dotcom.radio aflevering 381 van 24-09-2023


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 3 jaar ‘zichtbare’ dictatuur + dag #191


Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022 – 2023
(podcast 2016 t/m 2019 zijn alleen in te zien / niet meer te beluisteren}

dotcom.radio

Deze week in aflevering 381: Tucker Carlson on X – U.S. needs to FIGHT in Ukraine – X22 report – Prinsjesdag – Autoloze zondag – DEW’s zo werken ze – Geen spijt – Kinderhandel Oekraïne – VS in oorlog in de Oekraïne – De waarheid kan het daglicht niet zien – en meer, …[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag podcast online 14.00 uur of eerder
Podcast & Uitzending middengolf radio Aktief 828 zondag 19.00 uur

medeplichtig

Nederlands NieuwsBBB: Stikstof en pensioenwet moeten van tafel: “Me: Iets roepen en straks in een stem omzetten zijn twee verschillende zaken, zeker met BBB. Het Boeren Bedrog Bewaken lijkt me een strak plan.

[X] Maandag En ook vandaag kunnen de klimaat activisten de A12 weer ongehinderd blokkeren. Het lijkt er sterk op dat de weg van te voren is afgezet door de politie. Passerende auto’s zijn totaal niet te zien. Het protest van Extinction Rebellion wordt dus gefaciliteerd door de politie.

[Forum Inside] op 45 minuten een verplicht kijken moment waar kinderen uithuisplaatsingen aan bod komen. Ralf Dekker krijgt letterlijk de wind van voor en wordt een spiegel voor gehouden door Marcel de Graaf; Kinderen zoeken hun hele leven lang naar hun biologische ouders en jij (Ralf) wilt zeggen dat … luister zelf. Ja ik ga op Thierry stemmen maar Ralf is duidelijk de zwakke poot van het FvD. Beste Ralf, wordt eens snel, heel snel wakker in de echte wereld, de wereld van kinderhandel, pedofilie, orgaanhandel en adrenochrome, pfff wat een zeperd maak je vandaag.

[X] Een groep demonstranten wordt aangehouden langs de route bij Prinsjesdag.

[X] Kan mij iemand uitleggen hoe het kan dat een ontslagen kabinet de miljoenen nota kan presenteren voor volgend jaar ?

* BNdeStem: BBB wil een autoloze zondag in Brabant
Wereld Nieuws[X] The jet was hacked, it ejected its pilot and is most likely already in a Chinese base in Cuba.
– We wisten al van de chips in de burger luchtvaart
– Wordt straks ook een kernraket gehackt?

[Redacted] “Americans will need to FIGHT in Ukraine!” says Mike Pence as Zelensky arrives in U.S. |

[X22 report Dinsdag] De [DS] is klaar om Biden uit het spel te halen, ze bereiden een slagwisseling voor. Trump vraagt opnieuw om het 25e Amendement. Eens kijken of de D’s reageren. Obama en de Clintons komen in beeld, Clintons hebben hun initiatief in Oekraïne opgezet, timing is alles. De [DS]/fake news beginnen het verhaal voor rellen en chaos. De oorlog nadert en bouwt zich op. De patriotten hebben de [DS] precies waar ze moeten zijn zodat de wereld kan toekijken.

* DEW Direct Energy Weapons: It’s Over: They Finally Caught Them…
Hier is de website met al de calculaties
A Face to Face Interview with Dr Judy Wood – 24 Aug 2017
Mike zijn Twitter tijdlijn over dit onderwerp

* Tucker Carlson: Ep. 25 Liberals like Karl Rove just tried to annihilate Texas Attorney General Ken Paxton. It didn’t work. Paxton just joined us for his first interview since his acquittal.
– er gebeuren vreemde dingen in de Texas staat op politiek gebied

* WATCH: Project Veritas attempts to serve James O’Keefe a lawsuit one day after announcing it was suspending all operations indefinitely.

[Joost Niemoller] Dit is een staaltje van leugenachtige propagandaretoriek, zo dom en doorzichtig als je het zelden hoort. Ursula von der Leyen heeft het in Japan over de atoombom op Hiroshima. En zegt dan er nu opnieuw de Russische dreiging van een atoomaanval is. Zonder de VS dus zelfs maar te noemen. Kortom; wat ze suggereert is dat Rusland de atoombom dropte. Je moet maar durven.

[Joost Niemoller] Gevaarlijke escalatie door de VS. Raketaanval op Sebastopol, met Amerikaanse raketten, werd gecoördineerd vanuit een Amerikaans surveillance toestel, de P-8A Poseidon, dat boven Roemenië vloog.

[Green Lives Matter] Spirit cooking Marina Abramovic says she was asked by Zelensky to rebuild schools in Ukraine and help the children.

[NEP_NIEUWS] Tijdens Zelensky’s VN-toespraak verlieten talloze afgevaardigden de zaal (foto 1) en lieten de zaal half leeg achter, maar de Oekraïense tv monteerde de video om een volle zaal te laten zien, maar liet per ongeluk zien dat Zelensky in de zaal zat te luisteren, … naar zichzelf !!

* Robert F. Kennedy Jr. to run as an independent if the DNC keeps rigging the primary in favor of Joe Biden.
Media[X] Tucker Carlson interview with Donald Trump got 265 million impressions on 𝕏. The average viewership for his show on Fox News was around ~3 million.

[X] “Prachtig gemaakt filmpje, dat in twee minuten laat zien, hoe de unipolaire wereld vol hypocrisie en geweld is.”

[Rob] kijk eens de eerste helft van deze video over wat ze aan het doen zijn, alle alternatieve videos van internet aan het gooien. Ze zijn niet meer te vinden met de zoekmachine

[Mike] We WILL COLLAPSE now women have this power. They ‘Unpersoned’ him in less than a day. (Rusell)
– De lastercampagne tegen Russel Brand” Chris Pavlovski , CEO van Rumble, het platform waarop de show van Russel Brand is te zien, heeft op sociale media bekend gemaakt, dat hij een brief heeft ontvangen van de Britse overheid met het verzoek, de show van de acteur te annuleren. In de brief werd het bedrijf uitgenodigd om in de voetsporen van YouTube te treden en ook de inhoud van Brand te demonetiseren. Pavlovski ging naar X , voorheen bekend als Twitter, om de gebeurtenissen te delen. Hij postte de brief die hij ontving en het antwoord van Rumble, waarin werd geweigerd het verzoek te accepteren.
(on)Gezondheid* Het voordeel van een complotdenker te zijn, is dat je geen myocarditis hebt, geen turbokanker, niet bang bent om plotseling ‘iets’ te krijgen en zeker ook ‘geen spijt hebt om HET niet te nemen”.

[X] Former Pfizer VP Mike Yeadon says the mRNA COVID vaccines were designed to injure and kiII.
Gedachtenvoer[X EnriqueCortes] Welke dossiers zijn tot staatsgeheim verklaard: -JFK -9/11 -maanlanding -Epstein pooiernetwerk -Pfizer vaccins -Demmink -kindermisbruik politici -Nordstream -asielhandel -klimaat en stikstof -Oorlogen Vietnam, Irak, Syrië, Oekraïne — De waarheid kan het daglicht niet zien.

Wat ons al vanaf eind 2017 motiveert zijn de stroom [Q] berichten en de wereldwijde samenwerking tussen de anons die ons veel kennis, wijsheid, vertrouwen en rust opleverde. Onderstaande song gaat hierover, …

Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten