Scoop: Rusland verfijnt elektronische oorlogsvoering systemen om Oekraïense F-16’s te onderdrukken!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #211


Rusland bereid zijn elektronische oorlogsvoering systemen voor op F-16’s, ter voorbereiding op de levering van de gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne begin 2024. Zodra de systemen geoptimaliseerd zijn, kunnen ze de radars en elektronische apparatuur aan boord van F-16’s storen. NAVO-landen zijn van plan om vanaf volgend jaar enkele tientallen F-16 Fighting Falcon vierde generatiegevechtsvliegtuigen aan Oekraïne te leveren, waarbij de afgelopen weken in de VS en Denemarken met de training van piloten is begonnen, bericht Sputnikglobe.

Vooruitlopend op de levering van de gevechtsvliegtuigen aan Oekraïne optimaliseert het Russische leger zijn elektronische oorlogsvoering systemen om de F-16’s aan te vallen, zo vertelde een ingelichte bron aan Sputnik.

“Russische elektronische oorlogsvoering systemen die in de speciale militaire operatiezone worden gebruikt, zullen geoptimaliseerde instellingen krijgen om radars en boordapparatuur te onderdrukken van F-16 gevechtsvliegtuigen van de NAVO die Westerse landen van plan zijn aan Kiev te leveren,” zei de bron.

“Gebaseerd op wat we weten over de boordelektronica van NAVO-gevechtsvliegtuigen die Kiev zal krijgen, zal het gemakkelijker zijn om ze te onderdrukken dan de vliegtuigen van Sovjetontwerp die Oekraïne in zijn inventaris heeft,” voegde de bron eraan toe.

Deze informatie is een aanvulling op de informatie die een andere bron vorige maand aan Sputnik gaf, namelijk dat de Russische elektronische oorlogsvoeringen systemen met succes Oekraïense gevechtsvliegtuigen hebben gedwongen om hun gevechtsmissies voortijdig te staken en terug te keren naar de basis vanwege storing door systemen zoals het mobiele Krasukha elektronische oorlogsvoering systeem op de grond.

Denemarken, Nederland en Noorwegen zijn van plan om op zijn vroegst vanaf 2024 tot 71 F-16’s over te dragen aan de Oekraïense luchtmacht, waarbij de training van Oekraïense piloten in augustus en september serieus van start gaat in Denemarken en de VS.

Doodvriezen in het donker is te verkiezen boven de eis dat Oekraïne neutraal blijft en ophoudt etnische Russen in het oosten uit te moorden? Is dat het “principe” dat Europa verdedigt?

Commandant van de US Air Forces Europe Gen. James B. Heckler waarschuwde echter in augustus dat het minstens “vier of vijf jaar” zou kunnen duren om Oekraïense piloten vaardig te maken in het vliegen met de vliegtuigen, wat betekent dat zelfs als de F-16’s arriveren, ze “een beetje kunnen helpen”, maar geen “wondermiddel” zullen zijn.

De missie van de Oekraïense luchtmacht wordt verder bemoeilijkt door het hoge verliespercentage, waarbij het Russische leger rapporteert dat tot nu toe meer dan 470 Oekraïense vliegtuigen en bijna 250 helikopters zijn uitgeschakeld, waaronder veel van de vliegtuigen en helikopters uit het Sovjettijdperk die aan het land zijn geleverd uit de arsenalen van Oost-Europese NAVO-leden.

De ongekende schaal van het proxy-conflict met de NAVO in Oekraïne heeft de Russische luchtverdediging en eenheden voor elektronische oorlogsvoering gedwongen om zich snel aan te passen aan de nieuwste en modernste wapensystemen van de alliantie, waaronder geavanceerde aanvalsdrones en langeafstandskruisraketten. Zoals Westerse functionarissen en media hebben toegegeven, zijn de F-16 gevechtsvliegtuigen die Oekraïne zal ontvangen echter een gevechtsvliegtuig dat meer dan veertig jaar oud is, met Russische luchtverdedigingstechnologie die speciaal is ontworpen om de NAVO-standaardvliegtuigen aan te vallen en teruggaat tot de jaren tachtig van de vorige eeuw.
©Sputnikglobe

Reactie.

Gezien de hele oorlogstoestand in Oekraïne is het zeer bedenkelijk dat de genoemde vliegtuigen gebruikt gaan worden in dit land. Eigenlijk is de oorlog al verloren en is het alleen nog een kwestie dat de westerse politici dit willen en kunnen toegeven! Het niet toegeven zal alleen maar nodeloos slachtoffers maken onder de kinderen vanaf 16 jaar die in deze oorlog gedwongen moeten sterven. Want vechten is nauwelijks een optie voor de slecht opgeleide en slecht bewapende kinderen. Dat was zo in de tweed wereldoorlog, waar kinderen gedwongen werden wapens te gebruiken die ze nauwelijks konden dragen en bij bosjes werden gedood door goedgetrainde soldaten die aan de andere kant vochten! Dit is dus een herhaling en misschien iets dat alleen door Nazi’s en ontoerekeningsvatbare figuren als Zelensky gedaan kan worden. Maar het westen werkt hier ook aan mee! Want als het westen toegeeft dat de oorlog is verloren kunnen vredesonderhandelingen beginnen!

Het is schandalig dat de media haar werk niet naar behoren doet en eerlijke onafhankelijke berichtgeving doet. Het is ook schandalig dat westerse politici als Biden, maar ook Ursela von der Leyen, Rutte en meerdere in een dergelijke positie het doden maar laten doorgaan. Dit is ongehoord!

Mede door de berichtgeving weten veel mensen die afhankelijk zijn van wat kranten schrijven en wat de tv laat zien en horen, zo ver van de werkelijkheid is dat de bevolkingen van landen geen goede mening kunnen vormen over wat er werkelijke aan de hand is.

Dit zijn mensen die hard werken, een gezin hebben, moe thuiskomen, zich met het gezin bezighouden, moeten eten en voldoende rust nemen om de volgende dag weer voldoende energie hebben om het werk naar behoren uit te voeren. Deze mensen hebben wel wat anders aan hun hoofd dan op internet te kijken wat er werkelijk gebeurt! Maar deze mensen hebben wel recht op de werkelijkheid! Deze mensen houden deze wereld draaiende, maar krijgen geen eerlijk nieuws! En dat is schandalig! Want dat houdt in dat de mensen die hun stemrecht hebben, geen goede keuzes kunnen maken! 

We hebben gezien hoe Rutte en de partijen die hij aan zich heeft kunnen binden het land bijna alle sociale voorzieningen heeft ontnomen. De zorg naar de knoppen heeft geholpen in een waanzinnige drang naar verkeerde bezuiniging! Dat de rijken rijker werden en de armere groepen van de bevolking armer werden. Dat is niet regeren, dat is wangedrag! Zelfs de sociale partijen als de SP in de oppositie deed verkeerde keuzes. En de splinter partijen hobbelde vrolijk mee in de hoop in het blauw te kunnen blijven zitten. Een schandelijke vertoning van hoe de politiek niet hoort te werken.
Gelukkig hebben we nog wel echte oppositie! En dat komt gek genoeg maar van één partij die het lef heeft dit te doen. Maar kijk dan eens naar de partijen die niets doen om van Nederland een goed land te maken, een eerlijk land te maken waar de bevolking blij mee kan zijn! Die doen er alles aan deze partij te demoniseren, belachelijk te maken. Wanneer één van de moedige politici van deze partij het woord voert in de Tweede Kamer zijn er bijna constant interrupties die er alleen maar zijn om het verhaal in stukken te hakken. En weet je waarom? Om dat de rest van deze partijen die Nederland naar de knoppen hebben geholpen bang zijn. Bang dat de bevolking eindelijk doorheeft wat de afbraak partijen gedaan hebben! Want nu komt er een redelijk nieuwe partij die opkomt voor een beter Nederland. Een partij die durft voor te stellen geen wapens en geld meer naar Oekraïne te sturen! Een partij die durft voor te stellen te streven naar vrede in Oekraïne. Een partij die weet wat daar gebeurt. Een partij die weet dat er dagelijks jonge kinderen sterven bij bosjes en dit willen stoppen.

Dat komt omdat deze partij informatie heeft hoe het werkelijk is in Oekraïne! Een werkelijkheid die de bevolking wordt onthouden omdat de media zich schuldig maakt aan leugens en bedrog hen opgelegd door de machthebbers!

De burgers zijn moe, moe van de politieke leugens en het bedrog dat het wordt opgedrongen! Burgers verdienen de waarheid! Burgers verdienen eerlijkheid! En als politici hen dat niet geven, zijn het de media die dat wel moeten doen! Omdat burgers dat verdienen!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk