De oligarchie is zwakker dan we soms denken!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #195


Het interview van Macron deze week op TF1 en France 2 toonde dit aan: het was een cascade van terugkrabbelen op elk onderwerp.


De Nieuwsbrief van Florian Philippot
Beste mevrouw, beste heer, beste patriotten,

Over Niger draaide hij zijn diplomatieke standpunt in enkele minuten om. Over verkoop onder de kostprijs, nauwelijks aangekondigd en al begraven. Over gasketels, uiteindelijk niet verboden. Vorige week, onder de druk die we met jullie organiseerden, werd de regering gedwongen haar plan om VPN’s te verbieden in Frankrijk in te trekken. Dus nu is het tijd om hard toe te slaan! Om het Franse volk te bewijzen dat een andere weg perfect mogelijk is, organiseren we op zaterdag 7 oktober een enorme nationale demonstratie voor Frexit en de uittreding uit de NAVO: bijeenkomst in Parijs om 14.00 uur op Place du Palais Royal. Laten we ongelooflijk talrijk zijn!

De oligarchie verzwakt wanneer ze ontmaskerd wordt. Deze week zijn de maskers afgezet. In Canada is de controverse immens: premier Trudeau en Zelensky huldigden een nazi-veteraan midden in het parlement! Ze kunnen wel beweren dat het een vergissing was, maar alle dubbelzinnigheden van het regime in Kiev zijn met deze schandelijke episode weer boven water gekomen. 

Steeds meer landen, waaronder Polen, zeggen dat ze moeten stoppen met het sturen van wapens en miljarden dollars, die de oorlog alleen maar aanwakkeren en het onaanvaardbare financieren. 

Laten we in plaats daarvan de vrede verdedigen!

Bruno Lemaire heeft de bonen laten vallen: het is inderdaad de EU die een stemming eist over de wet op de programmering van de overheidsfinanciën, een wet op hyperbezuinigingen. De regering is ontmaskerd, net als de “oppositie”, wanneer de RN-parlementsleden aankondigen dat ze Macron en Ursula zullen redden door zich te onthouden van stemming over deze wet in plaats van tegen te stemmen! 

Verraad! 

Hoop ligt in waarheid, vrijheid, de Frexit, het verlaten van globalistische structuren! Onze strijd leidt naar bevrijding! 

Deze week hebben we het volgende geleerd: 

1. Dat videobewaking met gezichtsherkenning na de Olympische Spelen blijft bestaan

2. Dat de digitale euro “de anonimiteit niet zou bewaren” (Christine Lagarde) 

3. Dat Pfizer’s “vaccin” contracten toegaven dat ze niet wisten hoe effectief het product zou zijn of wat de bijwerkingen zouden zijn…

We waren “samenzweringstheoretici” als we dit 2 weken geleden allemaal zeiden!… De waarheid gaat zo snel! Het Rijk der Leugens zal afbrokkelen en verdwijnen!

De wind van waarheid en vrijheid waait! Dus laten we voorwaarts gaan, helder, vol vertrouwen, samen. Laten we niet opgeven, laten we geen gebrek aan moed of vasthoudendheid hebben, en we zullen winnen! Welkom in de strijd!

Vive Les Patriotes !
Florian Philippot,
Président des Patriotes.Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk