Klokkenluider zegt dat Oekraïne organen van kinderen oogst, bevestigt Russische militaire rapporten


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #206


Vera Vayiman zegt dat Oekraïense nationalisten organen van kinderen oogsten in faciliteiten die ontdekt zijn na Russische militaire aanvallen.Een vrouw die zegt een klokkenluider te zijn die heeft samengewerkt met de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE), zegt in een video-interview dat Oekraïense nationalistische groepen de organen van kinderen oogsten in kelderlaboratoria die ontdekt werden nadat de gebouwen waaronder ze zich bevinden door Russische aanvallen waren vernietigd, schrijft   Nationalfile.

Vera Vayiman, die zegt lid te zijn van de OVSE en tussen 2019 en 2022 in Oekraïne werkte als onderdeel van een waarnemingsmissie, deed de gruwelijke onthulling in een video-interview dat eerdere rapporten bevestigt van het Russische leger en zelfs van Oekraïense militairen zelf, die openlijk hebben opgeschept dat ze organen en lichaamsdelen oogsten voor geld.

“Er bestonden laboratoria van de verdedigers van Oekraïne,” zei Vayiman op video. “Dit waren nationalistische bataljons. Ze kregen [een] commissie van hun deals. Wat ze deden was kinderen vermoorden, organen in containers plaatsen en die containers doorgeven.”

“En de containers werden het land uit gebracht onder een graanexportcode.”

“We hebben acht van zulke labs geliquideerd”, zei Vayiman. “Ze zagen eruit als iets wat wij ‘kelders’ zouden noemen.”

“Meestal kwamen we er pas nadat ze ‘leeggehaald’ waren. Met andere woorden, een lab werd ontdekt na een explosie. We liepen dan op de as van de daaropvolgende brand. Er lagen lijken. Er waren kinderen. Ontleedde kinderen. Ik bedoel, de kinderen waren in stukken gesneden.”

Bekijk het verontrustende interview hieronder. Discretie is aanbevolen.

 Zoals National File eerder meldde, heeft een Russisch nieuwssegment met een interview met een huilende Russische legerofficier licht geworpen op de vermeende orgaanoogst in Oekraïne, waarbij de officier in het interview beweerde dat zijn mannen kuilen vol kinderen hadden ontdekt die tussen de 2 en 7 jaar oud leken te zijn en die “in stukken gesneden” waren en “als oud vuil” werden weggegooid.

 “Ze hadden organen [uit de kinderen] genomen,” legde de Russische officier uit.

“Ik kon het niet geloven,” zei hij. “Totdat je dit allemaal met eigen ogen hebt gezien, kun je het niet bevatten.”

“Maar als je het ziet, zul je het niet vergeven.”

Read More: Ukraine Accused of Slaughtering, Harvesting Children’s Organs, Disposing of Dismembered Children ‘Like Discarded Waste’, Russian Soldier Says

National File heeft ook melding gemaakt van beweringen die rechtstreeks afkomstig waren van een Oekraïense veldchirurg, die in een online videochat opschepte dat hij de organen en ogen oogst van gewonde Russische soldaten die hij op het slagveld oppikt.

“Meestal snij ik de benen en armen van jullie varkens af – en ogen,” vertelde hij een Rus die hij online tegenkwam in een chat roulette lijkend forum. “Weet je hoeveel Duitse oma’s betalen voor ogen?” vroeg hij.

“Ik snij de ogen uit jullie 27 jaar oude dieren, snij de nieren en lever eruit.”

Video: Ukrainian Field Surgeon Says He Harvests the Organs, Eyes of Wounded Russians

©Nationalfile.

Reactie.

Nu even een andere werkelijkheid die mij al eerder bekend was. Wanneer je mijn artikelen of reacties leest weet je dat Russische militairen al eerder duizenden kinderen uit de klauwen van Oekraïense soldaten en burgers hebben gered en dat ze honderden soldaten die mee werkten aan de verkrachting, mishandeling, orgaan oogsten en doden van kinderen hebben gedood of gevangengenomen. 

Rusland staat onder een microscoop wat handelen in deze oorlog betreft en kan zich geen enkelen misstap veroorloven wat maar enigszins afwijkt van de wetten die beschreven staan over oorlog voeren. Daar staat tegenover dat Oekraïense militairen de media in het westen mee hebben en eigenlijk al sinds het begin van de militaire interventie misdaden hebben begaan die bewezen zijn door video’s en andere bewijslasten. O.a. het gebruik van kleine chemische en biologische wapens. Het martelen en doden van Russische soldaten en zoals boven ook beschreven staat het oogsten van organen die dikwijls worden weggenomen zonder verdoving. Het is werkelijk verschrikkelijk wat de Azov en Banderas nazi regimenten doen en hebben gedaan tegen de bevolking van Oekraïne en Russische militairen!

Rusland heeft het niet voor niets over het verwijderen van de Nazi’s uit Oekraïne! En het ontmantelen van de vele laboratoria die in Oekraïne zijn gevestigd en waar vele soorten van chemische en biologische wapens worden gemaakt die via de oorlogswetgeving streng verboden zijn!

Het is daarom schrijnend dat de westerse media dit niet oppakken en er verslag van doen zodat je weet wat er werkelijk gebeurt in deze oorlog, die ook nog gevoed wordt door het westen door wapens en geld te stoppen in deze oorlog! Waar kinderen vanaf 16 jaar nauwelijks getraind en behoorlijk bewapend deze oorlog worden ingestuurd en bij bosjes sterven in deze gehaktmolen. 

Dit wordt ongeveer bevolen door de VS die twee zaken voor ogen hebben! Deze oorlog verlengen en/of zelfs uit te breiden naar de rest van Europa door valse informatie en valse vlaggen. Het opblazen van de NordStream pijplijn waardoor Europa lang verstoten is van olie en gas uit Rusland waardoor Europese landen de veel duurdere producten uit de VS moet kopen! De schenking van wapens aan Oekraïne waardoor Europa zich niet meer kan verdedigen! 

Dit heeft consequenties voor Europa! 

Europa kan zich niet verdedigen mocht het de VS lukken Rusland zover te provoceren dat het niet anders kan dan de oorlog uitbreiden naar de rest van Europa. 

De andere consequentie is dat in Europa alle voedselprijzen en energieprijzen zo duur worden dat de burgers dit niet meer kunnen betalen waardoor Europa economisch ten val komt! 

Het is dus tijd dat de verantwoordelijke politici vervangen worden door politici die opkomen voor de bevolking en andere stappen ondernemen en daarmee de bevolkingen beschermen in plaats van uit te buiten!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk