dé WHO: Hebben wij hiervoor gekozen?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #200


WHO verklaart zichzelf in feite nu de “Wereldregering” te zijnRegeringen over de hele wereld bereiden zich voor om de volledige controle over de regering over te dragen aan de WHO om een Wereldregering op te richten, zo heeft een vooraanstaande deskundige gewaarschuwd. Meryl Nass, deskundige op het gebied van bio-oorlogsvoering en epidemieën, heeft gewaarschuwd voor de agenda van de globalisten om de mensheid een één wereldregering op te leggen, schrijft Sean Adl-Tabatabai.

Volgens Nass zouden het huidige ontwerp van het internationale pandemieverdrag van de WHO en de voorgestelde wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) het publiek dwingen tot verplichte vaccinaties op basis van mRNA.

Newsaddicts.com meldt: Deze vaccins werden echter slechts in 100 dagen geproduceerd door menselijke proeven over te slaan en het testen van de veiligheid en werkzaamheid tot het absolute minimum te beperken.

Het verdrag geeft de directeur-generaal van de WHO, het “gezondheids”-agentschap van de Verenigde Naties, extra macht om te bepalen welke medicijnen gebruikt mogen worden in medische noodgevallen.

Dit betekent dat de WHO-zeggenschap krijgt over de gezondheidszorg van het publiek in verschillende landen, waardoor lokale gezondheidswerkers verplicht worden om zich aan hun richtlijnen te houden.

De WHO is ook van plan om landelijke biobewakings programma’s te implementeren om potentiële pandemische ziekteverwekkers te identificeren door mensen, huisdieren, boerderijdieren en wilde dieren te testen en boerderijen, fabrieken, afvalwater en nog veel meer te inspecteren.

Daarnaast kan de directeur-generaal van de WHO een pandemie of zelfs een potentiële pandemie uitroepen, maar zonder vooraf vastgestelde criteria om een pandemie uit te roepen.

Bovendien kan de directeur-generaal handelen op basis van weinig meer dan geruchten. Concreet bewijs van een dreigende of aanhoudende pandemie is geen vereiste. Naties zijn ook verplicht om de sociale media te controleren en te censureren om het narratief van de WHO door te drukken.

WHO-vertegenwoordiger: Einde van de pandemie in zicht – blijkbaar ook zonder vaccinatie

Deze globalistische agenda, vermomd als een verdrag, impliceert een verlies van medische vrijheid en lichamelijke autonomie voor de massa.

In een artikel dat Nass publiceerde met de titel “The WHO’s Proposed Treaty Will Increase Manmade Pandemics,” wees ze erop dat het verdrag “gain-of-function” onderzoek aanmoedigt, een eufemisme voor onderzoek naar biologische oorlogvoering, om toekomstige pandemische dreigingen of potentiële biowapens te voorspellen.

Dit betekent dat de WHO haar leden verplicht om actief op zoek te gaan naar mogelijk pandemische ziekteverwekkers en deze, zodra ze gevonden zijn, samen met het bijbehorende onderzoek wereldwijd te delen.

Met deze strategie wordt het moeilijker om een land of organisatie de schuld te geven, aangezien alle landen met dezelfde ziekteverwekkers werken.

Bovendien stelt het verdrag voor dat regeringen alle virussen en bacteriën met “pandemisch potentieel” delen met de WHO en andere regeringen, en zelfs hun genoomsequenties online zetten.

Dit plan brengt echter het risico met zich mee dat gevaarlijke ziekteverwekkers worden blootgesteld aan hackers en andere kwaadwillende actoren, wat de wereldwijde veiligheid ondermijnt.

Kortom, gain-of-function onderzoek wordt expliciet gestimuleerd door het verdrag.

Uiteindelijk duwt het WHO-verdrag mensen in de tegenovergestelde richting van wat nodig is om toekomstige pandemieën te voorkomen.

Om pandemieën effectief te voorkomen, is het noodzakelijk om het gain-of-function onderzoek te stoppen, aangezien dit de belangrijkste pandemische bedreiging vormt.

“Het is het publiek dat de kosten van het onderzoek betaalt, en vervolgens weer betaalt voor de ongelukken en opzettelijke lekken,” schreef Nass.

“Zou het niet beter zijn om het gain-of-function onderzoek volledig te beëindigen, door de financiering te beperken of de laboratoria te sluiten, in plaats van de verspreiding van biologische wapens aan te moedigen?

Vaccinpusher Dr. Tedros van de WHO is ongevaccineerd (Video Nederlands transcript)

“Als we een fatsoenlijke toekomst willen, is het cruciaal dat we deze wapens onder controle houden in plaats van ze te verspreiden.”
©Sean Adl-Tabatabai.

Reactie.

Wordt een particuliere organisatie, waar Bill Gates de werkelijke baas is, een niet door ons gekozen instelling die ons wel gaat vertellen waaraan wij moeten voldoen!

Ben jij die levende dode die dit accepteert? 

Ben jij die figuur die altijd een grote mond heeft over vrijheid. Nu, die vrijheid gaat je nu ontnomen worden! En waar blijf je dan met je grote mond. Jij die zegt voor je kinderen op te komen en die iedereen die ook maar een poging doet jouw kinderen iets aan te doen tegen de grond zal slaan, of nog erger. Weet je, je doet dit wel wanneer je kind direct wordt aangevallen door een persoon, of een hond, maar nu, wat nu je kind niet direct maar indirect wordt aangevallen! En dan ook nog met het valse doel jou en je gezin te beschermen tegen ziekten! 

Maar dan moet je het bovenstaande artikel nog eens lezen! Dan zal je merken dat het iets groter is dan je denkt. Ze willen bepalen wanneer jij, en je kinderen, gevaccineerd worden. Desnoods 5 of 6 keer per jaar! De WHO gaat dus beslissen over een groot deel van jouw leven! Je weet toch ook dat de WHO een donateur heeft die jaarlijks ongeveer 600 miljoen geeft aan de WHO? En denk je dat die 600 miljoen zomaar gegeven wordt? Dat daar niet tegenover staat? Ik help je even uit deze droom!

Bill Gates heeft zelf verschillende laboratoria waar hij laat knutselen aan muggen die hij laat besmetten met malaria. Hij laat er ook eiwitten met elkaar verbinden! Dat worden virussen genoemd. Deze eiwitten worden op verschillende manieren verspreidt zodat ze bij levende wezens kunnen binnendringen en ziek kunnen maken. Bill Gates heeft ook aandelen gehad in Pfizer en andere vaccin makers. Hiermee heeft hij een zeer grote winst gemaakt. Dus haalt hij het geld dat hij in de WHO stopt er makkelijk weer uit. Zo werkt dat bij Bill Gates.

Maar nog iets anders dat mij erg interesseert! Hoe kan het dat politici dit goed vinden. Hoe kan het dat Kamerleden dit goed vinden. Is dit geen referendum waard? Zodat de bevolking kan beslissen of ze dit wel of niet willen. En waar is de dwangmaatregel als ik geen vaccinatie wil. Wie komt mij dan via de WHO verplichten dit wel te doen. Juist, de politie. Dat wil zeggen dat de politie ook onder de WHO valt via de politici die dit achter onze rug om hebben toegestaan.
Als ik dan toch een keuze mag maken wil ik liever dat Poetin mijn baas wordt. Poetin zal mensen nooit verplichten tot een dwangmatige vaccinatie.

Met de politieke toestemming krijgt de WHO nu de macht over mij me verplicht te laten vaccineren. In mijn ogen is dat verraad aan hen die zich niet willen laten vaccineren omdat steeds duidelijker wordt dat die vaccinaties meer slecht voor de gezondheid zijn dan ze goed hebben gedaan!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk