Een strijd op leven en dood! Klaus Schwab geeft toe dat Agenda 2030 faalt, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #196


… nu miljoenen mensen in verzet komen tegen de Nieuwe Wereldorde Twee jaar geleden verklaarde Klaus Schwab openlijk dat het World Economic Forum tegen het jaar 2030 de volledige controle over de mensheid zou hebben.Natuurlijk probeerde Schwab dit als een positieve ontwikkeling voor de mensen op de wereld te zien. In zijn psychopathische geest moeten wij, de mensen, voor ons eigen welzijn geregeerd worden door de globalistische elite, en hij heeft een plan voor ons dat het vermoorden van de overgrote meerderheid van de wereldbevolking inhoudt, en voor degenen die de massale uitsterving overleven, een grimmige toekomst van het eten van insecten en krekels, het verbieden van vlees en zuivel, het verbieden van privéauto’s, en 15-minuten steden die beter omschreven kunnen worden als openluchtgevangenissen, schrijft Thepeoplesvoice.

Helaas voor Schwab gaat het plan om de mensheid tegen het jaar 2030 op te sluiten niet volgens plan. De mensen van de wereld worden langzaam maar zeker wakker en Schwab wordt steeds banger om rekenschap af te leggen.

De globalistische elite gedraagt zich nu als in het nauw gedreven ratten en het is onze taak om ervoor te zorgen dat ze niet ontsnappen.

De Agenda 2030 van het World Economic Forum dreigt te mislukken volgens Klaus Schwab, die zijn collega-elites heeft gewaarschuwd dat hun agenda’s voor globalisering en ontvolking zijn ontmaskerd en nu moeten worden opgeschroefd als ze enige hoop op succes willen hebben.

Wanneer historici op dit tijdperk terugkijken, zal het worden herinnerd als het moment waarop de globalistische elite haar hand liet zien en haar greep op de macht begon te verliezen.

De afbrokkelende leugens jagen de heersende klasse angst aan  

Volgens de rechterhand van Klaus Schwab, Yuval Noah Harari, dreigt de liberale, op regels gebaseerde orde waar de globalistische elite al tientallen jaren aan werkt, plotseling door de mensen van de wereld te worden ontmanteld.

En wat is volgens Harari de grootste prestatie van het liberale buitenlandse beleid van de VS? Hier is een hint. Het klinkt heel erg als het liberale autoritaire fascisme dat Klaus Schwab vanuit zijn schuilplaats in de bergen van Zwitserland propageert.

Deze vijf woorden zouden genoeg moeten zijn om elke zichzelf respecterende burger van de vrije wereld een koude rilling over de rug te bezorgen.

De globalistische elite is nu gevaarlijker dan ooit. Het zijn in het nauw gedreven ratten, die tot alles bereid zijn omdat ze een nederlaag aan de horizon zien verschijnen. En iedereen die opriep tot een Nieuwe Wereldorde is nu bang aan het worden.

Klaus Schwab is niet de enige globalist die doodsbang is dat de Nieuwe Wereldorde faalt.

De elites van de Verenigde Naties daalden deze week af naar New York City om de top over de Duurzame Ontwikkelingsdoelen in 2023 bij te wonen en een “dringend plan” op te stellen om Agenda 2030 te redden omdat, volgens Secretaris-Generaal van de VN António Guterres, het impopulaire globalistische complot “in gevaar is”.

In een toespraak voor de aanwezigen, waaronder Joe Biden, zei Guterres: “Op dit moment ligt slechts 15% van de doelstellingen op schema, en veel doelstellingen gaan in de achteruit,” voordat hij een oproep deed voor een “wereldwijd reddingsplan” om Agenda 2030 terug te trekken uit de kaken van de nederlaag.

Te veel intelligente mensen weten wat er op het spel staat!

Natuurlijk zullen ze niet toegeven dat de mensen in de wereld zich bewust zijn geworden van hun agenda. Ze zullen dubbel zo hard werken en doorgaan met hun plan, want zoals Spreuken 4:16 zegt: goddelozen slapen niet.

Deze week nog bedankte Klaus Schwab de Europese bureaucraten voor het aannemen van een nieuwe chip wet. Volgens Schwab is dit een belangrijke stap om een fysiek brein voor digitalisering te creëren.

Er is gewoon geen ruimte voor menselijkheid in de dystopische toekomstvisie van het WEF.

Vrijdenkers en waarheidssprekers zoals Russell Brand worden nu al gedeplatformeerd en geschrapt door de globalistische elite, met hun aanvalshonden in de mainstream media die als hun propaganda-afdeling fungeren.

Eerst kwamen ze voor Brett Kavanaugh met een zorgvuldig opgezette lastercampagne. Toen kwamen ze voor Russell Brand, die werd belasterd door het uiterst linkse Channel 4 in het Verenigd Koninkrijk en een team anonieme vrouwen. Blijkbaar kwam hij te dicht bij de waarheid op zijn populaire YouTube-kanaal.

En nu hebben ze het gemunt op Tim Ballard, de echte held van de film Sound of Freedom, die door de globalistische elite werd gewaarschuwd dat ze zijn carrière zouden beëindigen als vergelding voor het feit dat hij het lef had om de wereldwijde kinderhandel industrie aan de grote massa te onthullen.

Dit zijn wanhopige trucs van de elite die weet dat de mensen wakker worden voor hun kwaadaardige plannen. Maar ze zullen gewoon niet werken. De mensen zijn wakker geworden en de revolutie tegen de elites is begonnen.

In het door het WEF geïnfiltreerde Canada zijn de media hard aan het werk om de insecteneten-agenda van Klaus Schwab te promoten, maar er is maar één probleem. Zelfs de presentatoren van tv-programma’s hebben moeite om te doen alsof ze genieten van de plannen van het WEF voor de mensheid.

De klimaatcultus wil dat de kooldioxide-uitstoot van elke persoon wordt gereguleerd – geen ademhaling meer … voor de planeet!

2023 is het jaar waarin de elite wanhopig werd en haar hand liet zien. Hoewel de strijd nog wel even zal duren, moet u de hoop niet verliezen. We zijn de Nieuwe Wereldorde aan het verslaan. Nu hun plannen openbaar zijn, is het tijd dat wij mensen samenkomen en de toekomst vormgeven die wij willen. De toekomst staat niet in steen geschreven en is niet van hen.
©Thepeoplesvoice.

Reactie

Het is werkelijk een gevecht op leven en dood.
Want als de normale mensen deze strijd verliezen zullen er veel doden te betreuren zijn. Het is de totale mensheid die hier op het spel staat.
Winnen de globalisten, dan zullen veel mensen van deze aarde verwijderd worden en de rest zal zo gemanipuleerd worden dat ze geen echte mensen meer zijn maar een soort robotslaven in dienst van een relatief kleine groep heersers! Dat wil je niet voor je zelf en al helemaal niet voor je kinderen.

Deze strijd wordt op verschillende fronten uitgevochten! Zoals ik al in verschillende andere artikelen schreef hebben de globalisten veel politieke macht verkregen door politici van verschillende landen over te halen met hen mee te doen! Dit is de reden dat vooral in westerse landen er nog veel politici de macht hebben om de plannen van het WEF uit te voeren. Dit is absoluut niet in het voordeel van de bevolkingen van deze landen. Daarbij komt ook nog dat bijvoorbeeld de WHO zich macht heeft kunnen verwerven doordat de zittende politici de richtlijnen van de WHO gaan volgen! Nog een ander aspect is dat de Verenigde Naties ook de richtlijnen van de NWO, WEF en WHO volgen en daardoor een beleid voeren dat erop is gericht Rusland te dwingen zich te blijven verdedigen tegen de hegemonie van de VS. Want het doel is Rusland te verslaan omdat Rusland op dit moment het enige land is dat daadwerkelijk tegen de VS en dus ook tegen de NWO, WEF, WHO en ook de Verenigde Naties vecht. Want wanneer Rusland deze strijd verliest, zal Rusland worden bezet door de VS en worden leeggeroofd van zijn grondstoffen!

Gelukkig is de situatie nu zo dat Rusland kan rekenen op de steun van een aantal BRICS-landen. En steeds meer landen waar de politici niet door het WEF zijn omgekocht willen een wereld van gelijkheid en soevereiniteit voor elk land. Hier staat Rusland ook voor. 

Dus de strijd die Rusland nu voert is ook een strijd voor de vrijheid van alle mensen op deze wereld. Juist nu Rusland in Oekraïne de VS en de NAVO aan het verslaan is verliezen ook NWO, WEF, VN en de WHO deels hun macht. 

De verkiezingen in Nederland zullen misschien de mogelijkheid geven een andere politiek te kunnen voeren wanneer mensen de juiste keuze maken. Wanneer de enige partij die werkelijk opkomt voor de Nederlandse bevolking, Forum voor Democratie, voldoende stemmen krijgt, zal Nederland een andere koers gaan varen!

Net als de verkiezingen in de VS hopelijk door Trump gewonnen gaat worden.

Dan zullen de WHO, WEF, VN en de NWO definitief verslagen worden en kunnen mensen een wereld bouwen zoals ze dat willen en in vrede leven omdat er veel minder reden is tot oorlogen wanneer ieder land en ieder mens gelijke waarden heeft!

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk