Het volk krijgt wat het verdiend …. ook onderdrukking!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #197


Al een aantal jaren staat FvD op 5 zetels, ondanks dat het de grootste ledenpartij heeft. Het is een partij die man en paard durft te benoemen, steevast blijft de partij bij hun onderbouwde visie en dan toch niet meer dan 5 zetels behalen.


DAAR DENK IK IETS VAN!

Net bekomen van het hyena gedrag van Wilders om Baudet tijdens de algemene beschouwingen voor idioot neer te zetten met zijn vraag over de maanlanding en 911 krijgen we Fleur Agema die tegen een wet stemt die kinderen moet beschermen tegen het gebruik van puber remmers vanaf 11 jaar en een verbod om kinderen vanaf 15 jaar operaties toe te staan voor gender transitie.

Deze motie is met ruime meerderheid verworpen dus vernietigen we zeer jonge kinderen door ze onherstelbare schade toe te brengen. Onvruchtbaarheid, ernstige verminkingen, verhoogd risico op kanker en botontkalking om er maar een paar te noemen. Ik heb hier geen woorden voor, zo erg is het. Leg mij uit wat het niveau van een arts is die hier zijn medewerking aan verleent. Waar zit het geweten?

Een tatoeage zetten met 15 mag niet, alcohol drinken met 15 mag niet maar dit wel, echt mijn hart huilt wat een ellende gaan we straks krijgen als deze kinderen  volwassen worden en spijt krijgen. Het zelfmoordpercentage zal enorm zijn. Groots in het nieuws dat Rusland en Hongarije trans operaties en de LHBTQ-indoctrinatie op scholen per wet verboden is, en pedofilie strafbaar.  De Westerse media en staats fascisten noemen dit dictatuur, ik noem het bescherming van je volk! Rusland ontvoerde kinderen uit Oekraïne ….. kwestie van tijd, dan horen we dat juist het westen enorm veel kinderen laat verdwijnen voor kinderhandel, orgaanhandel en de seksindustrie. 

Ook Build Back Better van der Plas stemde tegen de wet en onze “brave” Omtzigt stemde tegen want er moest ruimte blijven voor degenen die echt tot de LHBTQ behoorden. Ja prima maar wel na je 21ste!

Voor ouders die hun kind willen beschermen en weghouden van deze gekte, schakel nooit jeugdzorg in of de stichting veilig thuis. Jeugdzorg is al in handen van grote buitenlandse bedrijven en kinderen onder hun toezicht  verdwijnen op grote schaal. Kijk het gesprek bij de nieuwe wereld van Roelie Post, een klokkenluider die alarm slaat over de wantoestanden bij jeugdzorg.  Het gesprek is makkelijk te vinden bij YouTube.

Maar Caroline van der Plas heeft nog meer vuile spelletjes gespeeld.  Sieta Kempenaar bewijst het rot van Caroline van der Plas in samenwerking met, ook zo’n vreselijk secreet Vera Bergkamp om de boeren het demonstreren onmogelijk te maken. Dit blijkt uit WOO verzoeken.

Harm Beertema al jaren PVV’er voelt zich ondergewaardeerd en stapt uit de partij en middels zijn berichten blijkt Agema ook een hyena te zijn. Ik ga voor zijn waarheid want heb Fleur gezien in een gesprek bij Blckbx waarin ze weinig ruggengraat toonde en gezien haar huidige stemgedrag een wolf in schaapskleren.

We leven in een land waar het vrijwel onmogelijk is om vrienden uit Azië over te laten komen voor vakantie, dat is een een enorme papiermassa om in te vullen, kostbaar en vaak nog door de ambassade afgewezen ook maar kom je per bootje illegaal Europa binnen staat er een behaaglijk bedje voor je klaar, een warme maaltijd en je krijgt nog zakgeld ook. En ben je een beetje vervelend omdat je steelt, je uit pakken sap of melk in de supermarkt drinkt, de buschauffeur uitkafferd, vrouwen verkracht, schijt je op straat of je trekt jezelf publiekelijk af, neemt de staat het nog voor je op ook. Je mag zelfs als kansparel iemand vermoorden en dan toch slachtoffer zijn. Dat kan allemaal bij ons met de D66 rechters. Zelfs is het mogelijk dat je bedje op een cruiseboot staat en je eerder een huis krijgt toegewezen dan de Nederlanders die jou onderkomen, jouw zakgeld en je eten betaald. En bevalt het je niet, sla je de boel aan gort en krijg jij als kansparel alsnog je zin.

Een bericht uit het AD: “Peperduur asiel schip voor 110.000 euro per dag: ‘Waar zijn we nou mee bezig?’ De weerstand van gemeenten tegen het openen van een asielzoekerscentrum heeft een torenhoge prijs. Zo kost het cruiseschip Galaxy dat in Amsterdam wordt gebruikt als noodopvang 110.000 euro. Per dag, waarvan een groot deel helemaal niet uitgegeven had hoeven worden, blijkt uit onderzoek van deze site. De Tweede Kamer praat dinsdag over de spreidingswet die een einde moet maken aan dit soort peperdure noodopvang voor asielzoekers. ,,Dit gaat helemaal nergens over.””

Reactie van Zwagerman hierop: “De kosten voor Nederland voor die zeeschepen, alleen aan huur: meer dan 100.000 euro. Per schip. Per dag. Dat maakt dat Nederland per week meer dan 1,5 miljoen kwijt is aan huur voor de opvang van 3000 mensen op twee schepen”.

Ondertussen moet een gehandicapte Nederlander in zijn auto slapen of drie keer per week de nacht doorbrengen in zijn rolstoel want de zorg is er niet. En ouderen die “te vaak” moeten plassen, daar zijn luiers voor gemaakt die twee liter kunnen opvangen. Ik heb ze verschoond, kapotte billen als gevolg en het ruikt aan het eind van de dag vreselijk. Dus hint de politiek al regelmatig op een levensbeëindiging want ouderen en gehandicapten zijn nutteloze opvreters en nee ik verzin het niet. 

Demonstreren voor Extinction Rebellion is een goed betaalde job. Verdiensten kunnen oplopen tot 1600 euro per maand door een beetje met mooi weer op de A12 te gaan liggen. Durf te wedden dat het klopt dat deze idioten die buiten elke realiteit leven op de loonlijst van Soros staan. Een buitenlandse organisatie die hier in Nederland de regels gaat bepalen.

Maar ja dat is complotdenken net zoals het WEF.

Een artikel in de Telegraaf; Honden zijn stikstof vervuilers dus die zullen ook wel verboden gaan worden. Dit land is zo ontzettend naar de klote en dit moedwillig slopen was een makkie want …. De massa volgt trouw de orders op van de overheid.

MOET IK DE PRIK HALEN MAAR NATUURLIJK, TESTEN GEEN PROBLEEM ZO VAAK U WENST EN OH EEN QR CODE OP MIJN TELEFOON OM DEEL TE MOGEN NEMEN AAN HET SOCIALE LEVEN MAAR NATUURLIJK. 

De toeslagen affaire waar de regering voor aftrad maar glashard zonder ook maar een spoortje van schaamte een doorstart maakt, de massa het prima vindt en sust het geweten door maar te geloven wat de NPO zegt dat het asociale gezinnen zijn. Nou, nooit zo aso als de regering die we nu al twaalf jaar hebben. En de oplossing voor deze gezinnen kan nog jaren duren en ouders zijn definitief hun kinderen kwijt. Dankzij de regering Rutte want ook die zijn deze kinderen kwijt maar weten wel dat er ruim 400 kinderen zijn overleden! Ook daar denk ik wat van.

De prijsstijgingen, er wordt gemopperd maar ach “ik kan het nog betalen” is een veelgehoorde kreet. Niet wetende dat de rijen voor de voedselbank per week langer worden. Lekker hè leven in een bubbeltje.

Het afschuwelijke van propaganda is dat het werkt en we blijkbaar niets maar ook echt niets leren uit de geschiedenis.

De propaganda rond woke, middels het programma bloot waar ook transgenders voorbij kwamen, is het dwingen van kinderen om dit te normaliseren. Mijn zorg is ook echt dat uiteindelijk hier ook propaganda zijn werk zal doen want blijven herhalen beïnvloedt de mens absoluut. Er is bij deze woke gekte meer weerstand dan bij Corona bijvoorbeeld dus velen zien het gevaar voor de jeugd. Maar houdt dit stand onder invloed van indoctrinatie en intimidatie.

Elke tijd heeft zijn specifieke iets. Neem de hippietijd waar werd geblowd, harddrugs gebruikt, vrijheid blijheid, bloemetjes en liefde, alles was wat zweverig en vrouwen gingen uit hun dak en vielen flauw bij optredens van de Beatles. De kinderen van de hippies werden weer wat conservatiever, alles was nog in balans en ieders wereldje was kleiner, veel kleiner dan nu en het gezin was nog de hoeksteen van de samenleving. Nu in deze tijd moet je jezelf schamen als blanke om met een blanke te trouwen. Dat is discriminerend en zo niet van nu. Helemaal hot ben je als homo of transgender of getrouwd met hetzelfde geslacht of andere kleur. De reclames en de films drukken het ons wel door de strot. Er komen steeds minder blanken voor in films maar meer en meer kleurlingen of een non-binaire want het ooit zo traditionele gezin is zo niet van nu en moet kapot.

Nu zijn we één wereld waarvan Amerika één wereldorde wil maken en dit doen ze al jaren heel slim. 

Roepend dat je de democratie wilt beschermen maar deze ondertussen bij de poten afzaagt.

Constant anderen aanwijzen als schuldigen, als gevaar wat bestreden moet worden is een perfecte afleiding.

En ook hier, net als bij Corona, blijven herhalen om die angst knop actief te houden werkt en elk ander nieuws of politieke partij blijven veroordelen en wegzetten als gevaar voor de democratie, ook dat werkt.

Ondertussen staan we toe dat er een mega omvolking plaatsvindt in Europa door een invasie van Afrikaanse mannen toe te laten. De NGO bootjes halen er duizenden per week op.

Hetzelfde vindt plaats in Amerika waar ook miljoenen het land intrekken en met bussen overal in het land geplaatst worden.

Hoe is het mogelijk dat we deze afbraak toestaan?

Honderden radio en tv stations in de westerse wereld maar allemaal met hetzelfde geluid want betaald door Bill Gates. En wie betaalt die bepaalt. Er moet hard gewerkt worden om het luxe leventje van etentjes buiten de deur, minstens drie vakanties per jaar met nog is de nieuwste auto voor de deur … dus druk en letten we niet op. Ploffen ‘s avonds op de bank neer en laten ons bijpraten door een Jinek of OP1.

Komt er iemand met het alternatieve verhaal kan je (nog) niet op tegen de MSM.

Bij Blckbx was een huisarts, aangesloten bij het artsen collectief die uitleg gaf waarom sporters ineens neerstortten tijdens sporten met vaak de dood als gevolg. Recent onderzoek wijst uit dat bij 1 op de 35 onder de geprikten een verhoogd tropinine gehalte is. Troponines zijn eiwitten die vrijkomen in de bloedbaan als er schade is aan het hart. Dat kan op een hartafwijking wijzen waardoor sporten gevaarlijk kan zijn. Het advies van het artsen collectief is om na drie dagen dat je geprikt bent bloed te laten prikken om het  troponinegehalte te controleren. Een acute hartstilstand kan het gevolg zijn bij een te hoog troponinegehalte en moet sporten ten zeerste afgeraden worden.  Rust houden is dan noodzakelijk. 

Vraag jezelf eens af waarom zoveel artsen dit niet weten.

Over gezonde leefstijl wordt niet gesproken maar wel het nemen van pillen en vaccins. De arts legt uit dat er 2500 gevaccineerden nodig zijn om één opname te voorkomen en dat één op de 800 ernstige bijwerkingen heeft. Dus kans op schade is drie keer groter dan een besmetting tegen te gaan.

Het spike-eiwit zou alleen op de plek blijven waar de prik is gezet. Ook dit klopt niet want het is aangetroffen in moedermelk. Zonder dat we weten wat de schade voor een baby kan zijn. Onbegrijpelijk dat zelfs zwangeren opgeroepen worden voor de prik.

Ook kreeg ik vandaag een uitnodiging voor de griep en de Corona prik hier in Frankrijk. Die ging dus de kachel in.

Kijk hier voor de uitleg van deze huisarts.

https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2023-09-25

Christine Anderson roept op tot verzet.

https://t.me/ditishetnieuws/13391

Baudet over transgender bij kinderen.

https://t.me/FVDNL/2963

Madeleine Albright die het waard vond om miljoenen kinderen te doden in een oorlog.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk