn varianten uit te roeien.

Maar het echte einde van dat verhaal wordt nu geleverd door het groeiende aantal onafhankelijke onderzoekers, die bewijzen dat het onzichtbare drakenobject nooit in het nauw gedreven, geïdentificeerd of geïsoleerd is.

In plaats daarvan hebben de zogenaamde verkenners-ridders het idee van het object verzonnen, uitgevonden, gefabriceerd om mee te beginnen.

Dat is de magie. Goochelarij. Dat is de mythe. Geheime laboratoriumprocedures die, wanneer ze worden onthuld, blijken aan te nemen wat ze proberen te bewijzen. Ook bekend als cirkelredeneringen.

Het hele verhaal is losgekomen.

Voor nu sluit ik af met deze analogie. Een groep eliteonderzoekers beweert dat er op 49 biljoen lichtjaar van de aarde een vlammende ster staat ter grootte van de Melkweg. In het centrum van die ster, begraven in een bovennatuurlijke kluis, bevindt zich een piepkleine, paarse man met groene tenen en oranje haar die alle problemen en alle vernietiging veroorzaakt die door het universum circuleren. Hij is daar. Hij is “geïsoleerd”.

Zou je, gezien dat ongelooflijke verhaal, verwachten, zou je echt verwachten dat er ook maar EEN test zou kunnen bestaan die het bestaan van die kleine man zou kunnen bewijzen?

Zou er ook maar één test gemaakt kunnen worden die authentiek is?

Dus, in het geval van het sprookje van het wilde virus, kijken we naar bewijzen van bestaan en isolatie die verbeterd moeten worden, zodat we ze kunnen accepteren?

Of kijken we in plaats daarvan naar de kleine paarse man, over wiens bestaan helemaal geen bewijzen mogelijk zijn?

Omdat het verhaal zo absurd schandalig is.

Ik denk dat we te maken hebben met de kleine paarse man. En dit kan het volgende hoofdstuk zijn in de no-virus openbaring:

De oorspronkelijke samenstelling van virussen was zo gek, dat elk zogenaamd bewijs cirkelvormig, hersenloos en zinloos zal zijn.

Er is geen daar om naar toe te gaan.

Blijf kijken.

— Jon Rappoport


Noot: Onze eerste ontdekking van het niet bestaande virus kwam tot ons hier bij de gezondheidsradio podcast door een artikel van Stefan Lanka in 2009 tijdens die verschrikkelijk gevaarlijke Mexicaanse griep. We waren toen nog de roependen in de woestijn. Nu anno 2023 zijn er velen die deze gedachte verder uitdragen al hadden we het allen ook al kunnen vernemen uit de boeken van de Spaanse griep nu alweer meer als 100 jaar geleden. Helaas moeten we vaststellen dat de geschiedenis zich weer aan het herhalen is en we waarschijnlijk meer als de Spaanse griep 100 miljoen doden gaan betreuren, of meer, voor dit grootste medische experiment uit de geschiedenis is uitgewoed – HMBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk