Als u met een tijdmachine terug zou kunnen gaan. Zou u dat dan doen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #227


+ 90% antwoord “Ja”, ik zat bij de -10% die liever deze tijd wil gaan meemaken. Er wordt immers -nu- geschiedenis geschreven als nooit te voor. Een gruwelijke tijd, zo ervarene velen het, maar als je -nu- al de betere wereld kunt visualiseren [?]


Hier vindt je de originele post op X [Twitter]

Hier enkele reactie die ik zag;

1980 toen vrijheid ook nog vrijheid was

Noot: Maar die vrijheid was er alleen in het deel van de wereld waar je toevallig leefde want na WOII, die een einde zou maken aan alle oorlogen was dat slechts de start van +200 oorlogen, en andere conflicten wereldwijd. De afgelopen driekwart eeuw was totaal geluk er dus slechts voor de oogkleppen generatie. 

Deze reactie getuigt niet in het creëren van mogelijkheden; “Alles beter dan 30 jaar vooruit. Laat staan 40”.

Het antwoord van een wakker persoon; “Alles overdoen en veel assertiever in het leven staan en m’n mond niet houden bij wat school me voor onzin probeerde te leren”.

Noot: Maar zou je daar terug voor in de tijd moeten kunnen reizen, terwijl het -nu- al die mogelijkheden verschaft?

Een reactie in het zelfde straatje; “Minstens honderd jaar. En dan daar die kwaadaardige figuren stoppen die sinds die tijd onze wereld tot een levende hel hebben gemaakt”.

Noot: Waarom zien velen niet de mogelijkheden van het -nu- ?

Deze dan; “Nee, blijf liever hier. Omdat ik nu weet wat er allemaal mis is in deze wereld. En ik nu toch iets kan betekenen om de toekomst van mijn twee prachtige kleindochters te waarborgen”.

Noot: Maar ik mis een actie plan! Maar veel beter dan de meerderheid van de reacties die oude tijden willen herbeleven zonder plan om met de kennis van vandaag een betere wereld te willen scheppen.

Iemand schreef; “Volkert opsluiten en voorkomen dat Pim Fortuyn naar het Mediapark zou gaan op de 6e mei 2002”.

Noot: Een mooie gedachte maar wat ben je -nu- dan aan het doen met Rutte, Kaag, de Jonge en als die anderen die -nu- je leven verzieken?

En deze; “Jazeker maar dan met de kennis van nu”.

Noot: Opnieuw zonder ook maar een enkele hint naar een plan van aanpak om het beter te doen”.

Oude tijden herbeleven, hoezo herbeleven [?] 

Heb je toen niet genoten? Die herinneringen worden er niet vreugdevoller door en het leven is geen herhalingsoefening toch? Als je er met oude vrienden over spreekt is dat toch ruim voldoende om te (her) genieten?

In 1970 werd ik DJ in een discotheek, dat deed ik 30 jaar, drive in show, radio, zingen, liedjes schrijven en meer tot op heden. Altijd veel meegemaakt, mooie tijden. Natuurlijk tegenslagen net als een ieder, maar dat vormt je. 

Gezondheid bewustzijn maakte dat er een reis ontstond, een zoektocht naar gezondheid tot op heden die mij bewust maakte dat geluk hebben meer een creatief, leerzaam en werkzaam traject is dan de factor ‘geluk hebben’.

Een positieve levenshouding en verbinding met het universum schept creatieve mogelijkheden die je instaat stelt dat vertrouwen ook over te brengen naar anderen.

Heb je toen niet genoten? Die herinneringen worden er niet vreugdevoller door en het leven is geen herhalingsoefening toch. Als je er met oude vrienden over spreekt is dat toch ruim voldoende om te (her) genieten? Volgens bovenstaande “tijdmachine” onderzoekje behoor ik dus bij de 10% groep. 

Wat maakte mijn bewustzijn reis dan anders al die jaren?

Mijn gezondheid progressie maakte dat ik starte met de gezondheidsradio podcast die ook gewoon op de lokale omroep werd uitgezonden. Een zeer leerzame periode die mij in contact bracht met vele gelijkgestemde mensen op dat gebied zoals Ron Fonteine, Mike Donkers, Mies Kloos en vele, vele anderen. Een ontdekkingsreis die als snel richting preventie en positiviteit ging.

Het kantelpunt qua wereldgebeurtenissen was ongetwijfeld november 2017 en de geboorte van de “Q” beweging. Mijn dotcom maatje Mike Donkers was daarin alles bepalend. Hij begrijpt immers alle nuances van de Engelse taal en een echte dotcom punten ‘verbinder’ met het daarbij behorende olifanten geheugen vermogen. Geweldig, om zulke mensen te mogen leren kennen, maar het was wel terug te voeren op een actie die ik zelf heb geïndiceerd.

QIA Q secret service
Q Anon”s activisten wereldwijd 50 miljoen, volgers 300 miljoen | cijfers 08-’18

Samen met vele digitale soldaten zochten we het internet af, want samen met die miljoenen mensen rond de hele wereld waren we onderdeel van een burger CIA die allen puzzelstukjes konden aandragen. En ja, het was een mijnenveld van wat is waar en wat is niet waar. Net als in elke oorlog verspreid de vijand valse informatie. De Q berichten die zorgden voor ‘geheime’ aanwijzingen en vooral de omslag in de media die ‘ons’ begonnen weg te zetten als complotdenkers, als complotgekkies. Verzwegen de media aanvankelijk de gehele beweging, de negatieve aandacht in de media gaf velen ook het “YES” gevoel. “We worden nu als een bedreiging gezien, ze kunnen het niet meer stoppen” Dat gevoel heb ik tot op heden met de invoering van de Digitale Service Act. We zitten in de eindfase omdat de dictators, de Deep State zich genoodzaakt zien het internet dicht te spijkeren. Chapeau, ze vertellen ons nu dat we eigenlijk al hebben gewonnen maar met de “moed der wanhoop” proberen ze nog te redden wat er te redden valt.

En die winning mood, die winnende stemming zie ik overal gebeuren. 

Wees je bewust dat er altijd al heersers waren die van totale wereldmacht droomden en daarbij niets ontziende dictaturen hebben gesticht, maar allen hebben op zeker moment gefaald. De meest totalitaire poging tot het vormen van zo’n wereldmacht beleven we op dit moment. Maar van dit plan maakten WOI en WOII deel uit en WOIII moet de genade klap op gaan leveren om die Nieuwe Wereld Orde gestalte te geven, of zoals Mike beschreef in zijn artikel de Nazi Wereld Orde.

Besef dat al die dictaturen dood en verderf hebben gezaaid op grote schaal maar nog nooit te voor op deze schaal zoals we nu zien.

De eerste hoopgevende ontwikkeling kwam in 2015 toen Donald Trump aankondigde een gooi te doen naar het presidentschap. Tot diep in de verkiezingsnacht was Hillary Clinton in de verwachting te zullen winnen. De winst van Donald deed het NWO plan wankelen en giga fraude in 2020 en 2022 moest er aan te pas komen om de Deep State in het zadel te houden. Die fraude was zichtbaar voor een ieder, … die het wilde zien. 

Vandaar mijn tegenstand tegen al die mensen die zeggen dat stemmen geen nut heeft. Zij maken de strijd al bij voorbaat onmogelijk en hebben een wapen terzijde geschoven, de moed al opgegeven zo lijkt het welhaast. Ze geven hun al ‘machtige stem’ weg. Voor hen is een Digitale Service Act niet meer nodig, zij legden zichzelf het zwijgen op !!

Andere bijzondere gebeurtenissen waren de reis die Trump in zijn ambtsperiode maakte langs alle belangrijke wereldleiders, van zijn bezoek onder andere aan Xi in de ‘verboden stad’. Zijn handschudding in Helsinki met Poetin en de blik van verstandhouding tussen beiden. Onbetaalbaar deze foto op mijn vertrouwen in de toekomst.

Mijn droom is dat er op èèn en dezelfde dag meer als een half miljard mensen gelijktijdig demonstreren overal ter wereld en een boodschap aan de Deep State geven; “Het is over, het is voorbij, jullie kunnen niet winnen, we kennen het plan en we doen niet mee !!” En het is pas over als wij de wil tonen ons te uiten” Daar is een revolutie voor nodig, en die revolutie begint in ons hart. Van het hart naar het hoofd, …

DAT is de katalysator die het signaal afgeeft aan iedere persoon; “Kom in actie – nu-!

Maar zover zijn we nog niet, we zagen dat het grooste medische experiment ooit in de geschiedenis, dat wellicht 30 miljoen of meer mensen doodde en meer als 100 miljoen mensen op de gevaren lijst plaatste, … en de mensen werkten gewillig en slaafs mee. Totaal geen MEGA wereldwijde demonstraties, vele miljoenen mensen op straat tijdens demonstraties waren onvoldoende om het plan te dwarsbomen. De machtige Deep State media maakten dat de wereldbevolking helemaal niets meekregen van de wereldwijde acties al zal geen enkele Parijsenaar dit zijn ontgaan de laatste 10 jaar. 

Maar wat als slechts op èèn enkele dag overal ter wereld het leven tot stilstand komt, èèn enkele dag. Stilstaan bij -NU- of -Nooit- Iedereen zal getuige zijn met de eigen ogen!

Dat gaat nooit gebeuren hoor ik al mensen hardop denken. Maar ik weet dat 20% van de bevolking afdwingt dat iedereen -nu- gaat volgen. En op dit moment volgen de doemdenkers het plan van de 1% heel slaafs omdat ze geen alternatieve acties ondernemen. 

Na het verlies van de niet te winnen oorlog in de Oekraïne is het conflict verschoven naar het middenoosten. De Deep State begeeft zich echter in een wespennest waar inmiddels Rusland met hun groeiende BRICS plan al een groot deel van de wereld geschaard ziet achter hun Mulitipolaire wereld plan dat als een spaak in het Nazi Wereld Orde plan steekt.

De vraag die zich nu aftekent is, gaat de wereld toezien dat er nog wat honderden miljoenen mensen opgeofferd worden in een mogelijke kernwapen WOIII onder het toeziende oog van de wereldbevolking voordat we die MEGA tegenacties gaan zien van die 20% wereldbevolking zijnde 160 miljoen wereldverbeteraars. En ik denk in grote getallen nu ik geleerd heb, gezien heb, dat een paar miljard mensen zich voor de gek hebben laten houden met het Vaxperiment. DAT, … had ik ook nooit kunnen bedenken dat zovelen, … Als slechts 20% van die groep zich kwaad gaat maken, onder het besef dat men een experiment met hen uitgevoerd heeft dan hebben we al 360 miljoen mensen op de been. Maar is een beperkt ‘window of opportunity’, afhankelijk van hoe snel de Digitale Service Act onze mogelijkheid met elkaar te communiceren dicht gaat spijkeren. 

Terug naar de kop van het artikel, de tijdmachine.

Besef je -nu- hoe belangrijk het is -om je stem- te laten horen? Te zeggen tot hier een niet verder. En ga me nu niet vragen hoe je dat moet doen (zucht) want je laat heel je leven al je stem met overtuiging luid klinken als je favoriete voetbalclub heeft gewonnen. 

Besef je vooral dat “Jij” en “Ik”, dat “Wij” bevoorrecht zijn in dit stukje van de geschiedenis te leven waar we ‘Ons’ steentje kunnen bijdragen om een betere wereld te scheppen voor de komende eeuwen.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk