Vrije Energie: Heeft de Deep State zichzelf verraden [?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #194


Met het toepassen van DEW’s, Directe Energie Wapens op onder andere Hawaii heeft de Deep State bewezen dat uitbundige energie toepassing geen enkel probleem is. Daarmee leveren ze in feite het bewijs dat vrije energie ook tot de mogelijkheden behoort !!


Even terug in de tijd:

11 september 2001 was ik voor de derde keer in Dallas toen ik op die bewuste datum ‘s ochtends op TV bijna live de eerste aanslag zag gebeuren. Even later tijdens het ontbijt in het hotel, midden tussen de Amerikanen, waren we getuige van de aanslag in toren twee. Een gebeurtenis die ik nooit meer zal vergeten, maar dat was alles, ik verkeerde nog in een diep bewustheid coma.

– Pas in 2003 ging ik wat meer lezen over 9/11 zoals het toen inmiddels genoemd werd.
– In 2004 DURFDE IK ER ZELF PAS OVER TE SCHRIJVEN, op mijn website en nieuwsbrief (5.000+ lezers met gezondheid nieuws). En het regende honderden opzeggingen uit het nieuwsbrief bestand.

– Het boek “Where Did the Towers Go?” (1 Dec. 2010) dat ik bestelde in Amerika van Dr. Judy Wood was voor mij het definitieve bewijs dat we hier met een complot te maken hadden. Geen complot theorie maar onverklaarbare bewijzen die mij gelijk confronteerde met: Evidence of Directed Free-energy Technology on 9/11

Bij de voorloper van de dotcomradio podcast, gezondheidsradio, kwam energie als wapen ruimschoots aan bod zo’n 13 jaar geleden. Niet alleen met de onthullingen van Dr. Judy Wood over het toen nog geheime DEW wapen die maakte dat beide torens al tijdens de val desintegreerden, uiteen vielen tot stof. Dat verklaarde dat er geen enorme seismografische activiteit waargenomen werd in het gebied. Op langzaam afgespeelde video fragmenten, beeld voor beeld zie je in luttele seconden een gigantische stalen kolom tot stof vergaan. 

Iedereen had dit, net als ik, ook kunnen waarnemen stelde Judy Wood. Bij een gebouw van die hoogte had er een berg puin van minstens 10 verdiepingen moeten overblijven maar het was slechts een hoopje van enkele verdiepingen. De rest was weggewaaid over de stad in een gigantische wolk. “Mensen zien met hun ogen de feiten maar zijn al bevooroordeeld waardoor ze de zichtbare details niet meer waarnemen”, zo stelde Judy.

Als je zo, net als Judy, doordenkt dan kun je de conclusie trekken dat de giga energie die nodig is om stalen kolommen uiteen te laten vallen in luttele seconden, de energie die nodig is om de HAARP ‘magnetron’ weer manipulatie wapens te voeden ook vreedzaam toe gepast kan worden voor een spotprijsje of mogelijk met de aanschaf van een installatie daarna vrij afgetapt kan worden uit de onuitputtelijke bron van het universum. Ik denk het wel.

En in feite heeft de Deep State zich nu uit de tent laten lokken door deze DEW’s zo openlijk in te zetten op onder andere Hawaii, bij de bosbranden overal in gebieden ter wereld waar men toevallig ook allemaal 15 minuten steden wilde gaan ontwikkelen.

In de Q posts kwamen we deze statement veelvuldig tegen; “Never interrupt  an enemy bussy to destroy itself” – “Onderbreek nooit een vijand die bezig is zichzelf te vernietigen”. Miljoenen Q volgers hebben dit ook gelezen, velen zijn dit echter vergeten omdat ze het geloof en vertrouwen hebben verloren omdat, … Omdat ze zelf het geduld niet op konden brengen om de vijand de kans te geven zichzelf te verraden, zichzelf bloot te geven. 

En ja, het is moeilijk om dat vertrouwen te behouden als om je heen de vaxperiment doden vallen, als om je heen bedrijven failliet gaan, als mensen hun baan verliezen, als alles onbetaalbaar is geworden, als de hele wereld gek lijkt te zijn geworden, als de dictatuur meer en meer zichtvaar aan het worden is bij hen die nog enigszins iets kunnen waarnemen, meer hé. We weten toch dat er een informatie oorlog plaatsvind tegen ons, een oorlog met echte doden. 

We hebben echte oorlogsvluchtelingen die zich niet lieten vaxperimenteren en letterlijk op de vlucht sloegen voor de medische oorlogsmachine, mensen die met een boog om de ‘NSB politie’ lopen en een hoge drempel ervaren bij de horeca gelegen waar ze ‘eens’ nog niet lang geleden geweigerd werden vanwege hun mogelijk besmette staat van zijn. Dat terwijl je totaal niets mocht vertellen wat je inmiddels zelf allemaal wist. Dezelfde ondernemers die nu hun deuren ophouden en welhaast smeken om binnen te komen. Er moet nog veel gebeuren voordat we weer samen door een en dezelfde deur kunnen. 

Dat is de actie die wederom bij ons vandaan moet komen. Wij zullen ons hart moeten open stellen om door te kunnen gaan met ons leven. De gevaccineerden kunnen alleen maar hopen dat hun excuses aanvaart zullen worden. Een lastig geval waar uitsluiting, zelfmoorden en doden te betreuren zijn. Mensen die beïnvloed werden om met de groep mee te gaan en ook deelnamen aan het vaxperiment. 

Maar ondanks al die ellende dus hoopvolle zaken die zich aftekenen voor een beter wereld zoals de vrije energie, de totale ondergang van de maffia politiek, de ondergang van de farmaceutische medische maffia en hun hersenloze marionetten, de dokters, de wetenschappers, apothekers etc. 

Maar voordat mensen er klaar voor zijn om dit te ontdekken gaan we eerst nog een satanische schok meemaken, de onthullingen bij de kinderhandel en marteling praktijken van onschuldige kinderen. Zet je schrap want er gaat nog wat komen. Maar intussen, hoop houden en vertrouwen in de betere wereld die gaat komen. Create a Better World, je kan maar beter meedoen, dan jezelf achterstellen. Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk