Wordt zuid Afrika de toekomst van Europa 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #202


Zuid Afrika had ooit de hoogste levensstandaard ter wereld. Was ooit zeer rijk en nu is de economie totaal ingestort. De criminaliteit is zeer hoog en het land kampt met extreme corruptie waar de Gangsters het land terroriseren.


Deze vergelijking snap ik wel want Europa zien we in steeds harder tempo afglijden naar een continent waar de criminaliteit hard toeneemt, daklozen steeds meer de straten vullen en we hebben een giga schuldenlast die nog generaties lang voelbaar zal zijn en ook wij zitten hier met corrupte en/onkundige leiders die doen wat de zeer kapitaalkrachtigen hen opdraagt en dat is chaos creëren door het Afrikaanse continent in Europa te proppen, voedseltekorten creëren en het volgende wat er aan komt waterschaarste door alle klimaathysterie heen. 

Worden wij blanken inderdaad onder de voet gelopen en zijn wij straks opgejaagd wild voor de Afrikanen en moslims die hier binnen Europa steeds vaster voet aan de grond krijgen.

Bij forum inside was Simone Kersenboom ze waarschuwde voor het gevaar voor Nederland, door te laten zien hoe het in Zuid Afrika fout ging. Daar heeft ze zeker een punt, alleen trek ik het verder dan Nederland. Dit gaat heel Europa aan.

Duidelijke uitleg over Zuid Afrika van Simone:

Want ook Europa was een rijk en vrij continent. Weinig criminaliteit en we mochten nog trots zijn op onze cultuur. Nu gaan we gebukt onder een gigantische schuldenberg en een instortende economie, al blijft de MSM anders beweren we zijn hard op weg kopje onder te gaan en gruwelijk te verzuipen.

De beelden die ik zie van honderden donkere mannen, er zit geen vrouw tussen, die ons continent week in week uit bestormen daar word ik niet vrolijk van en vraag mij af hoeveel tijd er nog nodig is om het blanke ras echt in de minderheid op eigen continent te krijgen.

De invasie:
https://t.me/ScarletFranciniItaly/17303

Want wat doen al die mannen die hier binnenkomen. Worden ze getraind tot soldaten om ingezet te worden als het Europese volk eindelijk in opstand komt en de politie en het leger eindelijk de kant van het volk kiezen. Als het moment werkelijk aanbreekt om ons op te sluiten binnen de 15 minuten steden en de controle staat een feit is.

Een leger samengesteld van gelukszoekers …… zomaar een gedachte.

Deze Haïtiaan in Mexico probeert Amerika binnen te komen. Hij heeft een geldkaart die volgens hem is uitgegeven door de VN en die regelmatig wordt opgewaardeerd. Misschien is dit degene die de crisis financiert?

In de meeste grote Europese steden wonen heden ten dage meer allochtonen dan autochtonen met een mengelmoes van meer dan 50 verschillende nationaliteiten. Wie ooit dacht dat dit goed zou gaan staat niet in de realiteit. Koerden en Turken die in ons land buren zijn laten hun wederzijdse haat niet achter in Turkije en dat is maar één voorbeeld: er zijn er veel meer.

Maar met welk doel wil de EU deze invasie? We zien het geweld toenemen en ons zorgsysteem is eronder aan het bezwijken. Huisvesting hebben we niet dus kan het  enige doel zijn dat er maatschappelijke onrust moet komen. Er wordt overduidelijk met twee maten gemeten waarbij de Nederlander altijd aan het kortste eind trekt. 

Kom je als gelukszoeker illegaal naar Nederland, krijg je een warm ontvangst met gratis zorg, met voorrang een woning incl. huursubsidie en een uitkering. Werken hoeft niet, dat doen de Nederlanders wel om hun torenhoge zorgpremies en belastingen te betalen. Ben je het niet eens en vindt je het niet genoeg met wat je krijgt, dan ga je stevig in verzet om alsnog je eisen ingewilligd te krijgen. Er staan genoeg geitenwollensokken advocaten klaar om gratis te procederen.

Meerdere keren schreef ik al over het bedroevende niveau van onze bestuurders maar ook die van de EU. Ze zijn of veel te jong en naïef met nul levenservaring, komen op posten zonder er ook maar enig verstand van te hebben en liegen en bedriegen om maar op het pluche te blijven. 

In Zweden waar men nu het leger wil inzetten om georganiseerde straatbendes op te pakken.

De fout ligt uiteraard bij de Westerse leiders die er echt een zooitje van maken, veelal bewust maar ook onbewust. Al jaren dumpen wij ons (chemisch) afval in Afrika waar de mensen zelf geen idee hebben wat wij daar dumpen zoals kapotte accu’s die ze daar naast hun deur leeg laten lopen niet wetende wat een smerig gif accuzuur is. Het dumpen van plastic het kan allemaal daar want de regelgeving is er soepel en ook daar is weer een klein groepje rijken wat veel geld verdiend over de rug van de arme bevolking. Hadden we de bevolking daar niet op gruwelijke wijze uitgebuit maar een nette prijs betaald voor de grondstoffen was de vlucht naar Europa nooit nodig geweest.

Geef een mens toekomstperspectief met wat geld, werk en woning, dan stop je de onvrede en bestrijd je de armoede. Start met goede opleidingen ipv het volk dom en afhankelijk te houden.

Neem Frankrijk als voorbeeld, ze kochten voor een prikkie uranium  van de Afrikanen wat ze doorverkochten met enorme winsten aan andere landen. De mensonterende arbeidsomstandigheden daar keek ook Frankrijk voor weg. Daar is helaas de gehele westerse wereld goed in.

Amerika hield de controle door verkiezingen te beïnvloeden en zette er presidenten neer die zich weldadig lieten betalen om het volk eronder te houden zodat het Westen door kon gaan met uitbuiten. Maar de Afrikaanse bevolking is het zat en gooien de Westerlingen hun land uit.

De verschrikkelijke arbeidsomstandigheden in Afrika;
https://t.me/deguldenmiddenweg/85980

Wij zijn zo gehersenspoeld dat we met veel te veel mensen op aarde zijn. Die angst hoor ik te vaak terug bij gesprekken met vrienden en bekenden.

WEF idioten zeggen het recht in ons gezicht dat er geruimd moet worden onder de mensen, net als pluimvee. Ook Kill Gates zegt het recht in ons gezicht. En we vinden het best want een overbevolkte wereld is eng en daar moet wat aan gedaan worden. Maar mij niet hè, wel een ander!

Dat is de mens. Hier laat Baudet zien dat er wel degelijk een veerdienst gaande is;

Een stukje uit de Telegraaf;

De huidige Europese Unie met rijke-, arme- en zeer arme landen is nauwelijks bestuurbaar, stelt E. op’t Eijnde.

In vele landen binnen de EU hoor je kritische geluiden over de vaak negatieve besluitvorming. Een hechte eenheid van landen is ver te zoeken. Waar juist eenheid over zou moeten worden gevormd, komt niet van de grond. Ursula von der Leyen en haar kompanen vinden het tijd om ‘groot’ te denken. Zij denkt aan uitbreiding van de EU met onder andere Oekraïne, Moldavië en diverse Balkan landen, waaronder Servië, Albanië, Kroatië, Bosnië-Herzegovina en Noord-Macedonië. Het is toch een utopie om te denken, dat al die culturen samen kunnen smelten. Onbeheersbaarheid en onbestuurbaarheid vallen de EU dan ten deel.

Nog meer voormalige Oostbloklanden erbij ….. terwijl deze landen vers uit een dictatuur komen dus veel sneller aanvoelen dan wij wanneer er een dictatuur in opkomst is. Zie nu met Polen, Hongarije en Slowakije.

Van deze landen zullen we het in de toekomst moeten hebben, die slapen niet!

Herhalen, eindeloos herhalen van de boodschap werkt dus ik sluit mijn artikel er weer mee af.

De diepzinnige woorden van Ayn Rand: “ 

“We kunnen de realiteit negeren, maar we kunnen de gevolgen van het negeren van de realiteit niet negeren.“Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk