Baudet keihard op zijn hoofd geslagen en leek in een val gelokt. 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #224


Hoelang nog voor we het echt allemaal zien dat de westerse beschaving door elitaire hebzucht allang is verdwenen. Moet hij echt een Pim 2,0 worden?


De woorden van Pim Fortuijn vlak voor zijn dood; “Als Mij straks wat gebeurt, dan kunnen ze (regering, media, gevestigde orde) niet hun handen er vanaf trekken in de zin van: 

‘Ik heb de aanslag niet gepleegd maar je hebt het klimaat gecreëerd’

De dag na de aanval op Baudet, wat echt een fysieke aanval was, loopt de dader alweer vrij. Sta aan de overkant van de straat met een fakkel voor het huis van Klaag en je zit per direct 6 maanden. Breek het huis van v Haga fysiek binnen en geen vervolging, niets, ook direct weer vrij.

Het OM is rot en zeer gevaarlijk, eenzijdig en beïnvloed door de politiek. De D66 rot heeft de macht en zijn tentakels overal zitten. Ons land is doodziek!

Er is zoveel mis maar mag niet benoemd worden. Hoe vind ik de juiste woorden om zonder angst mijn kind, mijn dierbare vrienden te waarschuwen. Ik wil niet kwetsen, ik wil geen angst zaaien maar met de dag besef ik dat blijven zwijgen steeds gevaarlijker wordt en dit zwijgen is zo killing zo verstikkend. Brengen politici het echt zo slim dat de massa er nog intrapt of is hun plan zo groots zo ziek dat onze geest het niet kan bevatten laat staan aan kan. 

Is het niet bizar dat we dichter dan ooit bij een (nucleaire) oorlog zitten, maar het niet met elkaar bespreken wat te doen als het echt fout gaat. Veiligheid is toch wat we elkaar onvoorwaardelijk moeten bieden. Blijven we tegen beter weten in volhouden dat het niet gaat gebeuren.

Hierdoor missen we de kracht van de massa: het maken van één vuist!

We leven in een tijd dat er gekken regeren die nergens voor terugdeinzen zolang wij ze niet stoppen! En nee die zitten niet in Rusland of China maar bij ons, onze schijnheilige totaal niet democratische regeringen!

HET ENIGE WAAR IK VOOR STRIJDEN WIL EN WAT MIJ BEZIGHOUDT IS DE TOEKOMST VAN MIJN KINDEREN EN KLEINKINDEREN; DAAR PAST GEEN CO2 BUDGET IN, GEEN KUNSTMATIG VOEDSEL, GEEN 15 MINUTEN STEDEN, GEEN EU-ID, GEEN CENSUUR, GEEN CONTROLE STAAT EN GEEN SCHULDENBERG DIE ZELFS DOOR TWEE GENERATIES NOG NIET WEGGEWERKT KAN WORDEN!

Dat jij lief kind, dierbare vrienden het (nog) niet zien wil niet zeggen dat het er niet is. De politiek wist verdeeldheid en angst te zaaien tijdens Corona, ik die mij terecht zorgen maak over het fanatieke prikken, werd volledig genegeerd. Nu wordt er verdeeldheid gezaaid over klimaat en overbevolking die er niet is, maar ook daar kan ik niet tegenop want de politiek komt bizar genoeg geloofwaardiger over. Klimaat daar heeft de mens geen invloed op en is lang niet zo ernstig als de politiek doet geloven maar ook hier slaagt de politiek en blijkt de angst onder jongeren voor een kokende wereld enorm te zijn. Het woke gebeuren wat ons door de strot gepropt wordt valt niet mee want de cijfers laten zien dat de jeugd veelvuldig trapt in de weerzinwekkende LHBTQ indoctrinatie. De verdeeldheid voelen we allemaal, binnen families, huwelijken, relaties en vriendschappen waar het bespreken van de toekomst een NO GO is. Het verdriet wat dat geeft, zie ik en voel ik ook.

ALLES IS ONDERDEEL VAN EEN PLAN EEN UNIPOLAIRE WERELDMACHT GECONTROLEERD VANUIT AMERIKA WAAR DE HELE WERELD ZICH AAN MOET ONDERWERPEN. 

Maar de wereld pikt het niet langer. Het verzet richting Amerika is enorm en de paniek van Amerika groeit met de dag en zijn de laatste stuiptrekkingen nabij [?] Biden zijn woorden afgelopen week dat Amerika de wereld verbindt zijn hilarisch. In elk land waar Amerika zich inmengt ontstonden oorlogen met miljoenen doden als gevolg en lieten het land dan achter in totale chaos en armoede.

Sinds wanneer heet dictatuur democratie [?]

Alle Westerse landen hebben duizelingwekkend hoge schulden en het bijdrukken van geld blijft maar doorgaan. Er zijn enkele families die zo gruwelijk veel geld hebben en dan spreek ik over triljoenen waardoor ze de controle hebben over elk land want landen hebben geen geld alleen maar giga schulden. Middels het WEF plaatsen ze overal hun puppets en de geschiedenis heeft meermalen bewezen dat voor geld mensen hun ziel met gemak aan de duivel verkopen.

Van Robert Jensen;

“Beste vrijheidsstrijders: Het is soms zo ongelofelijk om te realiseren en te zien dat het oude vrije Westen van binnenuit kapot gemaakt wordt”. 

Als je ziet wat er nu aan de hand is in Amerika, wat van binnenuit gesloopt wordt. Als je kijkt naar wat er in Europa gebeurd is. Dat we onszelf gewoon constant marginaliseren, in angst laten brengen en slopen. Vandaag was daar weer een voorbeeld van. 

Dit zijn gewoon Nederlanders die dit doen. Dit zijn mensen die zich onder ons begeven. Ze willen en gaan nu nieuwe wetten creëren die vrijheid van meningsuiting, of wat er nog van over is, helemaal zal torpederen.

In een nieuw wetsvoorstel staat het volgende: “In het licht van de huidige dreiging is het voorstel de machtigingen uit te breiden zodat ook extremistische vreemdelingen van andere dan jihadistische signatuur uit Nederland kunnen worden geweerd. Zoals bijvoorbeeld rechtsextremisten, antisemitisten en complotdenkers die uitspraken doen die de democratische rechtsorde ondermijnen.”

Het woord dat hier uitspringt is complotdenkers. Maar wat zijn complotdenkers? Het is net zo’n vage term als ‘opruiing’. Alles en iedereen kan daaronder vallen. 

We hebben gezien bij het David Icke verhaal dat het al mogelijk is om mensen te verbannen uit de EU als je een andere mening hebt, of als je het niet eens bent met de gevestigde orde. Dan kunnen ze je tegenwoordig met een druk op de knop bannen uit alle EU-landen. 

Maar wat hier zo gevaarlijk aan is, is dat wat ze in eerste instantie er doorheen proberen te krijgen, is dat ze bijvoorbeeld complotdenkers uit het buitenland kunnen weren. Maar de volgende stap is natuurlijk om ‘complotdenkers’ uit het binnenland aan te kunnen pakken. Dus we worden stapje voor stapje van binnenuit gesloopt.

Dit kunnen we nooit laten gebeuren. We moeten blijven vechten. Ik zal dat doen tot de laatste snik. Help me alsjeblieft in mijn gevecht. 

Vraag je is af waarom de EU zoveel jonge mannen Europa binnen halen zonder enige screening als ze maar een militaire leeftijd hebben. Besef het gevaar, dus hup in de herhaling!

Let op het geesteszieke lachje van Jetten als hij zegt dat er vele miljarden gepompt worden om opwarming vd aarde tegen te gaan ….. met haalbaar resultaat 0,00036 niet eens meetbaar. Bekijk de gehele aflevering, meer dan de moeite waard.

https://www.npostart.nl/ongehoord-nieuws/26-10-2023/VPWON_1346916

Dus mijn dierbare kind, mijn lieve vrienden dat ik nu gelukkig moet zijn kan ik niet meer aanhoren want we leven in een tijd dat we moeten vechten voor onze toekomst, onze vrijheid, ons behoud van voedselzekerheid en een draaiende economie. Ik wil mijn kinderen beschermen voor een hel of een toekomst, wegkijken kan dus niet. Dan maar niet gelukkig op dit moment!

Alles wordt van binnenuit gesloopt en we maken het de politiek, die de puppets van de elite zijn erg gemakkelijk, omdat het de massa niets kan schelen want je wilt nu gelukkig zijn. Dus je let niet op en volgt keurig alle bevelen op vanuit de overheid. Volgt geen politieke debatten dus geen idee hoeveel wetten met grote gevolgen er doorheen gedrukt zijn. Geen idee hebben wie of wat de BRICS landen zijn. Geen idee wat een geesteszieke man Kill Gates is met zijn enorme macht. Geen idee hebben wie of wat Blackrock is. Geen idee over de criminele achtergronden van westerse leiders.

Wat daar aan onbenul in de tweede kamer rondloopt baart mij grote zorgen want kwaliteit en kennis is de grote afwezigheid in de tweede kamer. Daar worden beslissingen genomen achter gesloten deuren ….. hoe democratisch is dat [?] Want geloof je nu echt dat al die crisissen echt zijn of ga je nu ook het belachelijke ervan inzien [?]

Het gevaar waar ik mij nu zorgen om maak is de kat in het nauw en dat is Amerika wat al jaren geregeerd wordt door de Deep State. Oekraïne viel even tegen want Rusland was toch even sterker en Poetin een uitmuntende strateeg. Dus dan maar de oorlog met Hamas uitlokken om de verloren oorlog in Oekraïne te verdoezelen. Besef dat de leider van Hamas en Netanyahu beiden bij het WEF zitten, u weet wel dat onschuldige clubje waar de elite hun theekransjes hebben. Besef het gevaar van misleidende informatie.

Doordat we jaren niet hebben opgelet en alle eenzijdige info tot ons namen en we steeds drukker werden met onze eigen levens konden de elites de macht grijpen door, heel simpel hun vermogens duizelingwekkend te laten stijgen dankzij onze zucht naar gemak en door de gehele media op te kopen zodat wij horen wat zij willen dat wij horen! Big pharmafia verdiende gruwelijk veel geld aan uw prikbereidheid.

Daar zullen we nu een paar jaar voor moeten bloeden en onze lessen uittrekken maar dan zie ik een betere wereld met veel meer vrede. Geen unipolaire wereld maar een multipolaire wereld met grondrechten en eigen cultuur.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk