Jij bent ook slachtoffer! Ze liegen tegen jou!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #218


BREAKING: Indrukwekkend videobewijs wijst op Israëlische AIR BURST-bom die het ziekenhuisterrein van al-Ahli treft en honderden Palestijnse burgers doodt terwijl ze slapen op de binnenplaats naast de parkeerplaatsDankzij het onderzoekswerk van Information Liberation (Chris Menahan) en “Lord Bebo” (@MyLordBebo op Twitter / X), is er nu overtuigend videobewijs dat Israël het terrein van het al-Ahli ziekenhuis bombardeerde met een “air burst”-bom, en dat Israël een dag later ook de straten in de buurt van het al-Quds ziekenhuis bombardeerde, schrijft Mike Adams.

Sinds het afschuwelijke bombardement op het al-Ahli ziekenhuis op 17 oktober – die volgens gezondheidsambtenaren in Gaza resulteerde in de dood van meer dan 500 Palestijnse mensen – is er een hevig debat geweest in de media en in online discussiegroepen over de vraag of de bom gelanceerd werd door Jihad-troepen (meer bepaald de Palestijnse Islamitische Jihad, of PIJ) of door het Israëlische leger. Beide partijen hebben heftig met de vinger naar de andere kant gewezen, en de eerste waarnemingen riepen terechte vragen op over de vraag of het incident überhaupt wel toegeschreven kon worden aan een Israëlisch bombardement.

Voor het geval u de geverifieerde video-explosie die het ziekenhuisterrein op zijn grondvesten deed schudden nog niet gezien hebt, is hier een video van Brighteon die de schade laat zien, waarin ook de “MK-84 air bom” genoemd wordt als het vermoedelijke explosief dat gebruikt is:
Die eerste observaties – die voor veel waarnemers overtuigend leken – waren onder andere:

– Het feit dat de bouwwerken van het al-Ahli ziekenhuis door geen enkele explosie werden getroffen en geen ernstige schade opliepen. Hierdoor vroegen veel mensen zich af hoe meer dan 500 mensen gedood konden zijn.

– Het feit dat er geen grote krater was op de parkeerplaats, die in eerste instantie het epicentrum van de explosie leek te zijn.

– Het feit dat Jihads gedwongen ruwe raketten had gelanceerd rond dezelfde tijd dat de explosie het al-Ahli ziekenhuis opblies. Dit leek overeen te komen met de bewering van Israël dat een dolende PIJ-raket verantwoordelijk was voor de inslag op het ziekenhuisterrein.

Voor degenen die geneigd zijn om voor Israël te zijn, waren de bovenstaande vragen meer dan genoeg om te concluderen dat Israël het ziekenhuis niet heeft gebombardeerd. Velen in de conservatieve media beweerden zelfs dat het hele verhaal over het bombarderen van het ziekenhuis “nep” was, daarmee implicerend dat er niemand gebombardeerd was en dat er helemaal niemand gestorven was. Geen van deze mensen lijkt te weten dat zelfs de Verenigde Naties al cijfers hebben gepubliceerd waaruit blijkt dat Israël al 51 bombardementen op ziekenhuizen in de Gazastrook heeft uitgevoerd, waarbij 15 gezondheidswerkers om het leven kwamen.

Volgens militaire deskundigen zijn de meer dan 6.000 bommen die al op Gaza zijn gegooid gelijk aan een kwart van de atoombom die in de Tweede Wereldoorlog op Hiroshima is gegooid. Tot nu toe hebben de Israëlische bombardementen bijna 3.500 Palestijnen gedood, wat al snel het drievoudige is van het aantal Israëli’s dat op 7 oktober door terroristen van Hamas werd gedood.

Het blijkt dat alle media die beweren dat de bomaanslag in al-Ahli niet de schuld was van Israël, cruciale bewijsstukken over het hoofd hebben gezien. Hier volgt een overzicht van enkele van die kritieke bewijzen.

Al deze dood is de schuld van de westerse pers

Kritisch bewijs dat wijst op een Israëlische air burst-raket

Ten eerste, als we bedenken hoe meer dan 500 mensen op de grond gedood kunnen zijn, terwijl de ziekenhuisstructuren niet rechtstreeks getroffen werden, moeten we ons realiseren dat het al-Ahli terrein naast de parkeerplaats bezet werd door ontheemde vluchtelingen die op de grond sliepen. (Bron)

Zij bevonden zich dus niet in de ziekenhuisgebouwen en werden niet afgeschermd door de gebouwen. Zij absorbeerden de volle kracht van de aanval toen een gigantische vuurbal de parkeerplaats en de omliggende binnenplaatsen overspoelde. Dit is de reden waarom de video’s van na de bombardementen zoveel bloedbad laten zien op het terrein naast de parkeerplaats. Dat is waar de mensen lagen toen de explosie hen vernietigde.

Ten tweede, het feit dat er geen krater is op de parkeerplaats komt overeen met een air burst-bom die ontploft op een vooraf bepaalde hoogte boven de grond om de schade te maximaliseren. Het bewijs van deze air burst is duidelijk zichtbaar in de tweets en video’s hieronder, waar te zien is hoe de motorkappen en daken van meerdere voertuigen worden verpletterd door een krachtige kracht van bovenaf. Dit schadepatroon is alleen mogelijk met een air burst-wapen, niet met een grondraket of bom.

Het is opmerkelijk dat de Jihad-troepen niet beschikken over een air burst-wapen. Alleen Israël heeft dat.

Als een bom daadwerkelijk tot ontploffing was gekomen bij de inslag op de parkeerplaats, dan zouden deze voertuigen zijdelings zijn opgeblazen, en ze zouden opzij zijn geblazen, waardoor ze zijdelingse structurele schade zouden hebben, en niet de gebogen, verbogen daken en motorkappen die ze nu vertonen. Deze schade komt alleen overeen met een air burst-wapen dat boven hen ontploft en een drukgolf creëert die alles eronder vernietigt, inclusief de honderden Palestijnen die op het terrein van de binnenplaats lagen te slapen (wier lichamen zouden zijn verpletterd door de drukgolf en vervolgens verbrand door de vuurbal).

Ten derde is het geluid van de aankomst van de raket consistent met andere bekende Israëlische raketaanvallen, met een karakteristieke hoorbare signatuur die helemaal niet klinkt als typische Hamas- of Jihad-raketten (die grove wapens met een lage snelheid zijn vergeleken met de wapens van Israël.

De volgende vergelijkende video toont een bekend Israëlisch bombardement aan de rechterkant, gevolgd door de aanval op het al-Ahli ziekenhuis aan de linkerkant. Hun geluidskarakteristieken zijn bijna identiek en ze klinken niet als Hamasraketten.

Ten vierde hebben Hamasraketten niet de explosieve kracht die op video te zien is bij de aanval op het al-Ahli ziekenhuis. De zeer grote vuurbal en explosieve effecten zijn niet mogelijk met de low-tech, ruw gemaakte Hamas- of Jihad-raketten.

Israëlische inlichtingendienst weet plotseling precies waar Hamas is

Ten vijfde werden de raketten die door de PIJ werden afgevuurd in de nacht van de bomaanslag van het al-Ahli ziekenhuis weg afgevuurd. Maar er vloog een Israëlisch vliegtuig boven het ziekenhuis in de juiste formatie om een geleidingsbom zoals de MK-84 los te laten. De explosie vond plaats enkele seconden nadat het Israëlische vliegtuig zijn bom had losgelaten en flares had geactiveerd om mogelijke grond-luchtraketten te ontwijken. Dit is duidelijk te zien in de volgende video en stilstaande beelden:

Het Israëlische leger probeerde opzettelijk het traject van de Jihad-raketten te verdoezelen toen ze het volgende bericht plaatsten: “Uit de analyse van de operationele systemen van het [Israëlische leger] bleek dat er een vijandelijke raketbarrage werd uitgevoerd in de richting van Israël, die over de omgeving van het ziekenhuis ging toen het werd geraakt.” Dit is opzettelijk misleidend. Ja, de raketten waren in de buurt, maar ze bewogen weg van het ziekenhuis, er niet overheen en er ook niet naartoe.

Ten zesde, op 18 oktober bombardeerde Israël de straten in de buurt van het al-Quds ziekenhuis. De video van dat bombardement weerspiegelt bijna perfect het geluid van de raketaanval, het Israëlische vliegtuig in de lucht (dat flares afwerpt) en de daaropvolgende vuurbalexplosie:

Ten zevende weten we al uit eerdere berichtgeving dat Israël de gebeurtenissen van 7 oktober waarschijnlijk heeft opgezet als een militaire stand-down om Hamas-terroristen in staat te stellen gruweldaden uit te voeren die Israëls vernietiging van Gaza zouden rechtvaardigen (gevolgd, natuurlijk, door Israël dat de hele Gazastrook voor zichzelf opeist, terwijl het alle Palestijnen verdrijft). Dit is klassiek Israëlisch gedrag: pleeg een gruweldaad, geef uw vijand de schuld, rechtvaardig vervolgens een andere gruweldaad tegen hen in de vorm van een vergelding. Israël doet dit al generaties lang. Van Al Jazeera:

De routine gaat ongeveer als volgt: Israël begaat een mensenrechtenschending, ontkent onmiddellijk dat het er iets mee te maken heeft, zegt dat het solide bewijs heeft dat de Palestijnen de misdaad begaan hebben, en wacht dan gewoon af of iemand erin slaagt om te bewijzen wat er echt gebeurd is. Als het uiteindelijk duidelijk wordt dat Israël inderdaad de gruweldaad heeft begaan, aanvaardt het stilzwijgend de verantwoordelijkheid, maar tegen die tijd is de aandacht van de wereld al naar andere zaken verschoven.

Israël voerde vorig jaar precies deze routine uit, nadat het de Palestijns-Amerikaanse journaliste en Al Jazeera-veteraan Shireen Abu Akleh had vermoord.

Bovendien staat premier Netanyahu – een globalist en WEF-lid – een gevangenisstraf te wachten als hij zijn positie als premier niet handhaaft. Hij ziet de uitroeiing van de Palestijnen en het opeisen van Gaza als Israëlisch land waarschijnlijk als zijn “verlaat de gevangenis zonder te betalen” kaart, mocht hij erin slagen. 

Samenvatting van nieuw bewijs dat aantoont dat Israël verantwoordelijk is voor de gruweldaad in het al-Ahli ziekenhuis

– MK-84 air burst-bom afgeworpen door Israëlisch vliegtuig, vastgelegd op de video van het bombardement.

– De air burst-bom verklaart de holle motorkappen en daken van de voertuigen, evenals het ontbreken van een krater op de parkeerplaats.

– Burgers die op de binnenplaats sliepen, verklaren het hoge aantal slachtoffers, zelfs zonder structurele schade aan de gebouwen.

– De ontkenningen van Israël zijn niet geloofwaardig, omdat Israël al eerder betrapt is op liegen over zijn wreedheden.

– Israël heeft sinds 7 oktober al minstens 51 keer Gazaanse ziekenhuizen gebombardeerd, en Israëlische leiders hebben herhaaldelijk beloofd om de Gazaanse infrastructuur volledig te vernietigen door scholen, ziekenhuizen, waterzuiveringsinstallaties en moskeeën te bombarderen.

– Israël heeft het motief om deze aanval uit te voeren en Hamas de schuld te geven om zo de genocide op de Palestijnen verder te rechtvaardigen, zodat Israël ze allemaal kan elimineren en hun land kan stelen.

Voor de goede orde: niets van dit alles is een excuus voor de terreuraanslagen van Hamas tegen Israëlische burgers. Wat Hamas deed tegen Israëlische burgers was duidelijk een oorlogsmisdaad en een brutale vertoning van het volledig loslaten van de kernprincipes die de mensheid zouden moeten leiden. Maar tegelijkertijd is de moorddadige brutaliteit van Israël tegen onschuldige Palestijnse burgers ook een oorlogsmisdaad, en de ene oorlogsmisdaad heft de andere niet op.

Daarom roep ik op tot vrede en diplomatie. De wereld moet een staakt-het-vuren, diplomatieke interventies, humanitaire hulp en een volledig onderzoek naar de bombardementen op ziekenhuizen in Gaza eisen. Israël moet vooral gestopt worden met het escaleren van zijn oorlogsmisdaden tegen het Palestijnse volk en met zijn pogingen om nog meer gruweldaden te veroorzaken, die het kan gebruiken om een campagne te rechtvaardigen die duidelijk als “etnische zuivering” gekwalificeerd kan worden.

Doe samen met mij een oproep voor vrede door de waarheid over het geweld te vertellen. Veroordeel alle geweld – inclusief het geweld van Israël tegen burgers – en laat u niet manipuleren door de zeer verfijnde propagandaverhalen van Israël.
©Mike Adams.

Reactie.

Uit het bovenstaande blijkt wel heel duidelijk dat de bom is afgeworpen door een Israëlisch vliegtuig! Hamas heeft geen vliegtuigen dus kan nooit een bom afwerpen!
Er zijn echter nog een paar andere zaken die u moet weten om een goed beeld te kunnen krijgen over de situatie in Israel en Palestina. Netanyahu heeft al eens gezegd dat Israel deels financiële steun geeft aan Hamas. De leiding van Hamas zit veilig in hun grote huizen in Libanon. Dat is deels ook de reden dat er voor Libanon een reisverbod is ingesteld omdat er ook in Libanon represailles worden verwacht.
Ook westerse landen steunen Hamas en Hezbollah financieel en westerse diensten geven deze partijen ook informatie!  

Dit gebeurt ook met Al Qaida, IS, Al Nusra en meerdere Islamitische splinterpartijen die van invloed zijn op de strijd van het westen tegen de Islam. Een duidelijk bewijs hiervoor was de steun die Nederland gaf door auto’s te geven aan de strijders die de Assad regering omver wilde schieten. En het waren niet alleen auto’s die ze kregen! Geld, kleding en via Turkije werden ook wapens geleverd! Dus het spel bestaat voor een groot deel aan het geven van verkeerde en onjuiste informatie aan de bevolkingen van landen om de oorlogen en terroristische aanslagen te rechtvaardigen! En wanneer je geen eerlijke informatie krijgt kan je nooit een eerlijk beeld krijgen van de werkelijke situatie! Dus ben je ook slachtoffer! 

Net als de grote leugen dat de Amerikanen Osama Bin Laden gevangen heeft genomen en gedood. Osama was al eerder gestorven aan nierfalen. Maar de VS wilde graag een overwinninkje behalen door te laten zien hoe goed ze zijn in het achtervolgen en doden van hun zogenaamde tegenstanders. 

Al de oorlogen die de VS en de NAVO hebben gevoerd na de tweede wereldoorlog ben je belogen en geïndoctrineerd. Maar ik weet hoe moeilijk het is mij nu te geloven omdat je denkt dat je weer belogen wordt. Dan kan je je afvragen wat mijn reden kan zijn om jou te iets op de mouw te spelden! Welk voordeel kan ik hieruit halen Ik heb geen aandelen in Irak, Libië, Syrië of Palestina of de andere landen die de VS met steun van de andere NAVO-landen is binnengevallen en daar meer dan 1 miljoen doden heeft veroorzaakt. Het enig dat ik wil is dat mensen eerlijk behandeld worden en dat we samen ervoor kunnen zorgen dat het oorlogvoeren ophoud. En dat kan alleen wanneer de bevolkingen van landen willen dat deze verschrikkelijke domme oorlogen om een beetje macht stoppen! Daarvoor moet je wel de waarheid weten!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk