Dé oprukkende; “Ga niet Stemmen”, mentaliteit van de verdwaalden. 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #222


Ik kom het weer dagelijks tegen; “Stemmen is je rechten uit handen geven”, en legio variaties daarop. We zitten in een spirituele oorlog en bij velen is de harddisk aan een drastische clean-up beurt toe. En deze mensen gaan hun ongenoegen, hun wazige gedachten op jou en mij projecteren!


Hé, kijk eens wat verder als jullie neus lang is. Ja de politiek is mega corrupt dus ik ga niet meer stemmen is wat velen dan zeggen. Dus je doet de voordeur niet meer op slot want ze komen toch wel binnen! Ik geef mijn bankcode maar aan de belasting want ze komen het toch halen. En zo kan ik nog wel meer voorbeelden bedenken die ook kant nog wal raken. 

De grondwet kunnen we dus wel afschaffen want de politiek lapt alle regels aan de laars. OF, … of jullie zijn afgekeurde burgers die de ballen niet meer hebben om voor hun rechten op te komen, zo zou ik het eerder willen stellen. Van alles roepen vanaf de zijlijn en met een demonstratie zijn ze nergens te bekennen.

IK WIL JUIST TOTALE CONTROLE HEBBEN OVER MIJN TOEKOMST, DUS << MOET >> IK GAAN STEMMEN, … STEMMEN VOOR EEN ANDER SYSTEEM. EN DAN KUN JE MAAR BIJ EEN ENKELE PARTIJ TERECHT [!] SLECHT ÈÈN [!]

JONGENS, … wat een genoegen dat ik niet meer in Nederland leef maar tussen de Fransen die het woord “REVOLUTIE” in hun DNA hebben zitten. Met de LGBTO+ beweging lijkt het eerder dat we zitten in het tijdperk van de watjes. Een besmettelijk watjes gedachten virus. 

Als je net als ik vindt dat de wereld een puinhoop is dan komt mijn vraag; “Wat doe je daar << elke dag >> aan, elke dag, om daar weerstand tegen te leveren? 

HEB JIJ DAN HET RECHT VAN SPREKEN NIET ZELF BIJ HET GROOT VUIL GEZET?

Ben je dan geen oude zeur doos waar niets uit handen komt ?

Ik pak even het hoofd item van twee politieke leiders in Nederland en Frankrijk. Thierry Baudet en Marine Le Pen. Een item dat ze als een grijze grammofoonplaat hebben afgedraaid; << Hét Referendum >>.

Steeds weer hoor ik de in en in domme reacties tegen deze mensen; “Ik ben het hier niet mee eens en daar niet mee eens” << Verdomme >>, ga dan daar op stemmen want ze willen dat jij honderd procent betrokkenheid gaat tonen met een bindend referendum systeem waar je over alles je stem kan laten horen. Meebesturen !!

Zijn jullie nou echt zo dom dat je dit niet snapt, … [?]

Of vindt je dat te veel werk, … [?]

Durf je de verantwoording niet aan, … [?]

En als je zo’n referendum systeem niets vind, hoe ga jij dan leiding geven aan een land, wat zou jouw plan zijn dan?

Onthou, we zitten in een spirituele crisis, mensen worden keihard geconfronteerd met hun referentiekader, hun opgebouwde vooroordelen die nu geen houvast meer bieden. Hebben nooit nagedacht over de wereld waarin ze zich nu bevinden. Voorbeeld:

Als je weet dat veel mensen aan kanker komen te overlijden dan zou je toch denken dat mensen op onderzoek gaan. Hoe ontstaat de ziekte, en wat kan ik eraan doen om het te voorkomen en mocht ik alle pech van de wereld hebben, hoe ga ik de zaak dan aanpakken? NIETS, … van dat alles. De meesten denken nergens over na en als dan het noodlot toeslaat zijn ze al verloren omdat ze niet meer helder kunnen nadenken van pure angst. De dokter kan dan zijn hocus pocus arsenaal opentrekken en alle leven uit je lichaam verdrijven met de chemo, bestralingen, of wat onderdelen verwijderen alsof je ze nergens voor nodig had.

Zo leven dus vele mensen op de automatische piloot en denken nergens over na, weten geen uitweg, hebben geen plan van aanpak en stappen uit het leven als het allemaal teveel wordt. 

Die spirituele crisis houdt ook in dat medeburgers niet meer kunnen inschatten in welke mate ze hulp kunnen bieden? In welke mate van mentale aftakeling iemand zich bevindt en het nieuws nog wel kan handelen. Voorbeeld, iemand heeft ziekte verschijnselen na vaccinatie. Er zijn detox protocollen die misschien, heel misschien nog zouden kunnen werken of wellicht verlichting zouden kunnen bieden. Maar kan ik dat nog wel vertellen zonder dat de persoon in kwestie in een totale mentale instorting vervalt en er van hulp niets meer terecht komt [?] … en de boodschapper de wind van voren krijgt als de brenger van nep nieuws, want zo wordt de waarheid maar al te vaak benoemd.

Het waren barre tijden voor de verdwaalden, verplichte vaccinaties contra standvastige anti-vaxxers. De propaganda voor de Oekraïne oorlog contra Rusland die de mond werd gesnoerd in het ‘vrije’ westen en qua media (RT) sinds 02-’22 totaal verbannen zijn van internet en alleen via vpn bereikbaar voor mensen die zelf het naadje van de kous wilden weten. En nu dan het conflict aller conflicten Israel contra Hamas. Als je snel vrienden wil gaan verliezen dan breng je dit ter sprake, zeker als je zelf niet meer weet wat je moet denken. 

En dan komen er dus ook nog verkiezingen aan die nog meer tegenstellingen gaan opleveren voor velen. 

Iets of iemand afschieten zonder onderbouwde richtlijnen hoe << jij >> het zou doen maakt jou wellicht het domste jongetje van de klas.

Dit is << ons >> plan !!

Democratie 2.0: Zelf bestuur met Functioneel StemrechtBericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk