dotcom.radio aflevering 384 van 15-10-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #212


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 384: Van alles en nog wat, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands Nieuws[Remco] Chemisch afval, verwerkt tot stookolie…….jawel —>gratis in Nederland, geen regels!! Nederland het milieu putje van de wereld

[X] … aangenomen om alle Nederlandse gemeenten gedwongen asielzoekers door de strot te duwen en de lokale democratie buiten werking te stellen.

[X] #Dordrecht is op weg als een van de eerste steden in Nederland een cashloze gemeente te worden. Alle banken,ING,maar bijvoorbeeld ook ABN AMRO hebben inmiddels betaalautomaten in hun kantoren verwijderd. Geld ophalen of storten aan de kas kan ook niet meer
– veel opwinding geen enkel idee voor actie
— Bel midden in de nacht eens bij de locale bankmedewerkers [heel vriendelijk] met de vraag waar je geld kan pinnen? Bij de bankdirecteur midden in de nacht aanbellen, dat soort onschuldige acties. Helpt dat niet dan met pannen en lepels komen rammelen elke nacht. (Frans idee)

* Forum Inside: Mismanagement & militairen. Met oud-NPO directeur Bauke Geersing en journalist Joost Niemoller
Wereld Nieuws[X] FALSE FLAG: Hamas is the creation of the Israeli Government and they planned these attacks and allowed them to happen to garner support for a mass genocide and likely leading to World War III.

[Mike] I think I know what is meant by “saving Israel for last” and “it’s going to be biblical”. Israel is the last taboo, among jews and christians alike. As we peel off each layer of the onion, I can conclude that most people are not ready for this yet. Stay tuned!

* “saving Israel for last” is in feite hoopgevend, de eindtrijd heeft zijn intrede gedaan

[Mike] 04-10-2018 The drop talks about Israeli Intelligence standing down.

[Yasmin op X] Blijkbaar is het weer tijd om een nieuwe vlag/kant te kiezen. Pro de ene te zijn en anti de ander.
– Mag er ook gekozen worden voor pro-vrede en anti-oorlog? (2 x hetzelfde)

[Geert] WantToKnow HAMAS-aanval = valse vlag operatie..?!!?
Kijk in dit geval naar de onderstaande video’s en besef:
deze vergelding bestaat ABSOLUUT NIET UIT VLIEGTUIGAANVALLEN.
Waar kijk je dan naar? Je kijkt naar een nieuw geval van controlled demolition.

[Dan Scavino Jr] Trump; ““There can be no coexistence with this violence. There can be no tolerating it, no accepting it, no excusing it, and no ignoring it“.

[Mike] Israel has asked the UN to help relocate more than a million residents of Gaza in the next 24 hours.

* Familie is alles Kayleigh McEnany Trump’s Press Secretary Kennedy familie roots

[Geert] EU-parlementslid Christine Anderson wil WHO-werelddictatuur bestrijden Jullie hebben voor dit gevecht gekozen, jullie wilden dit gevecht.
Nou raad eens, dan krijgen jullie een gevecht. Wij zullen de strijd aangaan. De dappere burgers, mijn collega’s en ik, zullen nooit ophouden jullie te bevechten.
(…) Omdat we met miljoenen zijn, miljoenen over de hele wereld. En we stoppen niet voordat we dat gedaan hebben.

* Familie is alles Kayleigh McEnany Trump’s Press Secretary Kennedy familie root
– Is dat niet bijzonder in het licht van mogelijke samenwerking tussen Trump & Kennedy ?
Media[X] Pittige uitspraak van Tucker Carlson
De oorlogsstokers in dit land, ik ken ze allemaal, niet één van hen heeft een normaal seksleven
(on)Gezondheid[Jeroen Pols] Coronaprik campagne volledig mislukt in Duitsland, grafiek RKI laat zien dat minimaal aantal mensen vaccin nog neemt. Prikschade en negatieve wetenschappelijke kritiek hebben kennelijk toch effect gehad op vertrouwen. (grafiek)

[Jeroen Pols] Coronaprik campagne volledig mislukt in Duitsland, grafiek RKI laat zien dat minimaal aantal mensen vaccin nog neemt. Prikschade en negatieve wetenschappelijke kritiek hebben kennelijk toch effect gehad op vertrouwen. (grafiek)

[X] Can Ivermectin Treat “Turbo Cancers”? – 9 Ivermectin Papers Reviewed
– This article was written by oncologist and cancer researcher Dr. William Makis
– CONCLUSIES: Als ik te maken had met COVID-19 door vaccinatie geïnduceerde turbokanker of kanker in een vergevorderd stadium, zou ik kijken naar een dosis Ivermectine van 2mg/kg oraal, dagelijks of om de twee dagen.

* Ronde tafelgesprek met Marcel de Graaff, Willem Engel, Joachim Kuhs en John Laughland over hun brief aan de EMA om de goedkeuring van de COVID vaccins direct in te trekken.
GedachtenvoerVan vorige week [Mike]
I received nothing I wanted.
I received everything I needed.

[Sylvia]  interview met Mikki Willis
GV De (wappie) strijders van nu zijn de helden van de toekomst.

[X] Er was een boer die maïs van uitstekende kwaliteit verbouwde. Ieder jaar won hij de prijs voor het verbouwen van de beste maïs. Op een jaar interviewde een verslaggever hem en ontdekte iets interessants over de manier waarop hij maïs verbouwde. De verslaggever ontdekte dat de boer zijn zaden deelde met zijn buren. “Waarom deel je je beste zaden met je buren, als ze elk jaar met die van jou concurreren?” vroeg de verslaggever hem. “Waarom meneer?” antwoordde de boer: “Weet je dat niet? De wind pikt het stuifmeel van de rijpe maïs op en laat het van het ene veld naar het andere wervelen. Als mijn buren inferieur maïs verbouwen, zal kruisbestuiving voortdurend de kwaliteit van mijn maïs aantasten. Als Ik wil goede maïs verbouwen, ik moet mijn buren helpen goede maïs te verbouwen.”

* More Deadly Than War – G. Edward Griffin (Revolution) Het enige wat hij ooit heeft geprobeerd is mensen te wapenen met kennis. Edward trekt geen conclusies voor je. In plaats daarvan inspireert hij ons om zelf op zoek te gaan naar kennis, want dat is de beste kennis die je kunt vergaren.

* Linky de slimme meter: La Tribune onthult dat er een ontwerpdecreet onderweg is om “het Franse elektriciteitsverbruik onder dwang te beperken via #Linky meters”! Wanneer zogenaamd “complot” werkelijkheid wordt!

“Ze is van plan om een grootschalige test uit te voeren, die bestaat uit het beperken van de elektriciteitsvraag van Fransen die zijn uitgerust met een Linky-meter, zonder mogelijkheid tot beroep of compensatie. Huishoudens zullen zich moeten behelpen met een “minimale vermogensdrempel die hen in staat stelt hun dagelijkse energiebesparende apparatuur te gebruiken” gedurende maximaal 4 uur tot 31 maart 2024″!

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten