Wordt dit weer een valse VS-vlag?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #208


Een speciaal rapport van de VS zou vrees moeten wekken voor veel NAVO-landen: “Rusland gaat NAVO-land aanvallen, overweegt vier doelen – NAVO zal niet militair reageren”Amerikanen hebben vertrouwen in een “beperkte Russische aanval” tegen de NAVO!

De Amerikaanse denktank RAND Corporation, die bekend staat om zijn relaties met de CIA en het Amerikaanse Pentagon, heeft een rapport afgeleverd aan de Amerikaanse regering dat vrees zou moeten wekken voor veel NAVO-landen. Het rapport van Amerikaanse analisten concludeert dat het Noord-Atlantisch Bondgenootschap zal weigeren militair te reageren op een mogelijke Russische aanval op NAVO-troepen die betrokken zijn bij het Russisch-Oekraïense conflict, bericht Pronews.

Het rapport heeft tot grote bezorgdheid geleid in de NAVO en in veel Europese hoofdsteden, omdat de Amerikanen bijna zeker lijken van een Russische aanval…

Als er kernwapens worden gebruikt, zal dat “wijdverspreid en ongelimiteerd” zijn.

De Rand Corporation analyseerde de mogelijkheid dat Rusland kernwapens gebruikt in Oekraïne. Volgens de analisten zouden de gevechten kunnen leiden tot een verdere escalatie van het conflict, hetzij binnen Oekraïne of daarbuiten, waarbij andere landen betrokken raken en het conflict zich uitbreidt.

In dat geval is het waarschijnlijk dat Rusland kernwapens zal gebruiken. De regering Biden acht een dergelijk scenario waarschijnlijk en wil een dergelijke ontwikkeling niet.

Deskundigen van de RAND Corporation geloven dat Rusland het mogelijke gebruik van kernwapens nog steeds afhoudt om drie redenen: het militaire potentieel van de NAVO, het verlies van de Chinese steun en de mogelijkheid om de doelen van de Speciale Militaire Operatie te bereiken zonder het gebruik van kernwapens.

Bovendien, benadrukt men, was Moskou aanvankelijk niet van plan om kernwapens te gebruiken in de Speciale Militaire Operatie en heeft het geen scenario’s overwogen voor oorlog met het hele Westen.

Tegelijkertijd, als het gebruik van kernwapens onvermijdelijk wordt, zal het “uitgebreid en onbeperkt” zijn, aangezien de kosten en risico’s hetzelfde zullen zijn bij het gebruik van tactische of strategische kernwapens.

VS paranoïde over top Rusland-China

Deskundigen van de RAND Foundation geloven dat voortzetting van het conflict met een “beperkte aanval” van Rusland op de NAVO vanwege militaire steun aan Oekraïne de meest waarschijnlijke optie is. Tegelijkertijd denken ze dat Rusland genoegen zal nemen met conventionele wapens.

De vier scenario’s – Waar Moskou NAVO-landen zal aanvallen. In totaal beschouwen analisten vier scenario’s, variërend van het “hardste” tot het “machtsvertoon”.

Ze benadrukken dat Moskou zijn acties zal uitleggen als “vergeldingsmaatregelen” voor het steunen van Oekraïense aanvallen op Russisch grondgebied.

Het “meest harde” scenario omvat raketaanvallen op zes belangrijke lucht- en zeehavens van de coalitie, waaronder de basis Ramstein en de haven van Rotterdam.

Een “zachter” scenario is een aanval op drie militaire bases van de NAVO met de dreiging van nog meer Russische aanvallen.

Een nog “milder” scenario: Russische lucht- en ruimtevaarttroepen die een Amerikaanse satelliet neerschieten.

En als “machtsvertoon” zal een Russische raket een leeg opslaggebouw in Polen raken als “waarschuwing”.

Dan moeten de Verenigde Staten en de NAVO beslissen hoe hierop te reageren, en dat zal “heel moeilijk” zijn, omdat de optie van verdere escalatie en het gebruik van kernwapens als afschrikmiddel kan gaan fungeren.

RAND: NAVO zal niet reageren op een mogelijke Russische aanval.

De Amerikaanse onderzoeksorganisatie RAND, die beschouwd wordt als gelieerd aan het Pentagon en de Amerikaanse regering, concludeert dat het Noord-Atlantisch Bondgenootschap kan weigeren te reageren op een mogelijke Russische aanval op NAVO-strijdkrachten die betrokken zijn bij het Russisch-Oekraïense conflict.

Zoals militair deskundige Alexey Leonkov aan RIA Novosti vertelde, zou dit een bluf kunnen zijn om Rusland in de richting van escalatie te duwen. 

Het belangrijkste doel van het onderzoek van de RAND Corporation is volgens het bedrijf zelf het leveren van analysediensten aan westerse functionarissen, met name aan beleidsmakers van de VS en de NAVO.

Daarnaast overwegen de Amerikaanse analisten de volgende drie scenario’s:

In het eerste scenario overwegen de deskundigen de optie dat Russische strijdkrachten NAVO-functionarissen aanvallen die zich op Oekraïens grondgebied bevinden.

In dit geval zou de leiding van het blok zich volgens RAND beperken tot politieke en diplomatieke druk op Rusland. Een militaire reactie is onwaarschijnlijk.

In het tweede scenario schieten de Russische strijdkrachten een NAVO-vliegtuig neer boven de Zwarte Zee.

Volgens analisten zou het bondgenootschap mogelijk haar toevlucht nemen tot een militaire reactie, wat door Moskou zal worden gezien als de volgende ronde van een escalerend conflict met het Westen, iets wat de Verenigde Staten en zijn bondgenoten proberen te vermijden.

Het derde scenario, ten slotte, is een preventieve aanval van Rusland op NAVO-faciliteiten.

Gewoonlijk spreken deskundigen in dit geval weer over de mogelijkheid van een militaire reactie, maar ze garanderen niet dat we nu zo’n evolutie van de gebeurtenissen zullen hebben.

“De reactie van de NAVO op zo’n Russische aanval, die waarschijnlijk als onvoorspelbaar zou worden gezien, zou beperkt kunnen zijn, maar het bondgenootschap zou zich ook kunnen verharden en Moskou met directe militaire actie kunnen straffen,” aldus het rapport.

Bovendien zijn de analisten van de RAND Corporation van mening dat Westerse beleidsmakers escalatie scenario’s onmiddellijk en zorgvuldig moeten plannen, zodat alles later niet uit de hand loopt.

Tegelijkertijd is het volgens hen niet nodig om de diplomatieke kanalen met Moskou te verbreken, wat de escalatie cyclus zal helpen vertragen.
©Pronews.

Reactie.

Nu vraag ik me af of ik over de grond moet gaan liggen rollen van het lachen of dat dit weer een opzet is van de VS om een valse vlag te plaatsen. 

Dan denk ik aan al de valse vlaggen die de VS en NAVO geplaatst hebben om b.v. een oorlog te kunnen beginnen, of om geld te stelen, of goud! Want de corruptie van Oekraïne is kinderspel vergeleken bij de corruptie die de VS na de 2de wereldoorlog hebben gepleegd!

De Vietnamoorlog begon met het beschieten van een Vietnamese vissersboot door een Amerikaanse mijnenveger.

Wanneer een politiek van een land de VS niet welgevallig was of is bombarderen ze dit land naar gehoorzaamheid. Het Zuid-Amerikaanse land Chili.

Wanneer de VS vindt dat een land bestuurd wordt door een dictator en niet doet wat de VS wil, dan wordt dit land als gevaarlijk gekenmerkt doordat het vol zit met chemische wapens. Maar de werkelijkheid was dat ze de olie die ze exporteerde in hun eigen munt of in goud betaald wilde hebben! En werd Saddam Hoessein zonder proces opgehangen.

Wanneer de VS vindt dat een dictator als Kadhafi niet in het gareel loopt, dan wordt dit land aangevallen om er democratie te brengen. Maar de werkelijke reden was dat ook Libië haar olie in de eigen munt of in goud betaald wilde hebben. Kadhafi werd door twee agenten van de Franse veiligheidsdienst vermoord na hem eerst flink te hebben gemarteld! Libië!

Wanneer er weer een dictator genoemd, omdat dit zo lekker klinkt, als president Assad van Syrië hetzelfde wil als Irak en Libië, dan gaan we daar ook een oorlog voeren! De terroristen die betaald werden door de VS en getraind werden door de VS, de Mossad, MI6 en de CIA in een klein dorp in Jordanië, en reeds in het jaar 2002, dus nog voor de tweede inval in Irak door Bush junior, is toch een vorm van vooruit denken!  Deze landen werden platgebombardeerd en zonder onderscheid werden ziekenhuizen, scholen, bruggen, openbare gebouwen en Nutsbedrijven platgegooid en deze landen naar de middeleeuwen terug gebombardeerd. Maar de media vond toch dat het rechtvaardige oorlogen waren!

9/11 was ook een inside job. Dat is nu toch wel duidelijk. Er werd 200 ton goud gestolen uit de kluis van het W.T.C. Uit het Pentagon verdween 30 biljart dollar en uit toren 7 werden New Yorkse banken beroofd. In toren 7 waren ook verschillende geheime diensten ondergebracht die gelukkig op tijd wisten dat ook hun toren slachtoffer werd van DEW. In toren 6 werd documentatie bewaard die konden bewijzen dat de FBI en CIA-acties hadden uitgevoerd die tegen de grondwet waren en de Senatoren wilde hier een onderzoek naar doen. Toren 6 ging ook tegen de vlakte en de documentatie werd nooit teruggevonden. Dus ook in eigen land gebeuren dingen die het daglicht niet kunnen verdragen!

MH17. Wanneer we de feiten nagaan hoe dit tot stand is gekomen dan weten we ook dat de waarheid nog steeds op het kerkhof ligt! Want was het wel MH17 dat werd neergeschoten door een BUK-systeem. En kwam dat BUK-systeem helemaal vanuit Rusland getransporteerd om een vliegtuig neer te schieten waarvan zelfs de piloot niet wist dat het boven Oekraïne het bevel kreeg een andere route te vliegen. En ook nog lager en minder snel mocht vliegen dan normaal in dezelfde omstandigheden. Het kan ook zijn dat MH 370 werd neergeschoten, maar dat weten alleen de insiders!

Dat is de reden dat ik denk dat nu door denktank Rand, wat niet een al te goede naam heeft, bij voorbaat als een optie neemt om een valse vlag te genereren om Rusland de schuld te kunnen geven! En ze weten ook nu al dat de NAVO-landen geen repressies zal toepassen en Rusland aan vallen! 

Het zijn echt knappe koppen daar in de VS die dit zomaar kunnen bedenken. Neem ik daarbij de militaire en wapentoestand van de NAVO-landen in ogenschouw, dan zie ik dat Europa en ook de VS geen voldoende wapens hebben om Rusland te kunnen aanvallen! Dan hebben ze het wel goed gezien om geen repressie toe te passen. Ze kunnen het niet! 

Waarom dan wel deze goocheltruc brengen?  Heeft dat misschien te maken met het doel Rusland weer een rode kaart te geven? Zoals Rusland en Poetin de laatste decennia al vele rode kaarten hebben mogen ontvangen van de NAVO-landen. Is dit dan weer om jullie, de goedgelovige burgers zand in de ogen te strooien? Of is het om daarmee een reden te creëren om de oorlog in Oekraïne nog langer te laten duren?

Wanneer dat laatste als optie geldt, dan weten de NAVO-landen niet waarmee ze bezig zijn! Ze hebben de oorlog in Oekraïne al verloren. Europa bloedt al langere tijd leeg op deze oorlog. De prijzen van alle goederen zullen stijgen omdat er tekorten ontstaan in energie en producten.

Rusland verdient kapitalen aan olie en gas. Rusland heeft de goederen die ze uit de rest van Europa afnamen vervangen door een eigen productie. Dus de Sancties werken in het voordeel van Rusland! Rusland heeft een oorlogsindustrie die op volle toeren draait. Terwijl de oorlogsindustrie van het westen op een laag pitje werkt en het opbouwen van een goedlopende oorlogsindustrie drie tot 6 jaar vraagt!

Dus kies zelf maar een reden waarom de denktank dit naar voren brengt?

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk