Kan vaccinatie je DNA veranderen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #201


Professor uit Zuid-Carolina vindt 200 miljard stukjes DNA in een enkele dosis covid-injectie van Pfizer.Vorige week getuigde kankergenomica-expert Dr. Phillip Buckhaults voor de senaat van South Carolina over de DNA-vervuiling die gevonden is in de mRNA covid-vaccins van Pfizer. Er zitten naar schatting 200 miljard stukjes plasmide DNA in elke dosis van het Pfizer covid vaccin, zei hij. Deze stukjes DNA zijn verpakt in lipide nanodeeltjes, in feite een synthetisch virus, en worden afgeleverd in de cellen van de gevaccineerden, bericht Rhoda Wilson.

Dr. Phillip Buckhaults is professor aan de Universiteit van South Carolina. Hij heeft een PhD in biochemie en moleculaire biologie en doet onderzoek naar kanker genomica. Dat betekent dat hij en zijn team specialisten zijn in het opsporen van vreemde stukjes DNA op plaatsen waar ze niet horen te zijn.

Op 12 September getuigde hij voor de South Carolina Senate Medical Affairs Ad-Hoc Committee van de Department of Health and Environmental Control (“DHEC”).

“Het Pfizer-vaccin is besmet met plasmide DNA. Het is niet alleen mRNA, er zitten stukjes DNA in,” zei Prof. Buckhaults.

Een collega die de leiding had over het vaccinatieprogramma in Columbia, South Carolina, bewaarde alle Pfizer-flacons met resten van de inhoud van de twee gebruikte batches. Van deze resten heeft Prof. Buckhaults al het DNA in deze flesjes gesequenced. “Ik kan zien wat er in [de vaccins] zit en het is verrassend dat er DNA in zit. En je kunt uitzoeken wat het is en hoe het daar gekomen is, en ik maak me nogal zorgen over de mogelijke gevolgen hiervan, zowel voor de menselijke gezondheid als voor de biologie,” zei hij.

“Ik denk dat dit DNA een aantal zeldzame, maar ernstige bijwerkingen kan veroorzaken, zoals dood door hartstilstand.

Dit DNA kan en zal waarschijnlijk integreren in het genomische DNA van cellen die getransfecteerd zijn met het vaccinmengsel … we doen dit voortdurend in het lab; we nemen stukjes DNA, we mengen ze met een lipide complex, zoals het Pfizer-vaccin, we gieten het op cellen en veel ervan komt in de cellen terecht. En veel ervan komt in het DNA van die cellen terecht en wordt een permanent onderdeel van de cel. Het is niet iets tijdelijks. Het zit vanaf nu in die cel en in al zijn nakomelingen vanaf nu en voor altijd … Dus daarom maak ik me een beetje zorgen over het feit dat dit DNA in het vaccin zit. Het is anders dan RNA omdat het permanent kan zijn.”

Gebaseerd op solide moleculaire biologie, is het een theoretische maar redelijke zorg dat dit DNA een aanhoudende auto-immuun aanval op dat weefsel zou kunnen veroorzaken, zei hij.

Kinderarts onthult: “In octrooien wordt de injectie een biowapen genoemd”

“Het is ook een heel reëel theoretisch risico op kanker in de toekomst bij sommige mensen. Afhankelijk van waar in het genoom dit vreemde stukje DNA terechtkomt, kan het een tumor suppressor onderbreken of een oncogen activeren,” voegde hij eraan toe. “Ik denk dat het zeldzaam zal zijn, maar ik denk dat het risico niet nul is.”

“DNA heeft een lange levensduur,” legde Prof. Buckhaults uit. “Waarmee je geboren bent, daar ga je mee dood en dat geef je door aan je kinderen. DNA gaat honderdduizenden jaren mee … Dus veranderingen in het DNA – die blijven bestaan.”

Prof. Buckhaults legde uit dat er véél stukjes DNA in de vaccins van Pfizer zitten. Hoewel sommige stukken 5000 en 500 basenparen lang zijn, zijn de meeste stukken rond de 100 basenparen. Maar dit is irrelevant omdat de waarschijnlijkheid dat een stukje DNA in het menselijk genoom integreert niet gerelateerd is aan de grootte ervan. “Uw genoomrisico is gewoon een functie van hoeveel deeltjes er zijn,” zei hij. “Al deze kleine stukjes DNA die in het vaccin zitten geven duizenden kansen om een cel van een gevaccineerde persoon te veranderen.”

“De stukjes zijn erg klein omdat ze tijdens het proces in stukjes zijn gehakt om te proberen ze te laten verdwijnen – maar ze hebben het gevaar van genoommodificatie tijdens het proces juist vergroot.”

Het team van Prof. Buckhaults nam al deze kleine stukjes DNA en “lijmde ze aan elkaar” om te proberen de bron vast te stellen. Nadat ze 100.000 stukjes DNA aan elkaar hadden geplakt, konden ze vaststellen dat het afkomstig was van een plasmide die online te koop is bij Agilent, een Californisch bedrijf voor biowetenschappen dat in 1999 werd opgericht als spin-off van Hewlett Packard.

Binnen 4 tot 7 dagen na COVID-19 injectie hebben 3 op de 5 bloedstolsels

“Het is duidelijk dat Pfizer dit plasmide heeft genomen en er vervolgens spike in heeft gekloond en het heeft gebruikt in een proces … waarbij je een RNA-polymerase, dit plasmide, voedt en het maakt een hele hoop mRNA kopieën … en dan neem je dit mRNA en je mengt het met het lipide nanodeeltjes transfectie middel en nu heb je het mRNA vaccin. Maar ze slaagden er niet in om het DNA eruit te halen voordat ze dit deden … ze deden wel enige moeite om het op te knippen, zodat al die kleine stukjes plasma samen met het RNA verpakt werden. Het is overduidelijk wat er gebeurd is als we alleen al naar de DNA-sequentie kijken,” zei Prof. Buckhaults.

Hij legde uit dat dit proces niet hetzelfde was als het proces in de vaccins die gebruikt werden om een noodvergunning (“EUA”) te krijgen. Er zat dus geen DNA in de batches die voor de proeven werden gebruikt vóór de massale covid-injectiecampagnes. Het probleem met DNA-besmetting deed zich pas voor toen Pfizer de productie opschaalde voor de toediening van miljoenen/biljoenen doses aan het publiek nadat het de EUA had gekregen.

“We kunnen kwantificeren hoeveel van dit DNA er in een vaccin zit … Ik schat dat er ongeveer twee miljard kopieën van het ene stukje [van het plasmide] waar we naar op zoek zijn in elke dosis zitten … Als je twee miljard kopieën van één stukje ziet … dan zitten er waarschijnlijk ongeveer 200 miljard stukjes van dit plasmide DNA in elke dosis van het vaccin,” zei Prof. Buckhaults.

Zelf verspreidend vaccins houden meerdere risico’s voor de samenleving in – inclusief het einde van geïnformeerde toestemming

De honderden miljarden stukjes plasmide DNA zijn ingekapseld in de lipide nanodeeltjes, zodat het klaar is om in de cel te worden afgeleverd. “Dit is een slecht idee,” zei hij. “[Het DNA is] in feite verpakt in een synthetisch virus dat zijn inhoud in een cel kan dumpen.”

Hij raadde aan om sommige gevaccineerde mensen te testen om te zien of het plasmide DNA in hun genoom integreert. Deze schade kunt u bewijzen. Bij andere vaccinschade kun je achterdochtig zijn vanwege de timing, maar je kunt het niet echt bewijzen. “Bij deze kun je het bewijzen omdat het een visitekaartje achterlaat. Als je het vindt in de stamcellen van beschadigde mensen, is dat hetzelfde als wanneer je een bepaald type lood vindt in iemand die nu dood is, dan is het redelijk om aan te nemen dat dat de oorzaak is,” zei hij.

U kunt de volledige getuigenis van Prof. Buckhaults voor de South Carolina Senate Medical Affairs Ad-Hoc Committee on DHEC in de video hieronder bekijken. Dr. Jessica Rose heeft wat aanvullende gedachten over zijn getuigenis gegeven in een Substack-artikel dat u HIER kunt lezen.
SC4Freedom: SC Senate Hearing – USC Professor Dr. Phillip Buckhaults, 13 September 2023 (34 min)
©Rhoda Wilson

Reactie.

Wat is het doel van het inbrengen van stukjes DNA in de vaccins die je in je arm laat spuiten? Is dat om je ziek te maken? Of is dat om je DNA te veranderen. Kan beide! Genomen kunnen veranderen, Genen kunnen veranderen en ook je DNA kan veranderen! DNA kan stuk gaan! Gaat je DNA stuk, dan kan je ziek worden! Het DNA kan via een boodschap aan hormonen of eiwitten opdracht geven tot herstel. Dat kan op twee manieren.

Dat kan Fysiek door deze opdracht te geven via zenuwen. Dat kan ook via een communicatie die niet Fysiek is maar gaat zoals gedachten gaan zonder Fysiek netwerk. Wanneer één van beide de overhand krijgt zal er een mogelijke miscommunicatie kunnen ontstaan afhankelijk van de dominantie van één van beide! Het lichaam is zeer intelligent en wil die intelligentie gebruiken om je zo goed mogelijk in leven te houden! Wanneer dat wordt verstoord doordat er vreemd DNA in het lichaam gebracht wordt, kan het systeem je niet adequaat beter maken en is de kans op ziekten groter! Dit komt dan doordat de waarschuwing systemen verkeerde informatie krijgen en geven, waardoor het immuunsysteem niet juist kan reageren!

Daar komt nog bij dat de DNA dat via vaccinatie wordt ingespoten synthetisch is dat in samenwerking met het synthetisch Spike eiwit het immuunsysteem zo verstoort dat de normale werking niet meer mogelijk is.

Nu is het de vraag hoe je als individu voldoende weerstand hebt om deze ingespoten werking te weerstaan! Mensen met de bloedgroep O positief of negatief kunnen hier beter tegen omdat ze een eiwit minder hebben! Maar dan komt toch de kracht van het immuunsysteem dat de doorslag zal geven of je ziek kunt worden van de vaccinatie. De reactie is gelijk in grootte, maar verschilt in tijd. Dat wil zeggen dat ieder mens van de vaccinaties ziek kunnen worden, maar dat de tijd tussen de vaccinatie en het ziek worden verschild!

Dit is duidelijk zichtbaar aan het aantal mensen dat lichamelijke problemen kan krijgen! Aan de organen die het zwakst zijn kunnen de problemen zich het eerst voordoen! Ontstekingen aan het hart zijn inmiddels bekend. Net als het krijgen van bloedpropjes in aderen van lichaam en hoofd. Zenuwen die aangetast worden zijn bij onafhankelijke wetenschappers ook bekend. Veel mensen krijgen Turbo kankers omdat de T-cellen, die kanker kunnen voorkomen deels worden uitgeschakeld door de ingrediënten in het vaccin waarin het synthetisch Spike eiwit de hoofdrol speelt! In hoeverre het ingebrachte DNA hier een rol speelt weet ik niet! Dat het synthetisch Spike eiwit hier een rol speelt is wel duidelijk!

In hoeverre het DNA in een individu kan veranderen door de ingespoten DNA-snippers weet ik ook niet. Maar dat zal de toekomst wel laten zien. Dat is afhankelijk welke DNA-snippers gebruikt zijn in het vaccin. Maar ieder mens dat enigszins wil nadenken over het hier boven beschrevene zal zich bedenken over de komende vaccinatie ronden die al voorspeld worden. De vaccins liggen al klaar want de show moet doorgaan. Alleen wijze mensen die zelfstandig kunnen nadenken vragen zich af waarom!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk