Als jij niet in een nep virus gelooft, kan het nog steeds de waarheid zijn. 


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #193


Twee jaar geleden mocht je, ondanks het weerzinwekkende wangedrag van Hugo de Jong, nog twijfel hebben over de intenties van de overheid maar nu er zoveel bekend is over de gevaren van de prik die de overheid moedwillig blijft negeren en fanatiek doorgaat met pushen om de prik te nemen kunnen we spreken van moord!


Noot: Uitspraak Duitse Hoge Gerechtshof (2016) in de zaak van viroloog Stefan Lanka die een bonus uitloofde van 100.000 euro. Het levend virus was niet wetenschappelijk aangetoond. Ter info verder. Het COVID ‘virus’ is in de VS gepatenteerd in 1951 en natuurlijke zaken zijn niet te patenteren. Verder heeft Rusland al een 20.000 pagina rapport gepresenteerd dat het COVID bio-wapen ontwikkeld is in de VS Gaan of Function biolabs in de Oekraïne. Het virus is dus nep maar het vaccinatie bio—wapen is het grooste medische experiment uit de wereldgeschiedenis.  150 jaar hersenspoeling is niet zomaar ongedaan gemaakt. dotcom.radio podcast – HM

Ter geruststelling:

Aan het einde van de video van Dr McCullough tijdens zijn toespraak bij het Europees Parlement heeft hij de geruststellende boodschap naar aanleiding van het Deens onderzoek. Bij 30% van de  geprikten zijn totaal geen klachten niet eens een stijve arm en zijn voor altijd in orde,  70% van de geprikten hebben matige klachten maar bij 4,2 % van de geprikten gaan de klachten door het dak met ernstige tot zeer ernstige aandoeningen of plotselinge dood. Deze video is toegevoegd aan dit artikel en is heftig om te zien ondanks zijn geruststellende boodschap aan het eind.

Want de 30% die er nu goed mee zijn weggekomen, zullen geen prik meer moeten nemen want je speelt Russische roulette!

Kuipers zijn recente promofilmpje met de oproep om wederom de Corona prik te halen en de huidige oproep voor 60+, zwangeren en kwetsbaren, daar heb ik maar één woord voor …(zelf) MOORD & MISDADIG!

De prijs van mijn mening geven door het gevaar van de prik te benoemen via de media maar ook bij vrienden en familie is en was een hoge prijs en heeft veel verdriet veroorzaakt.

Had ik als moeder, als vriendin moeten zwijgen en het allemaal maar laten gebeuren is een prijs die onbetaalbaar zal zijn en had ik nooit mee kunnen leven.

Je mening geven in deze tijd, daar is moed voor nodig, laat ik dat even gezegd hebben!

Tot heden heb ik het als moeder, als vriendin moeten afleggen tegen de overheid en de MSM en ik besef mij dondersgoed dat mijn boodschap zeer frustrerend is en zorgwekkend maar leg die schuld bij de overheid neer en niet bij mij want ik leef niet met angst voor Corona, klimaatverandering en wat al niet meer waar ze ons mee in de angst zetten.

Ik leef in angst voor jouw gezondheid en jouw toekomst die niet bedreigd wordt door Corona of klimaatverandering maar door levensgevaarlijke psychopaten die de macht willen behouden ….. ten koste van alles en dus ook jouw leven!

En juist omdat jij er niet aan wil kan het allemaal gebeuren en erger, ze zeggen het recht in ons gezicht maar je moet het willen en kunnen zien.

Met lood in mijn schoenen zal ik dit artikel doorsturen naar al mijn dierbaren en hoop dat het besef komt dat ik niet dat vervelende mens ben met haar angst scenario’s en bangmakerij maar dat we een regering hebben die handelen in opdracht van krankzinnige machtswellustelingen die de wereld naar hun hand willen zetten via instanties als de WHO waar Bill Gates de grootste betaler is maar ook de VN en het WEF met Klaus Schwab aan het roer.

HET ZIJN CRIMINELE ORGANISATIES GERUND DOOR CRIMINELEN MET VEEL, HEEL VEEL GELD EN MACHT MAAR ZONDER GEWETEN!!

Deze instanties zorgen ervoor dat juist verstandige vooraanstaande artsen en psychiaters vergruisd en monddood gemaakt worden door ze te verwijderen van LinkedIn of Twitter nu X. Dr Jordan Peterson die zich tegen het kwaad uitsprak en op bizarre wijze via de rechter probeerde het kwaad hem monddood te maken. Met dwang!

Dit zijn intellectuelen die ver uitstijgen boven een ranzige Marc van Ranst of een Ab Osterhaus, een Marion Koopmans die zich alle drie enorm verrijkt hebben met de vaccins en in ieder geval Koopmans nauw samenwerkte met de gevaarlijkste dokter ooit mister Fauci. Dit drietal zat avond aan avond bij Jinek of OP1 hun riedeltje af te steken. 

Besef dat Gates enorme bedragen pompt in de MSM! 

Was het over en uit geweest met de Corona gekte, de prikken had ik gezwegen want het gaat er niet om wie gelijk had, het gaat nu letterlijk om het redden van levens. India heeft alweer een aantal provincies in lockdown en alles wijst erop dat ze het hier in het westen ook weer gaan proberen. Waarom anders door het hele land weer test en priklocaties geopend? Eerder al schreef ik over de gemodificeerde muggen industrie van Gates wat in de MSM al aangekondigd wordt als toekomstig gevaar. Maar wat verrassend, Gates heeft het vaccin er al klaar voor.

WORDT WAKKER!

De krachtige oproep van Europarlementariër Christine Anderson om tot verzet te komen zal onze enige way out zijn. “ Weiger de maatregelen zoals mondkapjes, afstand houden, prikken en wat al niet meer deze idioten bedenken …..

….. maar zeg NEE! ”

Doorzie het gevaar van gigantische rijkdommen van een paar families die meer geld bezitten dan landen, juist landen hebben torenhoge schulden, deze families niet.

Doorzie het gevaar van woke waar het doel is de mens te veranderen tot slaafse robots.

Doorzie het gevaar van EU-ID, CBDC, CO2 budget.

Doorzie dat het westen geregeerd wordt door psychopaten en domme puppets!

Maar begin met het gevaar te doorzien van de vaccins waar een giga verdienmodel achter zit van de farmaceutische industrie. Voor hen is mensen ziek maken een verdienmodel. Maar dat voor een volgende keer.

Ik eindig wederom met de diepzinnige woorden van Ayn Rand: “ 

We kunnen de realiteit negeren, maar we kunnen de gevolgen van het negeren van de realiteit niet negeren.“

Dr Makis

https://t.me/klokkenluiders/65291

Dr David Martin over de criminele WHO:

https://x.com/restitutor_/status/1701994591728066983?s=67&t=xd7uPpJCdQoraZd536OjvABericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk