Hugo de gevaarlijk dienstbare maniak.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #200


Hugo mocht eerst de zorg slopen, dat deed hij goed dus op naar huisvesting waar hij wederom succesvol een puinhoop creëerde dus nu, hoe verrassend, op naar binnenlandse zaken met beheer van de verkiezingen…..


DAN IS DE UITSLAG MIJ AL BEKEND, (GOKJE) HET GAAT FRANS TIMMERMANS WORDEN, EEN GROOT GEWICHT IN DE VORM MAAR NIET OP INHOUD.

Hoe is het mogelijk dat een leraar basisschool op drie belangrijke ministersposten komt zonder er ook maar enige kennis van te hebben. Ondertussen zie je Hugo verloederen want boven je kennis uit werken eist zijn tol. Op foto’s of interviews ziet hij eruit als een verlopen coke snuivende dweil.

Maar Hugo is machtsgeil en een narcistische psychopaat dus in staat tot alles om die macht te behouden. Zonder schaamte 5 miljard kwijt, tijdens zijn periode als minister van gezondheid en nu 280 miljoen op huisvesting, beetje verkeerd geïnvesteerd met aankoop van woningen die je snel even in elkaar knutselde. Zoiets was het toch….

En nu baas van de AIVD …..  gaat dus de regels bepalen hoe er gestemd, geteld en gedaan moet worden.

Deze man maakt zijn beloftes absoluut waar als WEF hufter, prikken promoten zonder enige kennis dat ze veilig zijn waarvan nu overduidelijk het tegendeel wel degelijk bewezen is. Maar hij komt ermee weg want de kamer heeft tegen gestemd om een onderzoek te laten doen naar oversterfte en vaccinatieschade.

WAT VERBERGEN ZE ?

Op huisvesting doet hij zijn werk ook naar WEF behoren want het is een complete chaos bij huisvesting en Nederlanders kunnen een huis wel op hun buik schrijven. Hugo fikst het wel om burgemeesters te dwingen tot opname van gelukszoekers en zal zonder moeite de wet verplaatsing bevolking in werking stellen. Precies daarom zit Hugo op huisvesting en precies daarom zat Hugo op gezondheid en precies daarom mag Hugo nu op binnenlandse zaken zijn best doen om de verkiezingen te beïnvloeden en zijn macht over de AIVD misbruiken. Dit kan Hugo.

En ach zo naïef dat er ook onder de normies believers zijn die denken dat het nu goed gaat komen. De verkiezingen zullen een nieuwe wind laten waaien …. vast wel, maar wederom een smerig stinkende wind. Of Timmermans gaat MP worden hoewel Omtzigt het ook een kans maakt, maar die zal dan gaan samenwerken met GL en PvdA. Van BBB valt ook weinig goeds te verwachten. Zowel Van der Plas als Omtzigt stemmen voor het verminken van kinderen en het voortzetten van de oorlog in Oekraïne en hebben duidelijk geen moeite met de politieke invloed van het WEF. Ondertussen weten we van alle drie de onderwerpen hoe schadelijk, de oorlog is niet te winnen en kost vele levens aan Oekraïense kant, de invloed van het WEF is eng en groot en ben je voor het onherstelbaar verminken van kinderen, ben je echt in en inslecht!

WAAR IS DE RECHTE RUG VAN DE NEDERLANDER GEBLEVEN, ERGENS TUSSEN EEN BIERTJE EN DE CANARISCHE EILANDEN?

Duitsland bouwt kerncentrales in Afrika en Oekraïne maar ze sluiten ze in eigen land. Vervolgen in Duitsland rechters die tegen het regime zijn en bestraffen ze niet te zuinig om een voorbeeld te stellen naar andere rechters om niet van het geëiste pad te gaan want je kop gaat eraf. Niet alleen in Nederland regeert de gekte, het is in het hele westen. Amerika heeft een zogenaamd demente maar een ras crimineel als president. Corrupt tot op het bot maar de hele westerse MSM verzwijgt het rot van de Bidens maar schrijven kranten vol onzin over vermeende invloed van 6 januari 2020 van Trump. Ondanks dat er vele filmpjes rondgaan op internet dat de bestorming in scène was gezet door de Democraten blijft de MSM hun leugens verspreiden en de massa blijft hardnekkig de MSM volgen.

Mijn Belgische vrienden spraken hun verontwaardiging uit dat, ondanks 30% van de bevolking achter Vlaams Belang staat de andere partijen weigeren met VB samen te werken. Hij sprak er schande van dat er niet geluisterd wordt naar het volk dat hun onvrede overduidelijk uiten door op VB te stemmen en dat 30% kiezers niet zomaar genegeerd mag worden. Hoe wakker ook over de onkunde die regeert gaan mijn Belgische vrienden toch prik nummer 5 halen. Hoe in godsnaam werkt de menselijke geest, hoe selectief en naïef want artsen deugen en weten toch wat ze doen ….. nou not, artsen studeren medicijnen, geen geneeskunde en werken met protocollen opgesteld door de farmaceutische industrie. Hoger geschoolden worden op de Universiteit al getraind om te volgen ipv zelfstandig na te denken en dat zie je nu in de praktijk terug.

Italië koos voor Meloni vanwege haar verkiezingsbelofte om het vluchtelingenprobleem op te lossen, helaas het tegenovergestelde gebeurt. De invasie bij Lampedusa is gigantisch. Tientallen boten per dag met honderden jonge Afrikaanse mannen aan boord waar de EU regeerders niets aan kunnen doen. Tja, naar Tunesië een bak met geld sturen en waar het alles van weg heeft met de bedoeling “ stuur er meer” want het is werkelijk doodeng wat er onze kant op komt. Want je gelooft toch zeker zelf niet dat dit probleem niet valt op te lossen. Denk je werkelijk dat honderdduizenden Afrikaanse mannen het geld hebben om de oversteek te maken. De VN betaald deze invasie samen met Soros om Europa compleet te ontwrichten. Bewijs maar dat het anders is.

Stukje uit een column van Marianne Zwagerman (Telegraaf)

Hij kreeg van de rechter zelfs zijn konijntjes terug, inclusief het diertje dat hij doodmartelde. Die mocht hij begraven in zijn tuin. Aan de andere kant van de schutting van Marlous, die keer op keer getuige was van het sadisme en totaal gestoorde gedrag van Fouad L. De hele buurt wist dat deze arts in opleiding een gevaarlijke gek was. Binnenkort ook uw buurman.

Maar goed, het is natuurlijk niet alleen Hugo die corrupt is en de ballen verstand wat hij doet, we kennen er meer.

Om te beginnen als opfrisser hadden we Juncker, de voorzitter van de EU, voor we de onverkozen von der Leyen kregen. De man was 24/7 dronken en kon zelfs bij officiële ceremonies niet op zijn benen staan en werd ondersteund door zijn onderdanen zoals een Rutte die het dan afdoen als “ Juncker heeft het in zijn rug”. Tja het volk is dom.

De onverkozen koningin Ursula sjoemelde met haar proefschrift dat de commissie haar wilde afnemen maar Ursula werd geholpen door Merkel. Ursula staat bekend als slechtste minister van Defensie ooit en was betrokken bij een fraudezaak waardoor haar zoon David zich enorm kon verrijken. Haar man Heiko heeft een topfunctie binnen de pharmafia en de door en door corrupte von der Leyen sloot op eigen houtje met de creditcard van de EU-bewoners een megadeal met Bourla om mega veel vaccins aan te kopen. We spreken over miljarden en gemiddeld tien prikken per EU inwoner. En transparantie is er niet!

Lagarde, de topvrouw van de ECB in het zadel geholpen met behulp van Macron, is schuldig bevonden voor haar betrokkenheid bij een fraudezaak. Ze heeft dus een strafblad, nul verstand van financiën maar speelt nu de baas met ons geld.

Scholz, de bondskanselier van Duitsland, ook betrokken bij een fraudeschandaal rond de Warburg-bank.

Tedros wordt in Ethiopië, zijn land van herkomst gezocht voor genocide en heeft nu een zeer hoge functie bij de WHO. De WHO is druk doende om de wereldmacht naar zich toe te trekken.

Luister en huiver!

De Demmink doofpot. Demmink was ooit topambtenaar van het ministerie van Justitie en wordt al jaren benoemd in de geruchtmakende Rolodex-zaak over mogelijk kindermisbruik door hooggeplaatste personen. De top van justitie en regering wisten elkaar heel goed in te dekken en zonder opgaaf van reden werd het Rolodex onderzoek stilgelegd en niemand praat er meer over.

Rutte heeft zijn carrière mede te danken aan Demmink en ondertussen zit Baybasin al meer dan 20 jaar vast. De man heeft levenslang want weet te veel van de Demmink zaak af. Yesilgoz kon de man gratie verlenen maar deed dit niet. Mogelijk vanwege de betrokkenheid van haar vader bij deze zaak. En zeer wel mogelijk dat Yesilgoz dankzij haar vader nu minister van Justitie is.

https://prisonshow.podbean.com/e/144-de-vader-van-minister-yesilgoz-zegerius-speelde-een-dubieuze-rol-rein-gerritsen-over-de-zaak-baybasin/

De baantjescarrousel werkt uitstekend. Vooral D66 wisten hun mannetjes te infiltreren op belangrijke posten.

Ondertussen waarschuwen de voormalige Oostbloklanden, die nu onderdeel van de EU zijn, dat ze de Europese Unie hard op weg zien naar een dictatuur en steeds meer voormalige Oostbloklanden keren zich af van de EU en steunen Rusland.

Overduidelijk dat we geregeerd worden door corrupte losgeslagen leugenachtige idioten. Juist deze idioten moeten gecontroleerd worden maar we leven in de omgekeerde wereld waarin zij ons gaan controleren op elke cent die we uitgeven. Zij willen ons censureren op elke waarschuwing die we doen uitgaan voor het rot dat zij zijn. Dat doen ze niet om de democratie te beschermen, hoewel ze daar de mond vol van hebben maar om hun duivelse plannen uit te voeren. Ze maken wet na wet zonder instemming van de bevolking. Ze smijten waanzinnig veel geld naar zinloze doelen zoals de Oekraïne waar nu al meer dan een half miljoen doden zijn en Westerse idioten blijven roepen om nog meer wapens en geld, ons geld, richting Oekraïne te sturen.

Zelensky reist er lustig op los, smijt met ONS geld er luxueus op los. De Oekraïense elite wordt rijker en rijker en de bevolking, ook hier, armer en armer. Ondertussen vliegen de privéjets de wereld over en ligt er een plan klaar om middels een CO2 budget ons binnen de 15 minuten steden op te sluiten. Frans Timmermans wordt dikker en dikker van alle weggevreten biefstuk maar wil ons steeds meer voedsel verbieden.

Zomaar een paar berichten:

mr. drs. Peter Baars | @PeterBaars1111 Er mankeert toch iets aan je kompas als je je dag in dag uit als agent laat inzetten om te blijven (XR) dweilen met de kraan open op de A12. En dat geldt ook voor de karakterloze (WEF) korpsleiding die deze agenten dag in dag uit misbruikt. Worden er nog boeven gevangen?

 Nieuws vanuit Italië  30-09-23

De Italiaanse NGO Mare Jonio heeft een bedrag ontvangen van 125.000 euro om illegale immigranten in Italië te dumpen. In de onderscheppingen van de rechterlijke macht, zegt de kapitein van de NGO, Luca Casarini : 

 “We hebben  €125.000 verdient voor 27 immigranten !

We hebben gescoord, laten we de champagne openen”

In de praktijk ontvingen zij een overdracht van €125.000 van een Deense olietanker, om de illegale immigranten in Italië uit te laden. De kapitein, de extreem-linkse Luca Casarini, is een meervoudig crimineel die ook nog eens beloond werd door paus Franciscus, voor het zogenaamde ‘redden’ van immigranten.

*Note : “De NGO Mediterranea Saving Humans”, is het tweede leven van Luca Casarini geworden. Sinds 2019 is hij activist van deze NGO. “Mediterranea Saving Humans”, is de eigenaar van het schip “Mare Jonio”, dat reddingsoperaties op zee uitvoert voor irreguliere migranten die van de Noord-Afrikaanse kusten naar Italië reizen.

Ondertussen in het hele westen zien we dezelfde ellende van voedseltekorten, prijsstijgingen en energietekorten. Natuurrampen zijn dagelijks en overal en bij de MSM dag in dag uit dezelfde leugens. Nauwelijks tot niet in het nieuws de staande ovatie van het Canadees parlement voor een Nazi. Misleidend in het nieuws: de corruptie van Biden, de smerigheid op de laptop van zoon Hunter en gebruiken Trump als bliksemafleider door geen leugen uit de weg te gaan. Hoe groter de leugen en hoe vaker de leugens herhaald, wordt het ongeloof om tot de waarheid te komen steeds moeizamer voor wie het maar niet wil/ kan zien. Ook de traagheid waarmee we in de val lopen is misleidend. Ze spelen het zo slim, maar niet slim genoeg. Macht en hebzucht maakt blind en leidt tot fouten.

Gezond verstand:

We staan op een kritiek punt in de geschiedenis, en begrijpen wat er gebeurt, is essentieel. Als ik zeg dat er een plan ligt dat Europa ten val moet brengen, ben ik een complotdenker.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk