Marcron, tsja, ..


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #223


In Israël toonde Macron deze week eens te meer de omvang van zijn diplomatieke onbenulligheid. Zijn vage voorstel voor een “internationale coalitie”, plotseling uit de hoge hoed getoverd, slaagde erin om absoluut iedereen tegen zich te krijgen!


Door: Florian Philippot, Président des Patriotes
Beste mevrouw, beste mijnheer, beste patriotten,

Als Frankrijk zo afwezig is op het internationale toneel, als het niet langer opkomt voor zijn belangen, zijn veiligheid, zijn vrede, zijn visie, dan komt dat omdat het onder de plak zit van de Amerikaanse deep state via de Europese Unie en de NAVO. Het is omdat zijn leiders zijn uitverkocht aan deze diepe staat. Als je dat eenmaal begrijpt, kun je alles veranderen! Een vrij Frankrijk, buiten de EU en de NAVO, dat zijn strategische onafhankelijkheid heeft heropgebouwd en zijn eigen machthebbers heeft opgeruimd, zal met zijn eigen stem spreken, nuttig zijn voor de wereld, zijn nationale belangen verdedigen en zich inzetten voor vrede!

Op het thuisfront, wat een bekentenis! Het kwam van Pr Delfraissy op France 2 deze week, toen hij live verklaarde dat covidisten zich “vergist” hadden over het vaccin, door “aanvankelijk te zeggen dat het beschermde tegen besmetting”… Dit heeft verstrekkende gevolgen! Het bevestigt, van de kant van de toenmalige voorzitter van de Wetenschappelijke Adviesraad, dat het hele argument voor de Gezondheidspas en vervolgens de Vaccinpas een leugen was. Het bevestigt dat alle officiële communicatie een leugen was. Het bevestigt dat miljoenen Fransen werden geïnjecteerd of geschorst op basis van valse argumenten en leugens. Daar laten we het niet bij. Wat gezegd is, is gezegd; wat veroordeeld en bestraft moet worden, zal dat ook zijn!

Goed gedaan voor de activisten die me vanmorgen vergezelden voor een prachtig “vuistgevecht” op het hoofdkantoor van Bayer-Monsanto tegen de privatisering van levende dingen: water, zaden en de wens van de EU om insecten en larven op te leggen aan menselijk voedsel… We pakken dit probleem frontaal aan omdat we weigeren om de tovenaarsleerlingen van de globalisten levende dingen te laten manipuleren en privatiseren, inclusief water! We vechten voor toekomstige generaties. Het algemeen welzijn en onze menselijkheid zijn niet te koop!

Ja, meer dan ooit, lang leve het verzet! Nu de “opposities” er deze week opnieuw niet in geslaagd zijn om een motie van afkeuring aan te nemen en nu de LR, PS en RN de SREN internetcensuurwet hebben laten passeren, weten we dat we van deze mensen niets kunnen verwachten! Laten we op onszelf vertrouwen: wij zijn onze eigen kracht! Verenigd, vasthoudend, we zullen onszelf bevrijden! Welkom in de strijd!Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk