Oekraïense soldaten geven zich over. 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #200


Oekraïense troepen geven zich massaal over, meldt het Russische persbureau TASS, in die mate zelfs dat Moskou een speciale radiofrequentie heeft ingesteld, zodat Oekraïense soldaten die de Vleesmolen willen overleven, dit veilig kunnen doen, bericht Richard Abelson.Ongeveer 10.000 Oekraïense soldaten hebben zich aan de Russen overgegeven met behulp van de speciale radiofrequentie 149.200 “Volga”, die sinds halverwege de zomer in gebruik is, meldt TASS.

“Nu hebben al meer dan 10.000 Oekraïense militairen voor het leven gekozen en de 149.200 “Wolga” frequentie gebruikt om zich over te geven. De gevangenen worden gevoed; ze krijgen allemaal de nodige medische zorg,” vertelde een bron aan TASS, die zei dat de radiofrequentie langs het hele front werkt.

De operationele bron merkte op dat het aantal Oekraïense soldaten dat zich overgeeft de laatste tijd is toegenomen. Er is een pro-Russische ondergrondse actief in Oekraïne, zei de bron, die soldaten informeert over hoe ze zich kunnen overgeven.

“Er zijn al gevallen geweest in (het frontdorp) Rabotino toen Oekraïense strijders gebruik maakten van de 149.200 ‘Wolga’ frequentie om zich in hele groepen over te geven,” vertelde de Unie van Veteranen van de Speciale Militaire Operatie aan TASS.

De 149.200 frequentie is ontworpen om gebruikt te worden door Oekraïense soldaten die zich willen overgeven om het Russische leger te bereiken, zodat de Oekraïense soldaten hun leven niet hoeven te riskeren door mijnenvelden over te steken om de Russische linies te bereiken.

Volgens de laatste schattingen van Moskou heeft Kiev alleen deze maand al meer dan 17.000 militairen verloren. Het totale aantal Oekraïense troepen dat sinds het begin van het tegenoffensief is gedood, heeft nu de 83.000 overschreden en er zijn meer dan 10.000 stuks zware militaire uitrusting vernietigd, zegt het Russische leger
©.Richard Abelson

Reactie.

Wanneer de Russische militairen en het opperbevel dit doen is het om levens te redden! Dat levens redden is een kostbare zaak! Deze worden krijgsgevangenen en zoals het hoort worden die goed behandeld door de Russen. Via voeding, kleding, onderdak en geneeskundige kosten kan het bedrag per krijgsgevangen soldaat oplopen tot wel 400 euro! Dit mag het ultieme bewijs zijn dat de Russen er niet op uit zijn zoveel; als mogelijk slachtoffers te maken. Nee, ze houden zich aan internationale verdragen en oorlogswetgeving wat betreft krijgsgevangenen en het voeren van oorlog!

De Russen deden dit eerder tijdens de 2e wereldoorlog. Het Duitse leger van Generaal Paulus was op terugtocht in een barre en zeer koude winter. De Duitse soldaten stierven van kou en honger en niet te vergeten de aanvallen van Partizanen. 

De Russen hadden enorm geleden tijdens de aanvallen van het Duitse leger. In de hele oorlog stierven 11.000.000 burgers en 12.000.000 soldaten! Dit is ongekend in oorlogvoeren! Maar het zorgde er wel voor dat de 80.000 manschappen aan Duitse kant zich overgaven tijdens het terugtrekken.

Overdag werden uit kleine vliegtuigjes pamfletten gestrooid over de terugtrekkende Duitse troepen! ’s Avonds werden de Duitse soldaten via luidsprekers uitgenodigd te komen eten en een gezellig drankje bij een warm kampvuur of een verwarmde tent. En dat ze daarna terug konden naar hun eigen onderdeel! De Duitse soldaten geloofde dit niet en dachten dat het een valstrik was. Maar honger, kou en dorst tergden de soldaten. En iedereen weet dat, als er een schaap over de dam is de rest ook volgt. En zo gebeurde het dat ondanks het risico en ondanks het verbod dit te doen er één soldaat de eerste was en er daarna geen houden meer aan was. Ze kregen te eten en te drinken, konden zich warmen en terug naar hun onderdeel. Dit heeft het moreel van de Duitse soldaten zo ondermijnd dat generaal Paulus wel inzag dat ook het terugtrekken geen kans meer had! De Duitse militairen werden krijgsgevangen genomen en afgevoerd naar kampen in Siberië. Daar werden ze opgevangen door Joodse bewakers die niet erg lief waren voor de Duitse soldaten. Maar de tijden zijn veranderd en Poetin is een ander mens dan Stalin!

Ik ben ervan overtuigd dat de Oekraïnse militairen goed behandeld worden en kunnen getuigen mocht het westen pogingen doen de Russen te beschuldigen van oorlogsmisdaden en misdaden tegen krijgsgevangenen!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk