Kunnen de VS en NAVO niet zonder oorlog?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #225


Rusland geeft Israël een oorvijg: Geeft Iran toegang tot landing op Khmeimim-vliegbasis, Latakia, SyriëNadat Israël voor de derde keer in een week de luchthavens van Damascus en Aleppo in Syrië aanviel, zijn beide luchthavens buiten gebruik. Dus heeft Rusland besloten om zijn Khmeimin luchtmachtbasis in Latakia te laten gebruiken in plaats van de luchthavens van Damascus en Aleppo, zelfs voor Iraanse militaire vrachtvluchten! schrijft Hal Turner.

Het waren de beschuldigingen van Israël dat Iran wapens naar Syrië verplaatste, die naar verluidt (op een later tijdstip) gebruikt zouden worden om Israël aan te vallen, die Israël op de een of andere manier zouden rechtvaardigen om de luchthavens van Damascus en Aleppo aan te vallen. Wat gaat Israël nu doen? Durven ze het aan om een Russische luchtmachtbasis aan te vallen?

De luchtmachtbasis heeft een uitgebreide luchtverdediging. Een NAVO-generaal zei in 2015 zelfs dat de basis zoveel verdediging heeft dat “we een A2/AD (anti-access/area-denial) luchtruim zien ontstaan in het oostelijk deel van de Middellandse Zee.”

Wil iemand het Bijbelse aspect overwegen van wat er gebeurt als Israël die Russische luchtmachtbasis in Syrië aanvalt?

Zoals bekend is Israël bezig met wat velen noemen een “gedwongen verplaatsing” van Arabieren die in de Gazastrook wonen. Bijna non-stop bombardementen door Israëlische straaljagers hebben al 4.000 Palestijnen gedood en meer dan 10.500 wooneenheden verwoest, omdat de Israëlische luchtmacht bommen laat vallen op flatgebouwen om ze bij de fundering af te breken.

De Gazastrook is ook onderworpen aan een belegering door Israël, dat al bijna twee weken lang vrachtwagens met zelfs voedsel en water de toegang verbiedt.

Onlangs nog liet Israël twintig trekker opleggers binnen, maar géén met brandstof, die hard nodig is voor de elektrische generatoren van het ziekenhuis, omdat de brandstof van de Gaza Power Company op was en er geen elektriciteit meer kon worden opgewekt. 

Twintig tractortrailers brachten wat ze konden, maar om een bevolking van 2,3 miljoen mensen te voeden, zijn er minstens 100 tractortrailers per dag nodig.

De hongerdood ligt dus ook op de loer voor de mensen in Gaza.

Rusland heeft in totaal DRIE vergaderingen van de VN-Veiligheidsraad belegd over de situatie in Gaza. Tijdens één van die vergaderingen heeft Brazilië een ontwerpresolutie ingediend voor een onmiddellijk staakt-het-vuren; maar de VERENIGDE STATEN hebben hun veto uitgesproken over die resolutie!

Wat voor menselijk vuilnis is de Amerikaanse ambassadeur bij de Verenigde Naties dat ze haar veto uitspreekt over een resolutie voor een staakt-het-vuren in een situatie waarin burgers worden geraakt door gevechtsvliegtuigen?

Dus nu de Russen niet eens menselijk gedrag in de VN-Veiligheidsraad kunnen krijgen, hebben ze zojuist de inzet verhoogd naar Armageddon voor de VS en Israël. Rusland opent nu de luchtmachtbasis Khmeimim om te gebruiken in plaats van de luchthavens van Damascus en Aleppo, wat ook betekent dat Iran militaire vrachtvliegtuigen zal inzetten.

Als Israël die basis aanvalt, zal Rusland Israël uit zelfverdediging aanvallen.

Oh … wacht . … misschien is dat al die tijd al het plan geweest? De VS heeft geprobeerd een rechtstreekse oorlog met Rusland in Oekraïne te beginnen, maar is daar niet in geslaagd. De VS leverde Abrams tanks, MK-140 lange afstand HIMARS. Miljoenen munitie. Honderdduizenden artilleriegranaten. Zelfs VS-senator Lindsay Graham zei op televisie dat dit het beste geld was dat hij heeft uitgegeven; om Russen te doden.

Rusland pikte dat aas niet.

Dus nu lijken de VS klaar te zijn om Israël te gebruiken om de Russische luchtmachtbasis te raken, wat ons logischerwijs rechtstreeks in de Derde Wereldoorlog zou brengen.

Misschien is dit de échte reden dat de VS twee vliegdekschepen in de oostelijke Middellandse Zee bij Syrië hebben geplaatst? Omdat Rusland misschien al die tijd hun doel is geweest en de Russische basis in Latakia Syrië direct aan de Middellandse Zee ligt, blootgesteld aan alle vuurkracht van de VS.

Netanyahu pochte over zionistische steun voor Hamas

Nu weten we ook waarom de Russische president Vladimir Poetin vorige week iedereen er beleefd aan herinnerde dat zijn MiG-31 straaljagers, die in het neutrale luchtruim van de ZWARTE ZEE patrouilleren, bewapend zijn met Kinzhal, hypersonische raketten. Deze raketten, zei hij, hebben een bekend bereik van 1.000 km en verplaatsen zich met een snelheid van Mach 9.

Wat hij NIET ZEI, maar waar iedereen achter is gekomen, is dat die Russische straaljagers helemaal boven in de Zwarte Zee, die Kinzhal raketten kunnen afvuren en de Amerikaanse vliegdekschepen helemaal beneden in de Middellandse Zee kunnen raken.

Terwijl de Kinzhal bewapend kan worden met een conventioneel hoog explosief, kan hij ook bewapend worden met een Tactische kernkop van tussen de 5 en 50 KT.

Deze raketten kunnen zowel vliegdekschepen als hun aanvalsgroepen tot zinken brengen. Als de raketten vanuit de Zwarte Zee worden afgevuurd, duurt het slechts 6 minuten om in de Middellandse Zee aan te komen.

Misschien is dit de reden waarom de bemanning van de USS Gerald R. Ford gisteravond een steak- en kreeften maaltijd kreeg? 

Ik vroeg me hardop af of de bemanning eigenlijk een soort “laatste maaltijd” kreeg omdat de bazen wisten dat ze allemaal gedood zouden worden.

Nu zullen we misschien zien WAAROM die matrozen en mariniers gisteravond steaks en kreeft kregen. De bazen schijnen misschien te weten dat zij Israël willen gebruiken om de luchtmachtbasis Latakia aan te vallen, wat een Russische militaire reactie zou uitlokken, die beide vliegdekschepen en hun aanvalsgroepen zou wegvagen. De hele zaak lijkt al gepland te zijn! 

Het Pentagon lijkt beide vliegdekschepen en hun gevechtsgroepen te hebben gestuurd, wetende dat ze van plan waren om ze allemaal te laten ombrengen, om de Derde Wereldoorlog te beginnen, deze nucleair te laten verlopen, en zo onder de $33 BILJARD uit te komen die de VS over de hele wereld schuldig is door naoorlogse schuldkwijtschelding.

Game. Set. Match.

Ik denk dat het allemaal met opzet gebeurt.

MEER:

Bij nader inzien is DIT precies waarom de Amerikaanse minister van Defensie Lloyd Austin aankondigde dat hij THAAD (Terminal High-Altitude Area Defense) raketten naar het Midden-Oosten stuurt. Het enige waar THAAD goed voor is . . . is het onderscheppen van intercontinentale ballistische raketten (ICBM’s) in hun terminale fase, hoog in de atmosfeer. THAAD is nutteloos voor raketten binnen een straal van 50 mijl.

Ze sturen THAAD omdat ze WETEN dat Israël al van plan is om de Russische luchtmachtbasis in Syrië te raken, misschien met een atoombom, en dat Rusland zal reageren met een atoombom op Israël … dus willen ze THAAD installeren om te proberen zich daartegen te verdedigen!

En als ze het niet kunnen verdedigen, en er komt een atoombom, dan is er gelukkig heel vruchtbaar land beschikbaar in Oost-Europa, waar bijna alle mannen al dood zijn van de oorlog, waar Israël naartoe zou kunnen verhuizen: Oekraïne.

Goh, wat handig.

UPDATE 1:31 AM EDT —

Ik had gelijk! Hier is het: een vrachtvliegtuig van de Iraanse Revolutionaire Garde (IRGC) dat landt op de Russische luchtmachtbasis:
©Hal Turner

Reactie.

Hoeveel menselijke doden en schade willen de leiders van de VS en NAVO-landen nog maken voordat ze zich zullen moeten verantwoorden voor hun misdaden tegen mensen en de menselijkheid! Is hun dodendans dit waard! En wat nog veel belangrijker is, blijven we dit accepteren? Blijven de bevolkingen van westerse landen achter een stel politieke massamoordenaars staan? Wanneer dit zo is mag je je kop in het zand steken en je de rest van je leven zo schamen dat je daardoor jezelf ziek maakt! Want schaamte op dit niveau is zeer ziekmakend!

Ze zijn heel bewust bezig Rusland te provoceren zodat Rusland en met name Poetin zal moeten optreden tegen de arrogante oorlogsinspanningen van de westerse landen? Wat Israel schijnbaar wel mag, in Syrië, een ander land, bombardementen uitvoeren als verdediging tegen mogelijke provocatie van Iran! Rusland heeft nooit gereageerd op de provocatie van Europese landen en de VS die wapens stuurden naar Oekraïne. Dus is dit een duidelijk bewijs dat niet Rusland de agressor is maar dat de VS en de NAVO-landen de agressors zijn. Dit zal toch ook duidelijk moeten zijn aan de bevolkingen van de westerse landen!!!! Hier kan je niet omheen. Zelfs de media kan hier niet meer omheen, dus zullen ze dit niet openbaar maken omdat ze daar te laf voor zijn! 

Wat de westerse media de bevolkingen ook niet verteld is dat Rusland in het bezit is van wapens die supersonisch zijn in snelheid en explosie kracht. Rusland is in staat ons weg te vagen maar wil dat niet doen als dat niet nodig is. Maar er kan een punt komen dat Rusland gedwongen wordt stappen te ondernemen waarin ook de bevolkingen van landen getroffen zullen worden. Ook wanneer Rusland gedwongen zal worden nucleaire wapens te gebruiken kan ik je vertellen dat ook deze wapens superieur zijn aan de wapens die het westen tot haar beschikking heeft. Zowel in snelheid als in explosieve kracht!

Dus wanneer politici van westerse landen niet tot inkeer komen en er rekening mee houden dat hun daden alleen maar meer slachtoffers zal geven, zullen de bevolkingen van landen hiertegen moeten protesteren voordat het te laat is!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk