De (wappie) strijders van nu zijn de helden van de toekomst.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #204


Kent u dat gevoel van moedeloosheid wanneer je de toegenomen schade om je heen ziet. Dit gevoel ondanks het vertrouwen dat ze deze oorlog die ze met ons begonnen zijn niet zullen winnen. Deze oorlog heeft al zoveel slachtoffers gemaakt.


Wat een krankzinnige tijd waarin we leven. We verminken en vergiftigen kinderen zonder te weten wat de schade op lange termijn zal zijn en we injecteren wereldwijd een “vaccin” waarvan de effecten op lange termijn nog onbekend zijn.

Ondertussen zien we de schade op korte termijn die al gigantisch is en onze overheid gaat stug door met prikken en het kapot maken van de ziel van onze kinderen. De MSM blijft volhouden dat de prik veilig is. De MSM blijft volhouden dat een anti-woke een racist is. De MSM blijft volhouden dat de aarde kookt en de mens schuldig is aan de opwarming. De MSM blijft volhouden dat de Russen verzwakt zijn en Oekraïne aan de winnende hand. Wat als de media eerlijke verslaglegging zou doen …

Wat berichten uit het nieuws gehaald waarvan het merendeel uiteraard van de alternatieve media;

Na afzetting van Kevin McCarthy is Trump genomineerd voor de functie Speaker of the House. 

Dit geeft nog is een bak met hoop!

Israëlische  nabestaanden woedend om Kaag haar deelname aan de Joodse herdenking. Deze vrouw is getrouwd met een Palestijn, smijt met ons belastinggeld die kant op en dan mag je spreken op de Israëlische herdenking. Weer een bewuste actie om te provoceren richting het /een volk!

Bernard was dus wel lid van de Nazies. Zwoor jaren geleden op de bijbel dat het niet zo was maar ach liegen is voor de elite een recht ….. blijkbaar. Claus was lid van de Hitler Jugend. Werd afgedaan als een jeugdzonde. Willem trouwt met de dochter van een fascistische junta lid.

Wie onder de jongeren zal nog bekend zijn met de Dwaze Moeders die jarenlang volhardend bleven zoeken naar hun verdwenen zoons. Er verdwenen 13.000 mensen onder het bewind van de militaire dictatuur en daar maakte de vader van Máxima als minister deel van uit. Dus drie generaties van Nazies geïnfiltreerd in het koningshuis. Daar denk ik iets van!

Ollongren vindt het een goedkope en prima manier om de oorlog tegen Rusland via Oekraïne uit te vechten om zo te zorgen dat Rusland geen bedreiging vormt voor de NAVO.  Ondertussen hebben we ruim een half miljoen aan flarden geschoten Oekraïense slachtoffers en dat noemt Ollentrol goedkoop. Alleen een geesteszieke denkt zo.

Magdalena Dzambo gaat bij een priklocatie verder op zoek naar de bijsluiter van de nieuwe COVID prik. En ja hoor, die ontbreekt. Al eerder probeerde ze telefonisch tevergeefs de bijsluiter te krijgen. Geen bijsluiter …. laat dat even goed op je inwerken.

De spreidingswet is door de Tweede Kamer. De SP stemde toch in op voorwaarde dat er gekeken wordt naar inwonersaantal en draagkracht van gemeenten. De sukkels, denken ze nu echt dat er in Wassenaar een AZC gaat komen…..

Jensen had een show met Pepijn van Houwelingen als gast, wat zeer informatief is. Prima te vinden via Jensen.nl. Pepijn een uiterst beleefde man die correct praat wordt mede weggezet als fascist of Nazi en zou anti democratie zijn. Je slaapt toch wel erg diep als je echt denkt dat leden van FvD Nazies of fascisten zijn. Het is de MSM en de politici van andere partijen die maar blijven hameren dat FvD politici fout zijn. Het is de MSM in samenwerking met de politiek en zelfs het OM die anti democratisch zijn en steeds openlijker nazi trekken vertonen. Kijk deze show en je snapt hoe de framing werkt. In Duitsland is het al zo erg dat alweer een partijlid van de AFD op de IC voor zijn leven vecht na een aanslag op zijn leven. Lid zijn van AFD is spelen met je leven. Hoe kan dit gebeuren in een samenleving van hoor en wederhoor. Wat als de media eerlijke verslaglegging zou doen…..

https://www.dagelijksestandaard.nl/terrorisme/top-afders-in-duitsland-zijn-het-doelwit-angstaanjagende-golf-van-geweld

De MSM is grotendeels opgekocht door Gates en daardoor onbetrouwbaar en een luis in de pels. Wanneer er een omroep bijkomt die een ander en eerlijker geluid laat horen, krijgen ze boete na boete en zal zeer wel mogelijk binnenkort verboden worden. Zo bang zijn ze voor de waarheid. Zie onderstaand twitterbericht over de bewezen leugens van de MSM zonder dat er ook maar iets van een consequentie aan zit.

Ik sluit af met de vraag om onderstaande video te kijken. Het is een interview met Mikki Willis. Een puur en zuiver mens die ons waarschuwt voor het kwaad wat de macht over de mensheid wil krijgen en behouden. Hij legt uit hoe de macht mede zover is gekomen door ons gedrag te bestuderen. Ook The Great Awakening van Mikki Willis is een documentaire die iedereen zou moeten zien. Hij deelt zijn films gratis en leeft (deels) van de vrijwillige donaties. Heel nadrukkelijk is zijn boodschap om te blijven houden van degenen om ons heen die het (nog) niet zien. En daar ben ik het heel erg met hem eens! De onderstaande video kan helpen tot bewustwording omdat het op een waardige en respectvolle manier wordt uitgelegd.

NU LOPEN WIJ ALLEN DIE ONZE MOND DURVEN TE OPENEN EN KRITISCH ZIJN GEVAAR OM OPGEPAKT OF AANGEVALLEN TE WORDEN DOOR DE OVERHEID. MAAR DE WAARHEID ZAL OVERWINNEN EN DE TRIBUNALEN ZULLEN STARTEN DANKZIJ ONS ALLEN DIE HET GEVAAR VAN DE AL REEDS INGEVOERDE DICTATUUR NIET ZULLEN AANVAARDEN!

En dit doen we om een betere wereld na te laten voor onze kinderen. Een simpelere wereld dichter bij de natuur en een gezondere leefstijl. Geen gif meer uit de supermarkten maar meer terug naar onze eigen moestuin.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk