De verdrietigste tijd ooit!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #192


Beetje verkouden, zwaar hoofd, beetje pijn in mijn lijf, wat we allemaal kennen, een beetje grieperig.  Maar ik hou mij stil want er zijn er onder mijn vrienden waar de angst direct toe slaat want ….. Corona.


Griep is niet meer maar wel Corona maar hé, ik heb een griepje wat op zijn tijd goed is voor mijn immuunsysteem en mijn lijf prima aan kan.

Wederom een etentje in het café met Belgische en Nederlandse vrienden. Het zijn echt goede vrienden en fantastische mensen maar de Corona angst is volop aanwezig. Het stel, nog herstellende van “Corona”, was nog nooit zo ziek geweest als nu, ondanks vier prikken.

Het andere stel moet volgende week naar België om prik nummer vier te halen bij de huisarts.

Dan slaat een enorm gevoel van verdriet en machteloosheid toe, want je breekt niet door die angst voor Corona heen.

Ze volgen Leon de Winter die als geprikte nu zeer kritisch is op de prik maar wat moet je als je een chemokuur volgt waarvoor je naar het ziekenhuis moet en stel, de regel komt dat alleen geprikten in aanmerking komen voor behandeling anders kom je niet eens het ziekenhuis in. 

Tja, wat doe je, ik snap de man in zijn gedachtegang en dat een ziekenhuis zo ver gaat in hun macht is diep triest. De man wil blijven leven en vertrouwt op zijn behandeling dus dan maar weer die prik erin.

Dat de prik het immuunsysteem verzwakt en zoals Dr. Malone zegt dat je Russische roulette speelt, want je krijgt een keer de prik die fataal is. Of de opstapeling van prik na prik zal fataal worden. Malone is uitvinder van het MRNA, dus geen domme jongen.

Het stel dat volgende maand aan de oproep voldoet om prik nummer vier te halen vraagt aan mij wat anders te doen want het is de huisarts. Ik zeg: haal de prik niet, deze prik is niet getest en er is geen bijsluiter van dus de huisarts heeft geen idee wat hij bij jou inspuit. “ ja maar de huisarts …. “ het volle vertrouwen in de huisarts hebben zoals velen.

ARTSEN STUDEREN SINDS JAREN MEDICIJNEN EN GEEN GENEESKUNDE MEER EN WERKEN MET PROTOCOLLEN OPGESTELD DOOR DE SCHATRIJKE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE!

Enig idee wat een gevoel van verdriet het geeft om tegen zo een ongelooflijk lieve vriend die behandeld wordt voor kanker te moeten zeggen dat er heden ten dage veel turbo kanker is, zeer wel mogelijk door de prik. Met in mijn achterhoofd dat zijn vrouw een paar maanden terug appte dat het wel leek of heel Nederland kanker heeft zo druk was het bij het Antoni van Leeuwen ziekenhuis. Ook weet ik van vriendinnen dat de wachtlijst bij cardiologen ook oneindig lang is en zij lang moeten wachten voor een afspraak.

Helaas steevast het bekende antwoord van de geprikten: we hebben nergens last van dus het gevaar valt vast wel mee. Klopt ik ken godzijdank ook niemand in mijn directe omgeving met prikschade maar wil dat zeggen dat er geen schade of oversterfte is? Zelfs de overheid erkent forse oversterfte maar weigert er onderzoek naar te doen en linken de oversterfte aan klimaat, te heet douchen, te veel sporten, auto rijden maar houden stug vol, zonder onderzoek, dat het niet aan de prik ligt. Vanuit de overheid nul transparantie en weigeren WOO verzoeken en OMT gesprekken vrij te geven ondanks een gerechtelijk bevel.

Bedenk ook waarom er zoveel opstappen uit de Tweede Kamer. Ze hebben allemaal ingestemd met de dwang en drang tot prikken en bizarre vrijheidsbeperkende maatregelen waarvan nu wel duidelijk is dat de maatregelen nutteloos waren.

De supermarkt mochten we massaal binnen maar de kledingwinkel was gevaarlijk. Tot 21 uur mochten we over straat, maar na 21 uur sloeg het “virus” toe dus een zinloze maar ernstig vrijheidsberovende maatregel.

Totale waanzin en het verstand van de meesten ging op slot.

Allen die uit de Tweede Kamer opstapten zijn zeer aannemelijk bang voor de consequenties want steeds meer mensen worden wakker en de volkswoede zal enorm zijn als het besef komt dat er een genocide gepleegd is.  Ouders die hun kinderen hebben laten prikken en een ieder die een dierbare verloor aan de dood of ernstig ziek werden, daar zullen de stoppen doorslaan en het verdriet zal enorm zijn! Dan heb ik het nog niet eens over het lange termijn effect want ook daar is niets over bekend.

En alle kamerleden die opstappen durven niet langer mee te werken aan de volgende prik ronde want die weten dat er de vorige keer getest is op, jawel zeven muizen die het niet overleefden en het ging om een experiment en de prik die vanaf nu weer gezet gaat worden is helemaal niet getest en wederom een experiment zelfs ZONDER BIJSLUITER!

DUS WORDT WAKKER!

Mijn dochter en een vriendin werken in een huisartsenpraktijk en krijgen veel gevallen van patiënten met vage klachten maar ook de nodige patiënten met turbo kanker.

Plots een uitbraak van schurft onder studenten, plots veel jongeren en kinderen met myocarditis, plots jongeren met gordelroos of plots hersenbloedingen. Plots een enorme toename van (turbo) kanker en plotselinge hartaandoeningen en het heeft een naam; died suddenly syndroom.

De Gelderlander deze week: plots veel jongeren geveld door longontsteking.

Het gesprek kwam uiteindelijk ook op Baudet met, volgens mijn tafelgenoten, idiote uitspraken van Baudet dat de mens nog nooit op de maan was geweest en 911 een inside job was en trots op Wilders dat hij Baudet te kakken zette. Dat Wilders ineens opschuift richting het kartel wordt voor het gemak genegeerd.  

Weer kon ik mijn mond niet houden en knalde eruit dat de Amerikanen inderdaad nooit op de maan zijn geweest en 911 inderdaad een inside job was. Verbijsterende blikken mijn kant op maar de discussie bleef respectvol. Dat vind ik zo enorm gaaf aan ze. Want in hun ogen ben ik een complotgekkie maar de discussie vinden ze leuk. Uiteindelijk vertelde een van de vrienden dat hij een programma had gezien waarin ze zeiden dat er meerdere ontploffingen waren binnen het WTC. Zou ik iets wakker gemaakt hebben … Van het derde ingestorte gebouw wisten ze niets en dat paspoort van een der terroristen die met het vliegtuig de toren in vloog wat een eindje verderop intact werd gevonden kreeg ik geen reactie. Ik kan alleen maar hopen dat ze het gaan uitzoeken.

Want dat is wel waar ik mij over verbaas dat de interesse voor het andere verhaal er totaal niet is. 

Komt dat omdat iedereen gewoon gelukkig wilt zijn en daarom geen verdieping wil. Zich daarom niet afvragen waarom die idiote Corona maatregelen er waren. Die gingen zo ver dat mensen in eenzaamheid moesten sterven en de middenstand eraan kapot ging. De toename van faillissementen is momenteel enorm.

Het ging ook over Afrika waar ik aangaf dat Frankrijk nu aardig klem komt te zitten met het invoeren van uranium. Voor ik mijn zin kon afmaken werd China er al bij gehaald want juist die veroveren Afrika. Maar wacht even ….. Frankrijk kocht uranium voor een prikkie op en verkocht het door voor enorme bedragen en stak de giga winst in eigen zak. Wat als Frankrijk een fatsoenlijke prijs had betaald voor het uranium aan de Afrikanen zouden ze de Fransen er dan ook uitgedonderd hebben, denk het niet. Afrika zou een schatrijk continent moeten zijn gezien de enorme rijkdom aan grondstoffen, maar het land is leeggeroofd door het westen. En het westen kan geen grote bek hebben want we hebben geen grondstoffen! Toch is die grote bek er wel en dat wil er ook maar niet in dat Amerika elk land naar zijn hand zet en daarvoor geen oorlog uit de weg gaat.

De beeldvorming van een Jeroen Pols en Willem Engel, een Baudet of noem maar welk alternatief media kanaal het is gesloopt door de MSM en men neemt het aan voor waar dat al deze wappies knettergek en gevaarlijk zijn. Wat nu gebeurt met omroep Ongehoord Nederland is zo ongelooflijk ernstig en zet de vrijheid van meningsuiting zwaar onder druk. Wanneer deze omroep als onderdeel van de NPO weg moet vanwege een andere mening die de overheid niet wenselijk acht, leven we echt in een fascistische staat.

Dat besef is er niet wanneer je braaf de MSM volgt en netjes doet wat de overheid vraagt.

Je bek houden, de prik halen en accepteren dat de overheid jou steeds meer gaat monitoren en dit alles om de democratie te beschermen. Maar hé, dat zijn complotten. 

Het WEF is ook een complot …. toch? Kijk even naar deze video met Gideon v Meijeren waar hij Rutte op geniale wijze betrapt op zijn zoveelste leugen. 


Ondanks het verschil tussen een wappie en de normies hebben we vrolijk meegedaan aan de muziek kwis, uit volle borst meegezongen en de avond afgesloten met een liefdevolle omhelzing en een oprecht tot gauw. En hoe vaak het al niet tegen mij gezegd is dat ik moet genieten wat ik ook doe. Maar nu is het voor mij veel belangrijker dat mijn kinderen en kleinkinderen ook in de nabije toekomst te eten hebben. Ook wil ik dat ze in vrijheid kunnen leven, niet alleen nu maar ook in de verre toekomst en helaas dat brengt met zich mee dat het gevoel van geluk er te vaak niet is maar ik mij wel voldaan voel iets te doen voor hun toekomst, hoe bescheiden ook maar ik doe wat binnen mijn mogelijkheden ligt door niet te zwijgen en te zorgen voor mijn groentetuin en de voorraad eten op zolder op peil te houden, door cash te betalen en juist niet te doen wat de overheid adviseert.

Onderstaand een aantal must see gesprekken die ik ten zeerste aanraad. Het zou zoveel toevoegen aan het denkbeeld van juist de normies.

Geregeerd door idioten:
https://gezondverstand.eu/2023/09/20/de-eu-als-pathocratie/

De waarheid over de Oekraïne, Rusland en het westen:


Een Nederlander geëmigreerd naar Rusland:Bericht delen: Bericht delen op je eigen website of blog.
Graag, zo werkt het, …Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor -NU- geschreven:
Hope Comes In The Dark – River Zydeco Band feat Me Myself and I


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk