Bent u gevaccineerd?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #228


Slechts 0,1% van de plotselinge sterfgevallen zijn ongevaccineerd, zo blijkt uit gegevens.Een nieuw gegevensrapport heeft onthuld dat minder dan 0,1 procent van de mensen die plotseling overlijden niet gevaccineerd zijn voor Covid. Statistieken tonen aan dat meer dan 99,9 procent van de plotselinge sterfgevallen mensen zijn die gevaccineerd zijn, ondanks dat slechts 75 procent van de Amerikanen Covid-injecties heeft gekregen, bericht Frank Bergman.

De laatste jaren is het aantal meldingen van mensen die plotseling overlijden sterk toegenomen.

De bedrijfsmedia houden vol dat plotselinge en onverwachte sterfgevallen altijd al voorkwamen en dat de recente pieken niets bijzonders zijn.

Wat regeringen, gezondheidsfunctionarissen en bedrijfsmedia propagandisten echter niet onthullen, is dat de overgrote meerderheid van de recente plotselinge sterfgevallen gevaccineerd was voor Covid.

Sinds de uitrol van de mRNA-prikken eind 2020 wordt het aantal ongevaccineerde plotselinge sterfgevallen zelfs geschat op minder dan 1 op 1000.

Volgens een explosief nieuw rapport van de Amerikaanse tech-ondernemer en data-expert Steven Kirsch is deze verhouding van plotselinge sterfgevallen statistisch onmogelijk, tenzij er een oorzaak is.

Als de Covid-injecties verband houden met de sterfgevallen, dan zou ongeveer 25% van de mensen die plotseling sterven ongevaccineerd moeten zijn, omdat 25% van de Amerikanen niet gevaccineerd is, legt Kirsch uit. Dit is niet het geval, want minder dan 0,1% van de plotselinge sterfgevallen is ongevaccineerd.

“Eén verklaring: het vaccin veroorzaakt de sterfgevallen,” stelt Kirsch.

“Is er een andere verklaring? Niemand heeft ooit een alternatief aangeboden.”

Mark Crispin Miller, professor aan de Universiteit van New York, volgt de alarmerende toename van plotselinge sterfgevallen al sinds 2022.

Miller schat dat hij meer dan 10.000 gevallen van plotseling gestorven mensen heeft gedocumenteerd sinds hij ermee begon.
©Frank Bergman.

Reactie.

Dit is in bepaalde media al eerder naar voren gekomen! Helaas is de reguliere media er nog niet aan toe hier iets mee te doen. Zelfs de Tweede Kamer heeft geen gehoor gegeven aan de oproep van Pieter Omtzigt dit te onderzoeken. Dit geeft dan ook duidelijk weer waar de meeste partijen in de Tweede Kamer voor staan! Ze willen liever geen onderzoek omdat dan aan het licht komt dat het wetenschappelijk is dat de vaccinaties een werkelijk gevaar zijn voor de volksgezondheid! En dan gaat het niet alleen over hartfalen! Het gaat ook over het krijgen van bloedproppen in de aderen van het lichaam en in het hoofd! Wat ook steeds meer zichtbaar wordt is dat een aantal mensen een soort turbo kanker krijgt. En het vreemde is dat deze turbo kankers niet meer behandelbaar zijn! Mensen sterven dat vaak binnen 5 tot 8 maanden.

Maar er is meer aan de hand! Ik lees berichten van onafhankelijke wetenschappers die het sterke vermoeden hebben dat er in gevaccineerde mensen zo maar ontstekingen van verschillende aard kunnen ontstaan die vergelijkbaar zijn met Aids symptomen Dit komt, volgens die onderzoekers, dat het immuunsysteem niet meer goed functioneert waardoor het lichaam niet goed beschermt is!. Dit lijkt mij plausibel omdat het Spike eiwit dat in het vaccin zit en er Nano techniek is gebruikt in het vaccin, dit Spike eiwit in de celkernen kan doordringen waardoor het immuunsysteem te veel moet werken en eigenlijk oververmoeid raakt waardoor het niet goed meer kan functioneren!

De bedoeling was -dit volgens de wetenschappers die het vaccin hebben samengesteld- dat het vaccin alleen in de deltaspier van de bovenarm zou blijven voor slechts enige dagen. Dit was en is een grote vergissing omdat in samenwerking met de toegepaste Nano techniek het lichaam geen mogelijkheid heeft dit tegen te houden. Dat is volgens mij de reden dat de stoffen in het vaccin door heel het lichaam verspreid worden. Zelfs het zeefbeen, dat ervoor moet zorgen dat er geen vuil lichaamsbloed de hersenen kan bereiken, heeft geen enkele kans wegens de Nano toegepaste techniek! Dat heeft tot gevolg dat al de stoffen die in het vaccin zitten de hersenen kunnen bereiken! Dit is zelfs merkbaar bij kinderen die nu last kunnen krijgen van spastische aanvallen. Het Spike eiwit kan er ook voor zorgen dat de zenuwverbindingen in de hersenen stuk gaan en dat er makkelijker bloedstolsels ontstaan in de hersenen!

Nu is mij niet bekend of de wetenschappers die het vaccin hebben ontworpen dit wel of niet wisten. Dat had via een uitgebreider onderzoek naar voren kunnen komen! Maar de organisaties in de VS en Europa die het vaccin hebben goedgekeurd hebben zich- onder druk van de machtige farmaceutische bedrijven- het vaccin een tijdelijke goedkeuring gegeven.

Hierdoor kunnen nog vele miljoenen gevaccineerden later in de problemen komen met hun gezondheid omdat het Spike eiwit het lichaam niet verlaat!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk