“Niet uitgelokte aanval” of een Deep State oorlog?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #210


“Israël en Hamas in oorlog na verrassingsaanvallen vanuit de Gazastrook” meldde de Guardian, en voegde eraan toe: “Een infiltratie op de grond door Hamas-schutters in Israëlische steden en dorpen aan de rand – een ongekende ontwikkeling in de 16 jaar sinds de Islamisten de strook overnamen – is aan de gang, waarbij de Israel Defence Forces (IDF) zei dat op een gegeven moment zeven dorpen en steden onder controle van Hamas waren,” schrijft Patricia Harrity.Israël heeft een van de meest geavanceerde hightech legers en inlichtingendiensten, dus er klopt iets niet aan dit narratief. Zoals, hoe kan iemand in hemelsnaam een verrassingsaanval op Israël uitvoeren?

Helaas is de reactie op de aanvallen, waarvan gezegd wordt dat ze de Israëlische veiligheidsdiensten “overrompelden”, een oorlogsverklaring geweest en de premier van Israël, Benjamin Netanyahu, zei in een televisieverklaring:

“Onze vijand zal een prijs betalen die hij nog nooit heeft gekend, we zijn in oorlog en we zullen hem winnen.”

Israël zal natuurlijk de steun hebben van alle leiders van alle natiestaten, die ook de geïndoctrineerde steun zullen hebben van de mensen met een onmenselijk doel om “Palestina af te maken!” We moeten ons afvragen wie er baat heeft bij deze barbaarse aanvallen waarbij onschuldige mensen worden afgeslacht? Wie zit erachter? Wie financiert het?

Geen verrassing

Níéts is een verrassing: ons leven is al meer dan een eeuw uitgestippeld, ook dit was een geplande operatie, zoals gewoonlijk het Probleem – Reactie – Oplossing. De enigen die er baat bij hebben zijn degenen die de mechanismen controleren waarmee de oorlog wordt gevoerd; dit kunnen gewoonlijk zijn – de wapens die worden gemaakt, – de centrale banken en de schulden die ontstaan als gevolg van deze conflicten, – de brandstof die nodig is om deze oorlogen aan te wakkeren….

Deze mechanismen worden allemaal gecontroleerd door dezelfde groep mensen, en vaak financiert deze zelfde groep mensen beide kanten van de oorlog.

“…het raamwerk om gedachten en handelingen naar conflicten te leiden die tot een vooraf bepaalde oplossing leiden. Dit wordt bereikt door het bewustzijn te manipuleren in een cirkelvormig patroon van denken en handelen. De synthetische oplossing voor deze conflicten kan niet worden geïntroduceerd tenzij degenen die gemanipuleerd worden een kant kiezen die de vooraf bepaalde agenda bevordert.” – George Wilhelm Friedrich Hegel, The Hegelian Dialectic.

Meer huiveringwekkende woorden van Netanyahu kwamen zaterdag vroeg: “Vanochtend, op Sabbat en een feestdag, viel Hamas Israëlisch grondgebied binnen en vermoordde onschuldige burgers, waaronder kinderen en ouderen. Hamas is een wrede en kwaadaardige oorlog begonnen. We zullen deze oorlog winnen, ondanks een ondraaglijke prijs. Dit is een zeer moeilijke dag voor ons allemaal.”

“Hamas wil ons allemaal vermoorden. Dit is een vijand die kinderen en moeders in hun huizen, in hun bedden vermoordt, een vijand die bejaarden, kinderen en jonge vrouwen ontvoert, die onze burgers afslacht en uitmoordt, ook kinderen, die gewoon van de vakantie gingen genieten. Wat er vandaag gebeurd is, is ongekend in Israël – en ik zal ervoor zorgen dat het niet meer gebeurt. De hele regering staat achter deze beslissing.

De IDF zal onmiddellijk al haar kracht gebruiken om de capaciteiten van Hamas te vernietigen. We zullen hen vernietigen en we zullen deze donkere dag, die zij de staat Israël en zijn burgers hebben opgedrongen, met kracht wreken. Zoals Bialik schreef: “Wraak voor het bloed van een klein kind is nog niet bedacht door Satan.”

Alle plaatsen waar Hamas is ingezet, zich schuilhoudt en opereert, die goddeloze stad, die zullen wij tot puin slaan.”

Niet uitgelokt

Wat opvalt, afgezien van de sinistere toon waarop over een “wraakaanval” wordt gesproken, is dat het woord “niet uitgelokt” door politici en andere prominente namen op grote schaal wordt gebruikt in verband met de Hamas-operatie. We zijn bekend met het gebruik van “Hypnopedie” door onze “leiders” om het standpunt over te brengen dat we moeten innemen, vooral in de afgelopen bijna vier jaar.

Nee, de Hamas-invasie was geen Israëlische “inlichtingendienstfout”

Het woord “niet uitgelokt” werd echter voor het laatst gebruikt toen regeringen verwezen naar Oekraïne/Rusland en Noam Chomsky legde uit dat “de reden waarom je het per se de “niet uitgelokte invasie” wilt noemen, is dat je heel goed weet dat het uitgelokt was” 

Alan MacLeod schrijft: “Het is ongelofelijk om te zien hoe al die Westerse politici die zich jarenlang op de borst hebben geslagen en hebben gepraat over hoe we de gewapende strijd tegen de buitenlandse bezetting (in Oekraïne) moeten steunen, de Palestijnen die vandaag de dag in opstand komen, beschrijven als “terroristen”. Een uiterst leerzaam moment.”

Hoewel er mensen zijn van wie we zouden verwachten dat ze eensgezind samenwerken, zijn er anderen die een verrassing kunnen zijn. Er zijn er veel meer die zich onder hen schijnen te bevinden en niet alleen het woord “niet uitgelokt” gebruiken, maar ook sterk pleiten voor wat neerkomt op bloedige aanvallen op de “Hamas-terroristen” die uiteraard veel onschuldige Palestijnen zullen verminken en doden.

Dit zijn woorden van een oorlogszuchtige, zegt schrijfster Caitlin Johnstone, verwijzend naar Kennedy’s bericht, en voegt eraan toe. “Hier komen dagen en dagen van westerse nieuwsmedia die op slinkse wijze de verhouding agressor-verdediger omkeren en verslag uitbrengen alsof het geweld spontaan uit het niets begon met het Hamas offensief.”

Maak ze af

Roept op tot genocide

De Israëlische politicus Ariel Kallner roept op tot “een bloedbad dat het bloedbad van 1948 zal overschaduwen”. In 1948 hebben Israëlische troepen naar schatting 800.000 Palestijnen etnisch gezuiverd. Is dit geen oproep tot genocide?

“Dood aan de christenen!” Christenen in Israël door extreme Joden aangevallen

Hoe kan de moord op onschuldige burgers ooit gerechtvaardigd worden in naam van wraak? Toch werden de Palestijnen “terroristen” genoemd voor hun acties. Voordat ze de tanks naar binnen sturen, sturen ze de journalisten naar binnen, en die zullen alleen laten zien en vertellen wat hen opgedragen wordt.

Ze laten u nooit deze kaart zien op het nieuws of de informatie in de video hieronder. Dat komt omdat het de cruciale context biedt die nodig is voor iedereen die de situatie Israël/Palestina wil begrijpen. bron

Er is iets heel erg mis hier

“Deze oorlog en elke oorlog is verschrikkelijk, voor iedereen die erbij betrokken is, behalve voor degenen die er rijk van worden, toch?” zegt journaliste Efrat Fenigson, die 25 jaar geleden bij de inlichtingendienst van de IDF diende, dit zou haar kunnen kwalificeren om te zeggen dat “het onmogelijk is dat Israël niet wist wat er ging komen en zegt dat “er hier iets heel erg mis is.”

Ze deelde haar mening over de oorlog in Israël na het nieuws dat Hamas Israëlisch grondgebied zou binnenvallen, gebaseerd op wat ze heeft gehoord van burgers ter plaatse en officiële verklaringen. Volgens Efrat was er nog maar een jaar geleden een militaire operatie in Gaza om zich voor te bereiden op een dergelijke gebeurtenis, en wordt er voortdurend getraind voor het scenario. Wat volgens haar ernstige vragen oproept over de Israëlische inlichtingendienst.

Wat is er gebeurd?

Efrat gaat verder met te zeggen dat “twee jaar geleden met succes ondergrondse barrières zijn geplaatst met sensoren die waarschuwen voor dit soort “terroristische” inbraken, zou een alarm afgaan in het geval van een terroristische inbraak,” aldus Efrat, die eraan toevoegde dat “Israël een van de meest geavanceerde hightech legers heeft, hoe kan het dan dat er nul reactie was op de grens- en omheiningsinbreuken?”. Dit is iets wat ze zegt niet te kunnen begrijpen nadat ze bij de inlichtingendienst van de IDF heeft gediend.

ONMOGELIJK DAT ISRAËL HET NIET WIST

“Het is onmogelijk dat Israël niet wist wat er ging komen. Dat kan ook niet, omdat het verplaatsen langs het hek alle troepen in beweging zet. Wat is er gebeurd met het sterkste leger ter wereld? Hoe kan het dat de grensovergangen wagenwijd open waren? Er is hier iets heel erg mis. Er is iets heel vreemds. Deze reeks gebeurtenissen is niet typisch en is zeer ongebruikelijk voor het Israëlische defensiesysteem.

Met de recente normaliseringspogingen tussen Israël en Palestina onder leiding van Saoedi-Arabië, vraag ik me af of een gevangenen uitwisselingsdeal iets is dat alleen serieus overwogen zou kunnen worden als er een schokkende gebeurtenis als deze zou plaatsvinden. Is het een mogelijkheid dat alleen met Israëlische gijzelaars het gerechtvaardigd is om gevaarlijke gevangenen uit Israëlische gevangenissen vrij te laten, ik weet het niet.”

Hefboom

“Mainstream media meldden dat plaatsvervangend Hamasleider Salah Al Arouri voorstelt om Israëlische gevangenen als hefboom te gebruiken bij onderhandelingen, dus misschien. Een punt dat ik de laatste jaren over Israël wil maken, is dat er een algemeen gevoel van onveiligheid is in Israël, er is politieke en sociale instabiliteit en onrust. Openbare middelen worden misbruikt voor agenda’s zoals COVID, klimaat, hervorming van de rechterlijke macht, afschaffing van contant geld en nog veel meer.

De huidige regering is naar mijn mening zeer corrupt, terwijl de vorige niet beter was. Het gaat mij er niet om een populaire mening te hebben, het gaat mij erom kwade krachten te ontmaskeren, waar en wie ze ook zijn. Voor mij lijkt deze verrassingsaanval dus op een geplande operatie op alle fronten.

Dit is zeker een mislukking om het volk van Israël te beschermen. Misschien wel de grootste mislukking sinds de Jom Kippoer-oorlog precies 50 jaar geleden, zo niet groter. Is het trouwens toeval dat het precies 50 jaar geleden is, op de dag zelf?” De Jom Kippoer-oorlog was op 6 oktober 1973. Als ik een samenzweringstheoreticus was, zou ik zeggen dat dit aanvoelt als een oorlog van de Deep State. Het voelt alsof het volk van Israël en het volk van Palestina opnieuw verkocht zijn aan de hogere machten. Tegelijkertijd is dit nog steeds heel, heel moeilijk te doorgronden.”

De aanval op Israël maakt al tientallen jaren deel uit van een plan, er is zelfs over geschreven door Albert Pike, de 33e graad Vrijmetselaar, van wie gezegd werd dat hij een derde wereldoorlog had “voorzien”. Hij hoefde geen mysticus, profeet of iets dergelijks te zijn, Pike wist van het plan, een plan waaraan sindsdien is gewerkt om de succesvolle finale, hun “eindspel”, te verzekeren. 

Waar ze misschien geen rekening mee hielden toen het plan werd gecreëerd, is dat we een netwerk binnen handbereik zouden hebben om kennis over hun plannen te delen. We moeten niet vergeten dat dit netwerk veel groter is dan de 1% die ons probeert te controleren. Voordat u Benjamin Netanyahu steunt in zijn streven om “Gaza in puin te veranderen”, is het raadzaam om meer te weten te komen over de geschiedenis van Palestina en Israël, en wat nog belangrijker is, het Deep State plan.
©Patricia Harrity

Reactie.

Het doet me denken aan MH17! Ook toen waren alle radarinstallaties uitgeschakeld! Nu waren de verdedigingssystemen van Israel ook uitgeschakeld. En precies op die dag doet Hamas een aanval op Israel!
De Mossad, de beste veiligheidsdienst ter wereld, wist er ook niets van? 

Rusland heeft geen actie ondernomen om de verregaande provocaties van de NAVO-landen, die er niet voor terugdeinsden wapens en geld te sturen naar Oekraïne, te beantwoorden volgens de oorlogswetten. Want op het moment dat andere landen wapens sturen naar een land dat in oorlog is, heeft de tegenstander, het andere land, het recht deze landen aan te vallen. Zoals Rutte het al verwoorde: “deze oorlog is ook onze oorlog!”. Rusland wil alleen orde op zaken stellen in Oekraïne! De westerse wereld wil deze oorlog uitbreiden tot een conflict dat zich kan uitbreiden tot de hele wereld, of althans een groot deel hiervan. En dat zal ik uitleggen!

De oorlogen in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië zijn gevoerd om deze landen zo te verzwakken dat ze geen reëel gevaar meer vormde in de komende oorlog van het westen tegen Rusland. Want Rusland en een aantal BRICS-landen zijn nog het enige werkelijke gevaar om de wereldhegemonie van de VS en Israel te voorkomen. Rusland heeft niet ingegrepen in Irak, niet in Libië!
Wel in Syrië! Want dat was een grote bedreiging omdat Rusland buiten haar eigen grenzen één militaire basis heeft en dat is in Syrië. Deze basis is er om de doorgang via de Bosporus te garanderen. Omdat de Bosporus de enige toegang is om via de Zwarte zee naar de Middellandse zee te kunnen varen. Dat was ook de reden om Syrië te destabiliseren! Er desnoods een westers georiënteerde stroman neer te zetten!  De mensen die in Syrië een opstand tegen het regiem van Assad uitlokken, werden al in 2002 getraind in een klein dorpje in Jordanië. Getraind door instructeurs van de Mossad, MI6 en de CIA.

Er was nog een reden dat Irak en Syrië werden aangevallen! Dat was omdat er een plan was een pijpleiding vanaf de straat van Hormuz via deze landen naar de Middellandse zee te leggen omdat het vervoer met schepen te kostbaar is en te riskant! Nog een reden was dat Irak, Libië en Syrië hun olie niet meer in dollars betaald wilde krijgen, maar in de eigen munt of in goud! 

Een goede bijkomstigheid is dat Saoedi-Arabië nu aan de kant van de BRICS-landen staat. Hierdoor is 80% van de olieproductie in handen van de BRICS-landen. Dit zijn grote tegenvallers voor de Deep-State!

Dit is al heel lang geleden uitgedacht! Nu doen ze pogingen dit te verwezenlijken! Er is echter een kleine kink in de kabel gekomen die mede door Trump is veroorzaakt! Trump heeft ervoor gezorgd dat hun plannen sneller moesten worden uitgevoerd dan was voorzien. En nu moeten ze ad hoc beslissingen nemen. Dat begon met de uitvoering van de plannen rondom Covid 19. Het was de bedoeling dit beter voor te bereiden. 

Een goede bron van mij heeft beweerd dat er zelfs een dodelijk (virus) gemaakt was in het lab in Wuhan. Laat ik het de tegenpartij noemen die dit heeft ontdekt en in diep geheim heeft veranderd in het oorspronkelijke (virus) zoals dat beschreven staat in het patent waarin dit (virus) een eigenaar heeft!  Het is moeilijk voor te stellen dat er op deze wereld figuren leven die dit de mensheid willen aandoen!

Maar toch zijn er al generaties lang families die dit willen. Ze maken oorlogen als zij dat willen. Ze stoten gekozen politici van zetels! Ze vermoorden gekozen politici die een eigen koers willen varen. Ze manipuleren, ze kopen om, ze chanteren, ze moorden als ze dat nodig vinden om hun plannen ten uitvoer te brengen!

En dit alles wordt bedekt met mooie woorden via de media en verkeerde politici om het voor jou aanvaardbaar te maken. Maar de communicatie is tegenwoordig snel en er zijn altijd getuigen van iets die de waarheid naar buiten brengen. Alleen dat moet je zoeken. Dat hoor je niet op het nieuws! Dat mag ik je vertellen! Maar het is altijd aan jou om het te geloven! 

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk