dotcom.radio aflevering 386 van 29-10-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #226


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 386: Aanval chemische wapens [?] – Ga niet stemmen mentaliteit – Grootste vloot in de middellandse zee – X lijkt meer en meer op een frontlinie – FvD en Jodenhaat – Geweld tegen Baudet – Volle maan – en meer nieuws, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws* Hét Stroomnet is VOL; “de oponthoudende ‘stroom’ van overheid nep nieuws over stikstof, Co2, digitaal geld, Vaxperiment nieuws etc.” De veiligheidsstoppen staan bij veel mensen op doorslaan. Kom niet in de buurt en maak geen domme opmerkingen voor uw eigen veiligheid. Doe het voor jezelf !!

[Eric] De afgelopen 2 weken hebben ons geleerd dat een hoop medelanders ook dit keer Anne Frank NIET gered zouden hebben. 

* GV Dé oprukkende; “Ga niet Stemmen”, mentaliteit van de verdwaalden.
Ik kom het weer dagelijks tegen; “Stemmen is je rechten uit handen geven”, en legio variaties daarop. We zitten in een spirituele oorlog en bij velen is de harddisk aan een drastische clean-up beurt toe. En deze mensen gaan hun ongenoegen, hun wazige gedachten op jou en mij projecteren!

[X] Mijn stem wijzer: Wat wil IEDEREEN, directe invloed kunnen uitoefenen op ELK onderwerp. Ja toch. Stem dan op jezelf: “Het referendum” Waar kom je dan uit, … eh voilà !!

[X] Jodenhaat FvD: Leren luisteren wat er nu eigenlijk ECHT gezegd wordt, weer een onderwerp voor dotcom radio zondag
– Moeilijk he, luisteren ? Is het niet bedoeld als metafoor, vandaag mag je dit niet meer zeggen morgen dat niet. Daarna heeft een debat geen enkele grond. En jodenhaat is hét beladen woord van dit moment. Was dit nu zo moeilijk om te begrijpen. Daar is geen heel betoog voor nodig!
[X] reactie: Is dit dan niet een vreemde stemuitslag? Me: Yep, strategisch stemmen en pogen een rel te veroorzaken met op de achtergrond het WOIII wereldtoneel kruitvat

* Tegenstander wacht Thierry Baudet op en geeft hem harde slag op het hoofd, net voor lezing in Gent

[X] ik zal geen naam noemen maar: …
Ik zal zeker stemmen waar ik mij goed bij voel. Maar ik ga er eerst nog over nadenken. En gelukkig beschik ik nog over een dosis emotie.
Nieuw werkwoord; “Emotioneel nadenken”

* Rutte als Secretaris-Generaal bij de NAVO ?
Wereld Nieuws[X] Vorige week hadden we het over dammen en obstakels die verwijderd waren uit rivieren. Hier is het overzicht bijgewerkt tot Mei dit jaar sinds 2020

[X] The Israeli President claims Hamas is preparing Chemical Weapons! Keep in mind, Israel is dropping ILLEGAL white phosphorus munitions on Gaza right now.

[UK] Parliamentary speech on excess deaths YT

[JVG] Hier in Spanje rond de 250 dammen/stuwmeren afgebroken (ongeveer 70% van het europese aantal) en daarenboven financiert de spaanse regering de bouw van Marrokaanse stuwmeren, olijfindustrie, …

[George Papadopoulos] De grootste vloot oorlogsschepen die de NAVO ooit heeft samengesteld, verzamelt zich in het oostelijke deel van de Middellandse Zee. Naast twee Amerikaanse vliegdekschepen en een amfibische aanvalsmacht, voegen verschillende andere oorlogsschepen van andere NAVO-landen zich bij de gelederen.
– Dit gaat niet direct over Israël.
– Dit gaat niet direct over Palestijnen.
Dit gaat over het aanwakkeren van het vuur van de Derde Wereldoorlog in een verkiezingsjaar om af te leiden van elke denkbare mislukking van het regime.

[Redacted] Woensdag: This is about to EXPLODE, Israel warns of chemical weapons attack | Redacted News

[Mike] There’s a large peace movement in Israel. The pro-peace dance event was moved to a location near the border hours before the attacks. Did Netantahu sacrifice these peace-loving kids because he doesn’t care about peace and peaceful Israelis?

[Mike] Na 3 weken van tapijtbombardementen op een gekooide bevolking van miljoenen mensen terwijl water, elektriciteit, voedsel en medicijnen werden afgesneden, heeft Israël alle telecommunicatie verbroken. Nu kunnen ze genocide plegen zonder dat hun slachtoffers de wereld erover kunnen berichtyen.

[Geert Ninefornews] Boomoloog Robert Brame keek met stijgende verbazing naar de branden op het eiland Maui in augustus dit jaar. Volgens hem zijn de branden niet natuurlijk ontstaan, maar als gevolg van microgolven. In een interview met Michelle Melendez dat inmiddels bijna een half miljoen keer is bekeken, zegt Brame dat hij inmiddels op 38 plekken is geweest waar branden hebben gewoed. Op al die plekken heeft hij bewijs verzameld.

[Mike] New U.S. House Speaker Johnson: “The first bill that I’m going to bring to this floor will be in support of our dear friend Israel.

[X] BREAKING: Arkansas Governor Sarah Huckabee Sanders signs Executive Order BANNING “woke nonsense” language like “pregnant people,” “laboring person,” and “birth-giver” from State Govt: “WE’RE JUST GETTING STARTED”

[Anoniem] Sustaineble Devolopment Goals: State of Palestine: beëindiging van de bezetting en consolidatie van de onafhankelijke staat Palestina op de grenzen van 1967 met Jeruzalem als hoofdstad

[X] vrijdag: Dit had ik aan je doorgestuurd: Status Of The Republic: Liberation & Justice
• Buckingham Palace • The Vatican • Washington DC • City of London • State of Israel All these corporate bodies filed for Chapter 11 bankruptcy. The Act of England 1871 was repealed. The Secondary Judiciary Act 1869 is no longer active.

[Mike] Full Moon
Media[X] we zien nu de satanisch dansje in de Oekraïne en Israel

[X] They also suspended RFK Jr. for misinformation although not one example was given. Instagram. A terrible platform.

[X] De beste meme van deze week Hate has 4 letters so does love

[Liz Crokin] Kate Bolduan van CNN liet vandaag een bom van een aankondiging vallen waarin ze onthulde dat CNN – AKA the Pedophile News Network – het hoofdkantoor in het CNN Center in Atlanta gaat sluiten. De beslissing komt in het kielzog van dalende kijkcijfers en toenemende financiële druk.
(on)Gezondheid[Geert] Volgens analist en arts Heiko Schöning bundelen farmaceutische bedrijven en geheime diensten momenteel hun krachten in het onderzoek naar bio-wapens. Na maanden van onderzoek weet Schöning het zeker: “Deze keer zullen het bacteriën zijn!”. Nu, in het AUF1 interview met Stefan Magnet, noemt hij concrete namen en bedrijven en vraagt hij om verspreiding van het nieuws. Want het bekendmaken van de betrokkenen, zegt Heiko Schöning,
zou een vooraf geplande misdaad kunnen verijdelen. www.kla.tv/27259

[X] Knoop deze goed in je gedachten met Oekraïne, met Israel en de vaxperiment oorlog tegen de gehele mensheid. Het ‘front’ is al drie jaar overal, in elke huisartsenpraktijk, ziekenhuis, bij de politieke ‘overlords’. Vrijwel altijd start de ellende met media leugens (Quote Jullian Assange)

* Dr Mercola voeding test: Fast Food boordevol antibiotica, hormonen, zware metalen, maar weinig voedingsstoffen

* Succesboeken: Iedereen kan beamen dat 20 jaar geleden na een autorit, met name in de zomerse avonduren, de koplampen en voorruiten ontdaan moesten worden van vele insecten. Dat schoonmaken hoeft niet meer anno 2023: er zijn bijna geen insecten meer. Daardoor zijn vele vogelsoorten er ook niet meer, omdat ze zich met insecten voeden. Ook oorzaken als tegen de wieken van windmolens aan vliegen, de chemische middelen die in de landbouw worden gebruikt en de vervuilde binnenwateren zorgen voor minder vogels. Zowel insecten als vogels zijn in het bijzonder zeer gevoelig voor kunstmatige frequenties oftewel de straling die de gehele wereld met elkaar verbindt: de ongeziene vijand. Boek: De onzichtbare Regenboog – Arthur Fristenberg
Gedachtenvoer[X] Wist je dat het Neurenberg proces tegen de kleinere bedrijven die o.a slaven te werk stelden nooit is gehouden, … wel waren er dokters processen, rechters processen, een IG Farben trail, en Krupp trail, een militairen trail, een politici trail, een SS trail etc, …

[X] Heet van de naald van het Noors Centraal Bureau Statistiek. Studie is duidelijk : geen bewijs voor oorzakelijk verband tussen temperatuur en menselijke CO2 uitstoot. Conclusie op basis grondige statistische analyse van temperatuur metingen laatste 200 jr.

Wijsheid wordt je niet in de schoot geworpen.
Je zult haar zelf moeten ontdekken na een reis
die niemand voor jou kan maken of jou kan besparen. 
— Barbara Ann Kipfer

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten